Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
3-1 a Blackburn ellen, LK. Köv. ellenfél a WHU lesz.
6-1 az Aston Villa ellen a bajnokságban. FÉlidõben 6-0 volt, Sóbis triplával. Erre 2. fi-ben lerúgták, 1 hónap.

inter94
Keci jó vagy <#eljen>

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

zaki
jól tolod cimbi <#worship><#worship>

zaki
Neked is? 😄
Nekem 39.5m fontért jött... Mondjuk az pont annyi, 60m euró kb 😄

Darthmushroom
õsszel:

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Atesz89
Grat, nem rossz ez...

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

BBeno2
ohh én a gyõrrel már 8. évemet tolom . pont ma folytatom . abbahagytam picit a st. pauli-t.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Darthmushroom
ez nem jött össze:

de ez is szép 2szezonba

Huni92
Kurtajó vagy <#eljen>

Atesz89
Swite

egy skin nevet kaphatnék?

Mert ismerõs de nem tudom melyik...:S

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

A rohadt RC Lens-t nem tudom megverni, de még döntetlenre se:S
Pedig kiesõ helyen állnak... rohadt csítgeci taktikájukkal...

4 védõ 2 kp visszanyilazva, 3 tkp két szélre kinyilazva 1 csatár.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Atesz89
THX

Közben jön Messi papa 59M €-ért 😊

HATALMAS GRAT!!! ^^

Mexés nálam is elégjól tolja😊

zaki
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Atesz89
Hi & grat all!

Befejeztem a 2009/10 -es idényt a Romával.
Az év elején mindkét szuperkupát behúztuk az olaszt az Udine, az európait a Juve ellen. Valamint természetesen a Világkupát is behúztuk. A bajnokságban, így végeztünk:

Természetesen Mexes megint atomjó volt 😛

A Bl-ben illetve az olasz kupában is a Milannal futottunk össze. A BL döntõje:

A kupát odadobtuk nekik 😛

Darthmushroom
Hi & grat all!

thx. jok naon. valaki configot tudna nekem csinalni hozzá

Mor3llo
Grat 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Huni92
VdV 50. gólja a Newcastle szineiben 😊 Vmi elképesztõ nagy bomba volt, szabadrúgásból.

Egy mocskos defenzív taktikával -- 4-1-2-2-1 -- megöltük a játékot. Összesen 4 lövésük volt, nekünk 3. Abból lett egy öngól Kaladze révén, madj vége lett a meccsnek.
IGy 5-1-el továbbjutottunk^^

NAh jön a visszavágó a Milan ellen.
Legjobbkor:S Toulouse (H) 0-0, PSG (H) 2-0 /kupa/, Nice (I) 2-2 /kapura lövés 2-13/.

háát igazából nem megy neki... Toulalan most jobb formába van, év elején Juninho kezdett, majd megsérült és jött helyette Toulalan. Benn ragadt, most igaz lesérült, szóval jön most Juninho, ha nem jástszik jól, ott van még Kallstrom is.

Tiago-t eladtam Milannak. Játszott is ellenünk.

Forza Italia
tessék.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Huni92
Akkor bizony szar :S Dicsérd meg, hátha...

Grat 😊

u20-as csapatom elõször kapott ki, 3-2-re a Juvétól, úgy hogy Amauri és Del Piero volt a csatársoruk 😄😄

Huni92
Forza Italia: grat!
Liszi: simán. Richards egy állat. 51 millió eurót fizettem érte, de megérte.

nem érdekli a fiorentina 😄

zaki
krat, keretrõl képet pls... 😊

zaki
Ha belemennek simán, Richardsot lehetetlen mexerezni, hacsak nem akarsz érte kipengetni 30-40 milliót... Én is nézegetem õt a RÓmával elég sárán, de nem adok ki érte 40millió fontot...

Forza Italia
Megkezdõdött az új idény. Fontos volt h gyõzelemmel kezdjünk, Robinho bemutatkozott.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

10 milliot ajánlott a city kuzmanovicért, poénból kértem a pénz helyett richardsot, belemennek, szerintetek? az a vissza tartó okom, hogy carrick 4 hónap, montolivo 2 hónapra sérült, és így kuzmanovic alapember ott középen. [ 2008 januárban vagyok még csak ]

Mor3llo
Juninho nem kezdõ 😮OO h h ?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

hY ÉS GRAT ALL! 😊

BL elsõ kiesési kör, elsõ meccs:

Forza Italia
Valaki tudna nekem készíteni az Atletico Madridhoz mezeket? Elõre is köszönöm.

Huni92

Hi & grat all!

zaki
Azt látom, Pazzini jó gyerek...

inter94
nem volt formában:Sel is akart igazolni nagyobb csapathoz szóval pazzini játszott helyette és jól ment neki #26965

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

zaki
Mutu milyen volt?

inter94
thx
hát montolivot,freyt az elnök automatikusan eladta,próbáltam pótolni õket 1-2jó játékossal😄most érkezett meg a csapathoz Jimenez és Vela😛
kezdj te is fioval😄

zaki
Óriási grat!
Kicsit szétesett a csapat, látom eladtál pár kulcspléját, de jókat vettél a helyükre! <#worship>

Fioval lehet kezdek egyet én is majd... 😄

inter94
thx😊
igen az elnök

ok!

Üdvözlet!

Gunnersboy

mezeket már régebben somának csináltam, de configot nemtudok hozzá adni, arról õt kérdezd meg sztem 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Huni92
Hi & grat all!

Neked külön is grat. Freyt az elnök adta el?

Darthmushroom
valaki tudna nekem csinálni egy Gyõr mez packot?? ja meg fc united of manchesterhez is szeretnék kérni (configgal) meg azt h tom megcsinálni h a címert berakjam a csapathoz. minden a készítõre bízva csak kb a színek maradjanak meg.
thx

Fabio Capello
képméret!

egyébként grat a gyõzelemhez, és részvét a kieséshez.

Darthmushroom
Hi & grat all!

Sziasztok!nem sikerült a kupa,mivel elõzõ meccsen a gép elintézte,h mind2 kapusom sérült legyen,igy az ifiktõl védett egy tapasztalatlan tag!persze egyel többet rugtak a visszavágon!na de uefa és a bajn9okság még áll,persze idén a juvét nem tudom befogni sztm!

Üdvözlet!