Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos abszolút rossz voltam ma, egyszerûen képtelenek voltunk támadni.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
elsõ meccs (5. gól szerzõje Carragher, statisztika kedvéért):
második:
gratula Mor3llo! <#worship>#worship>
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
töltöm a Cityt, jön a Spurs. Létfontosságú meccs.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Szidtam is õket mint az állat eredmény: 1-5 -ös vereség a Samp-tól de legalább gólt rúgtunk 9 meccs óta egy kiló új taktikát próbáltam de semmi <#wow3>#wow3>
(ez a sorozat akkor kezdõdött amikor megsérült Obinna aki a legutóbbi 2 évben 63 gólt rúgott 83 meccsen :S) valamit tudnátok ajánlani mert már lassan lefogom törölni kínomban ( egyébként pont ugyanez történt az elõzõ játékomban ugyanebben az idõszakban :S a peccs elõtt)
De hamachi nélkül is mennie kéne másik haverral meg hamachi nélkül megy akkor az hogy van?Valaki más ötlet?
Sziasztok!
Amúgy tényleg jó kis csapat akik egy-két igazolással bajnokesélyesek lehetnek.
Miért pont velük kezdtél?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Soma: látom végül nem sikerült letolni a meccset 😛
Magicboy: mindenki fog kapni majd valamilyen úton-módon, egyenlõre tesztelésképp megtartottam a gyereknapot 😊
owen: próbáljátok meg hamachival, de figyeljetek arra is, hogy a nagyobb erõforrásokkal bíró gép legyen a szerver.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy egyik haverral toljuk neten a játékot én vagyok a server és olyan gondunk van hogy amikor kezdõdik a meccs neki megszakad a kapcsolat és ujra kell csatlakoznia majd ezt 2-3x megtörténik még és csak utánna tudja lejáttszani a meccsét és ez igy nagyon rossz és idegesitõ neki is nekem is!
Mit lehet tenni hogy ezt a hibát kiküszöböljük?
Halottam másoktól ezt a hibát valami megoldás van rá de az iletõ nem tudta megmondani mi ha valaki tudja és leirná ide vagy privádba annak nagyon örülnénk!
Elõre is köszönöm a segitséget!
Sziasztok!
mi van,ha ezt az arminho srácot senki nem tudja elérni? se theo,se én..
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
betöltöttem a gammát mig darkon megérkezik, remélem ma letudjuk a meccseket
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...