Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8. az Inter akiket nem hinném hogy megtudnék szorongatni ráadásul épp most kaptak egy Riijkard nevezetû edzõt :S (Az igazság hogy kicsit csaltam a játékban mert a Bologna az Chievo õsi riválisa rongyá vert porig alázott... a vezetõség megvolt velem elégedve erre se szó se beszéd úgy kirúgtak hogy a lábam sem érte a földet... nem volt szívem otthagyni ezt a rengeteg évet 😞 )
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A téli átigazolásiban nem tudsz igazolni valami normális csatárt?
Ha tudnál szerintem fel tudnál jutni.
most elõször kaptunk 2-nél több gólt 2-t is csak egyszer:C
Mi megkezdtük a téli felkészülést, megyünk majd egyet Csehországba túrázni, Charisteas valszeg megy.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Pécs-Misleny 1-1 90. percbe sikerült egyenlíteni, meccs végén azt írta hogy a Pécs kíhúzta döntetlennel ez pláne nem töltött el örömmel
itt a védõ srác! 3,7 millió ojró sztem nem pénz érte.Kérdés, beválik-e.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Soma, Coloccini télleg ekkora bombavédõ ?
Capello, ha nem túl nagy kérés, a 1. sg kupa képein számold már össze hány gólt lõtt Sanogo összesen😊 Köszi elõre is!