Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike94
oh sorry:
nolám=fürdõkád <#idiota>

Mike94
érdekes mintha te vmilyen kupán a barcával lettél volna, nolám 😮

kraawz
egy dolog

a legtöbb kupából ki van zárva a top 5 csapat. Sõt.. szinte mindegyiken..
Inter Chelsea Barcelona és társai

Szerintem sokkal rugalmasabb,ha a két fél megegyezik a csapatválasztásról. Meg a 2008 január , kínai ligát is betehetnéd.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Mike94
MU az enyém és nincs vita! 😊

Fabio Capello
Nos uraim, mivel nagyon gyûlnek az igenek, meghirdetném a kupa szabályait:
1. A jelentkezõk számától függõen vagy csoport+kieséses, vagy csak kieséses szakasz lesz.
2. Oda-visszavágós rendszer mûködik, a felek kötelesek egy meccset otthon, egyet idegenben megszervezni
3. Csak és kizárólag a játék indításakor meglévõ keret használható
4. A két meccsrõl nekem kell képet küldeni PM-ben csatolva, a PM tárgya a két játszó fél, tartalma: csatolva a két kép, az összesített eredmény és a továbbjutó
5. A banner alatt folyamatosan nyomon követhetõ lesz az állás, hogy ki melyik csapattal van, és hány meccset játszott le
6. A le nem játszott meccs is meccsnek számít, de egyik fél sem kap érte pontot (0 pont!)
7. A tabellák alatt fel lesz tüntetve a következõ forduló lejátszásának határideje, illetve hogy kinek kivel kell játszania
8. A szabályok megszegése a játszó fél kizárását vonja maga után!

A szabályok ismerete után a jelentkezéseket SZERDA 12:00-ig várom PMben, a fórumbeli nicknévvel és a választott csapattal, ezután egy válasz PMet fog kapni, hogy elfogadtam a nevezését, illetve ha már foglalt a választott csapat, akkor megkapja a már lefoglalt csapatok listáját. A díj pedig... Ezen még gondolkozom, de valószínûleg VIP elõfizetést fog kapni, plusz az elismerést 😊 Szóval várom a nevezéseket, csütörtökön indul az I. SG-kupa!

Mike94
ha így folytatja ez az izé akkor én se fogom szeretni <#idiota><#idiota><#idiota>

Gondolom még csak Fifa Managert próbáltad 😛 Amúgy ez nem véleménynyílvánító topik, hanem "fanclub" 😛 😊

Fabio Capello
akkor nem kell ittlenni, ilyen egyszerû. Vagy próbáld ki és megszereted 😉

papucsálatka
én nem szeretem az ilyen menedzseres játékokat!<#idiota><#idiota>

Mekkora lenne 30 éven belül PL-es sztárcsapat lennénk XD álom, álom 😄

én is bizakodom. Mondjuk énn a Chelseaval fiókcsapatosságot kötöttem :S De senki nem akar ide jönni, egszóval semmit se ér.

myl0
Thx😊
És köszi az 5letet😊

Fabio Capello
sok sikert remélem tetszeni fog ez a fajta játék 😊

kraawz
Tottenham:Fiorentina 0:1
Fiorentina:Bayern 1:0

Twente meg Spartac Moscow ellen lesz másik két meccs,szal ez már zsebben van.
Utóbbi 8 meccsembõl 7et nyertem,egyet vesztettem,16 rúgott, és 4 kapott gól összesen.
Pazzini UEFA kupában csatárom, Seria A-ban pedig Osvaldo remekel nagy meglepetésemre.

Nahát egy rövid értékelés a csapatról:

Abban a bajnokságban vagyom mint a Tpruey, s a 12. hely körül gondolnak. Elsõ évemben nem várok feljutást, mert a keret nagyon rossz, mondjuk a Chelsea lett a fiócsapatom 😛. Én is MO-ról akarok játékosokat szerezni, denem nagyon akarnak jönni. Védelmem nagyon rossz... Kapust vettem kölcsönbe, majd meglátjuk mit produkál.

Én is folytatom a Wokingos mentésem 😄D

ehh, sok sikert nem lesz egyszerû 😊

myl0
Capello remek felvetésén felbuzdulva (LLM) kezdtem egyet az angol conference déli ligában a Welling Uniteddel. Pénz semmi fizetési keret 1600 font per hét.
Hoztam 8 játékost Magyarországról (pl szexárd, Tiszaujváros stb.) ingyen, akik így is kiemelkedõen nagy tudásúnakszámítanak.
Képek késõbb.
A cél: Bajnoki címet igértem

Ide meg senki sem írt? 😄 Nagy grat 😊

Uuuuuh ember 😄 Fabregas 95. percben szerzett bomba-bomba-bomba góljával 1-0-ra nyertünk a Newcastle ellen 😄

sziasztok!rayoval 7.vk 2.ligánan,van még 10 meccsem lehet h meglesz a feljutás,de ha most még nem az se gáz.legalább összeszoknak.

Segítsetek pls-kapust keresek,aki eljön spanyol2.ba 130-170-értékkel kb-max 30 évesig tippeket várok köszi
reinstall 😊

átvettem magyarokat, de olyan szinten nevetséges a keret hogy hihetetlen 😊😄

védelem az nincs, értelmes csatár nincs, van egykét jó középpályás és ennyi 😄
MrIncredible
na most újat akarok kezdeni, és azt írja mi verzióra, hogy 8.0 én ezt nem értem komolyan!és nem is választhatok adatbázist sem új betöltésénél!teljesen meghülyült ez a játék

Fabio Capello
tetszetõs kis pléja 😊

vmiért minden nagy csapat szeretné leigazolni 😊 40millió fontról indul az ára -,-
mario stadelmann
Nálam távoli gólok nem nagyon vannak. De távoli gólt egy szar játékos is tud lõnbi, ha véletlen jól eltalálja .)))

kraawz
nem csak nálad.

lehet csak nálam van ez, de mióta fentvan peccs, kapot gólok 90%a 20-25méterrõl van, elég idegesítõ, fõleg mikor egy teknikailag 0ember mûveli ezeket
Fabio Capello
mea culpa

MrIncredible
akkor kezdhetek újat!nincs kizárva hogy megint watford lesz!

nekem mûködött, csak újat kezdtem

rosszul tudod
Fabio Capello
az új patch nem mentéskompatibilis. a régi játék nem fog mûködni vele.

MrIncredible
kurva anyját feltettem az új peccset erre tönkre vágta a mentésem!watforddal voltam 10 ponttal vezettem a másod osztályt féltávnál. crash dumps mappában persze nincs semmi!van valami teendõ ilyenkor????vissza lehet hozni?

*töltöm az Arsenalt*

Jó reggelt

Gunnersboy

FA kupa elsõ kör behuzva :}}

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

kraawz
elég király az uefa csoportom

Bayern , Tottenham , Spartak Moscow , Twente
Azért az is elég király,h 4. kalapból húztak,míg Club Brugge pl. 1es kalap.

kraawz
köszönöm.. akkor érdemes megtartani,vagy 2 év múlva robban be 😊

Fabio Capello
Szép reggelt mindenkinek!

Látom páran felfedezték a szavazómodult a banner alatt, a téma adott, várom a szavazatokat kedd 12:00 óráig, utána az eredmény alapján meglátjuk, mi lesz a tervbõl 😊

(Akik többször akarnának szavazni: a modul IP szûrõs, egy géprõl csak egyszer lehet szavazni 😄)

Gunnersboy
reggelt -.-
végrevan idõm játszani egy kicsit, hoztam is képet egy rangadórol

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Mike94

Mor3llo
mekhaltok maj' kecik 😄D én benne vaok!
egyébként kezdtem egyet Getafeval, nem igazoltam senkit, sztem nem is fogok, most folynak a barátságos meccsek, majd tolok 1-2 képt tétmeccsrõl is!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

hát ezt a kihívást kiváncsi vagyok mimódon fogom tudni teljesíteni :| 😄

kraawz
valaki,aki legalább 3.-4. évében jár,egy képet pazzini karrierjérõl dobjon már.

Kezdem egyet a az angolutolsóelõtti osztálybeli Wokinggal... Hát nem tudom :|

no comment...

miki36
grat, jó lesz ez<#eljen>

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

soma22

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Lehet elkezdem akkor egy Francia vagy olasz kiscsapattal 😛