Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Nos uraim, beszéltem arminhoval, és úgy döntött, mivel nem nagyon akar neki menni az online játék, ezért lemond arról, hogy lejátssza a hátralévõ meccseket. Ennek fényében a csoportkört ezennel lezárom, mégpedig az eredeti szabály értelmében nem lejátszott meccsként értékelve a kihagyott meccsekért senki nem kap pontot, minden marad a jelen állás szerint, mivel érdemben a kapott pontok a továbbjutó személyeken nem változtatna. Ugyanakkor, eltörlöm azt a kikötést, hogy elsõ helyezett második helyezettet kap és fordítva, az elmaradt meccsek, és az ebbõl következõ helycserék miatt. Tehát a csoportmeccseket ezennel lezárom, a kieséses szakaszba jutott: kraawz, GTheo, Mike, Lederhose, pepe, Soma, BBeno, Dalackraul, nekik gratulálok, a kiesetteknek köszönöm a részvételt, és sok sikert nekik legközelebbre :)

A sorsolás, és a kieséses rendszerre vonatkozó szabályokat ma 20:00-kor teszem közzé, a továbbiakban is sok sikert mindenkinek!

Fabio Capello

Magic Boy
Menj el szabira és az aszisztensed megoldja.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

zaki

Megint egy 4-0 :P

HUNLonsdale
Megõrülök. Ilyenkor mi van? Nem lehet továbbmenni. Bepakoltam a klub minden játékosát az elsõ csapatba,de nem lehet a listát összeállítani.

Magic Boy
Grat!

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

zaki
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

GTheo
Matias Fernandez jobb mint Maxi (szerintem) ;]
Töltöm a Spurst :)

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

HUNLonsdale
HELP !!!
Ilyen még nem volt,nem tudok a bl-be benevezési listát leadni,sehogy sem lehet összerakni a benevezést,még ha automatikus kiv. megyek akkor sem.

Gunnersboy
grat, nekem igy szaladt bele a bajnokság végén a Valencia, kupadöntõben a Villarreal :P

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
fasszopo elnökúr -.-
mindegy, Mati Fernandezt ugynezki elhozom helyette, átképzem klasszis szélsõvé, + ittvan még Wijnaldum is hosszutávra :}}

+még megvettem Ustarit is, meg még télen érkezett Bosingwa, Faty is, komoly csapatépítés folyik kéremszépen, erõsítek a BL-re :D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

zaki
Galata is beleszaladt a késbe :p

zaki
Gondoltam, mindig annyiért veszik meg :D
Elnök gondolom elcsábult a sok mani láttán... :c

Gunnersboy
igen:D
(még mielott mondanatok hogy annyi a kivasarlasi ára, nálam már 39M volt, ezért nemis értettem..)

zaki
Cserecsapattal

zaki
Mennyiért, 25m font?

Gunnersboy
fasza :-c Maxi Rodriguezt elvitte az AC Milan, persze beleszólásom nemvolt -.-

Arsenal lazán továbbmegy MU-Roma még tippelni sem tudok Barca is tovább megy ééééééés a Fener kiüti a Chelsea-t ez lesz szerintem Grantot menesztik és valami nevesebb jöna helyére :O

Egyébként kiütöttem a Palermot a kupából 4-3-as összesítéssel és következik a Fiorentina :S

zaki
Keret:

Taktika:

4-1-3-2 a felállás, összeállítás változó.

Ngeri
akkor te testvér vagyxD atl madriddal nyomod te is mint én:P

Ha rendõrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

Gunnersboy
nyár van nálam madridban, épp játékosokat böngészek:D

Ngeri
mi ez pangás emberek??

Fabio Capello
én vagyok érte a felelõs. Félregépeltem, sajnálom, amint tudom javítom.

arsnl
Hy! Grat mindenkinek! :)Na véget ért a 3. szezonom a Charlton Athletic kispadján. Elég eseménydús volt a bajnokság(kupákba nem mentem sokáig de nem is igazán érdekeltek- tartalékok nyomták). Voltam 1. helyezett is kb novemberig, majd utána 4. helyet birtokoltam kb februárig amikor kezdõdõtt a zuhanás aminek a vége a 8. hely lett :s
Képek:

soma22
igen

Shadow:
azért nem látom értelmét, mivel nem szeretem a kölcsönjátékosokat. én csapatot épitek, egy játékosnak pedig kb 10 meccs minimum mig beilleszkedik használható szinten egy csapatba. szezon végén meg megy az útjára.

inkább én legyek anyaegyesület egy olyan csapatnál ahol esetleg lehetnek tehetségek, akiket igazolok fillérekért, vagy elküldhetem a 16 éveseket "beérni".

Capello a felelõs

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

shad0w
dehogynincs. nálam többször is elõfordult a fehérvárral, h az adott idényre meghatározó játékosokat kaptam kölcsön hozzánk képest sztárcsapatnak számító anyaegyesülettõl, ráadásul olyankor a fizetésüket sem te állod.

valamint nemtudom ki felelõs ezeknek a kis ikonoknak a kiosztásáért, de a "Kettes szintû fórumtag"-szöveg után szereplõ szó 'egyelõre' szeretne lenni, nem 'egyeNlõre' :)

don't give a fuck

Ngeri
soma: most a deport nyomod?

BBeno2
ZAKI elküldenéd ide a közösbe vagy
PM be a REAL-os TAKTIKÁDAT és FELÁLLÁSODAT??
kíváncsi vagyok...
elõre is köszi

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Ngeri
hi all and tölti atl. madridot

soma22
nincs sok értelme.

Fabio Capello
tudom, ez lenne a lényeg, kapnék kölcsönbe játékosokat :)

soma22
anyaegyesületet?azzal te lennél fiókcsapata valakkinek

zaki
Thx, és a gombát is :D

Fabio Capello
grat értük :)

zaki

Bajnokságba is jól kezdtünk

zaki
Hali, grat mindenkinek, folytatom a Reallal:

Elsõ meccsen kikaptam 1-0-ra.
A Castilla feljutott a 2. osztályba, meg vmi kupát is nyertek :D

Mor3llo
<#idiota><#idiota><#nyes>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Gunnersboy
ha már Zorroék kiejtettek a kupábol :D

Mor3llo
Üdv, gratula mindenkinek, Gunnersboynak meg külön a hét menedzsere címért :)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Szevasztok!

Tud valaki valami infó a Football Manager Live startjának dátumáról?
A hivatalos honlapon még mindig csak annyi van írva, hogy 2008 tavaszán...
Nem csiripeltek egy kicsit pontosabb dátumot a madarak?

mostani fm-ben a liverrel játszottam az elõdöntõt és a chelsea-val a döntõt :)

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

Személyes jóslatom:

Arsenal-Liverpool 2:1, 0:0 ---> Arsenal
AS Roma-Manchester Utd. 0:0, 0:1 ---> Man. Utd.
Schalke-Barcelona 1:1, 0:2 ---> Barcelona
Fenerbahce-Chelsea 0:0, 0:2 ---> Chelsea

Elõdöntõk:
Arsenal - Chelsea 1:0, 0:0
Barcelona - Manchester Utd. 2:0, 0:3

Döntõ:
Arsenal - Manchester Utd. > Erre eredményt nem jósolok! :)

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

így nevek alapján szerintem nem lesznek valami híres meccsek... de majd meglátjuk<#rolleyes>
Továbbmegyünk :)

ARS/LIV-FEN/CHE pfuu angol elõdöntõ
ROM/MU-BAR/SCH- huhh MU-Barca elõdöntõ se rossz:)

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

pfffuuuu
nem tetszik:)

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Fabio Capello
Hát gyerekek ez kemény lesz...

Arsenal-Liverpool
AS Roma-Manchester Utd. (loool revans :D)
Schalke-Barcelona
Fenerbahce-Chelsea

Elõdöntõk:
Arsenal/Liverpool-Fenerbahce/Chelsea
Schalke/Barcelona-AS Roma/Manchester Utd.

Aki esetleg nem látta volna :)

Az uccsó két meccs nagyon egyértelmûnek látszik, de az elsõ kettõ azért kemény lesz... :)

nézzük ezerrel!<#eljen>
na én mentem további jó game-t :D 2-kor I will Back!

Eurosport

13:00 > Bl Sorsolás
14:00 > UEFA Sorsolás

lol mindenki Dzsudzsákot igazolja lefelé :D mondjuk énis elhoztam :D
amúgy én ismerem személyesen :D 5 km-re van a családja meg régi lakhelye :D :D