104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#10069 jah hát nem igazoltak most nyáron senkit....chelsea megvette Diegot werderből, liverpool megvette Pandevet, man.city meg megvette ignaschevichet és vmi valvidiat és elpasztak 20 mihályt....ja meg Almuniat akarják már minden áron :D -
#10068 hát középpályára kellet 2 stabil ember még :) ők D'Alessandro és Ben Arfa, aztán Modricot meg a fél világ akarta megvenni bagóér mondom akkor jöjjön :PP carvalhot meg igazából cserének vettem de így nem tom használni... -
karajjj #10067 nálam angol, olasz, spanyol, bajnokságba olyan szinten igazolgatnak, hogy nemigaz :S akár melyikben kezdek az aktuális nagyok mindig úgy beigazolnak, hogy csak nézek mint a moziba :S -
#10066 mindenképp uefát szeretnék -
#10065 Jah, el is vertek itthon 2-1-re... :S
Nagyon jó keret, sok sikert. -
#10064 te baszki vásárlási mániás vagy vagy csak kevés a támadó szellemű középpályásod? :DDDD -
#10063 Thx.
Az szép, grat. Van Persie durván jól tolta nálam, csak megsérült 3 hónapra... :c
Egyébként nálatok is sz@rul igazol az MI? Man Utd 3 év alatt 1, azaz egy(!) játékost igazolt össz-vissz (Baines), aztán már alig vannak a csapatban, 16. lettek a bajnokságban, de voltak 19.-ek is, figyeltem... :D
Elhoztam túlük Nanit, akkor tűnt fel milyen bénák... :S
Le akarom igazolni Tevezt is tőlük, meg C. Ronit, úgyis átadólistán lesznek előbb-utóbb, ha így folytatják... :D
Arsenal is 1 pléját igazolt 3 év alatt, Riberyt, viszont ők ott vannak azért a topon, 3.-ak lettek idén.
-
karajjj #10062 meglesz az! :D -
#10061 uhhh hát nagy kalappal, első 6ba kerülés volt a cél ugye? -
#10060 és a Getafe milyen jó :o
végleges keret...bár carvalhoval nemtom milesz....
-
#10059 7 meccs van még az idényből, eddig stabilnak tünik az 5. hely de:
a köv 7 meccsen a következők lesznek az ellenfelek:
valladolid(o)
valencia(i)
sevilla(o)
barca(i)
real madrid(o)
bilbao(i)
almeria(o)
gecinehéz lesz -
#10058 Csak most, 1. évben 7., 2. évben 8.-ak lettek. Inkább a Sevilla milyen sz@r... :D -
#10057 haver nem elég bő a középpályád?????? -
#10056 én ezt nem értem [email protected] carvalhonak mi a rákért nem adnak munkavállalásit???? f.szom -
#10055 touré és barzagli váltogatják majd egymást...na örülök newcastle ellen idegenben kezdek.. -
#10054 Touréval micsináltál könyörgöm? :SSSS -
#10053 nagy Gratula Zaké papa :))))
hihetetlen ez a Hahnemann.....élete meccsét játszotta, bakker a csatárok 1v1be nem tudtak gólt lőni....2 szöglet meg tizi
-
#10052 depor ilyen xar lenne nélkülem?:D -
karajjj #10051 na az húzós csoport :S nem lesz egyszerű továbbjutni -
#10050 meggyőztetek.. felállás:
kameni
clichy gallas barzagli eboé
rosicky fabregas hleb
van persie
adebayor eduardo -
karajjj #10049 de ha egycsatáros taktikád van és van hozzá bőven embered, akkor költs másra, ha befér, meg tudod is játszatni akkor nyugodtan vegyed meg ezerrel :D (de pl arsenalba nekem alapból ottvolt a 4 csatár, velük elvoltam 2 évig... Bendtner elég szépen be fog majd érni ha játszatod) -
#10048 Félidei leb@szás megtette hatását... :D
Adriano utolsó 7 meccsen 11 gólt lőtt, azelőtt 12-t lőtt 28 meccsen :D
Bajnokság vége:
Most jön a VB Nigériával. Anglia, Németország, Paraguay-t kaptam... :S
Sneijder kicsit jó volt idén :D
-
#10047 eduardo adebayor van persie mellé nemhiszem hogykell, egyenlőre.. -
#10046 hát...de te is tudod mekkor ász..:P -
karajjj #10045 hát az attól is függ, hogy szükséged van-e rá :D -
#10044 pls segítsetek 40 m fontért legiazoljam agüerot?? van 44 m fontom és egyhét haladékot kaptam..help me -
#10043 Hi all tölti arsenalt . eddig érkeztek: barzagli 15m font, kameni 8,75m font
henri saviet ingyen -
#10042 Üdv mindenkinek és GRAT annak aki megérdemli (Zakinak nem mer ő nem :DDDD)
töltöm Arsenalt -
#10041 Hali! Nagygrat mindenkinek:) -
#10040 Thx. Még 3 meccs, és vége a bajnokságnak, 7 ponttal vezetek :P -
#10039 Valerónnal eszméletlen mekkorát változott a játékunk.kezd formába lendülni. -
#10038 grat, nagyonzúzol :) -
#10037 Hozva a kötelezőket:
-
#10036 Gratula mindnekinek, főleg Zakinak!
Azt hiszem a 35éves Blazek karrierjének most van vége.Legalábbis nálam.A 4 gólból 3-at 30 méteren kívülről kaptam.Simán védhetőek voltak.
-
#10035 még hátravannak a nagyok, szerintem ennél előrébb nem lépünk -
pinnacle #10034 FSGH-nak is ezvotl a baja, kérdezd meg mit tett ellene! -
#10033 egy jó hajrával bármi elképzelhető:) -
#10032 szerintem szkinhibaprobálj meg szkint váltani -
donatus13 #10031 not well-formed(invalid token) az line 1 of last_saved_game.xml
not well-formed(invalid token) az line 1of Profile0.xml
vagy ezt :S
-
donatus13 #10030 Az a bajom hogy ezt irja ki ha pl rámék egy csapatra : XML parsing error
not well-formed(invalid token) az line 1 of last_saved_game.xml VAGY 1of Profile0.xml aki tudna segíteni pls irja ki