Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezer sorry, elfelejtettem beírni a nevezésed 😞 :S <#falbav>#falbav><#kuss>#kuss>
egyes, leülhetsz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Melyik csoportban is vagyok?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
de mi az a miniSE 1.3 program vagy mifene??
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
vagy segítek, meccs közbe írd be, hogy "mocskoscsalótetûlúzervagyok" így egybe, és kapsz kéccázmillijó átigazolási pénzt, meg minden meccset nyerni fogsz...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Hogy lehet azokat a játékosokat megtalálni akiket nem jelez a program a keresés opciókban sem nezetiség szerint se sehogyan a válogatottjukban nincsenek benne és szabad szerzõdésûk szóval még csapatuk sem volt így születtek generáltan mert van 2 csávó Saint Martin szigetérõl 190-es PA-kal de sehogysem tudom õket megtalálni 😄

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Csak engem próbál szivatni a gép, vagy az angol 2. osztályban az a jellemzõ valójában is, hogy az ellenfél elsõ kapuratartó lövése mindig gól?
mindig mondtam, VÉDELEM VÉDELEM VÉDELEM VÉDELEMVÉDELEM VÉDELEMVÉDELEM VÉDELEMVÉDELEM VÉDELEMVÉDELEM VÉDELEM
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
már meg se verhet a gép?😮
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
*javítva. az elõzõt törölje vki kkthxbye
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
nemvoltnagyász de nb2-s létéra az NB1 legjobb 11ébe bennvolt :A_D:as-d.
Tisza 7 Agali 8 gólos 8 meccsen