Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véget ért a 2. szezonom a Veendam kispadján. Minden adott volt a rossz szerepléshez: pénztelenség, relative gyenge keret. A média is tökutolsónak várt. Az elsõ évben feljutást eredményezõ taktikát kicsit finomítottam, a keretet ingyen igazolható és kölcsönjátékosokkal megerõsítettem és íme az eredmény <#hawaii>#hawaii>
Ez elsõsorban két csatáromnak és a szöglettaktikának tudható be:
A kupában sikerült a 4 közé bejutni, ott az Ajax állított meg. Az itteni szabályok szerint ez a 3. hely nem jelent automatikus BL selejtezõt, szerintem még UEFA kups indulást sem, rájátszás döntött.
És persze a fél csapatnak lejár a szerzõdése és nem akarnak hosszabbítani, a kölcsönjátékosok hazamennek, lehet nem marad csapat <#zavart1>#zavart1>
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
bolton 1:1 derby
szoval már egy ideje kiléptem mert nekem ez a sok döntetlen már sok és ráadásul livepool és chelsea jön köv hozzánk...
ja amugy igy már 7. vaunk
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
mind2 csapat nyerhetett volna õk uralták a mecset mi meg életveszélyes kontrákat vezetünk. egyenlõre most biztos a 6.helyünk
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
derby 0:0 west ham (bajnoki)
birmingham 1:2 derby
derby 0:1 blackburn
sunderland 2:3 derby
jelenleg 6. de két csapat kevesebbet játcot mögötem és megelõzhetnek
Eljött az ideje hogy nézzek valami értelmes hátvédet is Riggott, Mendes da Silva mellé, a szerencsés Andrea Coda lett:

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Born to win
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Born to win
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
amugy elbasztad meret leevente 😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Nincs kedvetek online fm-ezni??? eddig 2-en vagyunk de szeretnénk ha sokkal többen lennénk!!! nemtudjuk h meik bajnokságba kezdünk én legszivesebben a magyar bajnokságba kezdenék de majd még eldõl!
ha érdekel ez téged itt az msn-em: [email protected]
kreatív szabadság sztem felesleges és rossz ha az egész csapatnál sokra van állítva
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Kitalaltam az uj csapatot kivetelesen a Villarrealal kezdek, azonban elveszett a csodataktikom igy most erre a formaciora keresek megoldasokat. Szivesen fogadok minden tanacsot. Kontrajatekot szeretnek ezzel a felallasal.
Ps: Hajra spanyolok!
Born to win
stancu 2szer, meg earnshaw 1szer, fulhamnél meg kamara talált be
még mindig 8.hely
amugy 18 mecs 16gól ebbol bajnoki 17 és ott 16gól, 3góllal vezeti a gollövö listát
már csak poolt, meg mut kéne megverni😄
(mu még veretlen 19fordulo után)
derby 2:0 arsenal (félelmetes mecs volt)
kép:
biztos 8.hely a mienk
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Lejátszva:
Szimulálva:
Ötlet?<#nemtudom>#nemtudom>