104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darkon
    Hudekellet!
    Helyretettuk a Deport(bocsi Soma) a 2. helyen tanyaztak azota a bogyomben vannak amiota Bodmer-t elhoztak ingyen.
  • kraawz
    igazolások az új idényre:

Filipe ingyen
    Jorge Hernandez 1.8M
    Dessena 1.5M (!!)
    Jankulovski 1.1M
    Makinwa 6M
    Westermann 7M
    José Sosa 5.5M
    Samaras kölcsönbe

Így összesen sacckábé költöttem 22M eurot, de 24 havira,így 11M euro ment el csak,és viszonylag jól sikerült erősítenem ebből a pénzből.
  • zsilike
    [IMG][/IMG]Izgalmas
  • Magic Boy

És legalább megfizetik?
  • Ngeri
    amint látszik december közepe van januárban érkezik egy csatár meg középpályára keresek embert még..uefa kupában atl madrid-rangers , rangers-atl madrid:S
  • zyndar
    Jiménez a Depor, Sporting, Murcia trióból a Murciát választotta...
  • Magic Boy
    Ha kiesnek akkor mi van?
    Azért Boyd és Darcheville is meghatározó játékosai a Rngers-nek és ahogy látom neked is.
  • Ngeri
    lehet látni hogy a hangsúy nálam a beasly, ferguson pároson van két alapillér
  • Magic Boy
    Grat!
    Csak így tovább!
  • zyndar
    Köszi, lesz ez másként is.
  • Magic Boy
    Nem a támadójáték a legnagyobb baja a Rangers-nek az életben se, bár a két legjobb csatár kiesése biztos nagy érvágás.
  • zyndar
    Jiménez nem járt edzésre, erre a vezetőség elfogadott több 9M eurós ajánlatot érte. Jee
  • soma22
    nwm a képfltöltön kell hanem a képszerkesztőben, vagy thumbnailesen kell betenni a képet

Zyndar:
    szépen felhoztad a leicester-t
  • Ngeri
    celtic kezd kippukadni...
    utóbbi két meccse: inverness-celtic 1-0
    celtic-hibernian 0-0
    ha nyerek három ponttal elmegyek..
  • zyndar
  • Ngeri
    ha tudnék..a piratesen csinálom..hogy kell?
  • Magic Boy
    Gat!
    Majd mutass képet a tabelláról.
  • soma22
    kicsinyits légyszives.
  • Magic Boy
    A Celtic jobb, mint te, de ha megvered őket bajnok leszel.
    Remélem az Aberdeen nem esik ki.
  • Ngeri
    Na a keretről kép:
  • soma22
    nem mutattál itt semmit sem belőle.

egyébként még Jackdaniels tolja még nagyon ütösen.
  • zsilike
    Rayo másod osztály!Siker-új keret később
  • Fabio Capello
    Végszó, offtopikban lehet folytatni, de itt legyen elég.
  • Magic Boy
    A 2008-ban még én se virítottam kiscsapattal és mástól se láttam, de a 2007-ben levágott Glebe Rangers-es menetelésem azért nekem se volt kutya nem?
  • Darkon
    Na ez a szezonom is eluszott, 8meccs utan 15.ek vagyunk. Mondjuk annyira nemcsodalkozom, meg a 20as keretet is alig tudtuk kiallitani, nemhogy a 25et. Saivet menni fog, mostmar biztos, telen.
  • GTheo
    Swanseaval 34 meccs után több mint 10 ponttal vezetem a Coca Cola League One-t, úgy hogy eggyel kevesebbet játszottam, reszkess másodosztály :P
  • Ngeri

félidei eredményt figyeljétek:P
  • Magic Boy
    Kíváncsian várom.
  • Magic Boy
    Én mondtam. :)
  • soma22
    ugyan, vannak ügyesebbek, maradjunk a fanatikusnál.

pl McFrost amit a doncasterrel művel az nem emberi, ő tényleg nagyon jol tolja az idei gammával.

amit észrevettem:
    kiscsapattal eddig egyedül őt láttam hosszutávon sikereket elérni, más vagy nagycsapatal ért el folyamatosan sikereket, vagy 1-2 idény után ujat kezdett, ráfogva bármire
  • Ngeri
    mindjárt kaptok képecskét rangersről tabella+ egy meccs :P
  • zyndar
    James Vaughan egy állat. Akkora gólokat lő, iszonyat
  • Mike94
    nem vagy egyedül
  • Magic Boy
    Sok helyen olvastam az FM fórumokat és mindenütt azt írják, hogy ajki játszik vele az nagy fanatikus, mert túl nehéz lett a 08.
    Te vagy az egyik legnagyobb managger, ha neked nem megy akkor már gáz van.
  • zyndar
    Helló! Látom csordogál a topik a megszokott mederben
  • Magic Boy
    A Rangers jó csapat Skót szinten és az idén a nemzetközi porondon se rosszak.
  • soma22
    nekem a deporral sem megy jobban mitn kiscsapattal, ugyanugy előjönnek a szenvedések. persze ez azt is jelentheti hogy egyszerüen balfasz vagyok ehhez a játékhoz.
  • Magic Boy
    Aki ismer valamennyire az tudja, hogy minden segítségért háklás vagyok és a tanácsokat is meg szoktam fogadni.
    Most is kezdeni fogok egy nagy csapattal ahogy tanácsoltátok, de annyit szenvedtem az Oggersheim-mel, hogy legalább addig el akarom vinni a mentést amíg föl nem jutok.
  • Ngeri
    hellosztok
    ajánlom mindenkinek a rangerst! én most velük vagyok és nagyon élvezetes..a skót bajnokság is nagyon jó..a keret se rossz..
  • Magic Boy
    Fel akarok jutni a második ligáéba, ha sikerül akkor pihentetem a mentést és kezdek egy top bajnokság nagycsapatával.