Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GTheo
Az a 24 gól nem gyenge 😊
Én most a Swanseaval nyomok egy jó hajrát a szezon végefele és elakarok érni egy uefa vagy intertotó kupát.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

5w0rdf15h
tõlük nem szégyen kikapni 😄

kemény egy csoport volt...😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Gunnersboy
ajj, az a fránya helyzetkihasználás 😊

viszont Garay igencsak felvan pörögve 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

[/img]
barca verés!
kraawz
ja 😄

miután 2 meccsen is 4et vágott,mindenhol Red Hot Elano volt,hát rajta maradt 😄 am grat neked 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Gunnersboy
faszomaz a redhot 😄DD
becenevet adtál e neki?😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy

Szerencsére Wijnaldum csak 1-2 hétre sérült le 😊

kraawz
most már ilyenem is van<#wink>

Gunnersboy
estét

Atesz89
mármint magyart 😛

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Atesz89
AAAAAzzzzzz nem semmi 😊

Nekem 4 év alatt 3 160PA fölötti embert generált,de örülnék egy ilyennek 😛

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

kraawz
nekem is milan , inter , liverpool 20M fontokat kínál richardsért , corlukaért, még michael johnsonért is, aki vmi 150 fix PA körül van. Csak hát saját nevelés,nem megy sehova 😊

<#guluszem1>
Olyan magyar játékost generált a játék, hogy beszartok.
Persze hogy le fogom igazolni. 😊

fsgh
értem köszi

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

5w0rdf15h
mert nincs átigazolási idõszak és a szabadlistásoknak is lejárt valszeg

fsgh
😊 thx

Más:

Az miért van hogy pl a Millwal lett a fiok csapatom de nem tudok odaküldeni senkit...szal nyomnám hogy fiokcsapatba küldés de szürke a név és nem enged rákattintani a Millwalra...:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

5w0rdf15h
van már egy teszt változat ITT

fsgh
Visszasírom a régi nagy scoutot😊 Amikor csak nyomtál 2 gombot és kint volt a legnagyob PA-s pléja😛 😄DDd

Jut eszembe olyat hogy hogy nem csinálnak már?

fsgh
Touré, lábtörés, 5hónap...fasza:S

GTheo
Talesre mindenki lessen rá, isten játékos, jobb mint Lulinha nálam, bár igaz hogy Tales az irányító, Lulinha jobbról indul.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

fsgh
Most fogok venni pár 170-180 PA-s(70-80-as ratinges) 18 alatti játékost...aztán szépen mennek fiokcsapathoz...1-2 év és jöhetnek is fel😊 Aztán eladom õket jó pénzért😛

Darkon
Ja, osszeszamolom kire tett ajanlatot.... van egy 14M ajanlat vedore meg 26M-s egy masik kozeppalyasra. Nem kicsit vannak tele-.-

Born to win

BBeno2
ez a MILAN nem normális . honnan van ennyi pénze... nálam is csak õ tud ennyit adni...

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Darkon
OHH MY FECKIN' GOD!!! <#wow2><#wow2><#wow2>
Penz all a hazhoz!! Teljes mertekben sajat neveles menni akart, lazadozott.
No persze Villarrealosan eltuntettek az atig penzbol 10M uh "csak" 33millio all a rendelkezesemre. Jol jott a 875.000 euros atig keretem melle!

Born to win

Darkon
OHH MY FECKIN' GOD!!! <#wow2><#wow2><#wow2>
Penz all a hazhoz!! Teljes mertekben sajat neveles menni akart, lazadozott.
No persze Villarrealosan eltuntettek az atig penzbol 10M uh "csak" 33millio all a rendelkezesemre. Jol jott a 875.000 euros atig keretem melle!

Born to win

5w0rdf15h
<#smile>

Grat mindenkinek!

Köszi!

Ja, és az FA-kupában illetve a Liga-kupában nem alkottam maradandót.

fsgh
ez szép😊 Grat!!😊

Szóval, a szezon elõtti célkitûzésem, mint régebben írtam is ide, hogy valamelyik nemzetközi kupaszereplést érõ hely megszerzése (intertotó vagy uefa....(bl) ).
Az õszi idényben ezt egy kicsit alulteljesítettem, a 8-10 hely között ingáztam kb., fõleg a góllövéssel voltak problémáim, mert a meccsenkénti átlagom 1 gól körül mozgott, ami nagyban köszönhetõ volt az elõzõ idényben remeklõ csatáromnak (Vine), aki nem tudott a hálóba találni egy alkalommal sem és szarabbnál szarabb teljesítményekkel rukkolt elõ.
Aztán elérkezett a téli átigazolási idõszak, amikor úgy döntöttem, hogy ez nem mehet így tovább, beruháztam 12 millió eurót egy csatárba, név szerint a francia Gignac-ba.
Jó döntésnek bizonyult, a tavaszi idényben Gignac vezérletével szárnyalni kezdett a csapat és a második félév 19 találkozójából 3 vereség és 2 döntetlen mellett 14 gyõzelmet ért el. Nem mellesleg Gignac 2 gól híján fél év alatt gól király lett majdnem, az utolsó meccsen is 4et vágott.
Azon az utolsó meccsen, amin a BL selejtezõt érõ 4. helyet elhalásztam a Liverpool elõl. A Pool az utolsó 7 bajnokijából csak egyet nyert meg, míg én az utolsó 7-bõl csak egyet vesztettem el, és mivel a Liverpool a 38.fordulóban is csak X-elt, én meg az elõbb említett Gignac 4 góljával nyertem, így az utolsó pillanatban helyetcseréltünk a tabellán.

Pár kép:
Tabella:

Gignac:

És bónuszba egy kép arról, hogy hogyan kell pénzt csinálni legálisan. 😄

Grat mindenkinek!

Javi Martínez - Luis Jiménez belsõ középpálya bármelyik csapatban megállná a helyét, jó üzletet csináltál mindkettõvel.

Én is befejeztem a 2. szezonomat a QPR-el, mindjárt írok egy rövid képes beszámolót. Elõzetesben annyit, hogy kurva jó vagyok...<#idiota>

BBeno2
mert nálam még alapkezdõ tud lenni és kitettem célnak hogy amig Casillas és Ramos nem vonul vissza addig a REAL-nál leszek.

BBeno2
hát ez rohadt jó😄

sztetek eladjam Ramos-t 31 évesen ??? alapára 18M de a csicska milan adna érte akár 25 M et is.

Darkon
Szep lista Javi Martinez <#eljen>

Osszes jatekosom kurva, feltunik egy Roma,Milan mar mennenek. BLdonto nemeleg nekik, spanyol kupa nem eleg nekik, 2x bajnoki kupa nem eleg.

Born to win

kraawz
igazolások:

luis jimenez 2.8M font
havard nordtveit 3M font
asamoah gyan 14M font
Javi Martinez 20M font

Samarason túladtam,meg egy két emberen, Bianchi visszajött kölcsönbõl, Sturridgeot pedig felhoztam tartalékokból. 1 csatárral játszok és van rá 4 emberem 😄

Darthmushroom
grat mindenkinek!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darkon
Mati Fernandez 31 eves<#rinya>. Oregszik

Born to win

Darkon
Ezeken mar megsem lepodom. Cazorlat a juve 30evesen 28Meuroert elvitte tolem jatszott 15meccset betettek a B csapatba -.-

Born to win

Gunnersboy

3 ponttal megyünk az írek, 5el a lengyelek elõtt a csoportban

kraawz
Az Inter laza 40M fontot lecsengetett Raúl Garciáért :o

Gyors helyzetjelentésem a szezonról mert én lusta vagyok ilyeneket írogatni 😊 : Bajnokságba most van március: 15. hely környékén ingadozok UEFA kupában a Juve ejtett ki 5-4-es összesítéssel a nyolcaddöntõben olasz kupában a 2. fordulóig meneteltem a Napoli búcsúztatott a csapatban mindenki elégedetlen a fele elfog menni ingyen a nyáron mert basznak szerzõdést hosszabítani jah igen és Kamerunnal 3. lettem Afrika kupán 😄

kraawz
még jó,hogy nem szartál be,mikor megláttad az eredményt 😄Dd

Palermo-val játszottam az elõbb elmentem WC-re és lejátszattam a meccset az asszisztenssel erre mit csinál az a szerencsétlen **** megfogja és a fél U18-at beteszi az elsõ csapat-ba és jól kiszoptam 7-0-ra :@

Darkon
Vazzeg 12ezer be*ok! Most nalam is bejelentettek 3500fos bovitest 10ev utan<#vigyor3>

Born to win

[/img]
3.ak vagyunk
Mor3llo
Gratulálok madrid...ilyen fantasztikusan ratyi öngóllal is csak ti vagytok képesek nyerni..

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Gunnersboy

[/img]
érdekes,hozzuk a meccseket!de nem ámitom magam elég a bentmaradás
Mor3llo
Fontos meccs :

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

még 2 sérült:
SIlva 3hét
Nani 4hét

Igy a Liverpool elleni kezdõ:
Akinfeev- Neville,Evra,Dawson,Kompany-Carrick,Xabi Prieto, Juan Manuel Mata, Van der Vaart- Rooney, Delgado

azért ez se rossz:Asdasd

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"