104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#12192 Hudekellet!
Helyretettuk a Deport(bocsi Soma) a 2. helyen tanyaztak azota a bogyomben vannak amiota Bodmer-t elhoztak ingyen.
-
#12191 igazolások az új idényre:
Filipe ingyen
Jorge Hernandez 1.8M
Dessena 1.5M (!!)
Jankulovski 1.1M
Makinwa 6M
Westermann 7M
José Sosa 5.5M
Samaras kölcsönbe
Így összesen sacckábé költöttem 22M eurot, de 24 havira,így 11M euro ment el csak,és viszonylag jól sikerült erősítenem ebből a pénzből. -
zsilike #12190 [IMG][/IMG]Izgalmas -
És legalább megfizetik? -
#12188 amint látszik december közepe van januárban érkezik egy csatár meg középpályára keresek embert még..uefa kupában atl madrid-rangers , rangers-atl madrid:S -
#12187 Jiménez a Depor, Sporting, Murcia trióból a Murciát választotta... -
#12186 Ha kiesnek akkor mi van?
Azért Boyd és Darcheville is meghatározó játékosai a Rngers-nek és ahogy látom neked is. -
#12185 lehet látni hogy a hangsúy nálam a beasly, ferguson pároson van két alapillér -
#12184 Grat!
Csak így tovább! -
#12183 Köszi, lesz ez másként is. -
#12182 Nem a támadójáték a legnagyobb baja a Rangers-nek az életben se, bár a két legjobb csatár kiesése biztos nagy érvágás. -
#12181 Jiménez nem járt edzésre, erre a vezetőség elfogadott több 9M eurós ajánlatot érte. Jee -
#12180 nwm a képfltöltön kell hanem a képszerkesztőben, vagy thumbnailesen kell betenni a képet
Zyndar:
szépen felhoztad a leicester-t -
#12179 celtic kezd kippukadni...
utóbbi két meccse: inverness-celtic 1-0
celtic-hibernian 0-0
ha nyerek három ponttal elmegyek.. -
#12178 -
#12177 ha tudnék..a piratesen csinálom..hogy kell? -
#12176 Gat!
Majd mutass képet a tabelláról. -
#12175 kicsinyits légyszives. -
#12174 A Celtic jobb, mint te, de ha megvered őket bajnok leszel.
Remélem az Aberdeen nem esik ki. -
#12173 Na a keretről kép:
-
#12172 nem mutattál itt semmit sem belőle.
egyébként még Jackdaniels tolja még nagyon ütösen. -
zsilike #12171 Rayo másod osztály!Siker-új keret később -
#12170 Végszó, offtopikban lehet folytatni, de itt legyen elég. -
#12169 A 2008-ban még én se virítottam kiscsapattal és mástól se láttam, de a 2007-ben levágott Glebe Rangers-es menetelésem azért nekem se volt kutya nem? -
#12168 Na ez a szezonom is eluszott, 8meccs utan 15.ek vagyunk. Mondjuk annyira nemcsodalkozom, meg a 20as keretet is alig tudtuk kiallitani, nemhogy a 25et. Saivet menni fog, mostmar biztos, telen. -
#12167 Swanseaval 34 meccs után több mint 10 ponttal vezetem a Coca Cola League One-t, úgy hogy eggyel kevesebbet játszottam, reszkess másodosztály :P -
félidei eredményt figyeljétek:P -
#12165 Kíváncsian várom. -
#12164 Én mondtam. :) -
#12163 ugyan, vannak ügyesebbek, maradjunk a fanatikusnál.
pl McFrost amit a doncasterrel művel az nem emberi, ő tényleg nagyon jol tolja az idei gammával.
amit észrevettem:
kiscsapattal eddig egyedül őt láttam hosszutávon sikereket elérni, más vagy nagycsapatal ért el folyamatosan sikereket, vagy 1-2 idény után ujat kezdett, ráfogva bármire -
#12162 mindjárt kaptok képecskét rangersről tabella+ egy meccs :P -
#12161 James Vaughan egy állat. Akkora gólokat lő, iszonyat -
#12160 nem vagy egyedül -
#12159 Sok helyen olvastam az FM fórumokat és mindenütt azt írják, hogy ajki játszik vele az nagy fanatikus, mert túl nehéz lett a 08.
Te vagy az egyik legnagyobb managger, ha neked nem megy akkor már gáz van. -
#12158 Helló! Látom csordogál a topik a megszokott mederben -
#12157 A Rangers jó csapat Skót szinten és az idén a nemzetközi porondon se rosszak. -
#12156 nekem a deporral sem megy jobban mitn kiscsapattal, ugyanugy előjönnek a szenvedések. persze ez azt is jelentheti hogy egyszerüen balfasz vagyok ehhez a játékhoz. -
#12155 Aki ismer valamennyire az tudja, hogy minden segítségért háklás vagyok és a tanácsokat is meg szoktam fogadni.
Most is kezdeni fogok egy nagy csapattal ahogy tanácsoltátok, de annyit szenvedtem az Oggersheim-mel, hogy legalább addig el akarom vinni a mentést amíg föl nem jutok. -
#12154 hellosztok
ajánlom mindenkinek a rangerst! én most velük vagyok és nagyon élvezetes..a skót bajnokság is nagyon jó..a keret se rossz.. -
#12153 Fel akarok jutni a második ligáéba, ha sikerül akkor pihentetem a mentést és kezdek egy top bajnokság nagycsapatával.