Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNLonsdale

frissíccsed be
megrendeltem a gamet és ma érkezett meg, de a telepítés elõtt az írja ki, hogy valami java hiba......
mi lehet a gond????mert fent van a java

HUNLonsdale
Ja és Waltner egyenlõre csalódás nagyon.

képet a fellállásról és a csapat taktikról! pls! thx
HUNLonsdale
Nem tudom ,hogy hogyan de vezetjük a tabellát. Köszönhetõen a sok körbeverésnek. Igazolásokrol tolok minnyá képet. Nagy volt a mozgás. Kabát ment,gyõr bejutott az uefa csoportkörbe és bevásárolt. Kabátért nem tudom ki adott volna még 31 évesen 220ezret. Egy góvágó csatár kellene majd mert megoszlanak a golok nagyon.

zorrobomber
match statokat tolhatnál

5w0rdf15h
persze persze -.-

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

zorrobomber
Hogy állsz? Keretrõl is dobhatsz egy képet. Egyébként nekem nyáron még jön Magasföldi meg Zé Elias 😊 Kabátnak nálam se megy túlságosan, de az eladás eszembe se juthatott télen, hiszen vagy 5 hónapra lesérült. Eléggé megoszlanak a gólok, szögletbõl is viszonylag sok gólt szereztem(Lipták), a házi gólkirály asszem Klapka pedig nem is lenne fix kezdõ ha nem lenne ennyi sérült. Én Rajczit, Pollákot kölcsönbe, Simont végleg adtam el.

de hülye vagy 😄DDDDDD
tudom😄 csak reméltem vki flémet indit😄DDDD

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

a diamond idén nekem sem jött be :S
HUNLonsdale
Én is Újpesttel vagyok azért kérdeztem.Én is Diamonddal próbálkozom,több kevesebb sikerrel. Érdekes,hogy az utóbbi évekkel szemben nagyon kevés gólt szerzünk és kapunk. Igazolás nálam több történt talán azért is akad a gépezet. Kabát nálam már Gyõrben van annyira nem ment neki.

poénnak szántam 😄
zorrobomber
Hát azért csak jött Waltner, Klapka, Rada, Makra, Melczer és Horváth Gábor 😊 2. helyen állunk, a Debrecen 3 ponttal elõttünk úgy hogy egy meccsel többet játszott. Elég szoros mögöttem is a mezõny. Taktik saját 4-4-2 diamond, amit próbálok variálgatni szélsõk jobban feltolásával, próbáltam kontrásra konfigurálni, eddig változó sikerekkel. Sok a sérült, ami nem segít.

hogy csitelnék? legalább vmi tipped legyen már, meg az FM nem olyan, hogy beirom, hogy godmode és mindenkit 10 fölött verek:S

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

mér csítelsz? A_😄F_A:SDfdsad
HUNLonsdale
Ja és nyomj már egy képet a taktikról.

HUNLonsdale
Nem nagyon igazolgattál. Hogy áll a csapat?

giorgio81
Mondjuk erre a teljesítményre senki sem méltoztatott még egy grat-ot sem nyomni, ez azért kicsit fáj ám ! #33749 alatt olvasható az összefoglaló+képek

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

giorgio81
Kiváncsian várom mit tudsz kezdeni a Tottenhammel, én az elsõ szezonban a végén a 4. helyen zártam velük(BL indulás meglett) de a 10. fordulóban még csak 6 pontunk volt, alaposan megszenvedtem velük mire összehoztam a taktikát, de érzem, hogy még így sem tökéletes van mit javítani rajta.
Ajánlom Les Ferdinandot rúgd ki az edzõk közül, egy nagy szar.
Modric kurva jó lesz, dos Santos, Bale, Pavlyusenko is remekelt nálam, de egy jó csatárt mindenképpen igazolj, mert Bent elég szar, Campball-nek viszont vannak jó meccsei

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

zorrobomber
Uppest:

nagy felfedezés 😊
Na mára ennyi volt😊Gudjonsen,Mosquera mindkettõ kölcsönbe,Mattock 2.8m,Molinaro 325k,és ha megkapja a work permitet akkor Appiah érkezik ingyen.Holnap folyt.
Grat mindenkinek az eddigi eredményekért😊
Becirmantottam,mert még 1,5m-ba se tudom elhozni D
Húhú Angliába felfedeztem egy remek játékost.Joe Mattock a Leicesterbe tolja balhátvéd,és 800.000 font környékén elhozható.A kicsi West Ham-em elsõ igazolása 😊
hámivan?:o

Huni92
Najóvan....haggyadmámagad 😄DDD

Huni92
Hátõõõ....erre mit lehet mondani?! Csitergecijeee <#idiota>

Mi nyertünk még 2 barit (1-0, 2-0), és most elteszem magam pihenni. Egyébiránt a kölök a 2. meccsen 2t vert, LÁBBAL =)
Mdjuk azt nem értem, h egy Stokenak h tudunk 5 gólt vágni, és egy angol 4. osztályú csapatnak 1et meg 2t, de np 😄

Jo8!

Most ezt miért mondod?:o

5w0rdf15h
nehigyj neki, csal a gecie 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Fabio Capello
az a hétötvenes képméret csak nem akar menni neked 😄

egyébiránt grat, velõsen üt a taktik 😄

nah faszom😄 asszem megvan a taktika ami müködik kisebb beállításokkal😄

meg egy másik érdekesség: (saját csapat)

Fabio Capello
valóban

Darthmushroom
southampton asszem

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Fabio Capello
kivel is vagy?

Huni92
Gyakorlatilag 4 óra múlva kelnem kell, majd holnap kb este 11re érek haza. És nem vagyok álmos. Érzem, h nehéz napom lesz xD

Viszont Razvan Rat leigazolását vhogy összekellene hoznom.

Fabio Capello
én jó darabig maradok még

hmm ki kéne találni valamit a könnyebb kódmásolás érdekében...

Huni92
Hajajj, gratula és köszönjük 😊 Ki is próbáltam, mûxik is.

Vki baglyozik?

Darthmushroom
amugy grat all
mostmár komolyan gondolkodok egy komoly karieren 09be

Darthmushroom
hmm naon jó!!😛

Fabio Capello
Nos kérem

hosszú idõ után örömmel jelentem be, hogy nem kevés php gyilkolás után elindult saját képfeltöltõ oldalunk, így nem vagyunk más oldalakra szorítkozva. A mûködés egyszerû: képet betallóz, vár, és végül kódot másol. Remélem mindenki örömmel veszi használatba majd! Bármi hiba esetén tessék bátran szólni.

Kis kiegészítés: mind kiterjesztés, mind méretbeli limit van, az ingyentárhely véglegessége folytán, ám remélem egy jódarabig kitart majd. Természetesen folyamatosan fejlesztgetem, szépítgetem, addig amíg tökéletesre nem sikeredik 😊

És az oldal: link

Huni92
Ez is zakó.....mégpedig nem is akármilyen.

Az új fiú bemutatkozott a meccsen 😊

Markov
Nem bírom ki, hogy megvárjam a 100%os magyarítást <#nevetes1>ígyhát kezdtem eggyer az Olasz második volnalba sorolt szebb idõket is megélt PARMA-val!<#vigyor2>

majd tolok képeket amint lesz vmi érdekesség.

una volta per sempre INTER!

Huni92
Elsõ meccs, Celtic ellen
Hát, so-so. Szoptunk 3 lövést 20-25rõl, meg egyet 30 centirõl, de am kb ezt vártam. Ha a csatárom ne hibázzon el 2 orditó helyzetet, akkor....😊

szabocsaba1983
Egy érdekesebb meccs Dortmundi karrierembõl:
a védõk az öltözõben maradtak az elsõ negyedórára

Nézõszám lol

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

nem, ha más csapattal játszok, az nem köt le...

VAMOS MADRID!

inter94
sok sikert😊

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
Na, ez még érdekesebb 😄D Nem unod meg soha?

Közben Arsenal lett az anyacsapatom 😊

csak a Madriddal játszok...

VAMOS MADRID!