Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fener-t most vertem ki a 3.selejtezõbõl. tavaly sevilla-val tudtam 2x X -elni.
Villarreal-t kivertem. most szerencsére BL-ben mondhatni könnyû csoportot kaptam: Roma- Porto- AZ ebbõl egy második helyet megpróbálok megfogni. eddig minden BLszereplésemkor 3. lettem csak és UEFA-ban meg kivertek.
sorozatos bajnoki címeket nem kell mondani... egyszerûen az U19 és a tarcsi is bajnok minden évben . elég jó kis utánpótlás,,,
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
de ha nem jelenik meg akkor lehet kivan kapcsolva a beállítások menüben
Hogy tudok a manageremhez kepet feltolteni?Ha uj jatekot kezdek egyszeruen nem tudom hol lehet....A 2007-es reszben ment bar arra mar nem emlekszem hol😞 koszi a segitseget!
Laci
távozok: giles barnes everton 4,5m font
felipe newcastle 14,75 font
egyik se tudtam megtartani
Welbecket szeretem volna igazolni 15m se sajnáltam volna és 30e fizetést hetente de õ inkább maradt muba és 800fontott keres hetente:S de helyete jött a firenzébõl Cacia
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Megy az FM , igaz 8.0.1es verzio de fmhungary azt irja mindre jo !
nemsoká hozzom a képeket a derby uj igazolásaival
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Mini SE-nem használtam soha, és nem is fogom. Nálam ez csitnek számit. Ahogy a Genie Scout, meg az FM Modifier is.
Én is elkezdtem egy gémet(mint álatalában, de ez most megfogott😄 szal nyomom már 2-3 napja)
Leeds-el vagyok gondoltam mutatok pár képet😊
Félidõben eddig tudtam jutn -15ponttal...remélem a szezon második fele jobban sikerül és egy 6helyre felérhetnék(a mostani döntetlenek fele szokásos semmibõl egyenlítõs meccs volt:SS)
és akkor 1-2 játékosom:
Legjobb csatárom😊
és a két szélsõ védõm😊
plusz 2 igazolás akiktõl most sokat várok.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Born to win

Born to win
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Image Hosting
Feljutottam velük az elsõ osztályba, ott elsõ évben 12. lettem, de innét nem látok sok esélyt a további fejlõdésre:
A kezdéskor a heti fizetések 30e alatt voltak, most meg 240e-nél járok, de a hónapjaim mínuszosak, pedig a stadion kihasználtsága 95%-os. 30000-es az aréna,( 25000 bérletet adunk el) bõvíteni nem lehet, mert nem a csapat tulajdona, így pénzügyileg nincs lehetõség.... Éves bevételeim: bérletek 7 millió, meccs bevételek 2 millió, tv bevételek 4 millió (spanyol elsõ osztály, hogy a fuck-ba?), kereskedelem 3 millió, talán játékos eladások 2-3 illió és ennyi. Ha kiszámoljátok, csak a fizetésekre megy el évi 10 milla meccskiadás+adó+nem futball kiadás=5 milla, és még játékost nem is vettem.....
Szóval a stadion nem bírja el a fizetéseket, amit bõvíteni nem lehet, és ahhoz, hogy elõrelépjek a tabellán, kevés ez a fizu keret=ördögi kör.
Nagyjából ez a max amit el lehet érni így, illetve talán ha az elején jobban igazolok, és/vagy kifejlõdnek a 170-180 pot ab-jû pléják, jobb is lehettem volna, de így már ennyi. Asszem ez a mentés megy a spájzba, és kezdek eggyet, mondjuk Juventussal. (kihívás van---visszaszerezni a trónt---, de mégis kánaán LP-hoz képest.
Azért jó gém volt! <#rinya>#rinya>
/egyszer még folytatom/
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
terepgyakorlat+vizsga+géphiba miatt sajnos nem nagyon jutok gépközelbe, így van jópár visszaolvasandó üzenet, szakítok rájuk idõt mindenképpen, de kb. egy hét múlva már teljes kapacitással jelen leszek. Addig is sok sikert mindenkinek és aztán nem tönkretenni ezt a szép topikot 😄D
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Készülj arra, h 1 csapattal 1 szezonban akár 10-12 alkalommal is összefuthatsz. Nálam az Újpest volt ez a csapat. Ugye a Ligakupa csoportban õsszel és tavasszal, ligakupa negyeddöntõben õsszel és tavasszal, bajnokságban, magyar kupában.
Nem tudom h milyen a ZTE kerete alaból, viszont vedd meg Süli Andrást balszélsõ védõnek, Lattenstein Norbertet kk/tkp posztra, kapuba Balajcza Szabolcs, csatárnak meg Tibor Moldovan, Bojan Brnovic, Bajzát Péter kzül vmelyiket. Esetleg Sowunmi tamás is szóba jöhet.
MSI K9A2 Platinum AM2+, AMD A64 X2 6400+ AM2, Sapphire Radeon HD3650 PCI-E, LG L1953TR-SF 19\" LCD Monitor 2ms 5000:1 D-SUB DVI,