Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sorsolás, és a kieséses rendszerre vonatkozó szabályokat ma 20:00-kor teszem közzé, a továbbiakban is sok sikert mindenkinek!
Fabio Capello
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Töltöm a Spurst :)
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Ilyen még nem volt,nem tudok a bl-be benevezési listát leadni,sehogy sem lehet összerakni a benevezést,még ha automatikus kiv. megyek akkor sem.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
mindegy, Mati Fernandezt ugynezki elhozom helyette, átképzem klasszis szélsõvé, + ittvan még Wijnaldum is hosszutávra :}}
+még megvettem Ustarit is, meg még télen érkezett Bosingwa, Faty is, komoly csapatépítés folyik kéremszépen, erõsítek a BL-re :D
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
(még mielott mondanatok hogy annyi a kivasarlasi ára, nálam már 39M volt, ezért nemis értettem..)
Egyébként kiütöttem a Palermot a kupából 4-3-as összesítéssel és következik a Fiorentina :S
Ha rendõrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
Képek:
Shadow:
azért nem látom értelmét, mivel nem szeretem a kölcsönjátékosokat. én csapatot épitek, egy játékosnak pedig kb 10 meccs minimum mig beilleszkedik használható szinten egy csapatba. szezon végén meg megy az útjára.
inkább én legyek anyaegyesület egy olyan csapatnál ahol esetleg lehetnek tehetségek, akiket igazolok fillérekért, vagy elküldhetem a 16 éveseket "beérni".
Capello a felelõs
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
valamint nemtudom ki felelõs ezeknek a kis ikonoknak a kiosztásáért, de a "Kettes szintû fórumtag"-szöveg után szereplõ szó 'egyelõre' szeretne lenni, nem 'egyeNlõre' :)
don't give a fuck
PM be a REAL-os TAKTIKÁDAT és FELÁLLÁSODAT??
kíváncsi vagyok...
elõre is köszi
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Elsõ meccsen kikaptam 1-0-ra.
A Castilla feljutott a 2. osztályba, meg vmi kupát is nyertek :D
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Tud valaki valami infó a Football Manager Live startjának dátumáról?
A hivatalos honlapon még mindig csak annyi van írva, hogy 2008 tavaszán...
Nem csiripeltek egy kicsit pontosabb dátumot a madarak?
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
Arsenal-Liverpool 2:1, 0:0 ---> Arsenal
AS Roma-Manchester Utd. 0:0, 0:1 ---> Man. Utd.
Schalke-Barcelona 1:1, 0:2 ---> Barcelona
Fenerbahce-Chelsea 0:0, 0:2 ---> Chelsea
Elõdöntõk:
Arsenal - Chelsea 1:0, 0:0
Barcelona - Manchester Utd. 2:0, 0:3
Döntõ:
Arsenal - Manchester Utd. > Erre eredményt nem jósolok! :)
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
ROM/MU-BAR/SCH- huhh MU-Barca elõdöntõ se rossz:)
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
nem tetszik:)
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Arsenal-Liverpool
AS Roma-Manchester Utd. (loool revans :D)
Schalke-Barcelona
Fenerbahce-Chelsea
Elõdöntõk:
Arsenal/Liverpool-Fenerbahce/Chelsea
Schalke/Barcelona-AS Roma/Manchester Utd.
Aki esetleg nem látta volna :)
Az uccsó két meccs nagyon egyértelmûnek látszik, de az elsõ kettõ azért kemény lesz... :)
13:00 > Bl Sorsolás
14:00 > UEFA Sorsolás
amúgy én ismerem személyesen :D 5 km-re van a családja meg régi lakhelye :D :D