Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI K9A2 Platinum AM2+, AMD A64 X2 6400+ AM2, Sapphire Radeon HD3650 PCI-E, LG L1953TR-SF 19\" LCD Monitor 2ms 5000:1 D-SUB DVI,
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

MSI K9A2 Platinum AM2+, AMD A64 X2 6400+ AM2, Sapphire Radeon HD3650 PCI-E, LG L1953TR-SF 19\" LCD Monitor 2ms 5000:1 D-SUB DVI,
megin nem szégyeltem pénzt költeni, hiszen cél legalább a BL 😊
mivel nem otthon vok nem tudok mutatni képet
annak ellenére h 6. lettem intertotóba indultam, leszimuláltam, már uefába nyomulok
érkezett Vargas cataniaból, Coloccini, Leon Andreasen, Zapata, ugyebár Jiménez, Vela, Giovinco, akkor még Saviola kölcsön, Thiago Neves-t végleg megvettem de így már nincs wp-je
megerõsítettem védelmet, csatársort, már csak össze kell szokniuk
elsõ bajnokin itthon 2-2 lett aston villa ellen, Sóbis és Saviola góljaival, védelmen látszott h jók de össze kell szokni
kezdõm vhogy így lesz (jobbról balra):
Lloris - Coloccini/Diarra Kompany Zapata Vargas - Arshavin Jiménez van der Vaart Kranjcar/Giovinco/Thiago Neves - Saviola/Defoe Vela/Sóbis
"röviden" ennyi majd ha otthon gépnél leszek akkor jönnek képek kérésre
Mivel nemtalaltam normalis csatart felhoztam C-bol Larranaga-t.
2. felidoben debutalt a baszk remenyseg.

Born to win
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
van nekem egy ilyen kis gondom, ez is a jatekkal kapcsolatos valamilyen teren, szoval elinditom a install-t, es ezt dobja ki mindjart - The installer cannot run on your configuration. Windows XP Pro-t hasznalok, 64-bit + SP2.
Mas jatekok futnak ezen a oper. rendszeren mint a NFS ProStreet.
Lehet hogy a FM08 nem fut a 64-bites rendszereken? Nemtudom! Valakinek van vele tapasztalata mar? Vagy van olyan valaki aki 64-biten jatszik?
Ha valaki tudna segiteni az nagyon jo lenne, mert nagyon akarnak mar jatszani de igy nem fog menni😞(
Thanks elore is!
derby 2:1 reading
cska szófia 1:6 derby
egyenlõre ennyi....
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Hobbs távozott 😊
ingyen jött 450k-ért ment a Plymouthba 😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Pana- Maccabi Netanya: 1-0
Visszavágó:
Mac- Pana: 2-0
... Hát sikerült kiesnünk, de legalább a bajnokságban még nem kaptam ki.
derby 3:1 pompey
de ha jön akkor eladom hobbst meg fahrenhorstot is basszammeg😄
derby 0:2 arsenal
bl selejtezõ:
derby 3:1 cska szófia
kíváncsi vagyok, hogy nálad hogy fejlõdik mert ahogy látom eddig a 2-3 év alatt nem sokat fejlõdött...
arsenal 4:2 derby
hát ez nem jött össze!!:S
ingyééé 😊
Zsolt Lõw -> St. Pauli 200k
Martin Forkel -> Augsburg 16k
Demba Ba -> 1860 Mün. 375k
Matias Vuoso -> Napoli -----
Jimenez -> Villarreal 11M
jöttek:
Santiago Bianchi (Murcia) ingyen
Victor Bravo (Atletico) ingyen
Jack Hobbs (Pool) ingyen
Youssef Sekour (Bordeaux) ingyen
Alexandre Licata (Monaco) ingyen
Loic Gagnon (Nice) ingyen
Fahrenhorst (Hannover) ingyen
Gunnar Heidar ßorvaldsson (Hannover) ingyen
Daniel Carvalho (CSKA) 7,25M
Ha már van egy elkezdett játékom tudok hozzáadni ligákat? pl 2011-ben vagyok és a spanyol elsõ osztály nincs benne akkor azt beletudom rakni?
nemhiszemel 😄DDd
....áá😄
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
off: Pont tegnap gondolkoztam hogy annyira nem jön semmi értelmes game pc-re hogy nagyon sokáig nem fogok gépet ujitani. Ami meg jön és értelmes(Starcraft2, Dio3, Spore, Civilization: Colonization!! <#vigyor3>#vigyor3>, FM2015) az ezen is fog futni.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Tud valaki ajánlani jó, fiatal görög játékosokat? A Pana-val kezdtem el egy szezont, eddig Mollinát szereztem meg, csak azért mert ingyenes volt... Cél a bajnokság megnyerése. Az UEFA- kupa annyira még nem izgat, ahhoz sokkal jobb játékosok kellenének szvsz.
6. lettem elsõ szezonba, most kezdek majd igazolni, már tuti h jön Jiménez, Vela, Giovinco
<#vigyor5>#vigyor5>