104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#11552 de ez a lógóműhely hol található?? -
#11551 hát érd mikor lesz a heti manager választás! (remélem még van esélyem:P) meg reménykedek h szintet lépek és 3szintű tag leszek!:) -
#11550 Gazdalkodj okosan 8. epizod: 850E euro atigazolasokra de most megszivjak mert adtak 72M a berekre enmeg alacsonyan tartottam a fizeteseket es 42 millio a jelenlegi, majd atcsoportositok. A vezetosegnek -
#11549 nincs konkrét nap, de általában hétvégén, a lényeg hogy mindenki jelen legyen közülük.miért? -
#11548 egy kérdés melyk nap lesz a vezérek gyűlése??? amikor döntenek a heti dolgokrol! -
#11547 ha logora gondolsz, akkor vagy az offban kérj meg valakit, vagy a logomühely nevű topikot keresd meg -
#11546 ha jol emlékszem ott kell lennie a két irányitott csapatnak a játék státusznál, és a jobb oldalán az állapotát látja. ha odakattint átveszi a csapat irányitását. -
#11545 valaki el tudná mondani pontosan hogy hol lehet csináltatni a nevemhez fejlécet?? -
#11544 Sziasztok!
Kerestem a régi off topik topikot vagy a segítséget, de csak ezt találtam. :( Szóval itt kérdezem meg. Valaki esetleg tudna segíteni?
Az lenne a problémám, h 2en játszottunk hálózati játékot FM08-al. Minden fasza volt, meguntuk, mentettem, mert én vok a szerver, abbahagytuk. És ma szerettük volna folytatni, betöltöm a mentést, ő látja is a szervert, de mikor rácsatlakozik, akkor új hálózati kliensként van benn. Hogy lehet megcsinálni, h visszakapja a régi menedzserét? -
#11543 hi all! grat mindenkinek a többieknek meg kitartás!:)
-
#11542 5. vagyok, igy melobol macerás, majd a végén tolok -
#11541 Tabellat tolsz?
-
#11540 valenciábol(3. hely) csentünk 3 pontot, ami igy a vége fele igencsak jol jött -
hamary #11539 Üdv! Folytatom a Barnetes mentést kb fél négyig, azután tovaszállok kb fél hétig, Nyíregy elleni meccsre, majd folytatom a bArnetest mentést :D Jó lenne ma lejátszani a szezont. -
#11538 asszem jo vétel volt akkor:) -
#11537 Nani nalam elszurkult, eladtak meg jo regen es Portu galiaban lerobbant, most leigazolhattam volna ingyen.
Thiago:
-
#11536 anderson-nani párosra fáj a fogam, de most igazoltam thiagot barcátol sergio helyére. -
#11535 Nekem David akit 6 szezonnal ezelott hoztam brazil favellakbol, kineveltem 7.20as atlagot produkalt minden rendebeen volt, szerette a csapatot, most fogta magat es atigazolt a Fulham-hez ingyen. Amugy kb 20Meurot erne ha ezt tudom decemberben eladom, szemetje. Mellesleg fulham Andersont is igazolta 7Meuroert mert elegedetlen volt MU-ba, Depor meg Bodmer-t ingyen! -
#11534 nekem egyenlőre még nem annyira élvezetes, nagyon sok a formabeli változás a játékosoknál, nem nagyon tudnék senkit mondani aki folyamatosan tudna hozni egy jó átlagot. guardadon lp ugy felbasztam magam hogy eladtam a picsába a juvénak 29,5 misiért.
semmit nem csinált a 2 év alatt amiota irányitom a deport, és most elkezdett sirni, hogy továbblépne. hát menjen -
(legjobb a a La Liga) -
#11532 darlington csodakapust igazolt. SZŰCS LAJOS ! :D
119/119 , legjobb kapusom meg 81 CA volt :) -
zsilike #11531 cd rey-ből kiestünk,de a "kiskupában még megvagyunk -
#11530 miniscout?:D -
#11529 scout nélkül jó lesz angol 4 :D -
#11528 real ellen egy hihetetlen 2-2es döntetlet értem el. eddig 3 meccsen 3x kaptunk ki, ugyhogy most öröm van:D -
#11527 jo lenne dumánunk:D -
#11526 Grat mindenkinek, sajna csak most jutottam gépközelbe, de igyekszem többnyire pontosan figyelemmel kísérni a történéseket :)
Grat a feljutóknak, azoknak akik sikerszériában vannak, és kitartás a gyengélkedőknek :) -
zsilike #11525 -
zsilike #11524 Bajzát jo választás volt,hátra van 14 meccs,de lehet h meglesz,mondjuk 2 éves terv a feljutás,de második ligában biztos időzünk vagy 2 évet.a keretem szerény jobbára ingyen igazolok,de már pár jo aláírást megszereztem! -
#11523 na de jó:S -
#11522 én most megyek el:D a többiek meg alszanak vagy mittomén:P
-
#11521 Reggelt
van itt valaki akivel lehet társalogni?:D -
#11520 Soma: :SSS
Magic: Watford jutott még fel.
Hamary:Gratula:) -
#11519 gondoltam idegenben normál felfogás, nem támadunk kontrázunk ahogy szoktuk. persze egy olympiakosz akkor kaliberű csapat, hogy ugy a kapunk elé szögez mintha a világválogatottal játszanánk.
visszaálltam a normálra, majd 5 csatárra a 2. bekapott gól után, de persze igy sem találtuk el a kaput, egy guardadoval, elmanderrel, lulinhával.
elmehetnek a retkes bus picsába
-
#11518 utálom otthon kezdeni az ilyen meccseket.
baromi nehéz lesz a visszavágó:
-
hamary #11517 Hét ezer néző előtt aláztunk :P Újabb rnagadó
-
hamary #11516 Újabb megnyert rangadó :o Következő rangadó az első ellen lesz idegenben :S. Jelenleg harmadik vagyok, ezzel a fantasztikus győzelemmel :)
-
hamary #11515 Barnet - Wycombe 2-0 :) Fontos rangadó volt -
#11514 A Swensea nagyon jó csapat sok sikert hozzájuk. -
#11513 Leeds, Bristol Rovers