Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a legtöbb kupából ki van zárva a top 5 csapat. Sõt.. szinte mindegyiken..
Inter Chelsea Barcelona és társai
Szerintem sokkal rugalmasabb,ha a két fél megegyezik a csapatválasztásról. Meg a 2008 január , kínai ligát is betehetnéd.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
1. A jelentkezõk számától függõen vagy csoport+kieséses, vagy csak kieséses szakasz lesz.
2. Oda-visszavágós rendszer mûködik, a felek kötelesek egy meccset otthon, egyet idegenben megszervezni
3. Csak és kizárólag a játék indításakor meglévõ keret használható
4. A két meccsrõl nekem kell képet küldeni PM-ben csatolva, a PM tárgya a két játszó fél, tartalma: csatolva a két kép, az összesített eredmény és a továbbjutó
5. A banner alatt folyamatosan nyomon követhetõ lesz az állás, hogy ki melyik csapattal van, és hány meccset játszott le
6. A le nem játszott meccs is meccsnek számít, de egyik fél sem kap érte pontot (0 pont!)
7. A tabellák alatt fel lesz tüntetve a következõ forduló lejátszásának határideje, illetve hogy kinek kivel kell játszania
8. A szabályok megszegése a játszó fél kizárását vonja maga után!
A szabályok ismerete után a jelentkezéseket SZERDA 12:00-ig várom PMben, a fórumbeli nicknévvel és a választott csapattal, ezután egy válasz PMet fog kapni, hogy elfogadtam a nevezését, illetve ha már foglalt a választott csapat, akkor megkapja a már lefoglalt csapatok listáját. A díj pedig... Ezen még gondolkozom, de valószínûleg VIP elõfizetést fog kapni, plusz az elismerést 😊 Szóval várom a nevezéseket, csütörtökön indul az I. SG-kupa!
Fiorentina:Bayern 1:0
Twente meg Spartac Moscow ellen lesz másik két meccs,szal ez már zsebben van.
Utóbbi 8 meccsembõl 7et nyertem,egyet vesztettem,16 rúgott, és 4 kapott gól összesen.
Pazzini UEFA kupában csatárom, Seria A-ban pedig Osvaldo remekel nagy meglepetésemre.
Abban a bajnokságban vagyom mint a Tpruey, s a 12. hely körül gondolnak. Elsõ évemben nem várok feljutást, mert a keret nagyon rossz, mondjuk a Chelsea lett a fiócsapatom 😛. Én is MO-ról akarok játékosokat szerezni, denem nagyon akarnak jönni. Védelmem nagyon rossz... Kapust vettem kölcsönbe, majd meglátjuk mit produkál.
Hoztam 8 játékost Magyarországról (pl szexárd, Tiszaujváros stb.) ingyen, akik így is kiemelkedõen nagy tudásúnakszámítanak.
Képek késõbb.
A cél: Bajnoki címet igértem
Segítsetek pls-kapust keresek,aki eljön spanyol2.ba 130-170-értékkel kb-max 30 évesig tippeket várok köszi
átvettem magyarokat, de olyan szinten nevetséges a keret hogy hihetetlen 😊😄
védelem az nincs, értelmes csatár nincs, van egykét jó középpályás és ennyi 😄
mario stadelmann
Jó reggelt
FA kupa elsõ kör behuzva :}}
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Bayern , Tottenham , Spartak Moscow , Twente
Azért az is elég király,h 4. kalapból húztak,míg Club Brugge pl. 1es kalap.
Látom páran felfedezték a szavazómodult a banner alatt, a téma adott, várom a szavazatokat kedd 12:00 óráig, utána az eredmény alapján meglátjuk, mi lesz a tervbõl 😊
(Akik többször akarnának szavazni: a modul IP szûrõs, egy géprõl csak egyszer lehet szavazni 😄)
végrevan idõm játszani egy kicsit, hoztam is képet egy rangadórol

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
egyébként kezdtem egyet Getafeval, nem igazoltam senkit, sztem nem is fogok, most folynak a barátságos meccsek, majd tolok 1-2 képt tétmeccsrõl is!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"