Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Man City - Middlesborugh 1-0

Petrov (büntetõ)

GTheo
Otthoni 0-0 után izgalmas visszavágó :)

Celticet kaptam a köv körben, majd utána a Real Madrid - Rennes gyõztesével játszhatok elõdöntõt, azthiszem idén nem leszünk döntõsök :\

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Magic Boy
Az Index-en mutattak róla pár képet külföldi nagy csapatban és ott is nagyon jó volt.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

grat Capello

hát igen, magyar csapatokban elég jó.

Magic Boy
Gosztonyi nagy játékos, ha tudod igazold le (eddig bárhól olvastam róla csak dícsérték).
Amúgy grat.

Fabio Capello
Ennyi mákom nekem is lehet :)

én se költöttem sokkal többet... Na minegy, a jö helyezéssel visszahozható a pénz.. csak, hogy az nem lesz meg... :P

Fabio Capello
ahhoz mérten költekezz, hogy mennyi az egyenleg, ha én az egyenleghez közelítõ értékû átig. pénzt kapok, akkor max a felét használom el, különben könnyen minuszba fordulhatok.

BBeno2
akkor jól tettem hogy átig.listára tettem hátha pénzt tudok még kiszedni belõle.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Bolond vezetõség... Adott ugye nékem plusz moneyt igazolni, megvettem Eduardot, most meg rinyálnak, hogy kevés a pénz? miért ilyen hülyék? :(

Nah hali all!
grat Zaki!
Többieknek meg kitartás

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Fabio Capello
azt hogy nem szeretne nálad maradni, úgyhogy elmegy a csapattól, és szabadon igazolható lesz.

Magic Boy
Ja amúgy tölsd be az FM-et és megnyugszól (vagy nem<#ravasz1>).<#vigyor0>

BBeno2
nálam a Werder nél Hugo Almeida a legtöbb gólját kb 20-22 ról szerzi mind nagyonnagy gól csak nézek mindig hogy mivan ??!! bennvan :D nagyon nagy a srác.

azmeg mitjelent Rosenbergnél hogy a Bosman-szabály értelmben az évvégén ingyen elmegy???

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Magic Boy
Ez a stílusom.
Mivel kis csapattal vagyok így nagy eredményt ne is várj, de képeket szoktam rakni (ma is fogok).

kraawz
könyörgöm bazmeg ne okoskodj ennyit, eddig semmi eredményt nem láttunk fél év alatt. bocsánat,de ez nem csak az én véleményem ..
(picit ideges ma)

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Hát az... És végig támadtam, de hiába... Arrggh... Na majd Isa produkáálhat...

Fabio Capello
:DDD dekiröhögöm :D

hmm.. ezzel már én is találkoztam párszor, elég szopacs fajta gól, de kb olyan mint a kapusgól, mákja van és becsúszik

Ngeri
újra itt zsilike...reméljük most fair playben nyomod..nem akarlak cikizni ténleg...mindent bele

Ha rendõrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

Magic Boy
Amúgy a 6.40-es átlag pofátlanul kevés.
A kapusnál nálam kötelezõ a 7-es átlag.

Magic Boy
Jó csapat.
A kapuuk rendben van, de a védelmet lehet erõsíteni.
Remélük velük csalás nélkül fogsz játszani.

milyen letámadást javasolsz? :P Nálam egész pályás... Amúgy a harmadik gól így kaptuk ( Hart elnézte):

nem kiröhögni a rajzot :ASDSADA

psg-vel indultam!
Magic Boy
Ha õ és Isaksson a kapusod akkor nem a kapusaiddal van a baj.
Isaksson-rõl dobsz azért egy képet?
Amúgy az, hogy mennyit fog nem csak rajta múlik.
Ha egy az egyben viszik rá vagy végigjátszák ziccerig akkor egy kapus már nem sokat tehet.

szerintem Vercoutre nem olyan szar... nekem egész jól tolja...
Fabio Capello
ezzel a kapussal semmi problem nincsen, kivéve talán az ösztönös mozgását, de az más tészta. szvsz itt a védelemmel lehet gond, letámadás/defmid használata, stb.

kraawz
lyonnal kiszemeltem pár játékost.. bevált pleják, franciák nagyrészt..

Kapuban Vercoutre lófasztseér,ezért 2 ifit néztem ki,idén egy jön, Riou vagy Lloris. Védelemben egyedül Squilacci,aki üti a szintet,ide Barzaglit és Kompanyt néztem ki. Bal oldalra Grosso pótlására majd Marcelo vagy Maxwell,job oldalt meglatom,hogy muzsikál. Samba fillérekért hozható,talán õ még. VKP veloso és lassane diarra van kinézve majd.. Szélsõknek Menez aki talán jöhet,Obertan, Issiar Dia meg Saivet még mind fiatalok.. Elõre Briand,Chamakh vagy szinema jönne 3. csatárnak.. Ebbõl term ha 3-4 plejára futja majd :)

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Fabio Capello
nálam is volt ilyen, egy potenciális, 45k-t érõ sztárjelöltemet elvitték 300k-ért, én azt mondtam haddmenjen, mire olyan szintre jutok, úgyis lesz másik potenciális sztárjelöltem :)

hát azért 4 kapuratartó lövésbõl csak egyet védeni elég gáz... Védelmemmel is lehet valami, de akkor a tamadóimmal? meg a gép is igen benne van.

ilyen kapussal én nem sírnék :D

itt szvsz nem vele van a gond

Õ a kezdõm, de most Isat fogom berakni,próba cseresznye.. Mondjuk ezt a bajnokságot elcseztük,s ezért hihetetlenül szomorú vagyok. Lehet ki is fognak rúgni.

Hú nem tudom mit tegyek...Aki nem tudná a St. Helens a csapatom 2.évbe úgy néz ki meglesz a playoff!!!Van egy 20 éves balszélsõm,és rajta kivül van még egy makonya a posztra...Viszont a srác 500fontot ér,most meg vinnék 50.000 fontba...1éves kiadásomat fedezné,bár nem vagyok megszorulva...10forduló van hátra és a 6.tõlem 12pontra....
Magic Boy
Elsõsorban az adatok érdekelnének.
Amúgy Isaksson nem rossz kapus, de ha nincs 7-es átlaga akkor felejtõs.

Joe Hart és Isaksson az... Mindjárt adok, ha kell.

Magic Boy
Dobsz egy képet a kapusodról?

oda is vettem két játékost, támadósort csak Van der Vaart elmenése után ersítettem.. SZóval szinte semmivel... És inkább a kapusom szar.

Magic Boy
Azt mondjuk nem értem, hogy miért a támadósort erõsítetted amikor a védelmed volt pocsék.

Magic Boy
Köszi.
Várlak MSN-en.

és én még bajnokok ligája helyezést akartam... elveszi a kedvemet a játék... Hiába a támadósor, ha semmire nem megyek velük.

Száradjon le a keze meg az összes készítõnek

zaki
Hát ez lol, elsõ meccsem az NB1-ben... :D

Amúgy hi, és grat mindenkinek. Magic küldöm a taktikát.

Magic Boy
Miért?

az lesz a vége, hogy törlöm ammentést a francba...

Fabio Capello
Fejbelövöm magam, REAC-ZTE 1-1

Természetesen végigtámadtuk a meccset, de gólt szerezni na azt nem sikerült...

myl0
most lett vége. A Paderborn ellen kezdõdött a tavaszi szezon 1-1 lett:(
átigazolások: Lecseréltem a Manager Aszisztensem, mivel a régi nem hosszabított. Eladtam egy középpályást 2,7M (Eugen Polanski) és az árából jött Oleg Ivanov (TKPB/CS) 600e és Escobár (VPKP\VJ)

Ngeri
na átrágtam magam kemény 200 üzin vagy többön...kösz szépen ezt a sok üzit...:D:D

Ha rendõrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

na, még téliszünet van?:)

myl0
Azért ne túlozzunk, hogy jó...
Végülis meló közben azt csinálok, amit szeretek...

nézd :)