Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi lehet a gond????mert fent van a java
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Ajánlom Les Ferdinandot rúgd ki az edzõk közül, egy nagy szar.
Modric kurva jó lesz, dos Santos, Bale, Pavlyusenko is remekelt nálam, de egy jó csatárt mindenképpen igazolj, mert Bent elég szar, Campball-nek viszont vannak jó meccsei
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Grat mindenkinek az eddigi eredményekért😊
Mi nyertünk még 2 barit (1-0, 2-0), és most elteszem magam pihenni. Egyébiránt a kölök a 2. meccsen 2t vert, LÁBBAL =)
Mdjuk azt nem értem, h egy Stokenak h tudunk 5 gólt vágni, és egy angol 4. osztályú csapatnak 1et meg 2t, de np 😄
Jo8!

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
meg egy másik érdekesség: (saját csapat)

Viszont Razvan Rat leigazolását vhogy összekellene hoznom.
mostmár komolyan gondolkodok egy komoly karieren 09be
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
hosszú idõ után örömmel jelentem be, hogy nem kevés php gyilkolás után elindult saját képfeltöltõ oldalunk, így nem vagyunk más oldalakra szorítkozva. A mûködés egyszerû: képet betallóz, vár, és végül kódot másol. Remélem mindenki örömmel veszi használatba majd! Bármi hiba esetén tessék bátran szólni.
Kis kiegészítés: mind kiterjesztés, mind méretbeli limit van, az ingyentárhely véglegessége folytán, ám remélem egy jódarabig kitart majd. Természetesen folyamatosan fejlesztgetem, szépítgetem, addig amíg tökéletesre nem sikeredik 😊
És az oldal: link
majd tolok képeket amint lesz vmi érdekesség.
una volta per sempre INTER!
Hát, so-so. Szoptunk 3 lövést 20-25rõl, meg egyet 30 centirõl, de am kb ezt vártam. Ha a csatárom ne hibázzon el 2 orditó helyzetet, akkor....😊
a védõk az öltözõben maradtak az elsõ negyedórára
Nézõszám lol
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
VAMOS MADRID!
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
VAMOS MADRID!