Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atesz89
Jah és
Hi & grat all! Csítergecik <#idiota>

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Atesz89
Grat mindenkinek!

Kezdtem egy újat a velencei SSC Venezia csapatával, akik a Serie C1/A-ban szerepelnek és célom hogy visszajussak az elsõ osztályba:

A nyáron próbáltam a hulladékot kisöpörni a keretbõl + megígértem a bajnoki címet, így nagy a teher a fiúkon :S

A nyár végére sikerült egy viszonylag jó keretet kialakítani amely esélyes lehet a Serie C bajnoki trófeájára is

A felkészülés elég gyatrára sikerült de utána belelendültünk:

És végül a tabella, elég szoros az eleje még bármi lehet:

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

szabocsaba1983
Ezért megérte a Las Palmassal kezdeni:

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

szabocsaba1983
Elsõ szezonom a Priméra Divisíónban:
/tökutolsónak rangsoroltak, mindenki mindenhol esélyesebb mint mi, szinte minden csapatban van olyan játékos, amelyik többet ér, mint az egész csapatom/

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

szabocsaba1983
Kezdõ normálisan nagy átigazolási kerettel és/vagy bukszával kiesés ellen harcoló csapatot nem tudok kiemelni, inkább olyanok vannak, akol a körülmények adottak: 1-2 leendõ sztárpléja (Palermo), nagy stadion (Napoli), germániában Mönchengladbach, Angliában Portmouth (tényleg, itt van pénz)
Ilyenek

Gunnersboy
Wigan, Racing (?), olaszba nemtudom mennyi az átig keret de talán Torino

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

dudusrac
Úgy értem, hogy valamennyi. Fiatal jó játékosokra. Nem ilyen 50 milliókra gondolok természetesen,de azért ne legyen nulla az egyenlegen.

szabocsaba1983
Ahol van pénz? <#ejnye1>

/ha Ronaldinhot akarod elhozni, akkor nem tudok 1et se, de így Las Palmassal távlatból akármelyik elsõosztályú klub szóba jöhet 😊 /

Darkon
Lumper?<#zavart1>

Azt hiszem megvan a taki. Eb-s holland tak nyulasa.

Born to win

dudusrac
Ajánlanátok valami kiesõnekjelölt csapatot, ahol van pénz. Lehetõleg az angol, spanyol, olasz,és német ligából.

Gunnersboy
mindent csináltam már nyalom a valogát, most felkerül a hoffenheim a kedvenc klubok közé, meg örül hogy megdicsértem a sajtõ nyilvánossága elõtt, nincsenek tervei a jövõre nézve, még 1-2hét mulva megprobalok neki ajanlani...

zorrobomber
azt próbáltad már hogy megkéred ajánljon pleját/edzõt a volt csapatából?

szabocsaba1983
Karajjjnak szeretettel:

A szezon elõtt 115 millió fontot költöttek igazolásokra......
Dátum: 2011 04 30.

Gunnersboy

faszooom, és nemakar itt maradni :||

Darthmushroom
Hi & grat all!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Gunnersboy
na vuosonak lágyul a szive, de a szerzõdést még nemfogadja el...
kicsit pesszimistán állok hozzá, megpróbálom elcserélni valakire😄

kraawz
Grat 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Gunnersboy

zorrobomber
nekem is így néz ki a formációm..

kraawz
a tavalyiban meg tavaly-elõttiben az volt am télleg 😄
teljes neve Fernando Llorente Torres (😄!) .. Atléticoban õk voltak a kezdõim, valamelyik szezonban ketten 80 körül termeltek ..

Darkon
Keci jó vagy <#eljen>

LlorenteCsítergeci <#idiota>

Born to win

kraawz
kivételesen azt csinálom,amit az SI ír.. hogy minden meccshez külön taktika kell. meccs közben is ha kell,2x-3x közbenyúlok . íme az eredménye ( elsõ félidõben sehol nem voltunk )

Darkon
<#wave>

Na ehhez egy Barcelona szintu csapat kell. Mire ezek a szelsok visszaernek.

Born to win

kraawz
ájú orájt?

készvan az új mezgarnitúra(a harmadik számú maradt a régi)
Gunnersboy

Darkon
Az uj tamado taki. Kontraba meg lehet olni. Meglatjuk bevalik-e

Born to win

Gunnersboy

Edu -> Borussia Mönchengladbach
ingyen....

fake.lnc a megoldás asszem

na bazz, júni 16. van és podolski még mindig nem hajlandó hosszabbítani :S
Tascit meg már el is vitte a Real ingyen :S
Bulykin
nah most szünet😊
egyébként a kiszemeltjeim közé tartozik még David Prieto és P.Assouncau is.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Gunnersboy
német válogatottas probléma ellen mit is kell csinálni?😄

Gunnersboy
áh, letettem róla :CCCCCC
ijenkor nemérdeklõdik senki, bezzeg ha lejár a szerzõdése fog ajánlani neki vagy 40 csapat :|

Bulykin
újabb igazolás😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

kraawz
Na,én egy 4-2-3-1el próbálkozok. Középpályára sok "jó" játékosom van,oda kellenek öten, a védõim gyengék, fõleg a szélsõk,de 3 védõvel lemészárolnak, elõre meg Aduriz-Llorente van,majd õk rotálják egymást. Exteberria szegény elég lepukkant ..

Bulykin
jaja, köcce, csak az a baj, hogy Maxi Rodrigez meg ingyé' fog elmenni a suezon végén, mert lejár a szerzõdése és nem akar hosszabítani se meg itt játszani se...köcsög Arsenal már hívta a szezon elején is...

Gunnersboy
na, Vuoso csak nem akarja aláirni a szerzõdést, 2,3M-ért jött, átadólistára tettem, 6,8at ér most..

kraawz
én is..

Darkon
Nem. Felepitem a regi csapatot.

Kraawz: kivancsi vagyok Javi Martnez-t meddig birod tartani

Born to win

Bejelentem lemondtam a 08-ról... Véglegesen 😊
Sajnos nem tetszik a meccsmotor és bizony idegroham közeli állapotokba kerültem sokszor.

Visszatértem 07-hez.
Szal a Hoffenheimnél felszabadult egy hely 😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Keci jó vagy <#eljen>

Zarateról nem tudsz lemondani mi? 😊

Nisti nagy vétel, Kameni (Y)

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Darkon
Igazolasaim: Nisti 3.2, Zarate 6, Felipe 18, Kameni 19 (utolso ketto sokba volt tudom)

Born to win

Gunnersboy
jó öreg szöglettaktik mindig kihuz a szarból 😄

Gunnersboy
Keci jó vagy <#eljen>

de legközelebb lécci méretezd át majd a berakott képeket, ha lehet 😊

kraawz
íjj,itt az edzõknél aztán szar van 😄D
Az edzõk is mind spanyolok, vannak vagy 20an,de 2-3 csillag mind. Ezen segítek 😛

ilyen áron, eszméletlen jó igazolás! Keci jó vagy <#eljen>
Darkon
<#worship>
Enis vissza akartam hozni de tul sokat kertek erte. Tokeletes playmaker!

Born to win

kraawz
16. helyre várnak,meglátjuk.. Egy középmezõnyben azért bízok

bulykin:nagy fogás

Bulykin

na akkor tényleg nem lesz egyszerû dolgod :S