104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
pinnacle #10592 A mentés betöltése nem sikerült üzenetet miért kaphatom?
Tegnap este elmentetettem, kiléptem és utána kikapcsoltam a gépet.(igaz, ilyen barbár megszakitasos dologgal) de az fm-ből már kiléptem:S -
hamary #10591 hmm, köszi.... Ennyit a fiatalok tartalékcsapatban való szerepléséről... :/
Elég jó playa lehetne belőlük, de ha nem játszanak. -
#10590 nem tudod
max azt tudod, hogy a főcsapat taktikját használják(célszerű) -
hamary #10589 azt hogy lehet beállítani, hogy én jelöljem ki a tartalékcsapatot, de ne én irányítsam? mert mindig kijelölöm, de az aszissztens máscsapattal áll fel. -
hamary #10588 Na, a Werderi Diego lehet enyém lesz. -
hamary #10587 nekem meg azzal, hogy Agüero nem fogadta el a szerződést.. akkopr le van szarva ( ő is :P ), de nem találok Vaartnak helyettest... -
#10586 jópár éve a f@szom kivan már ezzel -
hamary #10585 hát jah... hogy ez mennyire bug nem tudom, de zavaró... :P -
#10584 ez nálam mindig akkor volt amikor walcott-t meg pár tehetségesebb egyént angliából kölcsönbe el akartam hozni más országba lévő kisebb csapathoz, jöttek is volna csak nagyobb klubok is bejelentkeztek értük közbe le se szarták őket (te szavaiddal élve) meg más játékosoknál eléggé gyakran előfordul -
hamary #10583 tudom...:P csak az zavar, hogy két évig le se szarták -
#10582 ez így szokott lenni - . -' -
hamary #10581 Akinfeevért rögvest bejelentkezett a Milan, Bayern... :/ -
#10580 grat mindenkinek!:) láttom lefekvésem után is szép eredmények mint mindig!:) -
fordjee #10579 Köszi a válaszokat, nem láttam még ilyen problémát. szerencsére nekem eredeti verzió van, egy haveromnál jött elő ez az apró gond. Majd megoldja valahogy. -
#10578 Ezt nem hiszem el, a német kupa 2. fordulójában a szünet előtt 2 játékosomat lesériti a Köln semmi lap. Amikor a védőm szabálytalankodik a félpályán, egyből piros.
BUUUNDAAAA:P jah és vezetenk 1-0ra -
#10577 Ezt már szeretem: az 1860 münchen ellen a szünetben 0-0 volt kimentem telozni, de elfelejtettem pause-zni. Mire visszajöttem 4-0 ide:P -
#10576 Utánna jutott eszembe Elano (nálam elvitte a City-től a Fiorentina) -
hamary #10575 Na 30 Milkáért elment vaart, így van összvissz 63 millióm igazolni. Abból kéne egy jobb középső kp, meg esetleg egy csatár, s kapus :| -
hamary #10574 Elano az alapból az enyém :) Modric Chelseaé, úgysem jönne :) Maxit még megnézem :o -
#10573 Elano, Modric, Maxi Rodrigez? nagyjából árban is megegyeznek (mini scout szerint) -
hamary #10572 Nézelődök helyettes után... Olyan aki jobb oldalon, s középen is jó. Szerintetek? Ben Arfa megérné...? :/ -
hamary #10571 Na, Van der Vaartot szvsz elviszi a MU. -
#10570 nalátod ez igaz:)
mellesleg: 11 forduló 8gy 1 d 2v (A Braunschweig ellen egy 0-3 és most a Siegen ellen 1-0ról két 35méteres góllal 1-2) 3p az előny a 2. helyezett Köln előtt. Remélem nem járunk ugy mint tavaly... -
zsoma79 #10569 rossz törést huztál, tettél fel...hattred kell azzal nincs gond, nálam is volt ez! -
hamary #10568 igaz. Bár jobb lett volna győzelemmel kezdeni a szezont :D -
#10567 végülis mind1, nem? Ugyis min 2X tal velük idén:) -
hamary #10566 Na vazze... :S Arsenallal kezdem a szezont. -
hamary #10565 ezért kell eredetiben megvenni :D:D:D:D: :) -
#10564 Az FM08 másolásvédelme miatt van. a FAQ-ban van egy leírás hogy oldd meg, de a 802 patch önmagában megoldja a problémát :) -
#10563 3. A válogatott kupameccseken (EB, VB) a selejtezők után a két leggyengébb csapat jut ki.
Ez esetben a játékod nem jogtiszta. Az SI az új FM-be másolásvédelmet épített be, emiatt van. Állítólag a HATRED verzióban ez nem jelentkezik, és van egy új crack is, de még senki nem tesztelte.
idézet a faqból -
hamary #10562 ez asszem a crack miatt van. -
#10561 8.0.2 peccs megoldja asszem (ha fenn van akkor sry) -
#10560 ha visszaolvasol pár 1000 hsz-t választ kapsz a kérdésre:)
Egyébként ezzel már sok ember találkozott, de a megoldásra már nem emléxem (a selejtező csoportból az utolsó 2 jut be nevű bug egyébként) -
fordjee #10559 Persze azt én is tudom, hogy valami bug miatt az utolsó 2 helyezettek jutottak ki az eb-re, de hát ilyet én még nem láttam:) -
fordjee #10558 Nah, aki ezt megmagyarázza, annak benyalok:)
-
hamary #10557 Jön Kolarov a bal oldalra.
Így í védelmem:
Garrido/Kolarov-------Corluka/Dunne----Zapata/Onuoha-----Richards/Onuoha
Azt hiszem ez már így jó lesz. Remélem. Plusz kapuba majd lehet jön Akinfeev. -
hamary #10556 sziasztok! Grat mindenkinek!
Mylo kösz, neked is sok sikert, jövőre Bundes Liga 1-et :)
Töltöm a Man Cityt :) -
#10555 Colautti után kidőlt a sorból a házi gólkirályom is 1 hónapra (Rob Friend 6(3)7 gól) valamint Edu Valle is 3 hétre.
Vissza kell hoznom a kezdőbe a veterán Neuville-t és Zicklert :P 35 ill 34 évesek:P -
#10554 köszi -
#10553 Grat Somának, és neked is myl0 :)