Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hányadik szezon?
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Eléggé gólínségben szenvednek a csatáraim:S
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Nekem õk jöttek be.
Born to win
Saivetet lecsesztem, egybõl 2t vágott a Readingnek 😄
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
#15294: Mi megy a sport2n?
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
(nézzétek azért közben a Sport2-t 😊 )
A másik gyengeségem Saivet, 7 meccse nem rúgott gólt... Megkapta a lebaszást, ha nem alakít vmit megy a tarcsiba vagy távozik, elég nagy csapatok akarják(Milan, Barca,stb), de megkérem az árát, 30 millió font körül 😛
Kérlek sugározzatok erõt vagy taktikát a monitoron keresztül (olyan Uri Gelleresen) mert már nem tudom mi tévõ legyek vezetek 2-0-ra mondom nekik NE legyetek önelégültek erre szopok 4 gólt és még csodálják miért baszom le õket...
Persze a sok kudarc elkeserít......
Szerintem az az igazi szépsége a dolognak, ha a magad mintájára formálod a csapatot!
Hajrá!
Mike94: Nagy grat, nagy meccsek, hogy állsz a premier leauge-ben?
Nálam Guilherme nem vitézkedik ennyire (még csak 20 éves...)
Kraawz: Németh Krisztiánról mutass képet plz! Hogy teljesít? Megérte?
Végre vége a munkának, töltöm én is a gémet!
Nagyon jó kis képeket raktok fel, így tovább mindenkinek!!!
nagyon könnyû a sorsolásom a végéig, nem tom lesz-e ennél könnyebb vkinek ebbõl a kettõbõl, 5. helyt megkéne csípni 😊
PL góllövõlista:
1. Afonso Alves 24 gól
2. Guilherme 21 gól 😊
liverpool 8. 😄
1 komoly meccsem lesz még, man city otthon, azon kívül southampton, wigan, burnley
10-12 pont kell
nah végeztem jövök 😊
Born to win
nagyGrat arsnlnak, kisgrat olynak, krettyasnak kozepesgrat (erossitse meg a vedelmet<#vigyor1>#vigyor1>)
Born to win

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Pool elleni FA kupa elõdöntõ...
Sérülés miatt hiányzik:
Ferdinand, Silva, Nani, Ronaldo, Rooney, Mata...
4 perc Kuyt gól, 6. perc Van der Vaart kiállítás.
Kiváncsi leszek:S
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
sok sikert mindenkinek!!!😄
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
grat mindenkinek!!😄
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Róla tudunk valamit irl? Én még nem nagyon hallottam róla. Venezuelai a másik állampolgársága.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Betalált a nagy öreg😊 Szegény, már nem nagyon tud futni, de lött egy gólt😊

Idei NEM VÉGSÕ helyzés:
kicsit erõsíts be a BL-re, gondolom most dõlt némi lóvé, én mindenképp vennék egy nemzetköziben is jó csatárt, meg egy kapust. A védelem meg jó így ahogy van
szerk: arsnlnak szólt, csak mellényomtam a válasz erre gombot 😄
elõbb lemaradt a keret ..
ja és 2012/13as szezon volt. Igazából még "1 frontos" csak a csapat, hazai kupákból 1. vagy 2. körbe mindig kiesek =/ UEFA-t 2011be megnyertem, de a bajnokságba csak 10ik lettem. Idén Juve vert ki idegenben lõtt góllal ...
Nah ez az a meccs, ami ha fordítva történik, akkor török-zúzok.
Semmi momentumunk nem volt a meccsen, a gól elött egy gólvonalról mentés volt. Gera fejesgólja váratlan volt😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!