104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#11112 mondtam én kiesel
am megtaláltam pepét,holnap 17.00kor játszunk. eredmények estére lesznek. -
#11111 Szóval no comment, az alapkeret 22 fős
Asszem szétnézek az ingyenpiacon, hátha van pár jó stattal rendelkező pléja, aki átmenetileg megoldás lehet... :( -
hamary #11110 LigaKupa
Barnet - Ipswich 0-1
Ezzel búcsúzom, jó éjt! Holna szünet , nyomathatom ezerrel... Leső évben amúgy csak az élmezőny a cél, jövőre a feljutás :) -
pinnacle #11109 de ő is József:) -
#11108 soma rokonnévnapot ünnepel-.- -
#11107 'estet en lehet hajnali "savon" leszek. Soma? -
#11106 passz, ha így megy tovább, akkor nemsokáig, megint kezdi felkúrni az agyamat a gamma, lerúgták a gólkirályomat is, és az egyetlen épkézláb ifistámat is gyors egymásutánban.... -
pinnacle #11105 Jóestét!
Ki meddig marad? -
#11104 Elegem van.... 5 meccs alatt hat kezdőmet rúgták le egy hónapra, az ifisták használhatatlanok, kb 3-4 meccs óta 4 cserével tolom, amiből kettő kapus... harmadik helyen álltam hat fordulóval ezelőtt, mostmár visszacsúsztam a 11-re, de ha ez így megy tovább, ki tudja hova süllyedünk még -
hamary #11103 0-0 lett. Még összekell szokni a csapatnak. -
hamary #11102 Hamarosan jön az első forduló a Barnet padján... ÁLéó áléó áléó áléó, Barnét é áléó... :P -
hamary #11101 Citys mentésembe leigazoltam... Nem olyan rossz -
Utley #11100 Hú gondoltam kicsit pihentetem a St. Helens mentésem,és csemegézek,hogy kivel legyek.Nézem a játékosokat,és a Fulham-be van ez a Leon Adreasen,hát ez egy isten csaszi játékos lehet... -
pinnacle #11099 péntekig van a határidő... -
#11098 pepet már 4. alkalommal keresem,de nem tudom elérni .. -
#11097 Dalackraul még mindig nem jelentkezik :S:S -
hamary #11096 Üdv! Kicsit izzítom a Barnetet, bár nem nagyon tudok igazolni :S -
#11095 grat mind2nek! -
#11094 nemtudom, de ujfalusi 5-ösén, meg a védelem 6os osztályzatán picit felbasztam az agyam.
a jobb jutott tovább mint ahogy a statokon is látszik -
#11093 pepe ..egy msnt -
#11092 Grat!
Mindkettőtöknek. -
#11091 igen, nem kevés mákom volt ebbe, statok csalókák, grat neked is, máskor nem ez lett volna az eredmény -
#11090 grat mindkettőtöknek, mike grat a továbbjutáshoz :) -
#11089 Fejben elfaradtak a fiuk? -
grat Mikenak, bár a 6 kapott golból 4 elég viccesre sikerült. volt 2 kapufánk, kihagyott 11esünk meg nem adott lesgólunk. ez ma nem jött össze, sok sikert a továbbiakban -
#11087 thx hát innen min a feljuttásnak meg kell lennie!:) -
#11086 Azért a Betis és a Werder se gyenge csapat. -
#11085 Ha nem te lennél akkor az mondanám, hogy az Oxford és az Exeter jobban megérdemli a feljutást.
De mivel te vagy így Hajrá meg lesz az. -
#11084 igy állok jelenleg:
-
#11083 Barca hegemoniahoz meg hozzatartozik ezevi kis bravurja:
BL csoportkor utolso fordulo Juve vezet mogotte Fulham 8ponttal barca 7ponttal 3., utolso merkozesek Barca-Juve, Fulham-Shaktar ha barca x-el fulham jut tovabb mivel 0-1re legyozte otthon a Barcat elso meccs 0-0lett
Eredmenyek: Barca 3-2 Juve, Fulham 0-2 Shaktar csupan erdekesseg de engem mar nagyon idegesit, nemeleg hogy milliardjaik vannak legnagyobb stadionja meg ilyenek is beszaladnak. -
#11082 én nem huztam le senkit, hanem beirtam hogy nálam mit csinál vele a gép.ebből már ők vitték tovább rosszfele az egészet. -
#11081 most nem értelek,ismered te is ezt a játékot kurva nehéz(szinte lehetetlen) ilyen sorozatot produkálni bármilyen csapattal.
lehet utána csinálni:) -
#11080 grat all! töltöm wimbledont!:) -
#11079 sértődj be hogy nem hajlopngok egy BARCELONÁVAL elért ilyen sorozatért, ráadásul egy erős csapat a real volt benne... -
Taibi #11078 Rég óta játszok már én is managerrel, még a CM-es korszakban kezdtem, csak ritkán írok ide, pont az ilyen esetek miatt.
Én nem vagyok akkora király, mint Soma, nekem nem sikerült minuszba futnom a kapott gólokkal.
Sőt, ritkán sikerül 14+ meccset lehoznom zsínórban nulla gólra, általában beleszalad az ember 1-1 bekapott gólba minimum(de lehet, hogy csak én ezek szerint) ezért merészeltem megosztani ezt veletek.
-
#11077 Akkor rosszul gondoltam, de a lényegen nem változtat.
ennyi meccs kapott gól nélkül az FM-ben (ahol a gép szeret néha csalni) nem kis teljesítmény. -
#11076 ő is régebb ota tolja már, de mindegy
mindenki örül egy ilyennek,csak nem mindegy hogy a fradival vagy a barcaval éred ezt el. -
#11075 Te profi vagy, neki meg szerintem az egyik első játéka.
Azért az nem kis különbség. -
#11074 nem akarok semmit mondani erre, de ha a gép 4et kapott, akkor én minuszba futnék a kapott gólokkal. ettől függetlenül "gratulálok" -
#11073 Grat!
Soma, ha képet nézed akkor ő meg 14 meccsen 1 gólt se kapott. :)