Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Õ az, tavalyi Bundesliga gólkirály, csak nem nálam 😄

zorrobomber
Grat 😊

BBeno2
hát én most nyomulok az ETO -val . 2009-2010ben vagyok.

Fener-t most vertem ki a 3.selejtezõbõl. tavaly sevilla-val tudtam 2x X -elni.
Villarreal-t kivertem. most szerencsére BL-ben mondhatni könnyû csoportot kaptam: Roma- Porto- AZ ebbõl egy második helyet megpróbálok megfogni. eddig minden BLszereplésemkor 3. lettem csak és UEFA-ban meg kivertek.
sorozatos bajnoki címeket nem kell mondani... egyszerûen az U19 és a tarcsi is bajnok minden évben . elég jó kis utánpótlás,,,

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Mike94
az a Tarija, az Gabriel Pérez Tarija?
ha igen képet pls

a cselzitõl kirúgták Keegant és Abra-papa megkínált egy szerzõdéssel de visszautasítottam 😄
elvileg megjelenikúj játék indításánál egy varázsló és ott

de ha nem jelenik meg akkor lehet kivan kapcsolva a beállítások menüben

Sziasztok!

Hogy tudok a manageremhez kepet feltolteni?Ha uj jatekot kezdek egyszeruen nem tudom hol lehet....A 2007-es reszben ment bar arra mar nem emlekszem hol😞 koszi a segitseget!

Laci
Darthmushroom
igazolások:

távozok: giles barnes everton 4,5m font
felipe newcastle 14,75 font
egyik se tudtam megtartani
Welbecket szeretem volna igazolni 15m se sajnáltam volna és 30e fizetést hetente de õ inkább maradt muba és 800fontott keres hetente:S de helyete jött a firenzébõl Cacia

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

MOST MI A BAJ ?
Megy az FM , igaz 8.0.1es verzio de fmhungary azt irja mindre jo !

Darthmushroom
Hi & grat all!
nemsoká hozzom a képeket a derby uj igazolásaival

Asszem jól sikerült az alapozás...Nagy reményekkel indulunk neki az elsõ osztálynak.

Igazolások szerintem jól sikerültek,de majd fél szezonnál kiderül...Január 31.én kész a 17.000 stadion,addig albérletbe toljuk.Anyagilag sikerült -2,000,000 alá menni.
Barcikát feljuttattam NB1-be, második és negyedik évben bajnok lettem, harmadik évben a PSV-t kiverve BL csoportkör, ahol a Juventus, a Real Madrid és a MU ellen negyedik lettem
GTheo
Arthur Sorin nagyon nagy isten. Én anno a negyed osztályba igazoltam le a Swanseahoz és most a PLben is sokszor kezdõ nálam.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Aki a magyar bajnoksággal játszott mi votl a legnagyobb sikere ?

ezt má hova??? 😄
zorrobomber
bólogat

jóvagy Imikém 😊

Huni92
attól függ milyen a géped. mert egy viszonylag gyengébb géppel ha betöltesz 5 bajnokságot, nagy adatbázissal, akkor lelassul annyira, h muszáj lesz abbahagynod. ha a géped jó, akkor érdemes. mert akkor megbirja. Vmilyen szintû lassulás lesz, de nem drámai.
Mini SE-nem használtam soha, és nem is fogom. Nálam ez csitnek számit. Ahogy a Genie Scout, meg az FM Modifier is.

zorrobomber
Erõsíccsed meg a védelmet! Hajrá 😊

kössz - És ha pl. Huge adatbázissal vagy kicsivel játszok akkor 2-3 év mulva is ugyanolyan gyorsan megy majd a játék vagy joval lassabban ? És még egy segitség , letöltöttem a MiniSE-t és belépek a játékba majd LOAD és nem talál sosem játékost , mér van ez ?

fsgh
Hali all!
Én is elkezdtem egy gémet(mint álatalában, de ez most megfogott😄 szal nyomom már 2-3 napja)
Leeds-el vagyok gondoltam mutatok pár képet😊

Félidõben eddig tudtam jutn -15ponttal...remélem a szezon második fele jobban sikerül és egy 6helyre felérhetnék(a mostani döntetlenek fele szokásos semmibõl egyenlítõs meccs volt:SS)

és akkor 1-2 játékosom:
Legjobb csatárom😊

és a két szélsõ védõm😊

plusz 2 igazolás akiktõl most sokat várok.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Erõsíccsed meg a védelmet!

Darkon
Nekem meg csatarom nincs normalis, Fonseca gyenge, Nistleroy-ban ugylatszik 1szezon volt meg Zarate meg tapasztalatlan, lehet jon Toni toletek😛

Born to win

csak az a baj, hogy a csatárok nincsenek formában :S
Darkon
Latom a vedelem jol mukodik. Milyen formacio-t hasznalsz?

Born to win

egész szépen állunk 😄
Darkon
Osszejott. Utolso meccs 2-1lett Milanoban. Majdnem sikerult megorizni a veretlenseget es a kapott gol nelkul tovabbmenni.

Born to win

Huni92
Én kérek elnézést, mert volt merszem beirni 'Zyndar' után.....NC

szabocsaba1983
Ez nem a spanyol szurkolói fórum <#shakehead>

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Huni92
VIVAAAAAA ESPANAAAAAA!

Behalok...10000 férõhelyes stadionom fejlesztik(17000-re)....Ellenben a bankszámlámon -7.000.000 lett..Nesze neked elsõ osztály....
zyndar
Na hajrá Spanyolország! <#taps>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Szerintem ne jegeld!Ha már feljutottál velük 2-3 év és BL szereplés vár rád,és akkor annyi pénzed lesz,hogy sose fogy el 😄
szabocsaba1983
Meg lehet próbálni!!!

zyndar
Szerintem ne hagyd abba, azért ha kijutsz nemzetközi porondra, vagy ha 1-2 pleját jó áron el tudsz adni, akkor rendbe jöhetnek a pénzügyek ill. a bûvös december végi - január eleji ingyen igazolgatásoknál is lehet frankót fogni. Szerintem.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Szerintetek megéri középsõ védõt faragni belõle? Mert most DMC. Adottságai megvannak hozzá szerintem.

Image Hosting

szabocsaba1983
Na Hi & grat all! Egy kis dilemmához érkeztem Las Palmassal:

Feljutottam velük az elsõ osztályba, ott elsõ évben 12. lettem, de innét nem látok sok esélyt a további fejlõdésre:
A kezdéskor a heti fizetések 30e alatt voltak, most meg 240e-nél járok, de a hónapjaim mínuszosak, pedig a stadion kihasználtsága 95%-os. 30000-es az aréna,( 25000 bérletet adunk el) bõvíteni nem lehet, mert nem a csapat tulajdona, így pénzügyileg nincs lehetõség.... Éves bevételeim: bérletek 7 millió, meccs bevételek 2 millió, tv bevételek 4 millió (spanyol elsõ osztály, hogy a fuck-ba?), kereskedelem 3 millió, talán játékos eladások 2-3 illió és ennyi. Ha kiszámoljátok, csak a fizetésekre megy el évi 10 milla meccskiadás+adó+nem futball kiadás=5 milla, és még játékost nem is vettem.....
Szóval a stadion nem bírja el a fizetéseket, amit bõvíteni nem lehet, és ahhoz, hogy elõrelépjek a tabellán, kevés ez a fizu keret=ördögi kör.
Nagyjából ez a max amit el lehet érni így, illetve talán ha az elején jobban igazolok, és/vagy kifejlõdnek a 170-180 pot ab-jû pléják, jobb is lehettem volna, de így már ennyi. Asszem ez a mentés megy a spájzba, és kezdek eggyet, mondjuk Juventussal. (kihívás van---visszaszerezni a trónt---, de mégis kánaán LP-hoz képest.
Azért jó gém volt! <#rinya>

/egyszer még folytatom/

Keci jó vagy <#eljen>

Grat 😊

Mike94
hehe addig lekörözlek dromon 😄

Fabio Capello
Hi & grat all!

terepgyakorlat+vizsga+géphiba miatt sajnos nem nagyon jutok gépközelbe, így van jópár visszaolvasandó üzenet, szakítok rájuk idõt mindenképpen, de kb. egy hét múlva már teljes kapacitással jelen leszek. Addig is sok sikert mindenkinek és aztán nem tönkretenni ezt a szép topikot 😄D

soma22
nálam az eto, debrecen honvéd volt évekig az a triumvirátus akikkel nehezen bírtam. a gyõr megmaradt mumusnak, mint eddig minden eddigi játékomban, a többieket szép lassan évek alatt szétvásárolták a külföldi csapatok.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

köszi meg is nézem õket😊
Huni92
Mire kell figyelni? Elsõsorban arra, h a Debrcen ultramakker csapat. Viszont õket is lelehet gyõzni. A bajnokság legerõsebb alakulata.
Készülj arra, h 1 csapattal 1 szezonban akár 10-12 alkalommal is összefuthatsz. Nálam az Újpest volt ez a csapat. Ugye a Ligakupa csoportban õsszel és tavasszal, ligakupa negyeddöntõben õsszel és tavasszal, bajnokságban, magyar kupában.
Nem tudom h milyen a ZTE kerete alaból, viszont vedd meg Süli Andrást balszélsõ védõnek, Lattenstein Norbertet kk/tkp posztra, kapuba Balajcza Szabolcs, csatárnak meg Tibor Moldovan, Bojan Brnovic, Bajzát Péter kzül vmelyiket. Esetleg Sowunmi tamás is szóba jöhet.

Huni92
csatár: rodrigo palacio
Tkp: Matias fernández, Shaun-Wright Phillips, Elano, Juan Arango

Zte-vel lszándékozok kezdeni egy komolyabb mentést . Vki adna tippeket hogy a magyar bajnokságban mire kell figyelni meg ilyesmiket ?

*elõre is thx
<#falbav> lesérült vagner love 4 hónapra <#falbav> mondjatok már plz vmi viszonylag gólerõs 20m$ alatti eu-n belüli játékost😄 jah és akkor már vmi ócsó támadó középpályást jobb oldalra is írhatnátok mer az összes kondija alig éri el a 90%-ot
Ok😊

MSI K9A2 Platinum AM2+, AMD A64 X2 6400+ AM2, Sapphire Radeon HD3650 PCI-E, LG L1953TR-SF 19\" LCD Monitor 2ms 5000:1 D-SUB DVI,

Darthmushroom
na most lépek kicsit majd késõbb jelentkezek..😄