Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel elõzõ szezonban 4. lettem ezért magabiztosan vártam a BL csoportot, ahonnan 1. helyrõl jutottam tovább. (Roma, Cszka Moszkva, NK Domzale - 5gy 1vereséggel és 17rúgott gól - 3kapott góllal jutottam tovább) Elsõ körben a PSG-t kaptam, idegenben 1-1, hazain egy magabiztos 3-0al búcsúztattam a franciákat. Aztán megkaptam a Barcelona-t. Idegenben 3-0, hazain 3-1. Itt vége is lett elsõ BL-es menetelésemnek.
A ligakupa igazán nem érdekel ezért mindig a fiataljaimat küldöm pályára. Meg is lett az eredménye, a 2.osztályú Ipswich 11esekkel megvert a negyedik fordulóban.
FA kupában 1 mérkõzést sem játszottam hazai pályán. Búcsúztattam az alábbi csapatokat: Lincoln, Sheff. Wed., West Ham. A hatodik fordulóban a negyeddöntõben a Chelsea-t kaptam szintén idegenben... nagy mákkal (egy megpattant Daniel Alves szabadrúgással) estem ki az FA-bõl.
Bajnokságról annyit, hogy volt 12 pont elõnyöm is, de vmi történt a csapattal február végén és teljesen összezuhantak... A végeredmény nem rossz, de nyernem kellett volna...
[IMd.com/thumbs/default/szezon_vége.JPGG]http://s2.suploa
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Mi
Valencia
Olimpique Marseille
DEBRECEN
mindenáron meg akarsz gyõzni minket, hogy a -50 misi egy porcmusznak semmiség😄DD
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
akkor fszom ne kezdj ki velem 😄 ha így jobban érted 😄
vagy csak azért nem röhögtél mert szar poén volt :ASDASD_ASDasdasd
mert én a Portsmouth-al :ADSDasdasd
most estig kigondolom, hogy megéri e nekem ujat kezdenem, vagy leszarom az elsõ évet ebbõl a szempontból.(egész jokat igazoltam...)
Jermai Defoe - Pályára lépési díj - A Tottenham mérkõzésenként 1M fontot fog kapni a köv. 50 mérkõzés során
😮
akényelmesmindenit 😛
csesza meg ugyis ráér😄DSASDAS
de mind1 engem nem foglalkoztatnak annyira ezek a dolgok, hogy ki, hogy kezeli a saját játákát