Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

InfoMester
nekem cask akkor beszél a kép ha sokat iszom 😄DD

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

5w0rdf15h
azt hiszem a kép önmagáért beszél 😊))

amúgy a címvédõt vertük meg

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Üdv!

Capello az igazi szülinapom az olympus néven van😛

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

InfoMester
Hy all
Capello akármikor kezdödik én benne vagyok!!

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

webibebi
és sikerült😄😄😄:d

msn:[email protected] bárki felvehet

Hi & grat all!
Mivel az Atletico-s mentésem elszállt(grrr) Ezért kezdtem 1-et a Milannal.Rögtön barátságos kupagyõzelem:

Forza Italia
sorry a képméretért.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
Liga Kupa 4. forduló. eddig nagyon megy.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

myl0
Juve - Roma:1 - 1 (1 - 0)
Trezeguet az elsõ félidõ végén vezetéshez juttat minket.
Delpiero labdát veszit a félpályán DeRossi hosszan passzol Totti felé a 86. percben, aki 25rõl bõdületes gólt lõ 😞
Röviden és tömören...

Forza Italia
Jóregglet
Watford verés. Persze még mindig õk vezetik a bajnokságot.

myl0
ehh az Internél sz@rják a lovét...
Megvették DeGuzman-t, Garay-t, Marcelo-t, és R.Albiolt összesen 56Milláért az eladott pléjákbol meg összesen 205e fontjött csak...
Nem az a baj h nekik elég pénzük, hanem h nekem nincs 😊

zorrobomber
Véleményem, hogy lehet hogy csak szeptemberben lenne érdemes elkezdeni. Igaz hogy akkor már lesz suli, de legalább elõre tudja mindenki nagyjából hogy mikor fog ráérni. Ezzel szemben az augusztus elég hektikus hónap, 2 hétig tartó nyaralások, ilyesmi. Persze ez csak az én véleményem.

Fabio Capello
Újabb közérdekû:

Tegnap itt többen beszélgettünk arról, hogy bajnokság formájában indulhatna egy versengés a fórumon. A lényege az lenne, hogy nem kupa formában, hanem mint IRL egy bajnokságban, mindenki kétszer játszik mindenkivel. A terv maga szép, ám a kérdések a következõk:

1. Érdekelné e a tisztelt fórumlakókat?
2. Hajlandóak hetente egyszer 20 percet áldozni a meccsük lejátszására?
3. Ha belekezdenek, hajlandóak e végigcsinálni? (mert ugyebár ez nem pikkpakk, hetente egy fordulóval is jópár hétig el fog tartani...)

Ha érdekel titeket, akkor nekilátok a szervezésnek, és a hétvégén indulhat a banzáj, de ehhez mindenképp tudnom kell TI MIT GONDOLTOK ERRÕL?

A reakciókat természetesen itt a fórumban (és akinek arra van óhaja, privátban) várom 😊

Fabio Capello

myl0
Parma - Juve: 0 - 2
Juve- Napoli: 3 - 1
Az állás madnem féltávnál:

Eddigi igazolások:

myl0
Hi & grat all!
Serie A 15 fordulójában jár a csapat (Juve). 4 helyen állok. A Milan elleni meccs elõtt Gigi Buffon lesérült 1 hónapra 😞 Bellardi meg csak lepkézett, Kaká mesterhármasával sima vereség a San Siroban. Aztán otthon Lazio a 2. percben lõttek gólt, aztán hiába támmadtam végig valahogy nem sikerült betalálni így maradt a 0-1.
Amugy Milan vezet 14gy 1d 0v 35-1 (!!!!!)-es gk-el 43p. Mocskos csaló gamma😛
Parma, Napoli, Udinese, Catania a köv 4 meccs amik még visszavannak az õszi szezonból.

Just B
Reggelt a baglyoknak ! Volna 1 kérdésem : a Debrecennel vagyok és nem igazán tudom kit igazoljak. Tudnátok tanácsot adni hogy melyk országban nézzek széjjel? 1 szezonom egyébként és FM 2007-el játszom.

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

Fabio Capello
jó8

Darkon
Viszont mostmar fekszem joccakat!

Born to win

Fabio Capello
itt 06-ban még csak amolyan szárnybontogató wonderkid, 08-ban viszont már igazi vadállat 😊

Darkon
Olynak meg boldog 63. szuletesnapot!<#vigyor3>

Born to win

Darkon
Igen, Briand elozo Villarrealos mentesemben nagyon szorta asszem a Marseille-ben, most annyira nem jo(elkallodott).

Born to win

Fabio Capello
jaja, csatárposzton elég halvány volt a banda, egy darab teljes értékû csatár volt, szóval jött a tarcsiból Briand, plusz elhoztam bagóért Priskint és Kisliyt

persze szokás szerint a legjobbjaink (pl Kallstrom) sérült... :/

Darkon
<#eljen>Latom mar igazolgattal.

Born to win

Fabio Capello
Nekem pedig az elsõ bajnoki meccsem 😊

Fabio Capello
<#worship>

Darkon

Kupa+Bajnoksag+BL
Egy kis osszegzes kepekben es szamokban(igazabol az osszes jatekosomat betennem😛)

A golzsak

A karmester

Mr. Szoglet

A tizenkettedik

Born to win

Darkon
Jah mindjart osszegzek

Born to win

Fabio Capello
naígy a szép 😊

asszem tökéletes szezont futottál 😊

Darkon
<#papakacsint>

Born to win

Fabio Capello
BL plusz bajnokság már megvan

lesz mellé kupa is?

Darkon
<#eljen>

Marmint mi dupla?

Born to win

Fabio Capello
azigen, nagygrat <#worship>

dupla megvan, triplára van még esély?

Darkon

Csak spanyol donthette el! Daniel Aquino Pintos!!!!!!!<#worship>

Born to win

Fabio Capello
helyes, helyes 😊

Darkon
Jo sokaig, en is fel vagyok porogve.

Born to win

Fabio Capello
jó8

én bepörögtem, kezdtem 06-ban egyet Rennessel, van bennük kihívás, 3 éven belül szeretnék egy BL trófeát 😊

Darkon meddig maradsz?

Darkon
Kosz! Joccakat! Meg hatra van a BL donto, meg osszegzem majd a szezont.

Born to win

Hatalmas Grat Darkon!

Megyek aludni további jó játékot😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Fabio Capello
<#worship><#worship><#taps><#taps><#worship><#worship>

Darkon

<#taps><#taps><#taps>

Born to win

Fabio Capello
dézsávûm van, csak már nincs zidane 😄

Darkon
Update 3: Albacete(19)-Villarreal(1) ha ezt nyerjuk mienk a bajnoksag! Foti ismet csatasorba all!

Born to win

5w0rdf15h
közbe megvolt az újabb szívszélütés, de Buffon ismét hozta a formáját:

döntõ a címvédõ francik ellen :o

5w0rdf15h
lehet róla szó

Darkon
<#falbav>

93.

Born to win

Darkon
Update 2: 4merkozes van hatra 6ponttal vezetunk Real elott, most x-eltek(!). A negyedik meccset jatszom idegenbe Betis ellen vezetunk 1-0ra.

Born to win

Fabio Capello
hajráhajrá 😊

bajnokság megvane?

szerk: na tolok egy kis ggammát, Juve kicsit uncsi, ötlet hogy kivel kezdjek? Valami erõs középcsapatra gondoltam, akivel nem fenyeget a kiesés, de azért kapaszkodni kell a bajnoki címért... Valami francia, spanyol vagy német csapat kéne

Darkon
Update: BL donto MU-Villarreal

Born to win

Darkon
OOOooo! Foti hogy szeretlek!<#law><#eplus2>

Born to win

Fabio Capello
hát keményen szokni kell az biztos

sword: a kérdés ugyanúgy érint téged is 😊