Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
a tavalyi vereség után visszavágtunk 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
2010, Május 17.
1996után ismét:

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

BBeno2
ittvan talán most jó lett.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

[/url][/img]
Gunnersboy
Valencia - Atletico M.
0-1
J. Moutinho

Gunnersboy
nemsemmi pléják 😊 nekem is generálhatna már valami ijesmit a gamma a 3. szezon végén 😄

McFrost
aki csatárgondokkal kûzd:

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

A 3,3-es meccsenkénti lõtt gól átlag elég kemény. 😄

MrIncredible
Helló elárulnád nekem ezt a zsöglet taktikát??? elõre is köszönöm

Darkon
Egy kis osszeallitas mert az elsoeveseim nagyon durvak lettek es meg csak a feltavon vagyunk tul:

Edu: nalunk lett wonderkid Parana-tol hoztam 1,8M-ert, Ben Arfat szoritotta ki

Pagliarini, erte sokat fizettunk 17,5Mval a legdragabb igazolasom 11szezon ota Torino-tol jott wonderkid-kent volt titulalva nem volt rossz vetel.

Ocampo: Racing-tol jott ingyen eddig kolcsonbe volt most hogy eloszor betettem a csapatba, ilyeneket produkal, kozepso kozeppalyas letere ontja a golokat, mondjuk 20-as a long shot-ja es meg nehany erteke😊 Termeszetesen elso(!) szezonjanal mar ugy erzi mindent elert nalunk menne, van meg 4 ev a szerzodesebol, 110% hogy nem fogjuk elengedni.

Born to win

Darthmushroom
Community shield 2:1 ide! ennyi mára elég is volt elteszem magam!!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
mi az h fujj?😄

Darkon
fuj!😊)

Born to win

Darthmushroom
Én vok! elis kezdtem a Manchesterrel most azt tolom!

Darkon
Ujra itt van itt meg valaki?

Born to win

Darthmushroom
nállam nem akar senki nagyobba menni

BBeno2
felkészülési meccs: pipa

GTheo
Lulinha valószínûleg 22-25 millió font körül távozik a MUba vagy a Poolba, helyettese még igazán nincs.
Így kell meccset nyerni 😄
Saivet aranyat ér, semmiért nem adom el az biztos, csak az elnökbácsi nehogy elengedje...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Gunnersboy
35. forduloban atvettem a vezetest a bajnokságban, ááá durvaaa 3. évre meglehet az elsõ hely végre :o, de még jáccok a Valenciával, úgy nézki az dönt mindenrõl

GTheo
Nem csak elméletileg 😊

Darthmush, nálad is sok az olyan játékos akik nagyobb klubba akarnak menni? Lulinha, Tales és Saivet jelenleg nagyobb klubba akarnak menni, a 3 legjobb játékosom :S Mondjuk az eladásukból kb 100 milió fontot akarok, de nem akarom eladni õket, de ha muszáj lesz...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Darthmushroom
értem
hát megnéztem a Cheszki - MU mecs összefoglalóját, hát ment a veszekedés a a cheszkibe meg azért a végén nemsokon mullot a MU egyenités! igy még szomorubb vok a vereség miatt! lehet félreteszem a Wimbledont és csinalok egy MU-s karriert!

Gunnersboy
Atletico - Pool
1-1
Cisse

idegenben lõttel megvan az ujabb dontõ 2 éven belûl 😊
(nemhittem volna😊
ÉS ISMÉT A BARCA AZ ELLENFÉL😄 de ha most sem nyerem meg eskü magamalászarok 😄

Gunnersboy
õ is bíróskodik/partjelzõ alsóbb osztáyokban, elméletileg meg faterja az egyik partjelzõ most a meccsen

Darthmushroom
ezt h érted h a tied?

GTheo
7 embernél kevesebbel nem lehet játszani, szóval ez egy hiba a játékban.

[ Srácok a Honvéd - Brazilon nézzétek az asszisztens zászlókat, az enyémek 😄 ]

Darthmushroom
igazolásaim:

cél a bl elérése!

andrijcar
Még ennek az 1-0--nak is örültem. A kapusuk mindent fogott. Téptem a hajam. Az összes ziccer kimaradt. :S

Forza Milan!

BBeno2
és ebben nem is az a durva hogy 6 embert tettek ki hanem hogy csak 1-0 ra nyertél😄

amugy meg lehet erre nme figyeltek... mert pl. mikor leveszia mezért a csávó gólörömben akkor sem kap sárgát. ...

andrijcar
Sziasztok! Elõször is grat, látom kezd mindenki belelendülni. Nos én még néha-néha a 2007-hez is visszatérek.

Legutóbbi meccsemen történt olyasmi, ami eddigi Fm pályafutásom során soha. Az ellenféltõl 6 játékost is kiállítottak. Ilyenkor nem kéne félbeszakadnia a meccsnek? Volt valakinek ilyen?

Forza Milan!

BBeno2
nah lenyomtam a REAL-lal a 08/09-es szezont. elszántam magam és beállítottam a szöglettaktikát félévnél.
igazából tripláznom sikerült.

Sneijder-nek nagy éve volt ez.

itt van Ramos statja. érdemes ránézni a góljaira. szögitaktika. és mideezt félév alatt hozta össze.

lényegében a Barca elleni hacok voltak nehezek. BL döntõ pl. 4-3 lett hosszabbításban nekem.

soma22
jön pár tehetséges fiatal, még egy kapus kellene, aztán azt mondom hogy lehet.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

miki36
😞 azért így is odaértek legalább az uefára😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

soma22
hát egyenlõre még mindig - van, de már elég kicsi. igazolni viszont idén sem kaptam, így nehezebb lesz

Darthmushroom
Kraawz nagy grat mondtam én simán továbbmész!!😄

kraawz
a másodiknak is örülnék, porto félelmetes,tavaly BL döntõs volt. De term nem adom 2 gyõzelem alá 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

miki36
Grat😊 pénzügyileg hogy álltok?

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

miki36
sima 1. hely😊

miki36
<#integet2>
Nagy Grat mindenkinek!

kraawz
soma és darth fogadja gratulációmat. Ma csak fél órám van játszani,de már megérte 😊

lokomotiwwal idegenben, portoval otthon játszok még

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Darthmushroom
ja amugy megint a Upton parkot használjuk amig nem készül el!!😄😛

Darthmushroom
na ismét bõvitennek ezzel együtt kb 18e lesz a stadion

Soma: jo az tanyára!!xd

soma22
ez elég gyér szerintem😄

Fabio Capello
grat 😊

Darthmushroom
Shaw-t nem vitte el a cheszlkii???xd
amugy thx jo féle (magyar szinten)😄

Darthmushroom
Nállam:
Bl:Liverpool
Uefa:MU
Fa:Arsenal
Ligakupa:Wimbledon
a 4nagy... háhá jo vicc mi nem vaunk még azok csak közelitünk feléjük!!😄

soma22

Darthmushroom
grat! sok sikert a nb1be! keretrõl dobsz képet?

soma22

Darthmushroom
akkor is ideg vok! 2mecset bekell huzzni ,akkor bajnok lesz a MU, mert sokkal jobb a golkülömbségük!

BBeno2
megérdemelten nyert a Chelsea. errõl ennyit.