104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kraawz
    mondtam én kiesel

am megtaláltam pepét,holnap 17.00kor játszunk. eredmények estére lesznek.
  • Fabio Capello
    Szóval no comment, az alapkeret 22 fős

Asszem szétnézek az ingyenpiacon, hátha van pár jó stattal rendelkező pléja, aki átmenetileg megoldás lehet... :(
  • hamary
    LigaKupa

Barnet - Ipswich 0-1

Ezzel búcsúzom, jó éjt! Holna szünet , nyomathatom ezerrel... Leső évben amúgy csak az élmezőny a cél, jövőre a feljutás :)
  • pinnacle
    de ő is József:)
  • Fabio Capello
    soma rokonnévnapot ünnepel-.-
  • Darkon
    'estet en lehet hajnali "savon" leszek. Soma?
  • Fabio Capello
    passz, ha így megy tovább, akkor nemsokáig, megint kezdi felkúrni az agyamat a gamma, lerúgták a gólkirályomat is, és az egyetlen épkézláb ifistámat is gyors egymásutánban....
  • pinnacle
    Jóestét!
    Ki meddig marad?
  • Fabio Capello
    Elegem van.... 5 meccs alatt hat kezdőmet rúgták le egy hónapra, az ifisták használhatatlanok, kb 3-4 meccs óta 4 cserével tolom, amiből kettő kapus... harmadik helyen álltam hat fordulóval ezelőtt, mostmár visszacsúsztam a 11-re, de ha ez így megy tovább, ki tudja hova süllyedünk még
  • hamary
    0-0 lett. Még összekell szokni a csapatnak.
  • hamary
    Hamarosan jön az első forduló a Barnet padján... ÁLéó áléó áléó áléó, Barnét é áléó... :P
  • hamary
    Citys mentésembe leigazoltam... Nem olyan rossz
  • Utley
    Hú gondoltam kicsit pihentetem a St. Helens mentésem,és csemegézek,hogy kivel legyek.Nézem a játékosokat,és a Fulham-be van ez a Leon Adreasen,hát ez egy isten csaszi játékos lehet...
  • pinnacle
    péntekig van a határidő...
  • kraawz
    pepet már 4. alkalommal keresem,de nem tudom elérni ..
  • GTheo
    Dalackraul még mindig nem jelentkezik :S:S
  • hamary
    Üdv! Kicsit izzítom a Barnetet, bár nem nagyon tudok igazolni :S
  • Darthmushroom
    grat mind2nek!
  • soma22
    nemtudom, de ujfalusi 5-ösén, meg a védelem 6os osztályzatán picit felbasztam az agyam.

a jobb jutott tovább mint ahogy a statokon is látszik
  • kraawz
    pepe ..egy msnt
  • Magic Boy
    Grat!
    Mindkettőtöknek.
  • Mike94
    igen, nem kevés mákom volt ebbe, statok csalókák, grat neked is, máskor nem ez lett volna az eredmény
  • Fabio Capello
    grat mindkettőtöknek, mike grat a továbbjutáshoz :)
  • Darkon
    Fejben elfaradtak a fiuk?
  • soma22

grat Mikenak, bár a 6 kapott golból 4 elég viccesre sikerült. volt 2 kapufánk, kihagyott 11esünk meg nem adott lesgólunk. ez ma nem jött össze, sok sikert a továbbiakban
  • Darthmushroom
    thx hát innen min a feljuttásnak meg kell lennie!:)
  • Magic Boy
    Azért a Betis és a Werder se gyenge csapat.
  • Magic Boy
    Ha nem te lennél akkor az mondanám, hogy az Oxford és az Exeter jobban megérdemli a feljutást.
    De mivel te vagy így Hajrá meg lesz az.
  • Darthmushroom
    igy állok jelenleg:
  • Darkon
    Barca hegemoniahoz meg hozzatartozik ezevi kis bravurja:

BL csoportkor utolso fordulo Juve vezet mogotte Fulham 8ponttal barca 7ponttal 3., utolso merkozesek Barca-Juve, Fulham-Shaktar ha barca x-el fulham jut tovabb mivel 0-1re legyozte otthon a Barcat elso meccs 0-0lett
    Eredmenyek: Barca 3-2 Juve, Fulham 0-2 Shaktar csupan erdekesseg de engem mar nagyon idegesit, nemeleg hogy milliardjaik vannak legnagyobb stadionja meg ilyenek is beszaladnak.
  • soma22
    én nem huztam le senkit, hanem beirtam hogy nálam mit csinál vele a gép.ebből már ők vitték tovább rosszfele az egészet.
  • 9csöves9
    most nem értelek,ismered te is ezt a játékot kurva nehéz(szinte lehetetlen) ilyen sorozatot produkálni bármilyen csapattal.

lehet utána csinálni:)
  • Darthmushroom
    grat all! töltöm wimbledont!:)
  • soma22
    sértődj be hogy nem hajlopngok egy BARCELONÁVAL elért ilyen sorozatért, ráadásul egy erős csapat a real volt benne...
  • Taibi
    Rég óta játszok már én is managerrel, még a CM-es korszakban kezdtem, csak ritkán írok ide, pont az ilyen esetek miatt.
    Én nem vagyok akkora király, mint Soma, nekem nem sikerült minuszba futnom a kapott gólokkal.
    Sőt, ritkán sikerül 14+ meccset lehoznom zsínórban nulla gólra, általában beleszalad az ember 1-1 bekapott gólba minimum(de lehet, hogy csak én ezek szerint) ezért merészeltem megosztani ezt veletek.
  • Magic Boy
    Akkor rosszul gondoltam, de a lényegen nem változtat.
    ennyi meccs kapott gól nélkül az FM-ben (ahol a gép szeret néha csalni) nem kis teljesítmény.
  • soma22
    ő is régebb ota tolja már, de mindegy
    mindenki örül egy ilyennek,csak nem mindegy hogy a fradival vagy a barcaval éred ezt el.
  • Magic Boy
    Te profi vagy, neki meg szerintem az egyik első játéka.
    Azért az nem kis különbség.
  • soma22
    nem akarok semmit mondani erre, de ha a gép 4et kapott, akkor én minuszba futnék a kapott gólokkal. ettől függetlenül "gratulálok"
  • Magic Boy
    Grat!
    Soma, ha képet nézed akkor ő meg 14 meccsen 1 gólt se kapott. :)