Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
am meg már elsõ kupa alatt is fontolgattam h kiszálloka kupából de az tényleg nem lett volna fair,abba a kupába még mindent beleadtam, és vszínû volt h nem indulok 😊
[másnak is kell esélt adni <#hawaii>#hawaii>]
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Az elsõ meccsek a következõk:
A CSOPORT:
vmvr - fsgh
Lederhose - Balázs17
B CSOPORT:
Soma - GTheo
Darkon - Ars3nal
C CSOPORT:
Sword - Taibi
dalackraul - Oly
D CSOPORT:
Darthmushroom - Ngeri
vortob - Gunnersboy
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
am viccet félretéve. most nem nagyon szoktam efemezni,csak ha néha rámjön. így kedv nélkül meg nem akartam elindulni. lesz itt még másik kupa 😊
Igaz nem is túl sok csapattal játszottam még a 2008al, és nem is olyan sokat a 2007hez képest.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Amugy meg csucson kell abbahagyni😊 Igy legalabb nemmondhatjak csak makja volt. Tudjuk hogy csak a kihivastol feltel😛
Born to win
A sorsolást nemsokára láthatjátok a banner alatt illetve az fmportálon.
ja .. és darkon mesternek egy nagy meghajlas😊
Kraawz:meg szabad tudni ki volt az?

az ember nem indult fm kupán,aki miatt játszottam volna,így lemondok a helyemrõl 😊
Figyelem: jelen állás szerint három szabad hely van még, elsõ két jelentkezõ (név, csapat) PM-ben viszi!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
ekkor irtál vissza.
én meg ekkor:
Fabio Capello kupa 2008. 04. 03. 09:31
amúgy most megy a szekér 5 meccs 4 gyõzelem 1 vereség
Capello: köszi
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
és sztem megbánod hogy eladtad Stewartot :S
Uefa kupa: Juventus
Bl: Real Madrid
Fa kupa: Arsenal
Premier Liga: Tottenham
amugy reménykedek h végre kapok pénzt is igazolni nem a fizetés keretbõl kell csinalnom, meg reménykedek egy kis fejlesztésekbe!
Kb. 2 hétig kerestem a csapatomat, megfordultam a Port Vale-nél, a Kozármislenynél, A Lazionál, Celticnél, de egyik sem fogott meg, igy abba hagytam mindet :S
Tegnap kezdtem egyet az angol 2od osztályban szereplõ qpr-nél. Remélem ez tartós lesz.
Az elsõ évemben középmezõnybeli helyet ígértem
A csapat: Hát mit ne mondjak, a csapatra ráfér a vérfrissités, ez a 13 milla el is ment elég hamar.
Átigazolások: A csatársorba érkezett Stancu és Németh K. kölcsibe, 2 ember érkezett a középsõ védõ posztokra, jövõre jön lulinha (alá is irt már...)
valamint a kapuba jött Németh Gábor a Vasasból. Stewart Damion volt az egytlen távozó a Millwallba. Tárgyalok még 1 bal és 1 jobb oldali védõvel, de nem mindenkit az orrom elõl happolnak el😞