Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
@ owen20____________________________________ma 13:03 | privát | válasz erre | #10302
nebeszeljetek ki, nemis vagyok ijen!!
amugy a SKINEKET HOGYKELL BERAKNI VALAMI IRJA MÁR LE!!!4

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Darthmushroom
hát grat majdnem mindenkinek, ugy is tudjátok kinek nem(cheater)😊

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

kurvamamód<#smile>

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

5w0rdf15h
remélem veled kezdi <#gonosz1>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

jah már vágom😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Fabio Capello
jobbha nem tudod. képeket nemlátunk sose, de lámaságot annál többet. Ezt hogykell azt hogykell, milliószor elmagyarázzuk de akkoris újra meg újra...

owen mitcsinált?

Fabio Capello
dekár. nem lesz aki bohócot csináljon magából 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bár owenben még reménykedem 😄DDD

ASD:ASDADAWD

a faxt nem, bvisszajön fenyegetni és mindenkit megöl:S

komoly menedzserek nem mennek ilyen helyekre 😉

( szerintem itt sem nagyon látjuk már 😞 😄 )

se iwiw-en se myvipen nincs fennt:S

Gunnersboy
MIT AGGODALMASKODTOK, ITT VAN ROLA KÉP, Õ EGY MENÕ ÜZLETEMBER, OROSZ FELMENÕKKEL!!!!!!444

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

5w0rdf15h
nah legközelebb má 65 lesz és nyugdíjas :SSS

kraawz
kicsit én is tudtam ma foglalkozni Osasunás mentéssel. A keretem szinte semmit nem változtattam,leigazoltam 2.2M euroért Toto Tamuzt,meg u19be 1M euroért egy 16 éves,178 PA-s MCt. Edzõkbõl hoztam kettõt ingyen,így nagyjából 3-4 csillagos edzések vanna,light terhelés mellett. Pénzügyek elég jók,most talán 6-7M eurom lehet. Az egyik legjobb védõmért bejelentkezett Aston Villa 8M euroért ( ennyi volt min. elengedési záradék ), de aztán szerzõdést ajánlottam én is és elfogadta. elsõ két meccs:

Osasuna:Villarreal 0:0
Osasuna:Mallorca 3:0

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
nagyonszép <#wow1><#taps>

Fabio Capello
Nekem a legutóbbi hírem hogy harmincéves és kamionsofõr 😄

Fred10
Ha ezt nem látom nem hiszem el.A bajnokságban kezdünk formába lendülni közben a bl-ben veretlenek vagyunk erre jön a két veretlen összecsapása 1:0-nál azt mondtam magamban hogy legalább gólt löttünk! Erre ez lett a vége!<#worship><#worship><#worship>
]Mecs

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

looooooool az volt nekem fura, hogy 25-öt mond és tényleg olyan mint egy 10 éves... már komolyan azon gondolkoztam, hogy ez mit csinálhat a való életben 😄
Pedig azt irta, hogy 13:S

kraawz
akkor azóta az õ állítása szerint eltelt min 13 év,mert õ 25nek vallotta magát ..

5w0rdf15h
áh oly alrege a zsilike is <#banplz>

Ngeri
agyilag most sem több 13-nál..feljön és veri a mellét h megnyerte az NB2-T a fradival kis plusszal😛

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

emléxem Oly haveromnak hogy küldözgette a fenyegetõ PM.eket.
Pedig akkor még csak 13 votl zsilike😊

5w0rdf15h
:ASDSADsadasd hát igen, nagy láma vagy sajnos 😞 mondjál is le....megválasztjuk zsilikét a helyedre :SSDDDDD

ha tönkre is teszik, k*rvaanyázik itt egy sort aztán no problem... 😄
nem hiszem, õ büszke az így elért eredményeire

Ngeri
hagyjátok már szegény zsilikét tönkre teszitek a lelki világát😛

kérj zsilikétõl segítséget 😊

Fabio Capello
hallod szégyellem magam... hiába próbáltam senkit nem tudtam eladni a REAC-ból 50 misiért, én csak 8k-t kaptam 😞 akkor most nagyon béna vagyok? <#idiota> :ASDF <#banplz>

<#mf2>

5w0rdf15h
haggyadmár.....tudjuk h megbuktál matekból, neked úgyse menne a milliózás 😄DD

ellenben zsilike a sztár, ftw

PSG

Newcastle, Valenciennes 😛

Fabio Capello
fulham, pompey, stuttgart, auxerre, nantes, socheaux, lille, rennes, psg

Ngeri
angol, német , francia nem erõs hanem inkább közép csapatok...de ha van külön ötlet más országból aztis várom<#hawaii>

Ismét grat mindenkinek. Este töltöm a Man Cityt, így annyi tervem avan velük... Elõször is az ötödik hely 😊 😛

valami kölcsönös szerzõdés van köztük... bennevolt már tavaly is
Fabio Capello
képet!

MrIncredible
jó nagyot mindenkinek!
képzeljétek el most vettem észre, a juvéval vagyok és a milan a fiókcsapatom. ez meg hogy lehet???

Fabio Capello
nagygrat 😊

BBeno2
nah 4. lettem a Werderrel ugyhogy féltávnál vettem át a csapatot. az elõzõ menedzsere a Werdernek hazavágta a pénzügyi dolgait teljes csõd volt, hitel minden, 12. volt akkor a Werder. St.Paulitól jöttem át aki akkor vagyik féltávnál az 1.volt. most kezd rendbe jönni a pénzügy. de igazolni nemm tudok senkit sem.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Fabio Capello
:ASFSASFASDASF

Ne irigykedj rá, attól még hogy te nem értesz a pénzügyekhez... 😄

Gratula mindenkinek! Jók vagytok!
Zsilikének külön, igazi pénzügyi zseni😛 (szánalom)

Fabio Capello
kiscsapat nagycsapat, kisliga nagyliga? konkrét ország?

Ngeri
nagy nagy grat....nem hiszem el már nem tok végig vinni egy szezont kéne találnom egy csapatot..valaki segítsen capello pl te😛

Fabio Capello
Pfff... a Diósgyõr menedzsere repült is 😄

Fabio Capello
6 kapuratartó lövésbõl 6 gól, na ez a 100%-os mérleg 😄 Ráadásul végre egy színvonalas, sokgólos meccset játszottunk (bár már volt pár, de ez a favorit 😊

Fabio Capello
Még ébredezem de lassacskán töltöm, be akarom fejezni a szezont ma.

Ngeri
van aki most tölti a gémet? capello?