Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
hûha... asszem most következik egy szánombánom bûnömet kezdetû nóta....

Ezer sorry, elfelejtettem beírni a nevezésed 😞 :S <#falbav><#kuss>

Mor3llo
gratula.
egyes, leülhetsz.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

McFrost
Te!
Melyik csoportban is vagyok?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Fabio Capello
basszátok meg, faszom az, az ilyen kijelentéseket légy kedves nélkülözni

Darkon
Megmondja hogy kibol milyen eros jatekos lesz. Magyaran cheat.

Born to win

Soldiers
én csak kérdezeme mi a faszom az

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Fabio Capello
fogd vissza magad.

Soldiers
én csak kérdeztem hogy van e hozzá basszátok meg!!!
de mi az a miniSE 1.3 program vagy mifene??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

de van, keress a zinterneten...
vagy segítek, meccs közbe írd be, hogy "mocskoscsalótetûlúzervagyok" így egybe, és kapsz kéccázmillijó átigazolási pénzt, meg minden meccset nyerni fogsz...
Mor3llo
Scout.Egyébként ha ebben a játékban csítelni akarsz, meg is érdemled.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Soldiers
Mien program az hogy miniSE 1.3 látom itt a képeken??

Mor3llo
<#idiota>

Soldiers
ehez a játékhoz nincs csít??

az F csoport sem gyenge 😊

BBeno2
egyértelmû A ból nem hutnál tovább..

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Sztem inkább B csoportal jártál volna rosszabul ha befértél volna Guatemala helyére :S de így szinte biztos továbbjutó ha nem kezd el szemétkedni a gép (mert nálam az ilyen Szaudiak 16 17 éves szürke játékosokkal nagyon feltudnak pörögni a VB-re engem is már egyszer majdnem megvicceltek 😊 )

Fabio Capello
második hely tutira megvan... 'A' csoporttal rosszabbul jártál volna 😄

5w0rdf15h
lehet rosszabb is (:

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Már megint a 85+ percebn egyenlítenek már ez megy 4 meccs óta ráadásul 4 védõm sérült nincs is baloldalra senki és még 1 hónapig nem is lesz De jobboldalon a generált Dániel Nagy nagyon jól teljesít 😄

BBeno2
ugy pedig kéne mert én is ugykeresem a 15 éves 190 PA-s playákat.

myl0
Én már jártam ugy h nem jelöltem ki az adott országból játékosokat, bár a mini scout jelezte, de az fm nem találta meg. Sztem nálad is ez lehet.

Ebben az a vicc hogy még úgysem találja õket pedig az egyik neve Cantona 😄

Atalanta-Chievo 1-0 helyzetarány 1:1 nekünk 15:6 csiter szemét :@

BBeno2
beirod a keresõbe a nevüket....

Hali!

Hogy lehet azokat a játékosokat megtalálni akiket nem jelez a program a keresés opciókban sem nezetiség szerint se sehogyan a válogatottjukban nincsenek benne és szabad szerzõdésûk szóval még csapatuk sem volt így születtek generáltan mert van 2 csávó Saint Martin szigetérõl 190-es PA-kal de sehogysem tudom õket megtalálni 😄

BBeno2
akiket vettem azok közül csak Sean Dalton-t vettem a felnõtt csapathoz a többi mind a Castilla-t fogják erõsíteni..

Ars3nal
Dortmund-Rostock végig emberhátrányban 6-0:c
Rostock-Stuttgart 1-1

BBeno2

Mor3llo
Ligakupa.Igazából Balitsch kiállítása után elszálltak a reményeink.Bár utána és voltak még 100%-os helyzeteink, sajna nem siekrült kihasználni õket😞 Rensing lett a meccs embere....

bakker, 4 védõt és 2 védekezõ középpályást játszatok állandó jelleggel, idegenben egy, otthon 2 csatárral, aszt látod, meccsenként majdnem 2 gólt kaptam. na jó, ebben benne van az két uefa meccs is, amikor az az-tõl oda vissza 10-4es gólkülönbséggel kaptam ki. 😄

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

NA EZ MEGLEPÕ!

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Üdv.

Csak engem próbál szivatni a gép, vagy az angol 2. osztályban az a jellemzõ valójában is, hogy az ellenfél elsõ kapuratartó lövése mindig gól?

Gunnersboy
húúúúúú, a csapat teljesítményének a kárára megy a védelmed....erõsítsd meg :sss

mindig mondtam, VÉDELEM VÉDELEM VÉDELEM VÉDELEMVÉDELEM VÉDELEMVÉDELEM VÉDELEMVÉDELEM VÉDELEMVÉDELEM VÉDELEM

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

és miért?
már meg se verhet a gép?😮

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

kraawz
ja a vicc. 3 luis fabiano gól eladott labdából volt, meg szöglet.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
mentés nélkül kiléptem a jó büdös kurva életbe<#idiota>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Gunnersboy
nekemis ugyanezt irta egyik mentésemben 😄D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

lol
láááááááááááááááááááááááááááál, miket nem mond mn ez a hülye játék...

*javítva. az elõzõt törölje vki kkthxbye

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Ars3nal
nem birom már ilyenkor a feszültésget, akkora quitot nyomtam meccs közbe:c lerúgták Frankfurtba elsõ félidõbe Tiszát, mondom jó, utána Agali, mondom nemjo mer nincs több csatár a padon, 0-0 az állás 49. perc kiállítják a kapusom és tizenegyes mondom köszi elég mára:S

Gunnersboy
nemtudom, nekem nb2ben hasonlo játékerõt képviselt a gyenge értékekkel rendelkezõ Chaurant is 😄D
nemvoltnagyász de nb2-s létéra az NB1 legjobb 11ébe bennvolt :A_D:as-d.

Ars3nal
4 vereség után Rostock-Hannover 5-1 g.Tisza(2),Agali(2),Bellinghausen
Tisza 7 Agali 8 gólos 8 meccsen

Ars3nal
majd nyomatja a pontos labdát😄 amúgy gólt egyesével nem sûrûn lõ, inkább többet egy meccsen, meg messzirõl szokott durvákat lõni

Gunnersboy
majd belelendul aztan Tibi bácsi elintéz mindent 😄

Ars3nal
😄 Andorka az lama ahhoz😄 Tibi a király😄 csak most nem megy nagyon neki, meg a capatnak se, utolsó két meccs Dortmund ellen 0-3 Stuttgart 2-5:c látszik hogy a 3. számú kapusomat kell játszatni, olyan gólokat kapunk:S

Gunnersboy
tiszatibiböl sztrártcsinálszhallode 😄DD következõ kilesz, Andorka?😊

Ars3nal
thx, Nürnberg a mumus😄DD

Mor3llo
gratula...nürnberg már csak ilyen 😛

Ars3nal
ennyit a Leverkusenrõl😄 3 meccs 7 pont, sajna Nürnberg ellen 2-2 lett:c

andrijcar
Gratula srácok. Nemsokára vége az elsõ szezonnak, a véletlenszerûen kapott csapatommal. A Crewe Alexandra a flejutás küszöbén <#taps> Remélem innen már nem bukom el.

Forza Milan!