Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
Capello az igazi szülinapom az olympus néven van😛
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Capello akármikor kezdödik én benne vagyok!!
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
msn:[email protected] bárki felvehet
Mivel az Atletico-s mentésem elszállt(grrr) Ezért kezdtem 1-et a Milannal.Rögtön barátságos kupagyõzelem:
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Trezeguet az elsõ félidõ végén vezetéshez juttat minket.
Delpiero labdát veszit a félpályán DeRossi hosszan passzol Totti felé a 86. percben, aki 25rõl bõdületes gólt lõ 😞
Röviden és tömören...
Watford verés. Persze még mindig õk vezetik a bajnokságot.
Megvették DeGuzman-t, Garay-t, Marcelo-t, és R.Albiolt összesen 56Milláért az eladott pléjákbol meg összesen 205e fontjött csak...
Nem az a baj h nekik elég pénzük, hanem h nekem nincs 😊
Tegnap itt többen beszélgettünk arról, hogy bajnokság formájában indulhatna egy versengés a fórumon. A lényege az lenne, hogy nem kupa formában, hanem mint IRL egy bajnokságban, mindenki kétszer játszik mindenkivel. A terv maga szép, ám a kérdések a következõk:
1. Érdekelné e a tisztelt fórumlakókat?
2. Hajlandóak hetente egyszer 20 percet áldozni a meccsük lejátszására?
3. Ha belekezdenek, hajlandóak e végigcsinálni? (mert ugyebár ez nem pikkpakk, hetente egy fordulóval is jópár hétig el fog tartani...)
Ha érdekel titeket, akkor nekilátok a szervezésnek, és a hétvégén indulhat a banzáj, de ehhez mindenképp tudnom kell TI MIT GONDOLTOK ERRÕL?
A reakciókat természetesen itt a fórumban (és akinek arra van óhaja, privátban) várom 😊
Fabio Capello
Serie A 15 fordulójában jár a csapat (Juve). 4 helyen állok. A Milan elleni meccs elõtt Gigi Buffon lesérült 1 hónapra 😞 Bellardi meg csak lepkézett, Kaká mesterhármasával sima vereség a San Siroban. Aztán otthon Lazio a 2. percben lõttek gólt, aztán hiába támmadtam végig valahogy nem sikerült betalálni így maradt a 0-1.
Amugy Milan vezet 14gy 1d 0v 35-1 (!!!!!)-es gk-el 43p. Mocskos csaló gamma😛
Parma, Napoli, Udinese, Catania a köv 4 meccs amik még visszavannak az õszi szezonból.
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
Born to win
persze szokás szerint a legjobbjaink (pl Kallstrom) sérült... :/
Kupa+Bajnoksag+BL
Egy kis osszegzes kepekben es szamokban(igazabol az osszes jatekosomat betennem😛)
A golzsak
A karmester
Mr. Szoglet
A tizenkettedik
Born to win
én bepörögtem, kezdtem 06-ban egyet Rennessel, van bennük kihívás, 3 éven belül szeretnék egy BL trófeát 😊
Darkon meddig maradsz?
Megyek aludni további jó játékot😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Born to win
Born to win
bajnokság megvane?
szerk: na tolok egy kis ggammát, Juve kicsit uncsi, ötlet hogy kivel kezdjek? Valami erõs középcsapatra gondoltam, akivel nem fenyeget a kiesés, de azért kapaszkodni kell a bajnoki címért... Valami francia, spanyol vagy német csapat kéne