Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Elkezdõdött a szezon, már ami a bajnokságot illeti. QPR - S'ton 3-1. A QPR szerencsésen lõ köszipuszi 😊 Aztán LigaKupa meccsen 2-0ra vertünk egy kiscsapatot.
Remélem, h az osztályozós helyek vmelyikét elcsipjük vhogy.
Magyarország-Montenegro 2-1(elég szoros volt, bár 2-0-ról szépítettek)
Magyarország-Dánia 3-0(SANSZUK SEM VOLT!!!😄 Bodnár, Hajnal, Sanya Már a 2. percben vezetünk egy 25 méteres szabadrúgás góllal, Hajnal 8. percben kettõre növelte)
Svédország-Magyarország 3-1 (Jókat kontráztam, de nem volt elég mert a védelem ingadozott.)
Magyarország-Albánia 2-1(0-1-rõl forditva, mert rossz taktikával álltam ki, kicsit lebecsülve õket)
Málta-Magyarország 0-3 (Vadócz 2. 30 méteres bombagól, és Németh volt még eredményes, sima meccsen.)
Észak-Írország-Magyarország 0-0(Nem volt igazán jó meccs, de sok volt a sérült is)
Albánia-Magyarország 1-3(Kiegyenlitettek Vadócz újabb bombagólja után, de ez is kevés volt.)
Magyarország-Málta 2-0 (Szinte mindent kihagytunk a 80. percben szereztük meg a vezetést Halmosi góljával, igaz utána rögtön lõttünk még egyet.½)
Nyáron Dél-Afrika ellen játszunk még, egyelõre itt tartok. Ha van igény rá, és ha van idõm képekkel is szeretnék jelentkezni. Egyelõre elsõ helyen 5gy, 1v 5 pont elõny, szóval jók a fiúk. De a nehéz meccsek hátra vannak.
Engem is büszkeséggel tölt el:

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Na de sebaj, lényeg hogy mi nyerjük a bajnokságot, ami igazából csak most kezdõdõtt el.

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

amúgy néha elõfordul, ha közepesen van az edzésed, nincs problem.
a kérdésem az, hogy túl kemény az edzés, azért sérült meg, vagy ilyen elõfordul mindenkivel?
a Tug's Training 2008-as edzéstervet használom!
légyszi válaszoljon aki tud...!
VAMOS MADRID!
István meg elküldött a fenébe egyenlõre.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
azért ez is nagy csoda... 5 meccs után ötödik vagyok 2 gyõzelemmel két döntetlennel és egy vereséggel
Csak megértem megvenni év elején a srácot 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
aztán most Kecskemét elleni 2. meccs elõtt kijelentettem hogy ma nyerni kell. Szünetben 0-0nál síri csendben ültem végig, mondjuk azt hogy bíztam a fiúkban:

Olvastam, hogy elég lassú, gondoltam, kímélem a gépem, nem teszek játszhatóvá annyi ligát, csak "betöltöm az összes játékost".
Viszont nem tudom mi a különbség.
A csak betöltöttet, nem igazolnak, nem változtatgatnak edzõt, mindig u.a. a bajnokság végeredménye, nincs gólkirály, világ legjobbja stb.stb., vagy egyszerûen nem igazolhatok oda?
Köszi
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Kontrákra játszottam, majdnem meg is lett az eredménye, de égül visszavágásra kerül sor

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
próba:
mi lehet a célom?

Töltöm Feyenoordot.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
VAMOS MADRID!
Úgy alakult, h sokkal hamarabb hazaértem, igy máris töltöm a Southamptont 😊
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Töltöm a Tottenhamet

Egyszerûen nem tudunk gólt lõni ilyen nincs:S
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Teljesen megérdemeltük 11-1 a kapura lövés arány, azt hittem sose lõjük be..: ( bár mit sem ér, Brom természetesen nyert a Bolton ellen, Stoke öntetlenezett a Spurs ellen. )
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Fm->print screen
IV start -> edit, paste -> kivágod ami kell -> image, resize 750 -> save
Net -> képfeltöltõ -> feltölt -> bemásol topikba
Örül, hogy ügyes és okos.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"