104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#11032 109 új üzenet, ebből minimum 50 arról szólt hogy milyen csapattal kezdjen Magic. De átrágtam magam rajta :D mindenestre ismételt kérésem lenne, hogyha az ilyeneket feltétlen szeretnétek hosszú oldalakon át taglalni, akkor nagyon szépen kérem az offtopik használatát. :)
Amúgy grat mindenkinek! -
#11031 ha olaszországban játszol,inter csinálja ezt.
Lyon:Chelsea 3:4 -
#11030 fu nemtudom pontosan nálam első évben pontazonossággal nyert valamejik jobb gk-el, a 3. valencia is jó 10 pontra volt lemaradva, jómagam a 4. helyen meg ojan 15re :-cccc -
#11029 Pillanat osszeszamolom: 6szezonbol 6x voltak ezidaig bajnokok-.-
BL-ben csak 2x es 1xmasodikak -
#11028 hát nekem alaplapcsereóta jó minden igazábol:D
de fm reinstall is segit sztem -
hamary #11027 windows? :P Azt én is tervezem.. :/ -
#11026 nekem reinstall óta nemcsinálta ezt -
#11025 nálam csak a bajnokságban van ez, BLben a Real eljutott a döntőig, de a Lyon elverte őket :)
de a bajnokságban túlzóan csinálták meg őket...bár most 2. vagyok 3 ponttal lemaradva a barca mögött :) -
hamary #11024 Picsába, már itt is hibát ír ki :@@@@ -
#11023 Realveres volt, 91.percben gol [nagyonorul]
Valamint van esely hogy a Barca nem fog tovabbjutni a BL csoportjabol, vegre megtorhet a Barca hegemonia, amibol mar kicsit elegem van. Gondolom nemcsak nalam van ez igy hogy a Barca mindent visz, minden evben.
-
#11022 Utolsó két meccsem mára, jó éjt urak!
-
#11021 kösz lédercseszaoli :) -
#11020 Nalam nehez dontes mert mindig sokaig jatszom egy csapattal. Azaz ha kivalasztok egy csapatot akkor azokkal tuzonvizen stb.
Encsak azt lattam hogy kerdezoskodik taktikarol meg csapatvalasztasrol es semmi kivetnivalot nemlattam sem hangnemben sem ugy altalaban (bar lehet lemaradtam valamirol) ezutan mindenki leszanalmasozta meg ilyenek.
-
hamary #11019 Elkezdtem igazolni a Barnettel.. Ez a mentés szimpi, jó ez a playakeresés :D -
pinnacle #11018 Nemértek veled egyet!
Egyáltalán nem nehéz döntés. Elkezdi valamelyikkel, megunja, elkezdi a másikkal, megunja, elkezdi az x-edikkel, megunja, elkezdi egy kisebbel, megunja stb. addig amig nem kezdi megint el a laoszi megyei bajnokság biztos kiesőjével a szenvedését. -
#11017 nem érted a lényeget, nem a kihívás most a fontos hanem a "tarolás" :) -
#11016 Szerintem semmi baj nincs Magic-kel nehez dontes ez plane ilyen csapatok utan, netamadjatok ezert neki.
Nekem altalaban(najo mindig:) LaLiga-ban a Villarreal(penz semmi, meg sajat stadionja sincs, utanpotlas/felnott letesitmenyek lerobbanva csapatba vannak csiszolatlan gyemantok) szoval szerintem kihivas elerheto a bl,uefa
Vagy javasolnek Serie A kisebb csapatot Atalanta,Samp stb. vagy Serie B-s erosebbet -
#11015 Estét urak! Mcfrost ez nem piskóta.
Mutatom a bajnokság állását, úgyis már csak erre kell koncentrálni, mert a kupákból kiesett a cserecsapat :P
-
pinnacle #11014 Grat Kraawz/a többi alreg, most nemjut eszembe:D -
Csesza #11013 nice hand -
#11012 -
#11011 Elég LOL és köszike -
hamary #11010 GrAt :) -
#11009 -
#11008 Igeeeeeeeeeeen :D
Idegenben 4-1re kikaptam, nemtudom mi volt a csapattal, de otthon sikerült :)
0-1 pedig elég ideges voltam :@
Elődöntőben jöhet a Real, húzós lesz nagyon.
[szerk: Matías Fernandez megsérült vmeik előző meccsen, idei szezonban már nem játszik :\\\\ ] -
pinnacle #11007 karbantartás szvsz
-
Csesza #11006 komolyan, minden évben ezt csinálja :S -
#11005 Tudna vki válaszolni eme jelentéktelen problémámra : #10992 -
#11004 :DSADASD gonoszak vagytok!:DDd
Amúgy meg igazatok van. Magic azt mondták kezdj valamelyik top liga él csapatával. Szerintem tudod a fogalmát az élcsapatnak és a topligának is...innentől kezdve rendelkezésedre áll vagy 20 csapat...Hát döntsd el melyikkel akarsz lenni!! Ha a Sportingal akkor ne érdekeljen már hogy Kis Pista szerint az nemjó:SSss -
#11003 :Ddd
csak 2000 szavas? :(( -
#11002 komolyan. már a papírt várom,hogy magic debil.. vagy nemtudom -
pinnacle #11001 ne most elbasztad:@:@:@:@:@:@
Jön a kérdés:
Most melyiket ajánlanád? kifejtenéd bővebben( egy 2000 szavas kisesszé elég lesz, diagramokkal ill. táblázatokkal bővítve)? Köszönöm
:ASdasdasdad -
hamary #11000 áhh.... MOndjuk egykettő idegesség biztos lesz, mint mindig.... :( -
hamary #10999 Mboy. Elvileg 25-35 éves vagy. Tudnod kell dönteni, kezdj az Arsenallal oszt kész :)
[ nicsak, ki beszél ] -
#10998 hát szerintem az everton meg newcastle nem kis csapat! én simán kezdenék velük de igy is itt a wimbledon meg ott a blackburn mentésem is! talán még a dortmunddal kezdenék! -
#10997 ajj bazmeg előre látom :D
"ez a rektes k********a telibeba********tt pic*********asdað************** cxy* játék!!!! " -
#10996 Adriano ? húha, lepaktáltál zsilikével mi ? :DD
[csakviccelt, befejezte] -
pinnacle #10995 Kérlek ne kérd,hogy fejtse ki bővebben, mert akkor a banon kivül a mentő is jönne érte, agyvérzés miatt:) -
Utley #10994 Grat a LEGNAGYOBB csapattal tolod :)))) -
hamary #10993 Csöves írása után ( 10 év siránkozás nélkül satöbbi ( nem fogom betartani, folyamatosan idegeskedni fogok :) ) kezdek egyet a Barnettel. Angol 4. ligás csapat fifába lett szimpi...
[ nem meglepődni, ha holnap megint újat kezd. Amikor új játékot akar kezdeni, az nála bonyolult. ]