Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darkon
Csatarok? Szep eredmeny egy ilyen nehez csoportbol.

Born to win

szabocsaba1983
Nagyon szép eredmény!
Hányadik szezon?

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Mor3llo
Nehezen, de megvan ezis.

Eléggé gólínségben szenvednek a csatáraim:S

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

szabocsaba1983
Gareth Bale, Emiliano Insúa, Guilherme (oliveria Santos)........

Nekem õk jöttek be.

Darkon
30millio euro, eloszor van penze a csapatnak, meg a balance is ok alig csokken es sehol semmi. Talaltam egy wonderkidnek tutulalt DR-t PSG-be de nem akarjak adni<#shakehead>.

Born to win

stadiont bõvítik,1900hely-rayo
GTheo
Apám lesz holnap az 1ik partjelzõ a meccsen 😊

Saivetet lecsesztem, egybõl 2t vágott a Readingnek 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Mor3llo
Lesd meg 😊 Brazil All-Stars és Honvéd Champions edzése...mindkét oldalról el-el fogadnék 1-2 játékost a Nürnbergbe 😄D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

GTheo
Joe Mattock?
#15294: Mi megy a sport2n?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

szabocsaba1983
Csak az a kérdés mennyid van rá? 😊

Mor3llo
Szépjó estét! Énis töltöm Nürnberget, gratulálok mindenkinek!
(nézzétek azért közben a Sport2-t 😊 )

Darkon
Sugarozzatok mar nekem bal es jobb szelso vedot<#wink>.

Born to win

GTheo
Hát 2014re BL-kvalifikációra szeretnék törni, idén remélem meglesz az uefa, tavaly 1el csúsztam le. A védelmemet meg kell erõsítenem, eddig arra játszottam h megvárom míg beérnek a fiatalok, de védelemnél ez hülye ötlet rájöttem 😄
A másik gyengeségem Saivet, 7 meccse nem rúgott gólt... Megkapta a lebaszást, ha nem alakít vmit megy a tarcsiba vagy távozik, elég nagy csapatok akarják(Milan, Barca,stb), de megkérem az árát, 30 millió font körül 😛

soma22
dicsérd meg õket 2-0nál, vagy bátoritsd

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Szerintem az a jó játék amelyikben nyer az ember de nem minden áron...
Kérlek sugározzatok erõt vagy taktikát a monitoron keresztül (olyan Uri Gelleresen) mert már nem tudom mi tévõ legyek vezetek 2-0-ra mondom nekik NE legyetek önelégültek erre szopok 4 gólt és még csodálják miért baszom le õket...

szabocsaba1983
Szerintem nemcsak az a jó játék, amiben csak nyer az ember.
Persze a sok kudarc elkeserít......
Szerintem az az igazi szépsége a dolognak, ha a magad mintájára formálod a csapatot!

Hajrá!

szabocsaba1983
Darkon: Szép a Villareal-os gémed, hajrá!

Mike94: Nagy grat, nagy meccsek, hogy állsz a premier leauge-ben?
Nálam Guilherme nem vitézkedik ennyire (még csak 20 éves...)

Kraawz: Németh Krisztiánról mutass képet plz! Hogy teljesít? Megérte?

GTheo
Nekem nem nagyon megy a Swanseaval most, 3dik PL szezonomban eddig 11 forduló után 13dik vagyok, 4 pontra az ötödiktõl, de elég régen nyertem meccset...

szabocsaba1983
Hy All!!

Végre vége a munkának, töltöm én is a gémet!
Nagyon jó kis képeket raktok fel, így tovább mindenkinek!!!

Mike94
4 fordulóval vége elõtt 7. vok 55 ponttal, 5-6. is 55 pontos
nagyon könnyû a sorsolásom a végéig, nem tom lesz-e ennél könnyebb vkinek ebbõl a kettõbõl, 5. helyt megkéne csípni 😊
PL góllövõlista:
1. Afonso Alves 24 gól
2. Guilherme 21 gól 😊
liverpool 8. 😄
1 komoly meccsem lesz még, man city otthon, azon kívül southampton, wigan, burnley
10-12 pont kell
nah végeztem jövök 😊

Én szinte mindig a 8. hellyel kerülök be az UEFA kupába nagyon jó ez az Intertoto kupa 😊

Darkon
Kosz.Sajnos meg csak most jutottunk tul a csoportkoron, messze a vege. Dontobe jutas a cel, jovore osszeall a verhetetlen Villareal.

Born to win

soma22
jo pihit, és sikeres bl végjátékot!😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Darkon
Hosszu kimerito napom utan en is megpihenek itt, a csapat BL-re ehes remelem Cazorla-nak visszavonulasa elott megnyerjuk a BL-t.

nagyGrat arsnlnak, kisgrat olynak, krettyasnak kozepesgrat (erossitse meg a vedelmet<#vigyor1>)

Born to win

Nagy meccs volt, de sikerült😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

sziasztok!most látom h a 8.helyem intertotót ér,remélem ez uefa induláshoz vezet!rayo
Faszom:S
Pool elleni FA kupa elõdöntõ...
Sérülés miatt hiányzik:
Ferdinand, Silva, Nani, Ronaldo, Rooney, Mata...
4 perc Kuyt gól, 6. perc Van der Vaart kiállítás.
Kiváncsi leszek:S

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Darthmushroom
ja amugy most lépek pokerezni de remélhetõleg este befejezem a szezonom és jelentkezek képekkel!
sok sikert mindenkinek!!!😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
na megvolt a zh, utána kicsit plázáztam de itt vok!!😄
grat mindenkinek!!😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

zyndar
Üdv Urak!
Róla tudunk valamit irl? Én még nem nagyon hallottam róla. Venezuelai a másik állampolgársága.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

arsnl
jah év csapatába is bekerült 😄

GTheo
Grat, Tales gyerek nálad is nagy isten ? 😊

zorrobomber
ne add fel! <#idiota>

Csak aztnem értem akkor miért van az hogy az elsõ 3 meccsen arattam amjd utána egybõl 8 vereség... Barátságoson még román noname csapattól is 6-0-ra kaptam ki pedig szinte senki nem távozott az elõzõ UEFA nyolcaddöntõs keretbõl... Najó elmegyek matekkorep-re megnyugodni aztán kezdek eggyet a Nottinghammel...

Najó abba hagyom ezt a szart nem igaz hogy minden ...szott csapattól kikapok akármit is próbálok... Visszatölthetném 40431523452345235 billiárdszor akkor is kikapok az utolsótól és ugyanúgy az elsõtõl is mindenkitõl :ASGDShj g

Igennn!!!!
Betalált a nagy öreg😊 Szegény, már nem nagyon tud futni, de lött egy gólt😊

arsnl
mondjuk azt nem értem, ha tavaly volt 30m fontom igazolni, úgyhogy semmit se nyertem, idén meg miért csak 18m van a bajnokság megnyerése után?:S bár nem vagyok nagy vásárló, szal elég lesz ez

arsnl
ok, köszi megfontolom.

faxom, forditva😄

Tavalyi VÉGSÕ helyezés:

Idei NEM VÉGSÕ helyzés:

Fabio Capello
majdnem 😄

kicsit erõsíts be a BL-re, gondolom most dõlt némi lóvé, én mindenképp vennék egy nemzetköziben is jó csatárt, meg egy kapust. A védelem meg jó így ahogy van

szerk: arsnlnak szólt, csak mellényomtam a válasz erre gombot 😄

arsnl
26

Fabio Capello
átlagéletkor mennyi? én olyan 23-25re saccolnám

arsnl
köszi 😉
elõbb lemaradt a keret ..

ja és 2012/13as szezon volt. Igazából még "1 frontos" csak a csapat, hazai kupákból 1. vagy 2. körbe mindig kiesek =/ UEFA-t 2011be megnyertem, de a bajnokságba csak 10ik lettem. Idén Juve vert ki idegenben lõtt góllal ...

zorrobomber
Pedig tudhatnád hogy Gíra fejesgólja sosem váratlan <#taps>

Grat atesz és arsnl! 😊

Nah ez az a meccs, ami ha fordítva történik, akkor török-zúzok.
Semmi momentumunk nem volt a meccsen, a gól elött egy gólvonalról mentés volt. Gera fejesgólja váratlan volt😊

Gunnersboy
Ngeri, este 8-9felé itthon leszek akkor lejátszhatjuk, majd irj rám msnen lécci, köszi 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Atesz89
Grat <#worship><#worship><#worship><#worship>

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Fabio Capello
nagy grat, szép munka 😊

arsnl
Hali & grat mindenkinek
107 évet vártak a Charlton szurkolói erre: