Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
nemvagysemmi, kurvanagy grat 😊

grat mindenki másnak is -természetesen-

Huni92
Látom közben válaszoltál 😄 Oldalfrissités powa xDD

Matthew Prosac

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Huni92
Grat mindenkinek!

ez a facepack honnan van? linket tudsz adni? 😊

Matthew Prosac
pl photoshop? ^^

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Csítergeci <#idiota>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Darthmushroom
jó keret
ezt h csinaltad h a fejek vannak ott?

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Matthew Prosac
Jelenlegi kezdõtizenegy, eddigi eredményekkel:

Sepsi 24 éves 4x román válogatott, Vidal 23 éves, 30x chílei válogatott, Tamas 26 éves 46x román válogatott, Greene 28 éves 2x holland válogatott. Ennyi a tapasztalatuk 😊

Darthmushroom
Hi & grat all!

Magic Boy
Grat.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

fecoh
Mai uccsó meccsem.

További sok sikert mindenkinek!

Bye<#integet2>

Y\'oull Never Walk Alone

Magic Boy
Közben látom, hogy mégis írtad a kapusod átlagát (átsiklottam fölötte) és Gomez helyett Ustari-t igazoltad.
A kezdõd, hogy módosult?
Mennyire rutinos a védelmed? (sokszor az a baj, ha rutintalan)

Sziasztok!Grat mindenkinek.
Hihetetlen az utolsó meccsen a Feyenoord,ha elcsen 1 pontot a Twente ellen,akkor ott vagyok az európai kupa rájátszásba.De a szemét szutykok 3-1-re kikaptak.
Magic Boy
Szerintem kapusgond amit Gomez megoldhat.
Hányas a kapusod átlaga? (azt nem írtad)
Amúgy gõzerõvel készül a 2009 és lesznek benne meglepetések is.

fecoh
Eddig ezt sikerûlt elérnem a 'poolnál.

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
A legnagyobb fájópontom ,hogy még egyszer sem kerestek meg magyarhonból a válogatott írányítására, más klubcsapat pedig nem jöhet nálam számításba ,max. magyarhonból.

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Na és ,hogy visszatérjek a meecsekhez,fontos gyõzelem az ágyúsok ellen.

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Az utánpótlással csak annyira foglalkozom,hogy posztokra keresek fiatalokat akik majd tovább viszik azokat a pljákat akik már túl lesznek a csúcson(lassan ez lesz). De Cock(22) és De Smet(22) ill. Fuentes(23) már az elsõ csapatnál formálódik. Neked teljes mértékban igazad van. Igaz ezt a keretet csekély 8 szezon alatt sikerûlt felépíteni, ez volt a célom mikor kezdtem a karriert. A fiatalok képzését pedig nagyon nem akarom túlzásba vinni, hiszen lassan tervezem a 'pool elhagyását egy pár éven belûl. Azért nem adom fel fiatalok keresését, sajnos a 'pool keretében még egyszer sem dobott a gép nagy tehetséget eddigi karrierem során...

Y\'oull Never Walk Alone

Darthmushroom
Hi & grat all!

Holdpro
Kezdtem egyet Fradival, elsõ meccsen 7-0ás vereség Widzew Lódz tól <#zavart2>

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Fabio Capello
a legkésõbbire válaszolnék, nem volt kedvem visszalapozni

nájszos, jó keret, ugyanakkor az jön le nekem belõle, hogy nem igazán hozol fiatal tehetségeket, inkább csak jól bevált ma is ismert sztárfiúkákat... Természetesen az ifiket és a B keretet nem látom, de az A kereted alapján nekem az jön le, hogy azért nem viszed túlzásba a minõségi utánpótlás keresését...

no offense 😊

fecoh
Chelsea - Liverpool 2-2 G: Adrian(27), Stoch(90) ill. Aguero(79), Richards(89)

Elsõ Milan elleni tétmeccs:

Aguero mesternégyes<#taps>

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Idõközben belenéztem a magyar válogatott keretébe.

Mészõly Géza a szöv.kapitány,pedig szívesen kipróbáltam volna magam a válogatott élén...basznak rám pedig most már én vagyok a világ legeredményesebb edzõje...<#zavart1>

Amúgy xarul megy a csapatnak semmi sem változott az fm kezdése óta.

A legjobb pléják jelen állás szerint: Dzsudzsák Balázs(West Ham UTD), Németh Krisztián(Piacenza), Szabó Balázs(Genoa)

Csapatkapitány: Vadócz Krisztián(Eintracht Frankfurt), helyettese: Rudolf Gergely(Vasas)

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Aloha hold koma!!! <#integet2>

Félmillió éve nem beszéltünk már... nem offolok majd msn-en dumcsizunk.

Y\'oull Never Walk Alone

Holdpro
OFF felvettelek MSN-re koma
ON Valakinek van valaki kerete Fradihoz, kik váltak be ? 😄

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

fecoh
Berakok két képet Guilherme és Ustari pléjákról ,ha valakit érdekel mennyit fejlõdtek a 16-17-es szezonra.

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Végre jól kezdtem az ez évi Community Shield és Szuper kupa meccseket.

Tabella 5 fordulót követõen:

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Elkezdtem a 2016-17-es szezonomat is imádott csapatommal.

Keret:

Eddigi mérkõzések:

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
gratula! <#hawaii>

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Sziasztok managerek! gratta mindenkinek!

Igen Guilherme über mega pléja legalábbis nálam <#eljen>

Y\'oull Never Walk Alone

Holdpro
Hi & grat all!

Matthew Prosac
tenksza (:

Fabio Capello
gratta

Matthew Prosac
elkezdõdött a szezon. végülis kapusposztra Ustari (Getafe), balszélsõ védõnek Sepsi Laszlo (Benfica), középsõvédõnek Peter Niemeyer (Werder), irányítónak Luis Jimenez (Zaragoza) és balszélre Jefferson Farfan (PSV) lett igazolva, összesen 25M font értékben.
elsõ bajnokin bizonyítottak is a srácok. tavaly itt 6-0-ba futottam bele. most...

Darthmushroom
befejeztem elsõ szezonom a pompeyt vezetve:
szuper kupát veszitetük, uefa negyeddöntöig mentünk, ligakupába is negyeddöntö,fa kupába 5fordulo
képek:

Darthmushroom
én is köszi

Fabio Capello
nemis rosszak, kösz a képeket 😊

Darkon
No és itt kapom vissza rögtön.

Ennél a Musil srácnál elkezdõdött valami. Még csak 18 éves.

Magyarok 29. világranglistán. Eb selejtezõn 3. olaszok és szlovákok után szerintem bejutunk.
Ilyen csatárokkal

Dzsudzsák és Vass Ádám akik még nagyon jók

Born to win

feljutás után egybõl bl indulás!

Üdvözlet!

Scouser
Na vége lett a bajnokságnak. Megnyertem, de nem akármilyen izgalmak árán. Az utolso meccs elõtt a MU 1 ponttal volt elõttem, õk a Newcastle-höz látogattak én a Readinghez. A MU 3-3mat játszott én pedig nyertem a sokáig nékülözött Kuyt góljával 1-0-ra. Ááá óriási volt😊
Íme a végeredmény:

Itt pedig a csapat:

You\'ll Never Walk Alone

Matthew Prosac
Gomes helyett inkább Ustari mellett tettem le a voksomat két igen egyszerû dolog miatt. csak 5,5M-ba fájt, de ami ennél is meggyõzõbb:
Ustari a Getafe csapatában 33 meccsen csak 12 gólt kapott és 23(!) meccsen megvédte kapuját a góltól. 7,58-as átlaga mellett az argentin válogatottban 9 meccsen 1 kapott gól és 8 clean sheat, a kupában 9meccs/3gól/6 clean sheat...
Costanzo második számú kapussá degradál 😊

Darthmushroom
ez jó kérdés erre én is kiváncsi vok

Fabio Capello
azigen

amúgy magyarok hogy állnak ezidõtájt? vannak tehetségek? még mindig pancser a válogatott?

Darkon
Coróba-ba hentesek vannak. Foti-t váltja Fedorov majd õt a 18éves Musil. 6sárga 3sérült:S

Born to win

Matthew Prosac
Farfan jön! Ráadásul ingyen, mert 1 hónap múlva lejárt volna a szerzõdése a PSV-nél.. Õ nem akart hosszabbítani ott, aztán eltört a lába (8 hónap) és senki nem tudta leigazolni idáig (failed medical) ezmiatt. Most a legjobbkor lecsaptam rá. 😄 Yess

Matthew Prosac
Costanzo
Augustyn-Vidal-Gabriel Tamas-Serginho Greene

a balszélre akarok a lengyel Augustyn (7,0 átlag) helyett valami kvalifikáltabb védõt, Costanzo 7,17-es átlagteljesítménnyel zárt tehát panaszom elvileg nem lehetne, Vidal (7,25) és Tamas (7,14) megintcsak nagyon jó belsõvédõk, mégis sok a kapott gól. A szûrõm középpályán Romaric (7,10).
Keresem az okokat..

Grat!

Birminghamat elvertük 2-0-ra... következik a Chelsea.

Darkon
Jo ez! Gomez nagy vétel jól fog jönni úgylátom elég sok gólt kaptál.

Born to win