Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

InfoMester
Zárate és Saivet mennyit ér??Saivet ára E 1,5 M de E 6,5 M-t kérnek érte és 40% ez megéri??Zárate meg 16,500,000 az értéke és .... "nagyon drágán adnák"

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Hi & grat all! Megvolt BL sorsolás, a Benficaval,a Rangers-el és MU-val sorsoltak össze:S.Bajnokságba 1 W 1 L eddig

Nice Work <#taps>

Huni92
Pool elleni visszavágón Kameni góljával nyertünk ugyan 1-0ra, de ez sem volt elég. Pool a ligakupa döntõs.

Megj.: 95. percben Kameni még1et szerzhetett vna, de Xabi Alonso a gólvonalról tisztázott.

Darthmushroom
Ez meik skin, linket pls

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

InfoMester
Aloha all
nah itt vagyok csak vendégem volt
most kezdtem az idényt
Leeds-t meguntam mivel állandóan az volt hogy ha én verek valakit akkor 5-0 nekem ha engem vernek meg akkor 5-0 nekik persze ez csak példa de ilyen nagy különbséggel (....)
meg ha helyzetileg mi vezetünk higy mindig nállunk van a labda és mindig a bombázzuk õket akkor egy gól sem megy be de nekik 3 ellentámadásbol 2 bemegy..(már nagyon felidegesitet)

itt egy átigazolás:

most adom el Frey-t a Milannak E 20-30M között
csak nekik nem ér meg ennyit,Ustari jön helyére sztem

Josemi mindig velünk lesz
<#nyes><#nyes>

Õbelõle lesz vki

Darthmushroom
Hi & grat all!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
de igen. Ez a magyar bajnokságban simán kivitelezhetõ, ha van egy magas, jól ugró kapusod. Az elitligákban már nehezebb, mert jobbak a védõk, és kontrából nagyobb az esély, h betalálnak. Ezért nem is használom Angliában.

rolee17
Azthiszem láttam azt a képet...õ mindig elõre ment a szögiknél, nem?😄

Forza Juve!!

Huni92
A Gyõri ETO-s karrieremben Sasa Stevanovic, a kapusom fél év alatt 22 v 23 gólt szerzett 😊

rolee17
Grat😊<#eljen> Nekem még nem volt ilyen sosem, hogy a kapus gólt lõtt volna pedig már 2005 óta rabja vagyok a játéknak😄 Talán a 2007-ben jártam hozzá a legközelebb amikor az ellenfél kapusa átjött a szögletnél, az én kapusom meg megfogta a beérkezõ szögletet, és rálõtte...csak sajna fölé ment:S😄

Forza Juve!!

Huni92
Miután Felipet lehozta (rávan beállitva a szögitaktika), igy Ferdinand maradt a pályán, aki még fejelni is tud. De õbenne most nem biztam, igy próba cseresznye alapon Kamenit állitottam támadószögiknél elõre. És bevált. Utána még 2t fejelhetett vna, de nem jött össze.

Huni92
Igaz ugyan, h még 15 meccs hátravan, de úgy néz ki, h a dobogó ismét nem lesz meg.

rolee17
Kameni gólja hogy esett??😮😮😄

Forza Juve!!

Huni92
Whu - pompey 4-4. Ott qrtam el ezt a meccset, h Felipet a kezdõcsapatba neveztem, majd az elsõ félidõben nyújtott gyenge produkciója (2 gól miatta volt és 5ös értékelés) után nem cseréltem le, mivel utána még1 gólban benne volt. Ezután már lecseréltem, de késõn.

ha ilyenek miatt nem lesz meg a cimvédés elmegyek xerezbe és felgyujtom a stadiont !

dehogy kell lementened , csak furccsálltam

Huni92
Nem mindig szögletbõl van. Viszont tény és való, sokat kapok szögibõl és szabadrúgásból. nem képesek kivédekezni ezeket.
Gondolom, most kételkedsz, és azt hiszed, hogy csak azért irtam, h legyen mivel megmagyarázzam a vereséget. De ha gondolod, lementem a meccset, és feltöltöm valahová, majd megnézheted.

te akármikor gólt kapsz az mindig szögletbõl van <#idiota> ez hogy lehet ?

zorrobomber
Mire PL-be értem ott volt.

Huni92
Jogos. Akkor a 2 legutálatosabb a Derby meg a Reading. Mondjuk ebben a karrieremben a Derby nem szopat de a Man. Citys karrieremben mindig elvert.

Mike94
legutálatosabb csapat a derby
sharp am meg sheffieldbe játszik

zorrobomber
Én a Sunderland-et utáltam asszem, leginkább Billy Sharp-ot.

Huni92
Legutálatosabb csapat Angliában: Reading.

3 helyzet/3 gól, ebbõl 2 szöglet után. Egész meccset végigtámadom és a noname kapus mindent véd. és ez megy minden meccsünkön.....

zorrobomber
1ébként Leeds edzõm visszavonult és élete végéig dúskál a zsében. Új karrier -> Nyíregyházával

Mike94
egy ekkora láma h lehet HÁGÉ?<#idiota><#idiota><#idiota>

Fabio Capello
hánem 😄

zorrobomber
tényleg nem érted ma a viccet <#idiota>

Huni92
Azt nem kell növelni 😄 40 millió fontból keményen lehet erõsiteni. + kapus posztra tuti nem kell, balhátvédnek ott van Srna...meg azér a keret se hiszem h rossz lenne 😄

ahha, de növelni nem tudod, mert alapvetõ elvárás a bajnoki cím😊, a klub egyenlege 100 milla...egy kisebb gond van csak: stadion csak 25 ezres...
szabocsaba1983
Na, kérem, azért a 91. percben 1-1-nél kezdtem egy kicsit felbaszni magam, fõleg, hogy az akkor egyetlen lövésükbõl gól lett.
Ha már szó volt arról itt, hogy ki-mit nem szeret a gammában, hát kérem: engem nagyon zavar, hogy egy senkiházi Sinama-Pongolle állandóan gólt lõ, 25-30-ról, elsõ lövésébõl mindíg gól lesz, nekem meg a világsztár csatáraimnak a 7-8. lövésébõl lesz csak gól. Persze, ha én veszek meg egy ilyen Sinama-Pongolle gyereket, richtig, hogy egész évben max 2 gólt lõ! Grrrrrr

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Mike94
Afonso Alves nálam egy balfasz, de ahhoz képest amikor megéreztem h õt kell beküldeni, gólt lõtt v gólpasszt adott 😛

Huni92
Grat 😊Keci jó vagy <#eljen>

WHU - Tottenham 1-0. Végig jobbak vtunk, és Afonso Alves 6. percben szerzett góljával nyertünk is.

Fabio Capello
elsõkért gratta, bajnokság jövõre jobb lesz 😊

Mike94
végeztem, 2. szezonnal boroval, FA kupa gyõzelem (legnagyobb meglepetésemre, döntõbe 3-2re vertül liverpoolt, kép majd ha otthon leszek) LK 3. forduló, intertotóból átmentem uefába, ott elsõ kiesési körbe estem ki, bajnokság 12. hely (jól elkúrtam)
egyébként Huni, a reading nálam 6.ként most nem indul sehol 😄 meg a pool se indul mer 8. lett
elkezdtem erõsítést új szezonra, érkezett ingyen Huszti, + megvettem Bale-t, Vidal-t, Chretien-t, és Daniel Pacheco-t, kell még egy jobb szélsõ meg egy csati
Garay rinyál h menni akar, ha vki ad érte tisztességes árat (most nem kérek irreálisan sokat) akkor sincs gond, megveszem Zapata-t 😄
community shield elõtt mentettem el, mu-val játszok majd, egyellõre ennyi, még itt vagyok nyugodtan szal lehet kérdezni 😉

szabocsaba1983
Grat!
Keretrõl, taktikáról, igazolásokról képet pls!

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Fabio Capello
a hiba az ön készülékében van. Kipróbált visszaszámláló, már többször futott a topikban.

Most nézem,hogy a kölcsön szerzõdés valahogy meghosszabbodott a visszavágó meccs utáni napig.Május 12.én toljuk a visszavágót és 13.ig van nálunk.Lehet akkor a döntõbe is nálam lesz a 3 nagyágyú?!Exeter-t idegenbe elpicsáztam 3-2-re<#nyes>
InfoMester
ok cask mert nekem 765 napot ir(irt) de már jó

Huni92
Pool elleni LigaKupa elõdöntõ elsõ meccsen, idegenben 0-2re kikaptam. Talán hazai pályán meglehet a döntõbe jutás. Másik ágon Arsenal 4-1re nyert a Tottenham ellen.
És ha már Pool, akkor az is ide tartozik, h Németh kölcsönszerzõdését nem akarják meghosszabbitani (hónap végén lejár) mert már rivális klub vagyok....

A bajnokságnak akkor van vége szerintem,ha nincs több meccs.De persze értem mire gondolsz.De ez nem fair
Fabio Capello
annyi van hátra amennyit a bannerben látsz...

<1 nap, 11 óra és kb 35 perc...>

InfoMester
Ezt megnézem 😊))

InfoMester
Hy all and Grat!!
látom naponta bövül a fórum új fm-esekkel 😊)

Capello:
2 nap van még hátra a nevezésbõl??

Elkezdtem egy új csapatot majd rakok képet

Fabio Capello
szezon vége hivatalosan a bajnokság vége, a playoff már nem számít bele úgytudom

Ezt a gusztustalanságot:playoffra értem oda a Kidderminsterrel.Szezon elején kölcsönbe hoztam arcokat(Rossi Jarvis,Johnny Howson,Craig Nelthorpe),akik nagyon beváltak.Viszont az elõdöntõ 2. meccsén már nem lesznek ott,mert lejár a kölcsönadási szerzõdésük.Pedig szezon végéig vettem õket kölcsön.
Huni92
Ez most komoly? A játék elején 40 millió font? oO