104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#9869 Előre a triplázásért.
Az meg szerintem irreális lenne, hogy egy jó idény után az MU edzője legyél, de ez a te döntésed.
Na meg én nem hagynám ot ilyen könnyen a csapatot akivel kezdtem még az MU kedvéért sem (Mondom ezt Manchester United drukkerként). -
#9868 amugy 1pont és bajnok leszek!:) és még 2kupa döntö is vár rám!:) -
#9867 hm most repent fel a hir h az Afc Wimbledon edzője Manchestere cseréli a mezét , hát nem valo nem akarom ilyen könnyen feladni a csapatott!:) -
#9866 nemtom, mert megyek edzeni estefele, de mindenképpen játszani akarok -
#9865 hi all! grat mindenkinek! és grat a hét menedzserének! sajnos nekem kevés volt hozzá a blackburn menetelése! töltöm a wimbledont!:) -
pinnacle #9864 este megyek érte 11 fele:) szóval megint itt éjszakázok veled, ha ráérsz:D -
#9863 hello, auto? -
pinnacle #9862 Hellosztok -
#9861 abbanehagyd:))) -
#9860 csak egy kérdés volt -
#9859 Leállok, holnap folyt köv :D Thx.
-
#9858 nemtom, igazából azt még nem nagyon próbáltam ki, ez a forma szokott a sablon lenni általában. -
#9857 2 csapatos kupát nem lenne egyszerűbb rendezni, és ott beállitani a továbbjutás feltételeit?asszem van ilyen opció -
#9856 100 pont meglegyen ám:) grat -
#9855 Szegények.
Grat. -
#9854 A kieséses szakaszra vonatkozó szabályzat:
1. A játékosok két meccset játszanak, egy meccs idegenben, egy meccs otthon
2. Az összesített eredmény dönt
3. Ha a végeredmény döntetlen, akkor a következő szabályok lépnek érvénybe: az idegenben több gólt rugó játékos jut tovább, ha ez megegyezik, akkor egy egy gólig tartó harmadik mérkőzést kell rendezni.
4. A kieséses körben mindenki számára KÖTELEZŐ a kép fórumba tétele/pmben való elküldése
5. Továbbra is csak a csapatkeret használható, bármilyen nemű csalás kizárást von maga után.
6. Le nem játszott meccs esetén defwinnel az aktívabb jut tovább (értsd: aki kereste az ellenfelét, de az elérhetetlen volt)
7. Kérvényeznénk minden meccshez egy rövid meccsbeszámoló írását
7. Minden más kritérium ugyanaz marad, mint a csoportkörökben.
Sok sikert mindenkinek,
Fabio Capello -
#9853 ájjámále:)
gratula -
#9852 Ezeket is kitömtük :P
-
#9851 Jó kis meccs volt...
-
#9850 Nos uraim, beszéltem arminhoval, és úgy döntött, mivel nem nagyon akar neki menni az online játék, ezért lemond arról, hogy lejátssza a hátralévő meccseket. Ennek fényében a csoportkört ezennel lezárom, mégpedig az eredeti szabály értelmében nem lejátszott meccsként értékelve a kihagyott meccsekért senki nem kap pontot, minden marad a jelen állás szerint, mivel érdemben a kapott pontok a továbbjutó személyeken nem változtatna. Ugyanakkor, eltörlöm azt a kikötést, hogy első helyezett második helyezettet kap és fordítva, az elmaradt meccsek, és az ebből következő helycserék miatt. Tehát a csoportmeccseket ezennel lezárom, a kieséses szakaszba jutott: kraawz, GTheo, Mike, Lederhose, pepe, Soma, BBeno, Dalackraul, nekik gratulálok, a kiesetteknek köszönöm a részvételt, és sok sikert nekik legközelebbre :)
A sorsolás, és a kieséses rendszerre vonatkozó szabályokat ma 20:00-kor teszem közzé, a továbbiakban is sok sikert mindenkinek!
Fabio Capello -
#9849 Menj el szabira és az aszisztensed megoldja. -
Megint egy 4-0 :P -
#9847 Megőrülök. Ilyenkor mi van? Nem lehet továbbmenni. Bepakoltam a klub minden játékosát az első csapatba,de nem lehet a listát összeállítani. -
#9846 Grat! -
#9845 -
#9844 Matias Fernandez jobb mint Maxi (szerintem) ;]
Töltöm a Spurst :) -
#9843 HELP !!!
Ilyen még nem volt,nem tudok a bl-be benevezési listát leadni,sehogy sem lehet összerakni a benevezést,még ha automatikus kiv. megyek akkor sem. -
#9842 grat, nekem igy szaladt bele a bajnokság végén a Valencia, kupadöntőben a Villarreal :P -
#9841 fasszopo elnökúr -.-
mindegy, Mati Fernandezt ugynezki elhozom helyette, átképzem klasszis szélsővé, + ittvan még Wijnaldum is hosszutávra :}}
+még megvettem Ustarit is, meg még télen érkezett Bosingwa, Faty is, komoly csapatépítés folyik kéremszépen, erősítek a BL-re :D -
#9840 Galata is beleszaladt a késbe :p
-
#9839 Gondoltam, mindig annyiért veszik meg :D
Elnök gondolom elcsábult a sok mani láttán... :c -
#9838 igen:D
(még mielott mondanatok hogy annyi a kivasarlasi ára, nálam már 39M volt, ezért nemis értettem..) -
#9837 Cserecsapattal
-
#9836 Mennyiért, 25m font? -
#9835 fasza :-c Maxi Rodriguezt elvitte az AC Milan, persze beleszólásom nemvolt -.- -
neB #9834 Arsenal lazán továbbmegy MU-Roma még tippelni sem tudok Barca is tovább megy ééééééés a Fener kiüti a Chelsea-t ez lesz szerintem Grantot menesztik és valami nevesebb jöna helyére :O
Egyébként kiütöttem a Palermot a kupából 4-3-as összesítéssel és következik a Fiorentina :S -
#9833 Keret:
Taktika:
4-1-3-2 a felállás, összeállítás változó.
-
#9832 akkor te testvér vagyxD atl madriddal nyomod te is mint én:P -
#9831 nyár van nálam madridban, épp játékosokat böngészek:D -
#9830 mi ez pangás emberek??