Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
És negyeddöntõben megkaptam a Bordeaux csapatát.....Chamakh kb 3 gólt rúgni fog :S
Majd elõdöntõben az AS Roma/Atletico Madrid párharc gyõztesével játszok, HA továbjutok.

Huni92
Miután idegenben kikaptam az Evertontól 1-2re az odavágón, visszavágón jó meccset játszva, és a 85. perctõl full-attackon tolva nyertem 4-2re.
Nihat: 39(2) meccs/ 38 gól 😊

Grat 😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Bulykin
liga kupa döntõ<#beka2>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

bele kell tanulni<#eljen>
Huni92
Ez sztem is igy van. Ha rögtön kiscsapattal kezded a játékot, és nem találsz taktikát (ami esélyes, ha 1. menedzserjátékod), akkor elmegy a kedved tõle. Amikor elkezdtem játszani, rögtön a Reallal mentem, és miután tapasztaltabb lettem, jöhettek a kis és középcsapatok.

az elsõt nem én, de a másik kettõt igen 😄
Talán, ha nem elsõ játékodnál vársz el sikerélményt akkor talán máshogy kezeled a játékot.

"Tanuld" meg a játék pár trükkjét, majd jöhetnek a kiscsapatok😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Bulykin
egy Arhavin 30méteres bomba góllal a 88.percben nyertem😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

kraawz
nálam is,de valahogy meg kell vernie a gépnek az 1. évben,bármennyire is fasza a taktikám 😄 Ha így nem megy,pirossal , 11essel,lesgóllal akármi 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Huni92
Te tudod, csak nálam pl sok az a 3 gól szögibõl 😊

kraawz
köszi, de a taktikával jó ideje nincsen gondom 😊

Huni92
Állits 4 embert a rövid sarokhoz, 4et magas emberre, 1et a hosszú sarokhoz, és 1et hagyhatsz elöl, v szélek lezárása/emberfogás.

kraawz
jólvan,azért egy ballesterost ne hasonlítsünk össze mondjuk gonzalo rodriguezzel 😄

Huni92
Hi & grat all!

Nálam a Real szögibõl még nem lõtt gólt ^^ Sõt. Bmelyik más csapattól is ritkán kapok. Jól kitudom védekezni.

Töltöm Villarrealt.

kraawz
realtól eddig 3:0ra szopok idegenben,de semmivel nem jobbak,csakhát 3 sneijder szögletet befejelnek.

Bulykin
nah jó, PAvlychenko nem kapott munkavállalási engedély😞 felesleges volt leigazolnom, mehet kölcsönbe<#falbav>

Bulykin
Hi & grat all!
töltöm a Chelsea-t...

Bulykin
jó ötlet volt belinkelni ide😊 be is etszem magamnak, köcce^^
ezt is te csináltad?

BBeno2
megtaláltam. sorti fórumról

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

BBeno2
valaki tud küldeni vagy linket dobni egy jó Bundesliga 2 kit pack rõl???

Najó, de annak mi értelme, hogy a világ legjobb csapataival játszom? számomra sokkal szimpibb, modjuk egy török középcsapattal elõbb török bajnokságot nyerni, majd megindulni az európai hírnév felé:-)
kraawz
ahogy látom,még nem vagy az a nagy efemguru
kicsit játssz reallal,barcaval,mu-val,interrel,aki szimpatikus és lesz sikerélmény.

Jó volt ez a game, csak az a baj, hogy túlságosan random....
Direkt tettem egy próbát, miután már kezdtem beörülni attól, hogy elverem a nagyokat és kikapok vmi szartól. Török bajnokság, Trabzonnal vagyok, 1. helyen állok, jön az utolsó helyezett, otthon fogadom mi kell még?
Lenyomtam 10 meccset, uaz a taktika, uaz a játékoskeret. Az eredmények: 4W, 3D, 3L.....
Ha mondjuk 8W, 2L, akkor azt mondom, hogy okés, ez belefér, de így....
Kár érte.
Darkon
Spanyol kupa elveszitve<#falbav>

Born to win

ha valakinek esetleg kellenének, ú j chelsea mezek:
kraawz
jó meccs,de kva sok az a 4 kapott gól. Mikor Güiza 3 beívelésbõl 3at befejelt,összefostam magam. Aztán term jött a szokásos, semmibõl gólokat lõnek. 88. percben megiramodik Llorente,Lux a 16oson kívül lerúgja,piros. Felhozom cserekapust,aki a szabadrúgásból egybõl gólt kap...

Darkon
Holnap sem dolgzom szoval

Bucsuzott a Benfica

Villarreal-Arsenal, Barca-Milan

Born to win

nagyon komoly film😞)

miki36
alapfilm.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

kraawz
ui:

tv2 vmi futball faktor c. film,18as karikával.

kraawz
jajam,güiza mellett õ a másik csatárom,nsue még messze van tõle 😊
köszi a képeket és jóéjt.

am találtam 3 noname-pleját a scoutommal,kiv vok,lesz e belõlük valaki 😊

darkon meddig leszel?😊

Darkon

lemaradt: tackling 7, technique 16, teamw 13, workr 13

Jo kis plaja

Born to win

kraawz
oscar trejo

közben mallorca:espanyol 1:0 , arango góljával,és mára ennyi,jóéjt 😊

Darkon
ööööö.. kirol?

Reading-nel van kolcsonbe. O is ingyen jott😛

Kozbe Villa-Barca 20 perc utan 0-3 hogyazajoedes.....

Born to win

köf karajj😄

nah még felrakom ps-t azt meglátjuk

pm-ben ment a template
kraawz
ez a 3. számú látványmez.. az idei spanyol eb döntõs mezre hajaz 😄d
a másik 2 alap mez, köszönet atesznak érte 😊

kraawz
ja..és nsue .. (K)

BBeno2
hát ugyebár ahhoz nemelég erõs a csapat hogy 1.helyen mennyek tovább igy maradt a 2. hely de ugy az elsõkkel kell játszanom. tavaly a fio volt a legkönyneb pont õket kaptam. hát otthon 0-1 idegenben 2-3 szal 4-2 vel õ ment tovább. ezért nem éri meg nekem tovább menni. inkább akkor elérek egy elõdöntõt az UEFA-ban. tavaly is Chelsea-Fener döntõ volt. és én a Fenerrel játszottam a BL csoportkörbe jutásért ahol én jutottam tovább szal ottsem lett volna nagy dolog min. egy elõdöntõt elérni.

ha a pénz kell, akkor BL, ha elismerés és esély a kupáéra akkor UEFA

Gunnersboy
miez a mallorca mez? 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
ha a csoportban elsõ leszel akkor olyan erõsségüt kapsz mint a te csoportmásodikod, mivel teis csoportmásodik ellen játszol , én nagycsapat ellen mindig valami uj taktikával állok ki amire ugy általában gondolni sem szoktam aztán néha bejön néha nem 😄D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

kraawz
darkon:

trejorol lökj lécci 1 képet 😊

kraawz
ha a csoportból továbbjutsz,akk 1. selejtezõ sem lehet olyan nehéz..

karajj!

Linket tudnál adni arról a Template-rõl amirõl a Galatasaray mezet csináltad?

kraawz
eddig könnyû a szezonkezdet,lassan jönnek a nagycsapatok ...

BBeno2
ötleteket kérek hogy az ETOval micsináljak BL ben

ha a csoportból továbbjutok( simaügy) akkor tuti kiesek az elsõ körben mert ahhoz még kevés a csapatom. vagy hajtsak a 3. helyért és akkor UEFA kupában próbáljak valamit elérni??

Nah jött egy rakat török pléja, plussz elméletileg Biseswar😊

Jövõre Bajnokság, Kupa, UEFA a cél😄