Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
utolsó meccsen legalább döntetlent kell elérni itthon a Benfica ellen és továbbmegyünk biztosan
ca / pa / rating ? 😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
intertotóból kerültem uefakupába, végül a döntõben a tottenham ellen kikaptam, úgy hogy 3-szor is vezettem, de aztán elhúzta 5-3ra majd még lõttem egyet.
fm scout végre mûködik nekem, így most igazolgattam egy kicsit, ilyen névtelen srácokat 170-190 pot. abilityvel.
pár napja volt itt ez téma
Tom Tomsk-Felcsút 1-1 visszavágó 2-1 össz. 3-2
most jön Dinamo Bukarest a csoportkörért
Kiss Zolit még tavaly vettem, mert kaptam 77ezer fizetési keretet amit átváltottam 30ezerre meg 2.3 millió igazolásra, simán eljött mert a Debrecen nagyon szar nálam
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Integrált sp2 vagy csak sima XP? Mert ha jól tudom az FM2008 esetében minden XP sp2 elõtti rendszert feketelistára tettek. Gép paraméterei?
Érdekes hogy egy másik felhasználó alatt feltelepül, a fõ fiókon pedig nem...
Xp ujratelepítése után... felteszem a daemon toolst bemuntolom a bin fájlt feltelepítem a gamét és nem indul el kiírja, hogy system does not meet minimum requiments...
probálkozok vele sehogy sem indul el... más könyvtár úgy sem...
rendszergazda beállításban bügykölök ugysem..
csinálok egy uj felhasználoi fiokot amit jogosultsággal látok el és ott meg elindul? ez hogy lehet és mért van? hogy tudnám elindítani a másik fõ rendszergazda profilon(fiokon)?
Kösz.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

UEFA csoportkör 😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
pl ottvan Clichy. Arsenaltól jött INGYEN. Marcelo helyére akit 40M ért megvett a Milan. játszott egy évet nálam Clichy most meg megvette a Sevilla 41M + 20%-ért .. nem kicsit haszon. Martins csak azért jött mert olcsóbban vettem mint ami az értéke volt és hát eltudtam adni egy kis haszonnal.
Wimbledon 1:0 Heerenveen
Panathinakos 1:1 Wimbledon
Wimbledon 0:1 Real Madrid
Partizan Beograd 2:4 Wimledon
Bajnokságban:
Ligakupában pedig a legjobb 4között vaunk
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Y\'oull Never Walk Alone
Y\'oull Never Walk Alone
Y\'oull Never Walk Alone

Eddigi eredmények:
Most hosszabítottak szerzõdést nálam 2 év megint. A csapatot egyben tartottam. Jövõre már Gerrard 33 éves így jön David Silva és megpróbálom valahogy megszerezni Carlos Vela.
Y\'oull Never Walk Alone
Guilhermét tudom,sajnos nálam csak 150/152es a srác,nem fér be.
Y\'oull Never Walk Alone
Saivet tavaly raktam be fokozatosan a nagycsapatba és több rangadót is eldöntött( Chelsea, Arsenal...ne mrossz pléja
Y\'oull Never Walk Alone
nemgyenge<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>