Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
ezek nagy eredmények.nagy grat
racinggal kezdek egyet a sikeres rangers után azt félrerakom picit
Közben, mint említettem tegnap, elkezdtem egyet a QPR-el, és most értem el az átigazolási idõszak végéhez, ezért teszek be pár képet az eddigi történésekrõl. Elég nehézkesen alakultak az igazolások, köszönhetõen az alacsonyabb hírnévnek, de azért nagyjából sikerült betöltenem a hiányposztokat.
Akik már csatlakoztak a kerethez:
Akik a jövõben biztosan csatlakoznak:
És végül az eddig lejátszott tétmeccsek:

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
jo vétel volt!
assulint nézd mg még, nekem csodagyerek lulinhával, meg thiagoval együtt
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Nálam meg elkezdett érdeklõdni a Marseille meg a Werder az irányítóm, Cicero után.Remélem maradni szeretne.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Énmeg sikeresen elvertem a 17.helyezettet.Hihetetlen, hogy az utolsó elõtti csapatnál fáznunk kell, hogy rúgjunk már egy gólt...megvolt a gól.Erre a b**i bíró hány perc hosszabítást ad ? 7-et! Gratulálok. Hosszabítás alatt lõttek egy kapufát.Aszittem lefejelem a monitort.A télen beerõsítek.Valószínûleg érkezik a csatársorban Sanogo( 😊 ), 3(!!!) millió euróért, a védelembe pedig 100% hogy hozok valakit.Rengeteg gólt kapunk, néha csak keresik a labdát hátul a srácok.Benne van a pakliban egy kapus is.A kiszemeltem egy belga hálóõr, a Bruges-nél játszik.

Scoutom csak 4csillagosnak irja de a legmagabiztosabb, legmegbizhatobb ember a csapatban.

Born to win
Darkonnak gratula a kupáért!
az utsó meccsen celtic-rangers 1-3 ott lett meg bajnokság
Szegény Aberdeen.<#szomoru1>#szomoru1>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Worm/Autoit
A Trojan Horse is a malicious application, which can not spread itself. Original Trojan Horses were programs which acted as a useful utility. Although, in fact, their start used to cause damage to disc content (or part of it).
At the present time the most spreading Trojan Horses are BackDoor Trojans. They enable remote access to infected computers and PSW (Password Stealers) - they are trying to gather as much private information from the infected computer as possible and to send the info through the Internet.
To remove the Trojan Horse, it is enough to delete the detected file.
Born to win
jön az elsõ meccs Ghána ellen...