Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You\'ll Never Walk Alone
Ezzel egyetértek. Viszont akkot teremtsék meg az egyenlõséget. Tehát vegyék ki a szögiket, de vegyék ki az idegesitõ bugokat.
namind1, tolom tovább a mentést 😊
(Sóbis: 7 meccs/12gól/8,57 )
de persze, egyetértek h a 2008 az 1 velejéig ge*izõs játék! énsem jáccok már vele emiatt kb 1 hónapja...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
De csak gondoljatok bele ennyi év távlatából a DIABLO taktika mekkora durva volt. Meg volt az a taktika amikor a magas célemben megcsúsztatta a pici gyorsnak és gól lett belõle. Akkor minden évben van szöglettaktika.
Ami pedig a 08-at illeti, az tényleg játszhatatlan volt a 2-ik patchig. Azóta sem jöbb, mert tényleg olyan, mintha csalna a gép. És az is igaz, hogy ez valóban feljogosító érzést adhat az ilyen szöglettaktikák alkalmazásához.
A lényeg az egészben, mert én sem akarok flémelni, de az SI ha most nem tudja ezeket a kérdéseket megoldani, akkor eláshatják magukat. Egy játékban ne érezze már úgy az ember, hogy csal a gép akkor nekem is csalnom kell ellene. Úgyhogy remegõ ujjakkal várom a hajnalt és remélem, hogy ezúttal tényleg jól sikerült...
You\'ll Never Walk Alone
mindkettõ mocsokság, de az alapevidencia: a játék van érted, nem te a játékért. Egy játék ne õrölje fel az idegrendszeremet. Egy játék adja meg az élményt amit elvárok tõle. Egy játék ne hitegessen azzal hogy minden flottul megy, hogy aztán megbaszasson a végén.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
bevallom én se vagyok oda a szöglettaktikáért, de úgy érzem mindenkinek szíve joga él e ezzel a lehetõséggel, vagy sem, de mi SEMMIKÉPPEN SEM ÍTÉLHETJÜK EL ÕKET. Igen, vannak hibák a játékban, voltak és lesznek is, hisz tökéletes nincsen. Ugyanakkor egy másik énem úgy érzi, hogy ennyi jár nekünk hamár totál szivatásra állították a meccsmotort, ezt is el kell mondjam, nekem az idei FM ÉLVEZHETETLEN volt. Messze lejjebb volt a megszokott színvonaltól, máskor élvezettel ültem a gép elé játszani egy kicsit, most viszont már három hónapja be se töltöttem a 08-at, mert tudtam, hogy 10 percen belül felforrt agyvízzel nyomtam volna ki a játékot.
Lehet, hogy nálam van a hiba, mások szép eredményeket érnek el, de én ezt így érzem. Remélem a 09-ben megváltoznak ezek a dolgok
Lezárásképpen: ez a szöglettaktik olyan mint a Genie, mindenkinek szíve joga használja -e vagy sem, ez nem a Live, hanem a saját FM, ergo itt nem jön érte a ban. az online játékon nyilvánvalóan másképp dolgoznak, de ne feledd, ott mindenki tisztába van a 08 engine-hibájával, tehát mindenki használhatná, ha akarná.
Végeztem.
1.) 90+ gólok, amiket a gép irreális módon lõ. 3 perc hosszabbitásnál, a 96. percben gólt kapni nem épp felemelõ érzés.
2.) A 4es távoli lövéssel rendelkezõ játékos ha lõhet 40rõl ficakot, akkor én is szögizhetek.
3.) 30/16 vs 2/1 eredmény: 0-2
4.) Ha Richards ellen nem tud semmit tenni a gép, és ez 'csit', avagy irreális, akkor ennyi erõvel mondhatnánk azt is, hogy Sóbis célemberként való használata is csit, hiszen az ellenfél védõinek 85-90%át simán lefutja, majd gólt ver. De ugyanez érvényes Agüerora, Palaciora, Nihatra, Robinhora meg még jónéhány játékosra.
A 'fejes célembernél' detto.
És a 'SÓbis-taktikára' miért nem jön rá a gép? Ez is Exploit?
nem szándékozok vitázni, flémelni, csak vázoltam az álláspontomat.

Forza Juve per sempre!
You\'ll Never Walk Alone
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Mondom a WOW-ban ilyen dolgokért BAN jár kõ keményen. Pl emlékszem valaki kitalálta hogyan lehet egy warlock-al mozgás közben castolni egy elbaszott patch után. Na a gyerek egy ideig csak nyomozta az accountját...
You\'ll Never Walk Alone
Nálam csak olyan volt, hogy nyertem 2-1re, az eredményeknél meg azt írta, hogy 0-3 az ellenfélnek. Ilyen butaságokat nem beszéljünk már :-)
You\'ll Never Walk Alone
You\'ll Never Walk Alone
You\'ll Never Walk Alone
You\'ll Never Walk Alone
1. Liverpool FC
2. Valencia
3. Roma
4. Atl. Madrid
5. Leeds
6. Cardiff City
7. Juventus
8. HSV
9. Sunderland
Mindegyik csapattal 3-4 szezon és azt hiszem pár hónapig elvagyok😊 Fõleg úgy, hogy a Liverpoollal majd mindig fogok közben újat kezdeni, mert nyilván az elsõ próbálkozásra még nem fog annyira menni a játék mint 2-3 hónap tapasztalattal.
You\'ll Never Walk Alone
You\'ll Never Walk Alone
You\'ll Never Walk Alone
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
You\'ll Never Walk Alone
Sóbis instrukcióiról, meg a felállásról teszek képet, mihelyst a netem engedi....
Közben megvan az EU SZK is, Juve ellen, 3-2.
Sóbis meccs/2 gólos stattal bir jelenleg, 6 meccs után 😊
Amúgy ehhez a lesgólnálmegakadajáték témához annyit, h a 08ban is simán észrelehet venni, amiko szabálytalan gólt lõsz. Ugyanis olyankor a labda sokkal gyorsabban, dinamikusabban megy a kapu fele/kapuba, mint máskor. 😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Ehhez mondjuk van is egy történetem amikor pont ezt a kis akadást nem vettem észre: 3-an játszottunk LAN-ban a lakótársaimmal, én voltam a Liverpoolal õk pedig a MU és Arsenal párossal. Haverommal 4szer játszottam az Arsenal ellen a bajnokságban és otthon mindíg 3góllal nyertem, de idegenben is mindíg megvertem. Így hát nagy önbizalommal vágtam neki a szezon utolsó meccsének, a BL döntõnek az Arsenal ellen. Cissé góljával hamar megszereztem a vezetést és jól ki is tartottam egészen a végéig. Aztán Henry a 88-adik percben gólt szerzett. hosszabbítás... Aztán egyszer csak Xabi Alonso felíveli a labdát, Morientes bólint és gól! Felugrottam, tigrisbukfenc az albérletben hajnali 3kor, óriási ordibálás egyszer csak azt látom, hogy röhögnek rajtam és közlik, hogy les volt. Mondanom sem kell, 3-1-re veszítettem utána... De legalább a bajnoki gyõzelem megvolt...😊
You\'ll Never Walk Alone
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Közben olasz kupa negyeddöntõ Roma ellen idegenbe 1-1
Tény, h 2 napja elég jól pörög a topik. Már-már a 'gyengébb' nyári napokat idézi 😄
Anno Bodmer elment a MU-ba, ahelyett, h hozzánk igazoljon 😊 Asszem azóta pármilliószor megbánta 😄
Gyula: Diarra a 'leggyengébb' láncszem a 3 közül, megitélésem szerint 😊
2 meccset játszottam ezzel az "új" taktikával, és ugyan az elsõn még kikaptam otthon az Espanyoltól 2-1-re, de utána idegenben 3-0-ra vertem a Sevillát, a Pacinisty kettõt vágott, meg egyet Raúlizmó!😄 még van vissza 3 meccs, talán ha nyerem mind a hármat (Valladorid, Osasuna, Deportivo) akkor meglehet a második hely...
nem tudom viszont, hogy a Gago-Diarra-Hamsik hármasból kit adjak el...! Hamsik most jött, azt mondjátok pöpec játékos, Gago még fiatal, nem adnám el, szóval sajnos Diarrának kell mennie...
VAMOS MADRID!