Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én most a Swanseaval nyomok egy jó hajrát a szezon végefele és elakarok érni egy uefa vagy intertotó kupát.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
kemény egy csoport volt...😊
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
viszont Garay igencsak felvan pörögve 😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
barca verés!
miután 2 meccsen is 4et vágott,mindenhol Red Hot Elano volt,hát rajta maradt 😄 am grat neked 😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
becenevet adtál e neki?😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Szerencsére Wijnaldum csak 1-2 hétre sérült le 😊

Nekem 4 év alatt 3 160PA fölötti embert generált,de örülnék egy ilyennek 😛
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Olyan magyar játékost generált a játék, hogy beszartok.
Persze hogy le fogom igazolni. 😊

Más:
Az miért van hogy pl a Millwal lett a fiok csapatom de nem tudok odaküldeni senkit...szal nyomnám hogy fiokcsapatba küldés de szürke a név és nem enged rákattintani a Millwalra...:S
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Jut eszembe olyat hogy hogy nem csinálnak már?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Born to win
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Penz all a hazhoz!! Teljes mertekben sajat neveles menni akart, lazadozott.
No persze Villarrealosan eltuntettek az atig penzbol 10M uh "csak" 33millio all a rendelkezesemre. Jol jott a 875.000 euros atig keretem melle!

Born to win
Penz all a hazhoz!! Teljes mertekben sajat neveles menni akart, lazadozott.
No persze Villarrealosan eltuntettek az atig penzbol 10M uh "csak" 33millio all a rendelkezesemre. Jol jott a 875.000 euros atig keretem melle!
Born to win
Ja, és az FA-kupában illetve a Liga-kupában nem alkottam maradandót.
Az õszi idényben ezt egy kicsit alulteljesítettem, a 8-10 hely között ingáztam kb., fõleg a góllövéssel voltak problémáim, mert a meccsenkénti átlagom 1 gól körül mozgott, ami nagyban köszönhetõ volt az elõzõ idényben remeklõ csatáromnak (Vine), aki nem tudott a hálóba találni egy alkalommal sem és szarabbnál szarabb teljesítményekkel rukkolt elõ.
Aztán elérkezett a téli átigazolási idõszak, amikor úgy döntöttem, hogy ez nem mehet így tovább, beruháztam 12 millió eurót egy csatárba, név szerint a francia Gignac-ba.
Jó döntésnek bizonyult, a tavaszi idényben Gignac vezérletével szárnyalni kezdett a csapat és a második félév 19 találkozójából 3 vereség és 2 döntetlen mellett 14 gyõzelmet ért el. Nem mellesleg Gignac 2 gól híján fél év alatt gól király lett majdnem, az utolsó meccsen is 4et vágott.
Azon az utolsó meccsen, amin a BL selejtezõt érõ 4. helyet elhalásztam a Liverpool elõl. A Pool az utolsó 7 bajnokijából csak egyet nyert meg, míg én az utolsó 7-bõl csak egyet vesztettem el, és mivel a Liverpool a 38.fordulóban is csak X-elt, én meg az elõbb említett Gignac 4 góljával nyertem, így az utolsó pillanatban helyetcseréltünk a tabellán.
Pár kép:
Tabella:
Gignac:
És bónuszba egy kép arról, hogy hogyan kell pénzt csinálni legálisan. 😄

Javi Martínez - Luis Jiménez belsõ középpálya bármelyik csapatban megállná a helyét, jó üzletet csináltál mindkettõvel.
Én is befejeztem a 2. szezonomat a QPR-el, mindjárt írok egy rövid képes beszámolót. Elõzetesben annyit, hogy kurva jó vagyok...<#idiota>#idiota>
sztetek eladjam Ramos-t 31 évesen ??? alapára 18M de a csicska milan adna érte akár 25 M et is.
Osszes jatekosom kurva, feltunik egy Roma,Milan mar mennenek. BLdonto nemeleg nekik, spanyol kupa nem eleg nekik, 2x bajnoki kupa nem eleg.
Born to win
luis jimenez 2.8M font
havard nordtveit 3M font
asamoah gyan 14M font
Javi Martinez 20M font
Samarason túladtam,meg egy két emberen, Bianchi visszajött kölcsönbõl, Sturridgeot pedig felhoztam tartalékokból. 1 csatárral játszok és van rá 4 emberem 😄
Born to win
3 ponttal megyünk az írek, 5el a lengyelek elõtt a csoportban
Born to win
3.ak vagyunk

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

érdekes,hozzuk a meccseket!de nem ámitom magam elég a bentmaradás

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
SIlva 3hét
Nani 4hét
Igy a Liverpool elleni kezdõ:
Akinfeev- Neville,Evra,Dawson,Kompany-Carrick,Xabi Prieto, Juan Manuel Mata, Van der Vaart- Rooney, Delgado
azért ez se rossz:Asdasd
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"