104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Magic Boy
    Előre a triplázásért.
    Az meg szerintem irreális lenne, hogy egy jó idény után az MU edzője legyél, de ez a te döntésed.
    Na meg én nem hagynám ot ilyen könnyen a csapatot akivel kezdtem még az MU kedvéért sem (Mondom ezt Manchester United drukkerként).
  • Darthmushroom
    amugy 1pont és bajnok leszek!:) és még 2kupa döntö is vár rám!:)
  • Darthmushroom
    hm most repent fel a hir h az Afc Wimbledon edzője Manchestere cseréli a mezét , hát nem valo nem akarom ilyen könnyen feladni a csapatott!:)
  • soma22
    nemtom, mert megyek edzeni estefele, de mindenképpen játszani akarok
  • Darthmushroom
    hi all! grat mindenkinek! és grat a hét menedzserének! sajnos nekem kevés volt hozzá a blackburn menetelése! töltöm a wimbledont!:)
  • pinnacle
    este megyek érte 11 fele:) szóval megint itt éjszakázok veled, ha ráérsz:D
  • soma22
    hello, auto?
  • pinnacle
    Hellosztok
  • soma22
    abbanehagyd:)))
  • soma22
    csak egy kérdés volt
  • zaki
    Leállok, holnap folyt köv :D Thx.
  • Fabio Capello
    nemtom, igazából azt még nem nagyon próbáltam ki, ez a forma szokott a sablon lenni általában.
  • soma22
    2 csapatos kupát nem lenne egyszerűbb rendezni, és ott beállitani a továbbjutás feltételeit?asszem van ilyen opció
  • miki36
    100 pont meglegyen ám:) grat
  • Magic Boy
    Szegények.
    Grat.
  • Fabio Capello
    A kieséses szakaszra vonatkozó szabályzat:

1. A játékosok két meccset játszanak, egy meccs idegenben, egy meccs otthon
    2. Az összesített eredmény dönt
    3. Ha a végeredmény döntetlen, akkor a következő szabályok lépnek érvénybe: az idegenben több gólt rugó játékos jut tovább, ha ez megegyezik, akkor egy egy gólig tartó harmadik mérkőzést kell rendezni.
    4. A kieséses körben mindenki számára KÖTELEZŐ a kép fórumba tétele/pmben való elküldése
    5. Továbbra is csak a csapatkeret használható, bármilyen nemű csalás kizárást von maga után.
    6. Le nem játszott meccs esetén defwinnel az aktívabb jut tovább (értsd: aki kereste az ellenfelét, de az elérhetetlen volt)
    7. Kérvényeznénk minden meccshez egy rövid meccsbeszámoló írását
    7. Minden más kritérium ugyanaz marad, mint a csoportkörökben.

Sok sikert mindenkinek,

Fabio Capello
  • soma22
    ájjámále:)

gratula
  • zaki
    Ezeket is kitömtük :P

• zaki
    Jó kis meccs volt...

• Fabio Capello
    Nos uraim, beszéltem arminhoval, és úgy döntött, mivel nem nagyon akar neki menni az online játék, ezért lemond arról, hogy lejátssza a hátralévő meccseket. Ennek fényében a csoportkört ezennel lezárom, mégpedig az eredeti szabály értelmében nem lejátszott meccsként értékelve a kihagyott meccsekért senki nem kap pontot, minden marad a jelen állás szerint, mivel érdemben a kapott pontok a továbbjutó személyeken nem változtatna. Ugyanakkor, eltörlöm azt a kikötést, hogy első helyezett második helyezettet kap és fordítva, az elmaradt meccsek, és az ebből következő helycserék miatt. Tehát a csoportmeccseket ezennel lezárom, a kieséses szakaszba jutott: kraawz, GTheo, Mike, Lederhose, pepe, Soma, BBeno, Dalackraul, nekik gratulálok, a kiesetteknek köszönöm a részvételt, és sok sikert nekik legközelebbre :)

A sorsolás, és a kieséses rendszerre vonatkozó szabályokat ma 20:00-kor teszem közzé, a továbbiakban is sok sikert mindenkinek!

Fabio Capello
  • Magic Boy
    Menj el szabira és az aszisztensed megoldja.
  • zaki

Megint egy 4-0 :P
  • HUNLonsdale
    Megőrülök. Ilyenkor mi van? Nem lehet továbbmenni. Bepakoltam a klub minden játékosát az első csapatba,de nem lehet a listát összeállítani.
  • Magic Boy
    Grat!
  • zaki
  • GTheo
    Matias Fernandez jobb mint Maxi (szerintem) ;]
    Töltöm a Spurst :)
  • HUNLonsdale
    HELP !!!
    Ilyen még nem volt,nem tudok a bl-be benevezési listát leadni,sehogy sem lehet összerakni a benevezést,még ha automatikus kiv. megyek akkor sem.
  • Gunnersboy
    grat, nekem igy szaladt bele a bajnokság végén a Valencia, kupadöntőben a Villarreal :P
  • Gunnersboy
    fasszopo elnökúr -.-
    mindegy, Mati Fernandezt ugynezki elhozom helyette, átképzem klasszis szélsővé, + ittvan még Wijnaldum is hosszutávra :}}

+még megvettem Ustarit is, meg még télen érkezett Bosingwa, Faty is, komoly csapatépítés folyik kéremszépen, erősítek a BL-re :D
  • zaki
    Galata is beleszaladt a késbe :p

• zaki
    Gondoltam, mindig annyiért veszik meg :D
    Elnök gondolom elcsábult a sok mani láttán... :c
  • Gunnersboy
    igen:D
    (még mielott mondanatok hogy annyi a kivasarlasi ára, nálam már 39M volt, ezért nemis értettem..)
  • zaki
    Cserecsapattal

• zaki
    Mennyiért, 25m font?
  • Gunnersboy
    fasza :-c Maxi Rodriguezt elvitte az AC Milan, persze beleszólásom nemvolt -.-
  • neB
    Arsenal lazán továbbmegy MU-Roma még tippelni sem tudok Barca is tovább megy ééééééés a Fener kiüti a Chelsea-t ez lesz szerintem Grantot menesztik és valami nevesebb jöna helyére :O

Egyébként kiütöttem a Palermot a kupából 4-3-as összesítéssel és következik a Fiorentina :S
  • zaki
    Keret:

Taktika:

4-1-3-2 a felállás, összeállítás változó.
  • Ngeri
    akkor te testvér vagyxD atl madriddal nyomod te is mint én:P
  • Gunnersboy
    nyár van nálam madridban, épp játékosokat böngészek:D
  • Ngeri
    mi ez pangás emberek??