Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
Elejét meghúztuk, ez volt az utolsó igazán nagy csapat.A maradék 6 fordulót igazán be lehetne húzni.Az elsõ 15percben minden összejött, pedig nem voltam túl támadó, aztán pedig rá tudtunk állni egy biztos, normál tempójú, gyorsan kontrázós játékra!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Fabio Capello
csak sajnos a joomla statelem kezelõje nem épp olyan mint az sg html megjelenítõje, ezért néhány helyen át kell szabni

Mike94
soma amint látom belekötõs kedvedbe vagy 😊
am meg már elsõ kupa alatt is fontolgattam h kiszálloka kupából de az tényleg nem lett volna fair,abba a kupába még mindent beleadtam, és vszínû volt h nem indulok 😊
[másnak is kell esélt adni <#hawaii>]

Fabio Capello
meglesz az is mindjárt, azért tettem ide is, hogy lássátok

soma22
miértnem tetted be a portálra?szerintem nagyon gáz igy a banner

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Fabio Capello
Csoportok láthatók, a részletesebb tabella sajnos hosszab bannert kívánt, ezért elnézéseteket kérem.

Az elsõ meccsek a következõk:
A CSOPORT:
vmvr - fsgh
Lederhose - Balázs17

B CSOPORT:
Soma - GTheo
Darkon - Ars3nal

C CSOPORT:
Sword - Taibi
dalackraul - Oly

D CSOPORT:
Darthmushroom - Ngeri
vortob - Gunnersboy

Darkon
Feketepont.

Born to win

Gunnersboy
perpill 3.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Ars3nal
haligali
Morello hányadik lettél hogy ki akarnak rúgni?
Rostockot töltöm

soma22
hubammeg

Fabio Capello
A jelenlegi munkáim is eléggé leterhelnek, ha a kupában is szerepelnék, elég esélyes egy idegösszeroppanás, egyszerûen nem bírok többet elviselni, ezért nem indulok ezúttal 😊

soma22
szarkifogás mindkettõ

kraawz
attilát az egyetem húzza le,márknak meg nincs kedve 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

soma22
hhogy nem neveztek?
különcködnek?

kraawz
mike és capello nélkül nem játszok 😄

am viccet félretéve. most nem nagyon szoktam efemezni,csak ha néha rámjön. így kedv nélkül meg nem akartam elindulni. lesz itt még másik kupa 😊

GTheo
Nekem nem volt még ilyen 😊
Igaz nem is túl sok csapattal játszottam még a 2008al, és nem is olyan sokat a 2007hez képest.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

soma22
egyébként ez igy gáz, hogy meg sem probálod "megvédeni" a cimet. ez nem fair

Darkon
eZZEL mar mindenkit beszaratott a jatek. Ugyis hosszabitanak.

Born to win

Mor3llo
na elmennek ezek az annyukba....

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

😄ASdsadasdsad

Darkon
<#eljen>

Amugy meg csucson kell abbahagyni😊 Igy legalabb nemmondhatjak csak makja volt. Tudjuk hogy csak a kihivastol feltel😛

Born to win

kraawz
igen? akk ezt benéztem.. 😄😄

Fabio Capello
sword az ajaxal indult....

Fabio Capello
Mivel határidõn túl vagyunk, ezért a nevezést ezennel lezárom. gilgames, mivel nem jeleztél vissza, sajnos a nevezésedet nem tudtam figyelembe venni, kraawz téged levettelek a listáról, így 16 fõvel indul el a második kupa.

A sorsolást nemsokára láthatjátok a banner alatt illetve az fmportálon.

kraawz
persze. sword 😊

ja .. és darkon mesternek egy nagy meghajlas😊

soma22
kapjátok be. balfasz vagyok én ebben.

Kraawz:meg szabad tudni ki volt az?

Mor3llo
X idegenben.Gyorsan elhúztak, de kicsit taktikoltam, és a végére még akár nyerhettünk is volna.Bayern 2. félidõben nem rúgott kapura hazai pályán:S erre a gép mit írt ki ameccs végén ? 'Fantasztikus második félidõt produkált a Bayern' ..mondom az köszi.

Fabio Capello
soma esélyei ismét 10%-al nõttek 😄DDD

kraawz
bocsi,most kerültem géphez
az ember nem indult fm kupán,aki miatt játszottam volna,így lemondok a helyemrõl 😊

Fabio Capello
kraawz, gilgames nem jeleztetek vissza a kupát illetõleg!

Figyelem: jelen állás szerint három szabad hely van még, elsõ két jelentkezõ (név, csapat) PM-ben viszi!

Ars3nal
loooooooooool akkorát rávertem idegességembe az asztalra hogy elõbb kerregett valami a gépbe majd újraindult😄

Ars3nal
9 meccs után a kiesés réme nem fenyeget de a csiter gép elvett legalább 10 pontot, akkor meg elsõ helyen lennénk, kezdõdött a 94. percben a kapusbakival elõször majd sorban 90. perc körül egyenlítenek de a legdurvább a Hannover ellen volt 4et rúgtak az elsõ négy helyzetükbõl de addig nekem volt 10 kapuralövésem és egy se ment be, viszont nehéz meccsek nagy részén már túlvagyok még lesz Dortmund meg Bayern és azon kívül nyerhetõek könnyen, Tisza és Kanta eddig négy gólos, Agalinak valahogy nem megy a góllövés, Kern meg sérült már 2 hónapja:c

Darthmushroom
ok csak irj be mindenképp!😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Fabio Capello
passzolok, nálam felszívódott a levél vagy megvakultam :d na mindegy 😊

Darthmushroom
Fabio Capello re: kupa 2008. 04. 03. 09:32
ekkor irtál vissza.
én meg ekkor:
Fabio Capello kupa 2008. 04. 03. 09:31

ez érdekes, hét csapata -ban renato augostot hátvédnek választották.
amúgy most megy a szekér 5 meccs 4 gyõzelem 1 vereség
Fabio Capello
wow, hiba a rendszerben, nemtalálom azt a levelet <#nemtudom>

akkor beírom 😊

Darthmushroom
amugy küldtem visszaigazolást és vissza is irtál és azt én is megkaptam!😄D

Darthmushroom
amelyk klub menedzsert keres rámész és ott van h jelentkezni

Capello: köszi

Soldiers
és hogy tudok jelentkezni?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Fabio Capello
Üdv és grat all!

Darth: #13252 😉

Darthmushroom
munkáknál tudsz jelentkezni!

Soldiers
azt hogy lehet csinálni hogy átmeek egy másik csapathoz??? mert az elõzõnél lemondtam

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

elég gyengus igazolások ahhoz képest hogy mennyi pénz van ott az elején

és sztem megbánod hogy eladtad Stewartot :S

Darthmushroom
áhhh megkora lol nem hiszem el!!!!

myl0
nagygrat, nem semmi😄

Darthmushroom
amugy a Blackpool jutott fel rájátcásba!
Uefa kupa: Juventus
Bl: Real Madrid
Fa kupa: Arsenal
Premier Liga: Tottenham

Darthmushroom
vége ennek a szezonnak is! egy csodálatos fantasztikus szezon volt! nem várt feljuttással! hozzom is a sok képet!😄 fa kupába a 6.forduloba estünk szerintem szép eredmény! Johnstone kupába megvédtük a cimünket! a bajnokságba nem lehetett megfogni a Leicestert naon sok golt löttek! na inkább beszéljenek a képek:

amugy reménykedek h végre kapok pénzt is igazolni nem a fizetés keretbõl kell csinalnom, meg reménykedek egy kis fejlesztésekbe!

myl0
az elõzõt elqrtam😊

myl0
Üdv az uraknak!
Kb. 2 hétig kerestem a csapatomat, megfordultam a Port Vale-nél, a Kozármislenynél, A Lazionál, Celticnél, de egyik sem fogott meg, igy abba hagytam mindet :S
Tegnap kezdtem egyet az angol 2od osztályban szereplõ qpr-nél. Remélem ez tartós lesz.
Az elsõ évemben középmezõnybeli helyet ígértem
A csapat: Hát mit ne mondjak, a csapatra ráfér a vérfrissités, ez a 13 milla el is ment elég hamar.
Átigazolások: A csatársorba érkezett Stancu és Németh K. kölcsibe, 2 ember érkezett a középsõ védõ posztokra, jövõre jön lulinha (alá is irt már...)
valamint a kapuba jött Németh Gábor a Vasasból. Stewart Damion volt az egytlen távozó a Millwallba. Tárgyalok még 1 bal és 1 jobb oldali védõvel, de nem mindenkit az orrom elõl happolnak el😞