104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• 5w0rdf15h
    haggyadmár.....tudjuk h megbuktál matekból, neked úgyse menne a milliózás :DDD

ellenben zsilike a sztár, ftw
  • Csesza
    PSG
  • hamary
    Newcastle, Valenciennes :P
  • Fabio Capello
    fulham, pompey, stuttgart, auxerre, nantes, socheaux, lille, rennes, psg
  • Ngeri
    angol, német , francia nem erős hanem inkább közép csapatok...de ha van külön ötlet más országból aztis várom
  • hamary
    Ismét grat mindenkinek. Este töltöm a Man Cityt, így annyi tervem avan velük... Először is az ötödik hely :) :P
  • karajjj
    valami kölcsönös szerződés van köztük... bennevolt már tavaly is
  • Fabio Capello
    képet!
  • MrIncredible
    jó nagyot mindenkinek!
    képzeljétek el most vettem észre, a juvéval vagyok és a milan a fiókcsapatom. ez meg hogy lehet???
  • Fabio Capello
    nagygrat :)
  • BBeno2
    nah 4. lettem a Werderrel ugyhogy féltávnál vettem át a csapatot. az előző menedzsere a Werdernek hazavágta a pénzügyi dolgait teljes csőd volt, hitel minden, 12. volt akkor a Werder. St.Paulitól jöttem át aki akkor vagyik féltávnál az 1.volt. most kezd rendbe jönni a pénzügy. de igazolni nemm tudok senkit sem.

• Fabio Capello
    :ASFSASFASDASF

Ne irigykedj rá, attól még hogy te nem értesz a pénzügyekhez... :D
  • pinnacle
    Gratula mindenkinek! Jók vagytok!
    Zsilikének külön, igazi pénzügyi zseni:P (szánalom)
  • Fabio Capello
    kiscsapat nagycsapat, kisliga nagyliga? konkrét ország?
  • Ngeri
    nagy nagy grat....nem hiszem el már nem tok végig vinni egy szezont kéne találnom egy csapatot..valaki segítsen capello pl te:P
  • Fabio Capello
    Pfff... a Diósgyőr menedzsere repült is :D
  • Fabio Capello
    6 kapuratartó lövésből 6 gól, na ez a 100%-os mérleg :D Ráadásul végre egy színvonalas, sokgólos meccset játszottunk (bár már volt pár, de ez a favorit :)
  • Fabio Capello
    Még ébredezem de lassacskán töltöm, be akarom fejezni a szezont ma.
  • Ngeri
    van aki most tölti a gémet? capello?
  • Fabio Capello
    hali :)

add el shawt a cselszkinek 50 mihályért, azonnal rendbejön minden pénzügyed :D
  • Mike94
    egymagad
  • Ngeri
    Hi mindenkinek..van itt valaki vagy csak egymagam?:D
  • Mike94
    én ezért hagytam abba a leverkusent :)
    ugyebár most fradival vok, eddig tétmeccsekből lement két mk meccs, 5-0lal és 3-0lal továbbmentem, most jön majd a tuzsér a bajnokságba, barimeccsen megvertem egy bl indulót, a szlovén bajnokot, nemsokára töltöm aztán megyek meccsre és du. re
  • myl0
    Egyéb eredmények:
    Bundeliga 2.: Aachen
    Bundesliga: Hamburg
    NB1: Nyíregyháza :)))
    NB2:Fradi (és Shaw még ott van:) illetve Pápa
    BL: Man UTD (Roma ellen 3-1)
    UEFA: Bayern (Marseille ellen 2-1)
  • myl0
    M'glabach: Óriási csalódás volt az őszi idény után a tavaszi. Valószínűleg ebben az is közre játszott, hogy a kulcsjátékos csatárom eltörte a lábát, így ő az utolsó 15 meccsen nem is léphetett pályára, Neuville és Zickler pedig nem voltak képesek pótolni őt.
    Összességében, ha 85 percig tartana egy futball meccs, akkor bajnokok lehettünk volna. De sajnos nem így lett, így be kell érjük egy 6.-al
  • myl0
    Mellesleg nagygrat mindenkinek aki megérdemli (persze nem az 50milliós "Shaw jatekra" gondolok LoL)
  • myl0
    Imádom:
    - Vezetek qrva nagy játékkal 2-0ra a bundeliga 2-ben a st pauli ellen akik mellesleg a 16. helyen állnak, aztán kitudja mi történik a játékkal, mert a 88percben majd a 90ben kapok egy gólt ezzel 2-2
    - Az Augsburg (17 helyezett) vezetést szerez ellenem a 37. percben. Majd Neuville mesterhármast szerez a 80. percre. Aztán 89, 90 percben 2 villanás 3 kapura tartó labdával 3-3 lesz a vége.
    Ez csak 2 példa a 8 soroztaban elért dötetlenemre, minek köszönhetően a 6. vok csak.
  • Soldiers
    akkor az cool
  • GTheo
    Vannak, NB 2 is van ;]
  • Soldiers
    Hello még nem tettem fel de azt kérdezném hogy magyar csapatok vannak benne ( magyar NBI)??????
  • Gunnersboy
    nemvoltam ideges a 90. percben, nem
  • Gunnersboy
  • Gunnersboy
    fu asszem az eredeti amit még leirtak ugyvolt hogy a 5és feles területére menjenek a labdák, legjobban fejelő kapustámadás, 2.legjobban fejelő a hosszura, 3. a rövidre érkezzen, aztan egy ojan jatekos akinek még jo a szögletrugoja mehet kisszögletre + még egy 4.jolfejelő is mélyből letámadon legyen
  • kraawz
    valaki a szöglettaktikot tolja be,köszönöm
  • kraawz
    miről beszélek.. 3mat is :D ilyen kis csapatnál :P

Kristian Guerrero 16 MC 69/173
    Asier Gallego 16 ST 67/171
    Patxi Izaguirre 15 DC 66/170
  • Gunnersboy
  • kraawz
    Minden valószínűség szerínt elszállt a fioros mentésem és összes taktikám.
    Kedvenc csapataim mind elég erősek,szal olasz vagy spanyol középcsapat körül néztem szét. Aztán a választásom az Osasuna lett, irántuk éreztem kis szimpátiát. Racingból könnyen meg lehet gazdagodni.

A gép jó barátom,generált nekem egy 170 meg egy 171 PAs játékost,mindketten 16 évesek még :)
  • BBeno2
    Gunnersboy PLS ha nem gond PMbe vagy ide beteszed a tektikád és felállásod???

valamint: segítség kéne ha letöltöttem SORTI ról csillagokat... vágjátok vannak a képesség csillagok és azokhoz újat töltöttem hogy könnyebben számolhatók legyenek. azokat hova másoljam be???pls help
  • Utley
    St. Helens-el a 2. évembe nagyon megyünk.Az első évi 17.helyhez képest már esélyünk van a bajnoki címre is...Kipróbáltam azt a szöglet taktikát amit valaki írt itt...Van 1 óriásom középső védőbe gondoltam kihegyezem rá ezt a figurát,hát nem csalódtam 16meccsen 11x köszönt be az ellenfélnek...Igaz erősítettem,hoztam pár Magyar játékost,és taktikát váltottam,lehet meglesz a feljutás
  • Gunnersboy
    Dani Alvest megvette zsilike tőlük 50misiér:D