Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike94
sztem Mor3llo is 6 meccset játszott, és sztem nem kérdés hanyadik vagyok, matematikailag se

Fabio Capello
jegyzem.

Mike: Biztos továbbjutó vagy, már csak az a kérdés hanyadik helyen. Gratulálok 😊

Ezaz az utolsótól kikaptam 6-3-ra ... Nem baj Kamerunnal már a negyeddöntõben vagyok Afrika Kupán

Mor3llo
Én gratulálok neked !
Sajnos abszolút rossz voltam ma, egyszerûen képtelenek voltunk támadni.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mike94
nah lenyomtuk a meccseket Mor3llo-val
elsõ meccs (5. gól szerzõje Carragher, statisztika kedvéért):

második:

gratula Mor3llo! <#worship>

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

aston legyõzött.. azért hozzátenném, hogy az összes játékos, fél másodpercaltt végig futottam a pályát... DE A GÉP NEM CSAL.

Gunnersboy
optimistán állok a dolgok elébe 😉

mondjuk nekem kelett kétszer egyenlíteni... :o Mindkettõször szögletbõl sikerült 😊

no comment.. 2-2 lett, 3-szor annyi helyzettel 23-8 ...

Üdv!

töltöm a Cityt, jön a Spurs. Létfontosságú meccs.

Mor3llo
lesz ehhez Myl0-nak 1-2 beleszólása 😛😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Gunnersboy
jaigen myl0 nekem pénteken délután lenne idõm letolni, ha neked is oké majd jelezz lécci aztan megdoblak egy msn cimmel 😄

Gunnersboy
aki kikap azt meg én beelõzöm 😄D

Képzeljétek el a legutóbbi 13 mérkõzésemen 10-szer kaptam ki 3 döntetlen mellet adnátok valami tippet hogy mit csináljak mert már szét**** az ideg 😄

Szidtam is õket mint az állat eredmény: 1-5 -ös vereség a Samp-tól de legalább gólt rúgtunk 9 meccs óta egy kiló új taktikát próbáltam de semmi <#wow3>

(ez a sorozat akkor kezdõdött amikor megsérült Obinna aki a legutóbbi 2 évben 63 gólt rúgott 83 meccsen :S) valamit tudnátok ajánlani mert már lassan lefogom törölni kínomban ( egyébként pont ugyanez történt az elõzõ játékomban ugyanebben az idõszakban :S a peccs elõtt)

Fabio Capello
használj hamachit és biztos menni fog, más megoldás nincs.

Hello!
De hamachi nélkül is mennie kéne másik haverral meg hamachi nélkül megy akkor az hogy van?Valaki más ötlet?
Sziasztok!
Magic Boy
A Hamburg jó csapat, de nagyon Rafael van der Vaart-ra épül a játékuk IRL és ez meg is látszik amikor õ nincs a pályán, mert akkor el vannak veszve.
Amúgy tényleg jó kis csapat akik egy-két igazolással bajnokesélyesek lehetnek.

Miért pont velük kezdtél?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Fabio Capello
😄 A ti meccseteken a továbbjutás a tét - aki nyer, már a köv körben van

Mor3llo
micsoda mérkõzések <#rolleyes>

myl0
Kezdtem egy új gammát a német bundesligában a Hamburggal
Átigazolás: 4,2M font (eddig nem hoztam senkit, elég jónak néz ki a csapat)
Ígéret: A vezetõség élmezõnybe kerülést vár el.
És végül az elsõ tét meccsem, az AA Gent ellen az Intertotó kupában:

Darthmushroom
Grat mindenkinek! én vezetem jan.ban a bajnokságot bl-be a barca mögött továbbjutottam a csoportbol és a milant kaptam elég necces!!!😊 ligakupába kihullotam a mu vert ki! fa kupa most kezdtem!😊 egyelõre ennyi, képek késõbb

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Fabio Capello
Reggelt mindenkinek 😊

Soma: látom végül nem sikerült letolni a meccset 😛

Magicboy: mindenki fog kapni majd valamilyen úton-módon, egyenlõre tesztelésképp megtartottam a gyereknapot 😊

owen: próbáljátok meg hamachival, de figyeljetek arra is, hogy a nagyobb erõforrásokkal bíró gép legyen a szerver.

soma22
egyébként az hogy mi alapján lesz "kiosztva" még egyeztetés alatt, most csak próbaképpen kapott pár ember.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Magic Boy
Tudom azért volt a kacsintás.<#vigyor0>

soma22
azt szerintem valami módon ki kell érdemelni

Magic Boy
Én is? <#kacsint>

Gunnersboy
ha 2x nyersz vagy egyszer nyersz és egy x, én 2x megverem myl0-t akkor 2. vagyok 😄DD

soma22
toljátok hamachival

sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy egyik haverral toljuk neten a játékot én vagyok a server és olyan gondunk van hogy amikor kezdõdik a meccs neki megszakad a kapcsolat és ujra kell csatlakoznia majd ezt 2-3x megtörténik még és csak utánna tudja lejáttszani a meccsét és ez igy nagyon rossz és idegesitõ neki is nekem is!
Mit lehet tenni hogy ezt a hibát kiküszöböljük?
Halottam másoktól ezt a hibát valami megoldás van rá de az iletõ nem tudta megmondani mi ha valaki tudja és leirná ide vagy privádba annak nagyon örülnénk!
Elõre is köszönöm a segitséget!
Sziasztok!
soma22
bazz utolsó-elsõ hsz😄

soma22
faszán elkerültük egymást😊

soma22
nem mentem el itt vagyok😊

Darkon
Persze mire ezt beirtam pont elmentel :S

Born to win

Darkon
Hoho itt vagy soma mehet is a meccs!

Born to win

Fabio Capello
grat 😊 PM-ben kérnék idõpontokat, neked mikor alkalmas a meccs?

Simába meglett a bentmaradás<#smile>
Fabio Capello
kap figyelmeztetést, már ment neki egy tegnap

kraawz
capello:

mi van,ha ezt az arminho srácot senki nem tudja elérni? se theo,se én..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

soma22
gondoltam😊

betöltöttem a gammát mig darkon megérkezik, remélem ma letudjuk a meccseket

Fabio Capello
énmég ittvagyok 😊

soma22
mi a fene mindenki elhuzott aludni?😄

Najó, ma már nem, álmos lettem, megyek 😄 Jó éjt

tõlem ma is játszhatunk 😛 Itt van spoilerben!:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)