104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
pinnacle #9709 ittvolt:) -
#9708 elég zsíros, vetted vagy itt volt? -
pinnacle #9707 Úgy tűnik ő lesz a csapat vezéregyénisége:)
-
#9706 kocsogok...arcokat várom! -
#9705 Jan 1. van meg a hajsza az ingyenpiacon. Eddig ket arcot sikerult hozni mindjart linkelem oket. Obi Mikel-t eladja az igazgatotanacs -29be vagyunk 12M ert megy kivancsi vagyok mi lesz belole. Egy kozeppalyasom most ment 8M-ert 1.5re "felugrott" a keretem 875ezer eurorol. Halas -
#9704 mindig a legjobbra törekszem, de ez a fránya gamma nem sokat akar nekem adni a szépségéből:) -
#9703 BL-eket nyerni ám!:) -
#9702 barimeccseket toljuk, nagy nevet nem igazán tudok hozni, hozunk tehetségeket a barcábol, meg fél év mulva jön arenas a kapuba.egyenlőre ennyi. szoktatom őket az uj taktikhoz:) -
pinnacle #9701 és mivan a Deporral? -
pinnacle #9700 nah akkor lásuk a medvét!
Új skin, új face, új logo! -
#9699 zsír -
pinnacle #9698 annyira nincs mélyre betöltve:) Marad a Toulouse, szedek is Face, meg Logopackot Franciao.-hoz.
-
#9697 wasquehall ha benne van
mindkettő francia
-
pinnacle #9696 mondj egy másikat és választok:) -
pinnacle #9695 mek is lesem:) thx -
#9694 toulouse -
pinnacle #9693 Arsenal -
#9692 megmondod melyik nagy, megmondom melyik kicsi:D -
pinnacle #9691 Háát vmelyik nagycsapat, de a másik meg egy kiscsapat kéne:) -
#9690 ez a swite skin fura először de geciszép. 2006-os SoCa után megkockáztatom hogy a legelegánsabb szkin amit managerhez alkottak. -
#9689 mi az egy? -
pinnacle #9688 nah viszont elérkeztem a nemtudomkivel kezdjek ponthoz:S
egy megvan:)
de a másik nincs:S -
#9687 hajrá
hozzám jött ingyen fortune, és egy kalou, mondhatni erősités, ingyen.
valszeg adrián megy 10 misiért zaragozába, annyiért adtam volna, de elnök közbe is szólt. -
pinnacle #9686 okké!
akkor legenerálom az új játékomat, mert volt olyan szives a gép, hogy mentés nélkül 4 hónapnyi játékomat tacsra vágta crash dump(b) hibával:S
-
karajjj #9685 én megyek aludni :D jónyóc a népnek :D -
Utley #9684 Felbátorodtam!!!Hoztam 1 kapus edzőt meg egy edzőt a csapathoz,segédedzőm is repült...Pontok alapján úgy néz ki,hogy szélső védőt is sikerült szerezni...Érzékeny veszteség a gólkirályom nem tudtam szeződést adni neki... -
#9683 én tuti
-
pinnacle #9682 ki lesz még itt olyan 15 perc múlva?:D -
#9681 gratula! -
Most olvasom a lemaradast 830uzenet, grat a tovabbjutashoz(kiutotted Capellot:)
Nalam uj felfedezett Thiago(Barca C-ben kezd azthiszem bar csak most 2011ben erik be )
Nekem kb 1milliom van igazolni senkit nemakarnak vinni, nagyon kellene a jo vedo. Tovabbjutottam a BL-be Milan-t kell kiutnunk. -
#9679 nem köszi, leszedtem egy packot, igy legalább mindenkinek ugyanolyan
-
karajjj #9678 kell gunner féle adidas mez hozzájuk? :D -
#9677 joreggelt cimbora:)
ujat kezdtem deporral
1.4ért aki erősitést jelenthet? -
#9676 Toltom a gamet
-
hamary #9675 na én mentem. Ma:
Kiestem az FA Kupából
UEFAból hazai balam után, idegenbeli döntetlen (0-3,3-3)
BAjnokságban viszont 5. vagyok, s megcsíphetem a negyedik helyet is :)
LEgközelebb vasárnap tudok hosszabban játszani, addig is sziasztok :) -
#9674 pál andrissal együtt fociztam a Multi Roccoban:)
mindig eszembe jut:) -
karajjj #9673 az volt a szép az egészbe, hogy megvertem az intert meg továbbjutottam a bl-be :D a bajnokságban meg jöttem fel mint a taljvíz, erre egy 3:2-s idegenbeli zakó után kiraktak...
mondjuk úgy bugzott az egész, hogy nemigaz :D ez a játékosnevezés spanyol honba rettenet szar :S -
#9672 :S részvét -
#9671 Az első félidő kemény volt, de a másodikban finoman szólva is lemostuk az MTK-t a pályáról :D :) Bennvagyunk a negyeddöntőben :)
-
karajjj #9670