Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Megj.: 95. percben Kameni még1et szerzhetett vna, de Xabi Alonso a gólvonalról tisztázott.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
nah itt vagyok csak vendégem volt
most kezdtem az idényt
Leeds-t meguntam mivel állandóan az volt hogy ha én verek valakit akkor 5-0 nekem ha engem vernek meg akkor 5-0 nekik persze ez csak példa de ilyen nagy különbséggel (....)
meg ha helyzetileg mi vezetünk higy mindig nállunk van a labda és mindig a bombázzuk õket akkor egy gól sem megy be de nekik 3 ellentámadásbol 2 bemegy..(már nagyon felidegesitet)
itt egy átigazolás:
most adom el Frey-t a Milannak E 20-30M között
csak nekik nem ér meg ennyit,Ustari jön helyére sztem
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>

Forza Juve!!

Gondolom, most kételkedsz, és azt hiszed, hogy csak azért irtam, h legyen mivel megmagyarázzam a vereséget. De ha gondolod, lementem a meccset, és feltöltöm valahová, majd megnézheted.
3 helyzet/3 gól, ebbõl 2 szöglet után. Egész meccset végigtámadom és a noname kapus mindent véd. és ez megy minden meccsünkön.....
Ha már szó volt arról itt, hogy ki-mit nem szeret a gammában, hát kérem: engem nagyon zavar, hogy egy senkiházi Sinama-Pongolle állandóan gólt lõ, 25-30-ról, elsõ lövésébõl mindíg gól lesz, nekem meg a világsztár csatáraimnak a 7-8. lövésébõl lesz csak gól. Persze, ha én veszek meg egy ilyen Sinama-Pongolle gyereket, richtig, hogy egész évben max 2 gólt lõ! Grrrrrr

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
WHU - Tottenham 1-0. Végig jobbak vtunk, és Afonso Alves 6. percben szerzett góljával nyertünk is.
egyébként Huni, a reading nálam 6.ként most nem indul sehol 😄 meg a pool se indul mer 8. lett
elkezdtem erõsítést új szezonra, érkezett ingyen Huszti, + megvettem Bale-t, Vidal-t, Chretien-t, és Daniel Pacheco-t, kell még egy jobb szélsõ meg egy csati
Garay rinyál h menni akar, ha vki ad érte tisztességes árat (most nem kérek irreálisan sokat) akkor sincs gond, megveszem Zapata-t 😄
community shield elõtt mentettem el, mu-val játszok majd, egyellõre ennyi, még itt vagyok nyugodtan szal lehet kérdezni 😉
Keretrõl, taktikáról, igazolásokról képet pls!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
És ha már Pool, akkor az is ide tartozik, h Németh kölcsönszerzõdését nem akarják meghosszabbitani (hónap végén lejár) mert már rivális klub vagyok....
<1 nap, 11 óra és kb 35 perc...>1 nap, 11 óra és kb 35 perc...>
látom naponta bövül a fórum új fm-esekkel 😊)
Capello:
2 nap van még hátra a nevezésbõl??
Elkezdtem egy új csapatot majd rakok képet