104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• hamary
    értem... hogy erre miért nem gondoltam... faxxom... a gond, hogy szinte nincs mit törölnöm
  • Mike94
    na ezért ne tedd le
  • soma22
    nem elég, mentés közben csinál egy backupot, plusz a mentés, kb 5-600 mega kell neki hogy menteni tudjon
  • Fabio Capello
    én azért nagytakarítanék, ez elég kevéske
  • MrIncredible
    senki nem ért bele Nocerino adta be a szögletet Andrade fejelt és gól. senki nem volt még a közelében sem és lefújták lesállás miatt. Én sem szoktam kilépegetni, meg visszatölteni, de ez nagyon idegesítő volt. kiléptem és abbahagytam. azóta sem töltöttem be. egyébként úgy néz ki másodikleszek a bajnokságban a juvéval első szezonban. palermo ellen még van a kupa döntő és előtte egy bajnoki. első éveben bl selejtezőt vártam. az intert is befoghatom még ha kikapnak és egy pontot szerzek, de az inter a kájjárival játszik akik csak a 12. helyen vannak. nem valószínű hogy megverik a kék feketéket. szögletből eddig egyébként 13 gól született.
  • hamary
    218 mb-om van. ( nem sok, de elégnek kell lennie. )
  • hamary
    hát az lesz... de akkor is elbaszódott az összes mentésem... szal leteszem a játékot szerintem egy kis időre... tökjó, hogy pont szünet van... áááh
  • soma22
    kevés hely a c-n?
  • Mike94
    fm/windows reinstall?
  • hamary
    Ez hihetetlen.. az egész játék elbaszódott... Egyáltalán nem enged menteni... A kurva életbe... A mocskos k*rva életbe...
  • hamary
    eli ment a kezdvem a játéktól, nagyon gondolkodok, hogy folytassam-e... áh ez hihetetlen....
  • fsgh
    QPR-hez 2 olyan dél amerikai csatárt igazoltam:o majd rakok be róluk képeket(és igen kaptak munkavállalásit:oo)
  • hamary
    Bassza meg az egész játékkészítő bagás, amit készített.... Végre nyerek egy meccset, menteném el, és kiírja, hogy nem menthető.... Nem hiszem el, megint visszament két meccset... mégegy ilyen szart nem láttam...
  • Fabio Capello
    grat mindkettőtöknek :)
  • kraawz
    kraawz:pepe33 (Arsenal:Atlético)

Beszámolót nem igazán tudnék írni. Első meccsen az első félidőt végig uraltuk,két gólos előnyt szereztünk.Második félidőben pepe nagyon eltalálta a taktikát,sok helyzet,én kontráztam,eredmény pedig nem változott.

A második meccsen kiélezett meccs, egy Gallas gól után megnyugodtunk,aztán néhány csere ( 1 DMC .. 2 DMC .. ) és néhány apró taktikai húzással megőriztük az előnyünket. köszi pepe,és gratula :)
  • hamary
    megint kikaptam... De megint jobb voltam, ez már idegesítő...
  • hamary
    hamar meglehet jegyezni.
  • Csesza
    nem is kell
  • fsgh
    hát bazz ennyi szempont...életbe nem jegyzem meg:S
  • hamary
    De kurvajó, megint kkilépet... Csak két hét veszett oda...
  • hamary
    EZT NAGYON KÖSZÖNÖM A FORDÍTÓNAK!!!!
  • Magic Boy
    Hátha valakinek segít.
  • Magic Boy
    A nemrégen berakott szöveg fordítása (köszönet érte Koko4-nek):

A megfelelő beszéd kiválasztását 7 fő dolog befolyásolja:

1- Játékos teljesítménye (meccs alatti osztályzatok)
    2- Játékos/csapat hangulata
    3- Játékos/csapat személyisége
    4- Hazai/idegenbeli meccs
    5- 2-essel összefüggésben: meccs előtti odds-ok (esélylatolgatás)
    6- Ha az ellenfél egy riválisod
    7- Ha az adott játékos épp csereként lép pályára

A hosszú listától nem kell megijedni, néhány szempont elhanyagolható a megfelelő beszédek kiválasztásánál.

Meccs előtt:

A meccs előtti beszédek általában kevésbé lényegesek és hatásosak, mint a félidőben történtek. Általában a 2., 4., 5., 6. szempontokat ajánlatos figyelembe venni. A legtöbb esetben nincs szükség egyéni bíztatásra, kivéve a "Nincs nyomás"-t, melyet a fiatal, debutáló játékosoknál lehet jól használni.
    A "Folytasd, ahol abbahagytad" nagyon ritkán van befolyással a teljesítményre.

A meccs előtti beszédekre való javaslatok:

1- Hazai meccsen a te csapatod magasan az esélyes, és a csapat hangulata átlagosnál jobb: "Győzelmet várok."

Várható hatás: 1-2 játékos jobban koncentrál, vagy nincs hatással rá, de a csapat mindenképp jobban játszik a félidőben.

2- Hazai meccsen szinte azonos odds-okkal: "Meg tudjátok nyerni!"

Várható hatás: néhány játékos el lesz ragadtatva, esetleg motivált és elégedett.

3- Hazai meccsen az ellenfél az esélyes: "Sok sikert"

Várható eredmény: "Elragadtatottság", "esetleg motiváltság".

4- Hazai meccs egy rivális ellen: "A szurkolókért!"

Várható eredmény: a visszatekintésnél nem lesz látható (írásos) nyoma, de általában kitűnő félidei teljesítményre számíthatunk.

5- Idegenben toronymagas esélyesként: "Meg tudjátok nyerni!"

6- Idegenben szinte egyenlő esélyekkel: vagy "Meg tudjátok nyerni", vagy "Sok sikert"

7- Idegenben, az ellenfél az esélyesebb: "Nincs nyomás"

Várható eredmény: néhány játékos nyugodtabb lesz.

Ha vb-n vagy egyéb kontinentális tornákon játszol, ahol a hazai/idegenbeli pálya értelemszerűen nem létezik, egyszerűen az esélyekre és a hangulatra kell hagyatkozni.

Félidei beszédek:

Ez az útmutató legfontosabb része, melyekkel meccsek százai fordíthatók meg/hozhatók döntetlenre.

A figyelembe vett szempontok: 1,2,3,4,5 és 7.

1- Hazai meccs, egygólos vezetés:

Az általános, egész csapathoz szóló beszéd a "Bíztatás".

Várható eredmény: néhány játékos elragadtatott, esetleg motivált.

Egyéni beszédek:

"Elégedetlen" a 6-os osztályzattal rendelkezőknek, de vigyázat, mert új igazolású vagy fiatal, bemutatkozó játékosoknál nem működik.

Várható eredmények: Feltüzelt, Inspirált vagy Motivált, vagy ezek bármely párosítása az Dühös-sel (nyilván jó értelemben).

"Hiszel benne" a 8+ osztályzatú és félidei cseréknél, főleg támadó középpályásoknál és csatároknál hatásos.
    Várható eredménye: "Inspirált egy nagy/jobb teljesítményre", erős hangulatjavítás, motiváltság, boldogság, esetleg el lesz ragadtatva az illető.
    Ritka, hogy nincs hatása. Az eredmény a játékos személyiségétől függ. Néha a 7-es osztályzatú csatároknál ill. 6-os fiataloknál is működik.

Az "Elégedetlen" és "Hiszel benne" opciók korrekt használata 99%-ban garantálja, hogy te kerülsz ki győztesen a 90 percből.

Mi van, ha a játékos osztályzata 5? Cseréld le, mondd, hogy "Elégedetlen" vagy "Dühös" vagy, és a helyére beállónak mondj egy "hiszel benne"-t.

2- Hazai mérkőzés, többgólos vezetés:

Általános csapat beszéd: "Elégedett" vagy "Izgatott", a gólkülönbségtől függően. Általában nincs írásos nyoma, esetleg egy "nem figyel", de ez segít elkerülni az esetleges negatív reakciókat egy másik opció választása esetén. Csak az új igazolások vagy az első pár meccs után láthatók a visszatekintésben a "boldog" vagy "motivált" reakciók.

Az egyéni beszédek megegyeznek az 1-es pontbeliekkel.

3. Hazai döntetlen:

Általános csapat beszéd: "Meg tudjátok nyerni", ha a legtöbb játékos osztályzata 7+.
    Várható hatás: Néhány játékos el lesz ragadtatva, boldog, motivált lesz, némely nem reagál.
    "Elégedetlen/Kiábrándító", ha az átlagos osztályzat 6 és a hangulat jó. Várható hatás: néhány játékos inspirált, feltüzelt, motivált lesz. Néha "elveszti az önbizalmát" vagy "összezavarodik" az, akinek 7+ az osztályzata vagy a hangulata rossz. Ezen játékosok esetén "Hiszel benne" és "Elégedett" beszéd kéretik.

Van, mikor a "Hiszel benne" nem elérhető. ilyenkor van egy jobb megoldás, a "Meg tudod csinálni/Hozni tudod a különbséget" //"Te lehetsz a különbség". Ez csak csatárok ás Tkp-ok esetén hatásos, ez, "Elégedetlen"-nel (a csapatra) párosítva gyakran győzelemre hozza a döntetlent. Nagyon jó a 8-as osztályzatú csatárokra, néha a 7-esekre, kiváló a cserecsatárokra.
    Várható hatása: Inspiráció egy nagy/jobb teljesítményre, Hangulat"turbózás", Motiváltság, Boldogság, Elragadtatottság. Ritkán nincs hatás.

Figyelem! A "Meg tudod csinálni/Hozni tudod a különbséget" //"Te lehetsz a különbség" nem működik azon csatárok esetén, akiknek félidőben a meccs-osztályzatuk 6-os! Ha van egy jó cserecsatárod, cseréld be, mondd neki ezt, a kezdőnek "Elégedetlen/Kiábrándító"-t, és figyelj. Ha bennhagyod a kezdődet, és "Elégedetlent" mondasz neki, remélheted, hogy motivált lesz tőle. Ha a 60-70. percben is 6-os az osztályzata, jöhet a csere, de azonnal.

4- Hazai vereség:

Ha a legtöbb játékos 7+, "Meg tudjátok nyerni" szükséges.
    Várható hatása: Elragattatott, boldog, motivált játékosok. Néhányukra nem lesz hatással.
    "Elégedetlen/Kiábrándító", ha az átlagos osztályzat 6 és a hangulat jó. Várható hatás: néhány játékos inspirált, feltüzelt, motivált lesz. Néha "elveszti az önbizalmát" vagy "összezavarodik" az, akinek 7+ az osztályzata vagy a hangulata rossz. Ezen játékosok esetén "Hiszel benne" és "Elégedett" beszéd kéretik. (Igen, Copy/Paste :D)

Egyéni beszédek: a 3-as ponttal megegyezőek. Itt is a "Meg tudod csinálni/Hozni tudod a különbséget" //"Te lehetsz a különbség" és az "Elégedetlen/Kiábrándító" a legjobb barátok. Ne lepődjetek meg, ha a győztes meccs után a játékosotok dicsérni fog a félidei eligazításra hivatkozva. :)

Idegenbeli meccsek

Kevésbé legyünk kemények a beszéddel. Az "Elégedetlen/Kiábrándult" nem vagy csak ritkán működik egyéni és csapatbeszédek esetén egyaránt. Használjuk inkább a "Hiszel benne" és "Meg tudjátok nyerni" kifejezéseknél, de a legjobb megoldásnak a csere és a különbséges duma látszik, amit természetesen a csereként pályára lépő egyénnek címezzünk.

Meccs utáni beszédek.

Itt a játékosok meccsen elért osztályzatai a mérvadóak. A cél itt az, hogy a jó hangulatot fenntartsuk. Ha a legtöbb játékos 7-es, "Elégedett"-ek legyünk, még ha kikapunk vagy ikszeltünk is. Ha hazai meccs után 6-os a legtöbb spíler, "Elégedetlen"-kedjünk. Ha a legtöbb játékos 8+, "Izgatott" a jó megoldás. Ilyenkor ne lepődjünk meg, ha ezen játékosok kedvelt személyei közé hamar bekerülünk. "Elégedetlen"ek vagyunk a 6-os játékosokkal, ha a legtöbb játékos 7-es vagy magasabb. A "Dühös" az 5-ösöknek jár ki, ők ennek eredményeképpen dühösek lehetnek, de így legalább fenntartható a motiváció.

Ha a meccs elején "Nincs nyomás"-sal indítunk, az "Elégedetlen" nem működik félidőben, akkor sem, ha a játékos 6-os, és akkor sem, ha kikap a csapat. Ilyenkor a "Szimpatizál" a jó megoldás.
  • hamary
    Zomborit megpróbáltam, de nem akart hozzám jönni, a Barnethez.
  • hamary
    Barnet - Bentford 1-2

Végig jobbak voltunk, utálom az ilyet...
  • Magic Boy
    Pisont Játékos Manager és mint ilyen igazolható.
    Süli és Laurinyetz viszont tényleg csak kiscsapatnak erősítés ott viszont nagyon.
  • Fabio Capello
    sorry hogy ezt mondom, de zombori kivételével ez mind kuka, legalábbis nálam nagyon szar pléják... Pisont meg a Vecsés managere :D
  • hamary
    nem, mivel sajnos gyengék a csapathoz :) De köszi :) ( 4. ligába egy pár fokkal erősebb kell :) )

köszi!
  • Magic Boy
    Grat!
  • Magic Boy
    Grat!

Akiket mondtam (Süli, Laurinyetz, Zombori, Pisont) azok közül igazoltál valakit?
  • hamary
    :o grat!
  • hamary
    Barnet - Peterbrouh 5-1

Kár, hogy csak valamien Jonathan's Paint cup...
  • fsgh
    azta:O QPR-nél 8.0.2-es pecsnél 20milla fontot adnak átigazolásra:DDD(mondjuk ennyi az összes pénz is amennyi a klubnak van:P, meg azt jelöltem be hogy bajnoki címet szerzünk:P)
  • Mor3llo
    Elég hajtós napok után le tudtam ülni játszani.Rögtön a Werder ellen kezdtem :)
  • miki36
    nem biztos hogy elnök, de ott van az elnökségben:)
  • GTheo
    Szia, felvettelek msnre már rég...
    Én mst ellépek edzésre, 6 fele jövök, tolhatjuk is akár akkor :)
    Bocs Capello, fáradt vagyok :D
  • Fabio Capello
    #11117, ott jelentkezett :D
  • hamary
    engem is elég sokszor felb*sz a játék, de azért ilyen miatt nem lépnék ki :P
  • hamary
    Írtam a bolgba egy kicsit.
  • Csesza
    lehet, hogy a fejes után ért bele valaki a labdába...