Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
noname ifi 15 milkáért?? 😄 Képet a keretrõl pls

Gunnersboy
lecsúsztam 4. helyre, csítergeci gamma
utolso 3 meccsen 9 pont kell és reménykedni hogy botoljanak elõttem :-c

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Darthmushroom
Képet a keretrõl pls

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Mocskos, csaló gamma <#boxer> a bayern 2006 óta nem volt bajnok és most tõlem várják, hogy alkossak valamit... volt 21 millió ojróm de jönni meg senki nem akar még a kisebb nevek közül sem :S pedig lett volna 3-4 jó játékosom belõle... de csak egy noname ifit tudtam venni a livornotól 15 miskáért... :S
majd meglátjuk mire lesz jó a keret, nemsokára kezdõdik a tavaszi szezon
kraawz
brenot most vitte el nálam MU 42.5M fontért !

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Darthmushroom
2szezon igazoláso😞és mielõtt megkérdezi valaki azért küldtem a játékosokat kölcsönbe h munkavállalásit kapjanak)

eddigi mecsek:

wisla jön az uefa kupába amugy

Mike94
elfelejtetted beírni a god mode on-t

Gunnersboy

Mocskos, csaló gamma <#boxer>Csítergeci <#idiota>

majnem sikerült 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
Erõsíccsed meg a védelmet!

Grat 😊Keci jó vagy <#eljen>

Darthmushroom
szerintem nézd meg rieman a burghausenbõl. hmm én is gondolkodtam már h hoffenheimel kéne kezdeni bár most jo nekem ez a derby

Darthmushroom
na hoztam a képeket az elsõ szezonrol. lényeg h ugy lettünk 7.kek h odahaza az utolso elõtti forduloba hazaküldtük az everton 5:1 igy 2pont elõnyük lett meg egy kis golkülömbség de mi az ucso forduloba 5:1re kikaptunk az arsenaltol. még az everton 2:2 a boro ellen ugy a legvégén egyenlitett a boro!!😄
képek:

mindjárt hozom a 2.szezon eleje képeket is!!😄

kraawz
hogy a faszomba van az,hogy 9. évben csak a 8. vagyok 7 forduló után ? Mocskos, csaló gamma <#boxer>Csítergeci <#idiota>Erõsíccsed meg a védelmet!

zorrobomber
Megnézheted még Cobeno-t nálam asszem Sevilla-ban 3. számú kapus volt, könnyen elhoztam.

kraawz
na,ezt már élveztem én is 😊

Hoffenheim -- Az álom beteljesül?

" A mai napon a Dietmar - Hopp Stadionba bemutatták a Hoffenheim új vezetõedzõjét!
Az új menedzser nem más mint a világ legjobb kapusának is megválasztott, Andreas Köpke!
Köpke elsõ önálló munkája lesz ez. Ime a sajtótájékoztató rövid részlete!

Dietmar Hopp: " Üdvözlöm Önöket az év elsõ sajtótájékozatóján. Szeretném bemutatni a csapat új vezetõedzõjét Andreas Köpkét."

Andreas Köpke: "Jónapot az itt megjelent újságiróknak. Elöször is szeretném megköszönni a lehetõséget D. H. úrnak. Nagy boldogsággal
tölt el, hogy én irányithatom a következõ szezontól a csapatot."

Újságiró: " Herr Köpke! Önnek ez az elsõ önálló munkája egy futball csapat élén. Nem érzi, hogy nemépp egy kiesõ-jelölt csapatnál kellet volna állást
vállalnia? Ennek ellenére mi a következõ szezonra az elképzelése?"

A.K.: " Igen ez az elsõ önálló megbizatásom, de ennek ellenére remélem sikeres szezon lesz mögöttem. A kiesõjelölt szót ne használjuk kérem a továbbiakban.
Idén egyértelmûen a szilárd középmezõny a cél, ezt Herr Hopp is elfogadta a szerzõdéskötés elött. A saját elképzelésem elsõsorban még a nyárra koncentrálódnak,
pontosabban az, hogy minnél jobban megismerjem a csapatot, ahol szükség van oda erõsítést jelentõ játékost igazolni, majd a célokról beszélhetünk augusztus végefelé."

Úí.: " Igazolásokról beszélt imént, milyen pénzügyi szabadságot kapott? A klub helyzete megengedheti a jelentõs igazolásokat? "

D.H. : " Úgyérzem ezt a kérdést az én tisztem megválaszolni. Legyen elég önöknek annyi, hogy a klub anyagi helyzete sok Bundesliga csapaténál jobb. Az új stadion 2009-re elkészül. Az edzéslehetõség és az utánpótlásképzés folyamatosan fejlõdik. Nagy jövõ elött állunk.
Végszónak tökéletes volt ez a mondat. Köszönjük a részvételüket. Viszontlátásra!"

A nyári átigazolásokat és a felkészülési meccseket különösen nagy figyelemmel kisérjük. Folyt. köv. "

Megérkeztem Hoffenheimbe tegnap. Egy mindösszesen 3300 lakosú kisváros. A A helyi arénába lépve visszajöttek a régi emlékek, mikor még alsóbb osztályokba játszottam. A csapat tagjaival megismerkedtem, majd egy közös ebéd után belevetettem magam a munkába. Átnézve a szakmai stábot közös megegyezéssel szezõdést bontottunk pár edzõvel. Majd egy cseh - osztrák - magyar túrával elkezdjük a felkészülést. Közbe az átigazolásokat is elkezdjük remélhetõleg. A túrán kiderül a csapat gyengeségei ill. erõsségei is - remélem -.

A csapatban van egy-két kiemelkedõen jó játékos. A brazil Carlos Eduardo, a svéd Per Nilsson és a nigériai Edu. Rájuk lehet majd építkezni.
Tervem tehetséges fiatal játékosokat vásárolni, amolyan Arsenal stílusba.
Hamarosan minden kiderül...

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Gunnersboy
de javítom magam, sry én írtam el, Grémio nem Botafogo
Rafael Carioca a srác neve

sry tényleg, véletlen botlás volt

GTheo
Ennyire jó 😊
Én anno a Swanseaba leigazoltam 5 millió euroért és 23ért adtam tovább 😊
[ nagyon régen játszott a swanseaval ]

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Gunnersboy
némi iróniát vélek felfedezni hszedben, de nem, nem õ az 😄

kraawz
biztos nem eduardo az 😄

használj mini scout-ot! és akkor megtudod, hogy ki mennyire jó 😄
Bulykin
Lulinha ennyire jó lenne?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Gunnersboy
hát mindegy Vranjes helyett Botafogobol hozok egy 19 éves srácot... :]
kapuskérdés még fenn áll, + Zuiverloont csábítgatom, de nem jó ötlet németországba szerzõdni :o

Bulykin
asszem én is kezdek egy újat valami kisebb csapattal😊
megyek is gamelni<#nyes>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

BBeno2
Hi & grat all!

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

zorrobomber
nekem is ez volt, aztán elment valami ratyi helyre, persze most meg nem játszik de most már baszhatja

b4rc4
és ezt hogy oldod meg? lehet én vagyok noob <#buck>

Gunnersboy
na én elteszem magam, pyetok 😄

Gunnersboy
buzi enyeama zsibbad a nyelvem annyira nyalok neki, de ez nemszeretne elmenni abbol a geci telavivbol :-c

nagytakarítás lesz münchenben! tehetségtelen falábuak és vénfaszok már mennek is füvetnyírni! 😄
Gunnersboy
buzievagy 😄DD
hát ajánlom :-c védelmet erõsitteni kéne, amugy kb 99% hogy scribe már aláir

kell egy? neked adok most ingyen :AD:FS😄Fds
amúgymeg mostmá tuti, hogy jönni fognak!!! tapasztalatból mondom... 😄
Gunnersboy
köszönöm...köszönöm

biztos uefa kupa, Bayern az ellenfél, és 90% hogy õ lesz a bajnok igy BL induló
nade mostmár aláirásokat akarok látni A😄_A:S

Gunnersboy
Keci jó vagy <#eljen>Grat 😊

és akkor így lettem fél év francia kitérõ után a Bayern München menedzsere...

Gunnersboy
az Pioneer de az inkább elektronikai eszköz

5w0rdf15h
enyeMama? 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

valami pionier vagy mi a neve 😄 ha nálad ottvan egyáltalán XD
Gunnersboy
Scribe-t ismerem, másikra ránézek, köszi

montpellierbe nézd meg a 2 kapust!
5w0rdf15h
:SADSADSadsadsa

Gunnersboy
kéne nekem bundesligára 2 kapus, olcsón, geciolcsón, és jóó értékekkel :-c

Gunnersboy
nemtehetek rola bazdmeg hogy büdös van Hoffenheimben : |||
Mocskos, csaló gamma <#boxer>

5w0rdf15h
nem az eredményekre értettem 😄DD

hát ha megnyerted, akkor ne félj, egybõl fognak jönni, mint szarra a legyek...
Gunnersboy
feljutok, uefa kupába fogok indulni (igen német kupát megnyerem -.-)
hátazér nebasszmár 😄

5w0rdf15h
ez mér olyan meglepõ? 😄

Gunnersboy
geciek, hozzám meg nemnagyon akar jönni senki se :-c

Mocskos, csaló gamma <#boxer>
jön egy hír a betöltés után, hogy kirúgták a pompey edzõjét és engem akarnak a helyére, rányomok arra a válaszra, hogy nem kommentálom, erre a következõ hír, hogy azt nyilatkoztam, nagyon szeretnék oda kerülni...
következõ hír, a vezetõség dühös és légyszi ne basszak má ki velük
Arshavin 31 évesen az ajaxnál van, 135CA, 160PA és 2,4 milka ojró az ára, remélem eljön hozzám a motpellierhez<#vigyor>
Gunnersboy
picsába, egyik se gyünne :-c
Vranjes elkezdi nem akarna alacsonyabb osztályba játszani, nemtudom miérnincs olyan opcio hogy