104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Ngeri
    de ez a lógóműhely hol található??
  • Darthmushroom
    hát érd mikor lesz a heti manager választás! (remélem még van esélyem:P) meg reménykedek h szintet lépek és 3szintű tag leszek!:)
  • Darkon
    Gazdalkodj okosan 8. epizod: 850E euro atigazolasokra de most megszivjak mert adtak 72M a berekre enmeg alacsonyan tartottam a fizeteseket es 42 millio a jelenlegi, majd atcsoportositok. A vezetosegnek
  • soma22
    nincs konkrét nap, de általában hétvégén, a lényeg hogy mindenki jelen legyen közülük.miért?
  • Darthmushroom
    egy kérdés melyk nap lesz a vezérek gyűlése??? amikor döntenek a heti dolgokrol!
  • soma22
    ha logora gondolsz, akkor vagy az offban kérj meg valakit, vagy a logomühely nevű topikot keresd meg
  • soma22
    ha jol emlékszem ott kell lennie a két irányitott csapatnak a játék státusznál, és a jobb oldalán az állapotát látja. ha odakattint átveszi a csapat irányitását.
  • Ngeri
    valaki el tudná mondani pontosan hogy hol lehet csináltatni a nevemhez fejlécet??
  • RicsiPontaz
    Sziasztok!

Kerestem a régi off topik topikot vagy a segítséget, de csak ezt találtam. :( Szóval itt kérdezem meg. Valaki esetleg tudna segíteni?

Az lenne a problémám, h 2en játszottunk hálózati játékot FM08-al. Minden fasza volt, meguntuk, mentettem, mert én vok a szerver, abbahagytuk. És ma szerettük volna folytatni, betöltöm a mentést, ő látja is a szervert, de mikor rácsatlakozik, akkor új hálózati kliensként van benn. Hogy lehet megcsinálni, h visszakapja a régi menedzserét?
  • Darthmushroom
    hi all! grat mindenkinek a többieknek meg kitartás!:)

• soma22
    5. vagyok, igy melobol macerás, majd a végén tolok
  • Darkon
    Tabellat tolsz?

• soma22
    valenciábol(3. hely) csentünk 3 pontot, ami igy a vége fele igencsak jol jött
  • hamary
    Üdv! Folytatom a Barnetes mentést kb fél négyig, azután tovaszállok kb fél hétig, Nyíregy elleni meccsre, majd folytatom a bArnetest mentést :D Jó lenne ma lejátszani a szezont.
  • soma22
    asszem jo vétel volt akkor:)
  • Darkon
    Nani nalam elszurkult, eladtak meg jo regen es Portu galiaban lerobbant, most leigazolhattam volna ingyen.
    Thiago:

• soma22
    anderson-nani párosra fáj a fogam, de most igazoltam thiagot barcátol sergio helyére.
  • Darkon
    Nekem David akit 6 szezonnal ezelott hoztam brazil favellakbol, kineveltem 7.20as atlagot produkalt minden rendebeen volt, szerette a csapatot, most fogta magat es atigazolt a Fulham-hez ingyen. Amugy kb 20Meurot erne ha ezt tudom decemberben eladom, szemetje. Mellesleg fulham Andersont is igazolta 7Meuroert mert elegedetlen volt MU-ba, Depor meg Bodmer-t ingyen!
  • soma22
    nekem egyenlőre még nem annyira élvezetes, nagyon sok a formabeli változás a játékosoknál, nem nagyon tudnék senkit mondani aki folyamatosan tudna hozni egy jó átlagot. guardadon lp ugy felbasztam magam hogy eladtam a picsába a juvénak 29,5 misiért.
    semmit nem csinált a 2 év alatt amiota irányitom a deport, és most elkezdett sirni, hogy továbblépne. hát menjen
  • Darkon

(legjobb a a La Liga)
  • kraawz
    darlington csodakapust igazolt. SZŰCS LAJOS ! :D

119/119 , legjobb kapusom meg 81 CA volt :)
  • zsilike
    cd rey-ből kiestünk,de a "kiskupában még megvagyunk
  • soma22
    miniscout?:D
  • kraawz
    scout nélkül jó lesz angol 4 :D
  • soma22
    real ellen egy hihetetlen 2-2es döntetlet értem el. eddig 3 meccsen 3x kaptunk ki, ugyhogy most öröm van:D
  • soma22
    jo lenne dumánunk:D
  • Fabio Capello
    Grat mindenkinek, sajna csak most jutottam gépközelbe, de igyekszem többnyire pontosan figyelemmel kísérni a történéseket :)

Grat a feljutóknak, azoknak akik sikerszériában vannak, és kitartás a gyengélkedőknek :)
  • zsilike
  • zsilike
    Bajzát jo választás volt,hátra van 14 meccs,de lehet h meglesz,mondjuk 2 éves terv a feljutás,de második ligában biztos időzünk vagy 2 évet.a keretem szerény jobbára ingyen igazolok,de már pár jo aláírást megszereztem!
  • Ngeri
    na de jó:S
  • fsgh
    én most megyek el:D a többiek meg alszanak vagy mittomén:P

• Ngeri
    Reggelt
    van itt valaki akivel lehet társalogni?:D
  • fsgh
    Soma: :SSS

Magic: Watford jutott még fel.

Hamary:Gratula:)
  • soma22
    gondoltam idegenben normál felfogás, nem támadunk kontrázunk ahogy szoktuk. persze egy olympiakosz akkor kaliberű csapat, hogy ugy a kapunk elé szögez mintha a világválogatottal játszanánk.
    visszaálltam a normálra, majd 5 csatárra a 2. bekapott gól után, de persze igy sem találtuk el a kaput, egy guardadoval, elmanderrel, lulinhával.
    elmehetnek a retkes bus picsába

• soma22
    utálom otthon kezdeni az ilyen meccseket.
    baromi nehéz lesz a visszavágó:
  • hamary
    Hét ezer néző előtt aláztunk :P Újabb rnagadó

• hamary
    Újabb megnyert rangadó :o Következő rangadó az első ellen lesz idegenben :S. Jelenleg harmadik vagyok, ezzel a fantasztikus győzelemmel :)

• hamary
    Barnet - Wycombe 2-0 :) Fontos rangadó volt
  • Magic Boy
    A Swensea nagyon jó csapat sok sikert hozzájuk.
  • Magic Boy
    Leeds, Bristol Rovers