Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soma22
nem leszóltalak ember, hanem annyit mondtam hogy nemtetszik😊

istenkém😊

viszont ha már ennyire belementél:nem lehet hogy a hiba benned keresendõ, nem pedig a keretben?😉(költöi kérdés, majd a szezonod megválaszolja)

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Darkon
<#eljen> Helyes, helyes!

Nekem meg megvalosulna a csak spanyollal felallo kezdo11, egy igazi anti-chealsea😊

Born to win

szabocsaba1983
Atesz89:
Máté Peti év igazolása lett tavaly, (7.05 /19 meccs), Bounanottét (7.09 /22) meccs szeretné a Milan. Errõl ennyit.

Soma:
Ha valakinek tökmás a (játék)felfogása, akkor az "úgysem érti meg" amit Te mondani akarsz? Istenem...
Énis favorizálom a saját nevelésûeket, feltéve, ha hozzásegíthetnek a céljaimhoz. Nekem a fontossági sorrendben elõrébb van a játékerõ, mint a hovatartozás.
Az esélyt megkapták tvaly, el is baszták a BL szereplést, kb 15 fordulón keresztül voltam a 3. helyen, aztán a vége elõtt pár fordulóval nem sikerült elverni az utolsó 4 csapatból 3-at! Ezzel pápá BL. Az Inter 22 pontot vert rám. Ezen változtatni szeretnék.
Ez Juventus. Ez az Én Juventusom.
Én más vagyok mint Te. Máshogy játszok mint Te.
Én nem szólok le senkit, aki máshogy gondolkozik mint Én.
Te miért? Te érted "úgy sem" amit mondani akarok?

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

soma22
ütõs kis keret lenne😊

no és hogy picit érthetõbb legyen mi az amit szeretek:

lipcsei peti mellé igazoltam ingyen a játék elején, nagyon jó szabilövõ, és hûséges. most irt alá egy újabb szerzõdést, szerintem lipcsei után õ is nálunk hagyja majd abba a focit, és máshol nem is fogja tolni.
csapatkapitány, ha egészséges ö az egyik kpk, pedig van 3 külföldi fiatal, aki a padon csücsül, tanulgat, és néha a tarcsiknál játszik.

nem egy nagy zsugás, de mint a historybol is kitünik mindig meghálálja a bizalmat.

Darkon
Hozzad!😊

Csak hagyna ma' ott a REALT<#nezze>!

Fabregas se jon pedig milyen szep lenne....

Born to win

Huni92
Mondtam, nekem ez jött le. Az én értelmezésem szerint.
Részemrõl vita lezárva, és még1x: peace

soma22
akkor én inkább nem szólalok meg😊nem szeretek csúnya flémeket kelteni, tudom milyen azt kordában tartani

5w0rdf15h
Nem nézte le abszolút, olvasd el mégegyszer mit írt....tiszteli a klubbokat annyival, hogy nem össze-vissza vásárolgat mindenkit mer az a trendi, hanem használja az aktuális keretet ami tele van tehetséges sztárjelöltekkel.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Darthmushroom
én is azért utálom a chelseat...

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
Nekem az jött le a hsz-bõl, h elitéled.

Peace

soma22
nem lenéztem, hanem azt mondtam, hogy nem tetszik😊

ezért utáltam meg irl a cselszart, a realt, stb...

soma22
és mivel én minimum 6-7 idényt végigtolok, elõbb utóbb azt veszem észre, hogy ezekkel az érvekkel is sajét csapatom lesz. azt hiszem mindig is ez volt az erõsségem.

Atesz89
Az én játékomban annyira nem annyira jó, de nála mondjuk tényleg lehet magas PA-ja ezt elismerem. Nekem csak a jó saját nevelések eladásával nem értek egyet, pl. kölcsön is lehetne õket adni...

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Huni92
Ok, ez a te játékfelfogásod. De ezért nem kell lenézni azt, aki nem igy gondolkodik 😊 Nincs amiért elitélni, az õ karrierje, azt csinál, amit akar. Szvsz.

Fabio Capello
Ezzel egyet kell értenem.

A világ minden kincséért sem vásárolnék össze egy új csapatot, íratlan szabály, hogy minimum az eredeti csapat 70%-ra építek.

soma22
vigyek kést?😊

soma22
máté peti megállja a helyét bármelyik csapatban a játékon belül

Huni92
"Az" igazolás? 😊

soma22
ez nem juventus, hanem egy összevásárolt valami. ahelyett hogy megadta volna a saját nevelésû sztárjelölteknek az esélyt elszórt rengeteg pénzt. én nem így játszom, tiszteletben tartom a klub értékeit, és ha van olyan játékosom aki saját nevelés, és még ráadásul nagyon jó is akkor arra a posztra nem veszek senkit.

tehát rosszul értelmezted

Huni92
Máté tényleg megmosolyogtató 😊 De Bounanotte kicseszett jó (lesz) 😉

Darkon
Fel karomat egy Sergio Ramos-ert!
<#help>

Born to win

Huni92
Amúgy meg, sztem ne ennyivel intézd el a dolgot. Hanem fejtsd ki a mondandód lényegét, és úgy talán könnyebben megértjük az álláspontodat.

Atesz89
Mondjuk Máré Peti, Bouanotte sztem nem Juve szint pl. dete tudod 😊
Igaz bivaly a keret, de a tehetséges saját nevelésû játékosok sztem igazi kincsek...

Huni92
A mondandód lényege az, h szted visszalépés az átigazolási piacon végzett teljesitménye Csabának. Ha nem igy van, kérlek javits.
Viszont sztem nem visszalépés. Palacio-Van Persie kismilliószor jobb mint Trezeguet (tapasztalat), mig Lloris kb ua a szint Buffonnal. De övé a jövõ 😊

soma22
mindegy, ugy sem fogod megérteni a mondandóm lényegét😊

szabocsaba1983
#21323 --> olvasd el a zárójeles részt-->nem én vettem õket-->nem kellettek/kellenek, csak nem sikerült eladnom õket.
A két nagyobb név és Kaloun kívül nem is kell más. Posztra igazoltam õket. Nem látok visszalépést, de ez úgyis ki fog derülni 36 forduló múlva.
Tess:

Ki helyére tennéd De Cegliét, vagy Cristicicót? A cseréim is vannak olyan jók, mint õk szvsz.

Atesz89
Ha fiatalítás akkor De Ceglie,Hamsik,Criscito miért ment el?
+ Buffon sztem jópár évig ráver LLorisra, de te tudod 😊
No offense

soma22
én nem láttam minõségi igazolást a 2 nagyobb néven kivül. azok mind mind visszalépések a szememben

Darthmushroom
ok
köszi az infot😄

Fabio Capello
szerda-csütörtökön kezdem el felrakosgatni õket, de folyamatosan válogatok

Darthmushroom
eddig:

Capello a mostani hét képei mikor kerülnek fel??? nekem szerintem eddigi legjobb képem a 4:0 chelsea verés

raziel.
#21325 valaki?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

szabocsaba1983
Buffon mellett van egy Llorisom, Trezególlal meg nem voltam megelégedve, 31 éves, és szerintem igazoltam jobbat. A fiataloknak nem tudok annyi játéklehetõséget biztosítani, amennyit szeretnék, és nem akarom "megölni" õket a cserepadon. Így több játéklehetõségük lesz, lehetnek sztárok. Kivétel nélkül mindegyik fiatal +50%-ért ment el, ergo akármikor visszavásárolhatom õket, de ha nem, akkor is bõven meg fogja még érni.
Tudjátok mennyi volt Buffon és Trezeguet fizuja?
--> Fiatalítás, Vérfrissétés, Keretszûkítés

Megmagyaráztam? 😊

Akkor ez tényleg az...köszi a választ
Huni92
Küldd el kölcsönbe egy fiókcsapathoz. Leghamarabb akkor kapja meg az engedélyt, ha Belgiumba küldöd (3 év).

Fabio Capello
No lássuk

szabocsaba: az oldalon a galériában vannak a múlt heti képek 😊

puma: üdv, további szép sikereket 😊

Amúgy pedig grat mindenkinek 😊

szabocsaba1983
Szívás....
Rákattintassz a játékos adatlapján a személyi részre, ott írja, mennyi nap van még hátra az állampolgárságáig. Ha megkapta, játszhat. Gyorsabb lehetõség, ha olyan fiókcsapatod van (pl.:belga) ahol kevesebb év kell az állampolgárság megszerzéséhez, 2/3 év a legrövidebb idõ.
Szóval szívás...

5w0rdf15h
de ceglie és criscito szintén...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

raziel.
Melyik edzéstervet érdemes leszedni? 4-4-2 -ben tolom két szélsõ felfutó középpályással.

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

soma22
buffon és trezegé fillérekért elengedve...nemtetszik

szabocsaba1983
Kitakarítottam a keretet, és igen, bevásároltam.
(Kalout, Elanot, Persiet vettem én, a többi ez a fél-játékjog mizéria-licit útján került vissza)
Ezt a csít Intert csak így lehet befogni. (vagy még így se)
Már most, a 2. fordulóban annyi vereségük van, mint a tavalyi szezonban összesen😊

Sziasztok!
Angliában játszom,igazoltam valahogy egy 2 szeres mexikói vállogatott gyereket (nincs második nemzetisége), nem adták meg neki a "work permitet", de a keretben ott van, ugye wp van a neve elõtt...
Kérdésem, mikor játszathatom a klubomban,megkapja automatikusan az engedélyt,ha meglesz a megfelelõ vállogatottsága?
Köszi a segítséget!
Huni92
Ejfasz....sorry...elfelejtettem méretezni...

Amúgy erre kellett a sok nyugdijas nagypapa 😊 Reading ellen Allback 2, hyypia és Solari 1-1 gólt lõtt, Hasselbaink 2 gólpasszt adott 😊

Huni92

InfoMester
ittvagyok és idegesit ez a sok (khmm..) gép
mivel mindegyiknek vami baja van..a kommentárom még mindig nem magyar pedig jó helyre raktam..az is számit ha felület chache bevan kapcsolva??akkor nem lessz jó??

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Darkon
<#eljen>

Born to win

Huni92
Grat 😊Keci jó vagy <#eljen>

Real se bírt velünk.......

A Bordeaux legyõzésével megnyertem a csoportom.Íme az eredmény:

Darkon
Probald meg ezen

Born to win