Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
6-1 az Aston Villa ellen a bajnokságban. FÉlidõben 6-0 volt, Sóbis triplával. Erre 2. fi-ben lerúgták, 1 hónap.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
de ez is szép 2szezonba
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Mert ismerõs de nem tudom melyik...:S
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Pedig kiesõ helyen állnak... rohadt csítgeci taktikájukkal...
4 védõ 2 kp visszanyilazva, 3 tkp két szélre kinyilazva 1 csatár.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Mexés nálam is elégjól tolja😊
Befejeztem a 2009/10 -es idényt a Romával.
Az év elején mindkét szuperkupát behúztuk az olaszt az Udine, az európait a Juve ellen. Valamint természetesen a Világkupát is behúztuk. A bajnokságban, így végeztünk:
Természetesen Mexes megint atomjó volt 😛
A Bl-ben illetve az olasz kupában is a Milannal futottunk össze. A BL döntõje:
A kupát odadobtuk nekik 😛

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
thx. jok naon. valaki configot tudna nekem csinalni hozzá
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
IGy 5-1-el továbbjutottunk^^
Legjobbkor:S Toulouse (H) 0-0, PSG (H) 2-0 /kupa/, Nice (I) 2-2 /kapura lövés 2-13/.
Tiago-t eladtam Milannak. Játszott is ellenünk.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Liszi: simán. Richards egy állat. 51 millió eurót fizettem érte, de megérte.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
BL elsõ kiesési kör, elsõ meccs:

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
hát montolivot,freyt az elnök automatikusan eladta,próbáltam pótolni õket 1-2jó játékossal😄most érkezett meg a csapathoz Jimenez és Vela😛
kezdj te is fioval😄
Kicsit szétesett a csapat, látom eladtál pár kulcspléját, de jókat vettél a helyükre! <#worship>#worship>
Fioval lehet kezdek egyet én is majd... 😄
igen az elnök
Üdvözlet!
mezeket már régebben somának csináltam, de configot nemtudok hozzá adni, arról õt kérdezd meg sztem 😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
thx
Sziasztok!nem sikerült a kupa,mivel elõzõ meccsen a gép elintézte,h mind2 kapusom sérült legyen,igy az ifiktõl védett egy tapasztalatlan tag!persze egyel többet rugtak a visszavágon!na de uefa és a bajn9okság még áll,persze idén a juvét nem tudom befogni sztm!Üdvözlet!