Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
istenkém😊
viszont ha már ennyire belementél:nem lehet hogy a hiba benned keresendõ, nem pedig a keretben?😉(költöi kérdés, majd a szezonod megválaszolja)
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Nekem meg megvalosulna a csak spanyollal felallo kezdo11, egy igazi anti-chealsea😊
Born to win
Máté Peti év igazolása lett tavaly, (7.05 /19 meccs), Bounanottét (7.09 /22) meccs szeretné a Milan. Errõl ennyit.
Soma:
Ha valakinek tökmás a (játék)felfogása, akkor az "úgysem érti meg" amit Te mondani akarsz? Istenem...
Énis favorizálom a saját nevelésûeket, feltéve, ha hozzásegíthetnek a céljaimhoz. Nekem a fontossági sorrendben elõrébb van a játékerõ, mint a hovatartozás.
Az esélyt megkapták tvaly, el is baszták a BL szereplést, kb 15 fordulón keresztül voltam a 3. helyen, aztán a vége elõtt pár fordulóval nem sikerült elverni az utolsó 4 csapatból 3-at! Ezzel pápá BL. Az Inter 22 pontot vert rám. Ezen változtatni szeretnék.
Ez Juventus. Ez az Én Juventusom.
Én más vagyok mint Te. Máshogy játszok mint Te.
Én nem szólok le senkit, aki máshogy gondolkozik mint Én.
Te miért? Te érted "úgy sem" amit mondani akarok?
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
no és hogy picit érthetõbb legyen mi az amit szeretek:
lipcsei peti mellé igazoltam ingyen a játék elején, nagyon jó szabilövõ, és hûséges. most irt alá egy újabb szerzõdést, szerintem lipcsei után õ is nálunk hagyja majd abba a focit, és máshol nem is fogja tolni.
csapatkapitány, ha egészséges ö az egyik kpk, pedig van 3 külföldi fiatal, aki a padon csücsül, tanulgat, és néha a tarcsiknál játszik.
nem egy nagy zsugás, de mint a historybol is kitünik mindig meghálálja a bizalmat.
Csak hagyna ma' ott a REALT<#nezze>#nezze>!
Fabregas se jon pedig milyen szep lenne....
Born to win
Részemrõl vita lezárva, és még1x: peace
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
ezért utáltam meg irl a cselszart, a realt, stb...
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
A világ minden kincséért sem vásárolnék össze egy új csapatot, íratlan szabály, hogy minimum az eredeti csapat 70%-ra építek.
tehát rosszul értelmezted
Igaz bivaly a keret, de a tehetséges saját nevelésû játékosok sztem igazi kincsek...
Viszont sztem nem visszalépés. Palacio-Van Persie kismilliószor jobb mint Trezeguet (tapasztalat), mig Lloris kb ua a szint Buffonnal. De övé a jövõ 😊
A két nagyobb név és Kaloun kívül nem is kell más. Posztra igazoltam õket. Nem látok visszalépést, de ez úgyis ki fog derülni 36 forduló múlva.
Tess:
Ki helyére tennéd De Cegliét, vagy Cristicicót? A cseréim is vannak olyan jók, mint õk szvsz.
+ Buffon sztem jópár évig ráver LLorisra, de te tudod 😊
No offense
Tudjátok mennyi volt Buffon és Trezeguet fizuja?
--> Fiatalítás, Vérfrissétés, Keretszûkítés
Megmagyaráztam? 😊
szabocsaba: az oldalon a galériában vannak a múlt heti képek 😊
puma: üdv, további szép sikereket 😊
Amúgy pedig grat mindenkinek 😊
Rákattintassz a játékos adatlapján a személyi részre, ott írja, mennyi nap van még hátra az állampolgárságáig. Ha megkapta, játszhat. Gyorsabb lehetõség, ha olyan fiókcsapatod van (pl.:belga) ahol kevesebb év kell az állampolgárság megszerzéséhez, 2/3 év a legrövidebb idõ.
Szóval szívás...
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
(Kalout, Elanot, Persiet vettem én, a többi ez a fél-játékjog mizéria-licit útján került vissza)
Ezt a csít Intert csak így lehet befogni. (vagy még így se)
Már most, a 2. fordulóban annyi vereségük van, mint a tavalyi szezonban összesen😊
Angliában játszom,igazoltam valahogy egy 2 szeres mexikói vállogatott gyereket (nincs második nemzetisége), nem adták meg neki a "work permitet", de a keretben ott van, ugye wp van a neve elõtt...
Kérdésem, mikor játszathatom a klubomban,megkapja automatikusan az engedélyt,ha meglesz a megfelelõ vállogatottsága?
Köszi a segítséget!
Amúgy erre kellett a sok nyugdijas nagypapa 😊 Reading ellen Allback 2, hyypia és Solari 1-1 gólt lõtt, Hasselbaink 2 gólpasszt adott 😊
mivel mindegyiknek vami baja van..a kommentárom még mindig nem magyar pedig jó helyre raktam..az is számit ha felület chache bevan kapcsolva??akkor nem lessz jó??
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
Born to win