Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
ezt h csinaltad h a fejek vannak ott?
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Sepsi 24 éves 4x román válogatott, Vidal 23 éves, 30x chílei válogatott, Tamas 26 éves 46x román válogatott, Greene 28 éves 2x holland válogatott. Ennyi a tapasztalatuk 😊
További sok sikert mindenkinek!
Bye<#integet2>#integet2>
Y\'oull Never Walk Alone
A kezdõd, hogy módosult?
Mennyire rutinos a védelmed? (sokszor az a baj, ha rutintalan)
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Hányas a kapusod átlaga? (azt nem írtad)
Amúgy gõzerõvel készül a 2009 és lesznek benne meglepetések is.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Y\'oull Never Walk Alone

Y\'oull Never Walk Alone
Y\'oull Never Walk Alone
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
nájszos, jó keret, ugyanakkor az jön le nekem belõle, hogy nem igazán hozol fiatal tehetségeket, inkább csak jól bevált ma is ismert sztárfiúkákat... Természetesen az ifiket és a B keretet nem látom, de az A kereted alapján nekem az jön le, hogy azért nem viszed túlzásba a minõségi utánpótlás keresését...
no offense 😊
Elsõ Milan elleni tétmeccs:
Aguero mesternégyes<#taps>#taps>
Y\'oull Never Walk Alone
Mészõly Géza a szöv.kapitány,pedig szívesen kipróbáltam volna magam a válogatott élén...basznak rám pedig most már én vagyok a világ legeredményesebb edzõje...<#zavart1>#zavart1>
Amúgy xarul megy a csapatnak semmi sem változott az fm kezdése óta.
A legjobb pléják jelen állás szerint: Dzsudzsák Balázs(West Ham UTD), Németh Krisztián(Piacenza), Szabó Balázs(Genoa)
Csapatkapitány: Vadócz Krisztián(Eintracht Frankfurt), helyettese: Rudolf Gergely(Vasas)
Y\'oull Never Walk Alone
Félmillió éve nem beszéltünk már... nem offolok majd msn-en dumcsizunk.
Y\'oull Never Walk Alone
ON Valakinek van valaki kerete Fradihoz, kik váltak be ? 😄
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Y\'oull Never Walk Alone
Tabella 5 fordulót követõen:

Y\'oull Never Walk Alone
Keret:
Eddigi mérkõzések:

Y\'oull Never Walk Alone
Igen Guilherme über mega pléja legalábbis nálam <#eljen>#eljen>
Y\'oull Never Walk Alone
elsõ bajnokin bizonyítottak is a srácok. tavaly itt 6-0-ba futottam bele. most...

szuper kupát veszitetük, uefa negyeddöntöig mentünk, ligakupába is negyeddöntö,fa kupába 5fordulo
képek:
Ennél a Musil srácnál elkezdõdött valami. Még csak 18 éves.
Magyarok 29. világranglistán. Eb selejtezõn 3. olaszok és szlovákok után szerintem bejutunk.
Ilyen csatárokkal
Dzsudzsák és Vass Ádám akik még nagyon jók
Born to win
feljutás után egybõl bl indulás!Üdvözlet!
Íme a végeredmény:
Itt pedig a csapat:
You\'ll Never Walk Alone
Ustari a Getafe csapatában 33 meccsen csak 12 gólt kapott és 23(!) meccsen megvédte kapuját a góltól. 7,58-as átlaga mellett az argentin válogatottban 9 meccsen 1 kapott gól és 8 clean sheat, a kupában 9meccs/3gól/6 clean sheat...
Costanzo második számú kapussá degradál 😊
amúgy magyarok hogy állnak ezidõtájt? vannak tehetségek? még mindig pancser a válogatott?

Born to win
Augustyn-Vidal-Gabriel Tamas-Serginho Greene
a balszélre akarok a lengyel Augustyn (7,0 átlag) helyett valami kvalifikáltabb védõt, Costanzo 7,17-es átlagteljesítménnyel zárt tehát panaszom elvileg nem lehetne, Vidal (7,25) és Tamas (7,14) megintcsak nagyon jó belsõvédõk, mégis sok a kapott gól. A szûrõm középpályán Romaric (7,10).
Keresem az okokat..