Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soma22
ne izgulj, nálam a 2. évben az nb2-ben fradi ujpest rangado😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Fabio Capello
gratall kecijól toljátok 😄

Markov
Grat a derbyhez, de fáj a szívem...<#ravasz1>

una volta per sempre INTER!

Ja és Izraelt 4-1-re vertem. Nagyon jó kontrajáték.

zorrobomber
ja igen, és várom a képeket!

zorrobomber
nem velük vagyok, csak rájuk néztem. grat! Hajrá Sanyi!<#idiota>

Huni92
<#idiota>

Elkezdõdött a szezon, már ami a bajnokságot illeti. QPR - S'ton 3-1. A QPR szerencsésen lõ köszipuszi 😊 Aztán LigaKupa meccsen 2-0ra vertünk egy kiscsapatot.
Remélem, h az osztályozós helyek vmelyikét elcsipjük vhogy.

Én is a magyar válogatottal kezdtem, eddigi eredmények:
Magyarország-Montenegro 2-1(elég szoros volt, bár 2-0-ról szépítettek)
Magyarország-Dánia 3-0(SANSZUK SEM VOLT!!!😄 Bodnár, Hajnal, Sanya Már a 2. percben vezetünk egy 25 méteres szabadrúgás góllal, Hajnal 8. percben kettõre növelte)
Svédország-Magyarország 3-1 (Jókat kontráztam, de nem volt elég mert a védelem ingadozott.)
Magyarország-Albánia 2-1(0-1-rõl forditva, mert rossz taktikával álltam ki, kicsit lebecsülve õket)
Málta-Magyarország 0-3 (Vadócz 2. 30 méteres bombagól, és Németh volt még eredményes, sima meccsen.)
Észak-Írország-Magyarország 0-0(Nem volt igazán jó meccs, de sok volt a sérült is)
Albánia-Magyarország 1-3(Kiegyenlitettek Vadócz újabb bombagólja után, de ez is kevés volt.)
Magyarország-Málta 2-0 (Szinte mindent kihagytunk a 80. percben szereztük meg a vezetést Halmosi góljával, igaz utána rögtön lõttünk még egyet.½)
Nyáron Dél-Afrika ellen játszunk még, egyelõre itt tartok. Ha van igény rá, és ha van idõm képekkel is szeretnék jelentkezni. Egyelõre elsõ helyen 5gy, 1v 5 pont elõny, szóval jók a fiúk. De a nehéz meccsek hátra vannak.

giorgio81
Köszi, itt a bizonyíték:

Engem is büszkeséggel tölt el:

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

zorrobomber
Tõlem megkapod <#worship><#kocsog>(<-zorrobomber hónap managere címe) 😊

zorrobomber
Félig off: asszem nem csak én egyeznék ki látatlanban egy ilyen tavaszi IRL eredménysorral és helyezéssel 😊 Albánok ellen egyébként 62%os possession-nel nagy fölényben nyertünk.

giorgio81
Hát ezt nem hiszem el, megverem a Tottenhammel a ManU-t 3-0, A.Villa-t 1-0, Chelseat 2-0 és ez a köcsög Roy Keane kapja a hónap managere díjat ezekkel a szar csapatok ellen kieszközölt gyõzelmeivel, én meg csak második vagyok.
Na de sebaj, lényeg hogy mi nyerjük a bajnokságot, ami igazából csak most kezdõdõtt el.

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

most igazoltam volna egy szerb csatár ifit, erre nemjöhet :S
Fabio Capello
nanáhogy

zorrobomber
Persze, ez már a tavalyiban is így volt.

zorrobomber
Igazi derbi volt, az osztálykülönbség látszata nélkül. Persze ehhez kellet az is hogy hullafáradtan, tarcsi játékosokkal "feldúsítva" indultunk neki meccsnek, és Tiszát is sikerült lerúgniuk az 1. félidõben, így támadók hiányában(!) kényszertaktikkal húztuk be a rangadó elsõ felvonását. <#vigyor1>

volt már valakinek olyan, hogy azért szakadt meg az átigazolás, mert az alany nem felelt meg az orvosin? :\
A szövetség nem kommentálja a kritikámat, miután 1-0-ra nyert a Liver egy lesgóllal...

Fabio Capello
a mostani formáját tekintve nem vesztesz vele sokat...

amúgy néha elõfordul, ha közepesen van az edzésed, nincs problem.

Heinze az edzése eltörte a lábát, mert keményen ütközött! 5 hónapra kiesett! :S
a kérdésem az, hogy túl kemény az edzés, azért sérült meg, vagy ilyen elõfordul mindenkivel?
a Tug's Training 2008-as edzéstervet használom!
légyszi válaszoljon aki tud...!

VAMOS MADRID!

Magic Boy
Saliga Zoltán a Tatabánya, Paks, Kecskemét 3-as helyett békéscsabára igazolt
István meg elküldött a fenébe egyenlõre.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

megvertem a REAC-ot 1:2-re 😄
azért ez is nagy csoda... 5 meccs után ötödik vagyok 2 gyõzelemmel két döntetlennel és egy vereséggel
Mor3llo
Zorrobomber, Markov és Itsuki gratula!Csak így tovább!
Csak megértem megvenni év elején a srácot 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zorrobomber
tavaszi meccsekrõl nem nagyon toltam képet, van köztük egy fini zakó

aztán most Kecskemét elleni 2. meccs elõtt kijelentettem hogy ma nyerni kell. Szünetben 0-0nál síri csendben ültem végig, mondjuk azt hogy bíztam a fiúkban:

giorgio81
Fasza BL csoportba kerültem mondhatom:

Sziasztok!

Olvastam, hogy elég lassú, gondoltam, kímélem a gépem, nem teszek játszhatóvá annyi ligát, csak "betöltöm az összes játékost".
Viszont nem tudom mi a különbség.
A csak betöltöttet, nem igazolnak, nem változtatgatnak edzõt, mindig u.a. a bajnokság végeredménye, nincs gólkirály, világ legjobbja stb.stb., vagy egyszerûen nem igazolhatok oda?

Köszi
engem szívat ez a kocsog játék... Ha továbbjutok a chesleat kapom.

Gunnersboy
nekem se

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Fa-Kupa: Portsmouth - Fulham 1-1 (0-1)

Kontrákra játszottam, majdnem meg is lett az eredménye, de égül visszavágásra kerül sor

Markov
9.Forduló után:

egy RANGADÓ:

una volta per sempre INTER!

kezdésnek kitünö és a legnagyobb gyözelmem eddig amit elértem ebben a játékban😄

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

vmvr
féltávnál így állunk, állíti hullámzó teljesítménnyel. de szerintem, ha összekapja magát a caspat, akkor playoffra simán odaérünk, vagy akár még annál is jobb helyekre, mert ebben a csapatban benne van.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

zorrobomber
Szép estét, gratulációm mindenkinek! 😊
Töltöm Újpestet.

Forza Italia
na elegem van angliából meg a szenvedésbõl. Áttérek Itáliába. Kezedk egyet a juvéval.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

nem birtad magyar nélkül,mi?😛
próba:

mi lehet a célom?

Nagyítót vegyetek 😛 Õt hoztam el az MTKtól... :

na megnézzük ezt az uj csapatot. de ma tuti csi:miamit nézek😄

HUNLonsdale
Jimmy???? <#wow1>

Mor3llo
szép estét, gratulációm mindenkinek!
Töltöm Feyenoordot.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

kezdésnek megnyertük a Szupekupát a Sevilla ellen (4-2), és a bajnokságot is gyõzelemmel kezdtük, az Espanyol ellen idegenben (2-1)! természetesen a Real Madriddal kezdtem egy újat...! 😄

VAMOS MADRID!

Huni92
Üdv újra, és gratula az eredméynekhez!

Úgy alakult, h sokkal hamarabb hazaértem, igy máris töltöm a Southamptont 😊

inter94
széép,grat

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

giorgio81
Hi!
Töltöm a Tottenhamet

Forza Italia
ilyen nincs. Newcastle ellen 1-0 ra vezettem és 1-1 lett a vége úgy h kapura lövás 29-1
Egyszerûen nem tudunk gólt lõni ilyen nincs:S

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

mostmár én is <#bee1>

Teljesen megérdemeltük 11-1 a kapura lövés arány, azt hittem sose lõjük be..: ( bár mit sem ér, Brom természetesen nyert a Bolton ellen, Stoke öntetlenezett a Spurs ellen. )

Fabio Capello
azkemény...

9csöves9
Capello,egyetlen kép sem látszik nekem speciel

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

inter94
pontosan így csinálom én is😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Irfanview letölt->install

Fm->print screen

IV start -> edit, paste -> kivágod ami kell -> image, resize 750 -> save

Net -> képfeltöltõ -> feltölt -> bemásol topikba

Örül, hogy ügyes és okos.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"