Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

giorgio81
Ja, tényleg skót 3. liga

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

skót

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

giorgio81
Te vagy a Hamilton?
Milyen taktikával tolod? Ez Blue Square Déli-liga?

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Spori nem szarozott 4 gólom vonta vissza a 120 perc alatt.
HUNLonsdale

zorrobomber
gratula <#worship>
Te Balalajkát mennyiért adtad el anno?

Köszi szépen 😊 nekem is megy álé
zorrobomber
Az lemaradt hogy most, az utolsóelõtti fordulóban elõztem meg a Lokit, köszönhetõen a Diósgyõr - Loki 2-2nek 😊 Lélekben már-már megbékéltem az Uefa kupával mert nagyon-nagyon sok lehetõségünk lett volna már a Debrecen elõzésre. Az nb1 mindig képes meglepetésekre 😊

zorrobomber
hali és grat all!
A nagy játékdömpingben vissza-visszatéregettem fm-hez, és sok taktik kísérletezgetés, sérüléshullám végén elértem az elsõ szezon hajrájába, az utolsó meccshez amikor is jelenleg így állok:

legutóbbi meccs:

asafderg
\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2009\graphics\pictures\logo
Én ide másoltam és tökéletesen mûködik. Ha nem létezik a mappa, létre kell hozni.

Letöltöttem ezt a logó packet,de mit tegyek vele?Valami.fmf fájl lett a kiterjesztés...Megköszönném,ha leírnád,vagy valaki leírná 😊
Mati Fernandes nincs, de van helyette Õ... és Õ... Drenthe pedig mehet...

VAMOS MADRID!

5w0rdf15h
hoppá hoppá

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Matthew Prosac
Leizzadtam, meghaltam, öklöt ráztam, megvolt minden.Minden tiszteletem a fiúké, fõleg a védelemé és Ustarié..

I love this game 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

na ez zacsi! Matit mégsem igazoltuk le, mert állítólag nincs elég lóvé...érdekes!

VAMOS MADRID!

Darthmushroom
Én elteszem magam a zhra. jo8t és sok sikert mindenkinek

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

5w0rdf15h
nosza

Darthmushroom
meccs után 3sérült

Darthmushroom
síttes lyon!!:@
vezetünk 0:1re,lerugják sakhot,sobis büntetõt hibáz, egyenlitenek a 45+2percbe, 2.félidõ elején 2:1 nekik végig támadunk és lloris mindent fog!!!

Matthew Prosac
Üdv all!
Elõkotortam a Leeds-es mentésem így a zh-k után és lejátszottam otthon a Lyonnal a bajnokok ligája elõdöntõ visszavágóját. 1-0ra nyertem így 5-5-ös összesítéssel idegenben rúgott több góllal továbbmentem,.. a bajnokok ligája fináléjában a Chelseavel játszom <#pardon1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Martin Drury nagy zsugás õ bal bekk 😊
Fabio Capello
jó8 😊

sword: gyere ki a hóra ha mersz 😄😄😄

siederhird
A Jó8 lemaradt<#integet2>

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

5w0rdf15h
megalázzalak? -.-

Jaja,vadászom le a logókat,aztán irány Skócia 😊 Ide a bagolykám...😄
siederhird
Én voltam eddig, de pont most meek.

Fabio Capello
valaki bagolyharc? 😄

Darthmushroom
PSG 1:2 Samp
elsõ félidõbe 0:2volt végig támadtunk hiába játcotam már védõ nélkül nem sikerült

Darthmushroom
nekem is ilyen volt 08ba az afc wimbledonnal

Fabio Capello
Elsõ benyomások: csapat szegény mint a templom egere, de a keret alapján nem épp a defenzív taktikáról híresek, 10 csatár van az alapcsapatban, viszont csak egyetlen kapus, így ki is küldtem az egy szem megfigyelõmet hogy vadásszon le egy ingyékapust

5w0rdf15h
ne álmodozz 😄 ám Arsenal a BL címvédõ szal esélyük sincs -.-

Darthmushroom
Samp 1:1 PSG
remény még él a továbbjutásra

Fabio Capello
és a nyertes...

Gainsborough Trinity FC

A csapatot 1873-ban alapították, jelenleg az angol alsóosztályban, a Conference Northban szerepelnek. Stadionjuk a Northolme amely mintegy 4500 nézõ befogadására képes.

Darthmushroom
ok, sok sikert

Fabio Capello
kicsi ez a gép hozzá, majd karácsony után kezdem el teljes aktivitással tolni, akkora lesz új vasam

szóval 06ban kezdem...

Darthmushroom
09?

Fabio Capello
csak szeretnéd

btw, llm-et kezdek angol legalsó osztályban Frank bácsi selectorának segítségével

4 szezonom és már 147 mérkõzés óta vagyok veretlen a bajnokságban😊

Gunnersboy
juve kiesik -.-

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Fabio Capello
juve lazio döntõ lesz

döntõben amauri szór neked kettõt, te kiegyenlítesz és a végén egy mák tizivel nyer a juve 😄

siederhird
Grat, sok sikert a sorsolásnál!

5w0rdf15h
Gratula mindenkinek!

Azt a kurva mákos sorsolást 😄D

Másik ágon a nagycsapatok szétcsapták egymást :ASdasad

Fabio Capello
grat mindenkinek 😊

Darthmushroom
grat

HUNLonsdale
iszonyat büszke vagyok csapatomra,fõleg mert az 1. meccs után kicsit ráparáztam,hogy egy 4-0ás félidõ után feljöttek 4-3ra,de a 2. meccsen nem hibáztunk,így sorozatban harmadszor vagyunk bent a bl csoportkörében

az elsõ sorban az "a két szélre van három nagyon jó játékosom" akar lenni, csak a "szélre" kimaradt, így értelmetlen...!

VAMOS MADRID!

a rotálást nálam úgy kell érteni, hogy pl. a 2 van 3 nagyon jó játékosom, Robben, Silva és Mati Fernandes...ebbõl az elsõ kettõ tud mind a 2 szélen játszani, szóval nem okoz gondot az, hogy Mati csak a bal szélen tud játszani!
szóval én a következõképpen "csinálom" a rotálást:
mondok egy példát:
ha az elsõ meccsen a két szélen Robben és Silva kezd, akkor a padon ül Mati (eddig ugye Higuain volt, de mivel Robinho elment, ezért az argentín csatár lesz ezentúl, nem pedig jobb szélsõ) és a meccs 65-70. percében váltja mondjuk Robben, Silva pedig végig játsza a találkozót...a következõ meccsen Silva fog a padon ülni, mert õ az elõzõ meccset végig játszotta, és Robbent fogja váltani a meccs hajrája felé érkezve...a harmadik meccsen Silva és Mati fog kezdeni, és Robben érkezik majd Mati helyett...én így rotálom a játékosaimat, természetesen felborulhat a rend, ha sérülés van, meg ha kupameccs, vagy tét nélküli BL-meccsen kell pályára lépni!
ha nem volt érthetõ ez az "elmélet" akkor leírom érthetõbben:
1. meccs:
-kezdõk: Robben,Silva
-Robben lejön, Mati érkezik a 2. félidõben
2. meccs:
-kezdõk: Robben, Mati
-Robben lejön, Silva érkezik
3. meccs:
-kezdõk: Silva, Mati
Mati lejön, Robben érkezik
a negyedik meccsen nyílván Silva és Robben kezd, Mati pedig Robbent váltja...és így tovább és így továbbb! szerintem logikus, és jó is, mert ha sérülés van, akkor sincs akkora baj, mert a 3-ból 2 megmarad és minõségileg sincs romlás!
így van ez a csatársorban is, illetve így lesz, amint megérkezik Mati, és Higu felmehet a csatársorba!
ott Sóbis, Agüero és Higuain fogja váltogatni egymást! ilyet szeretnék a védelem közepére is, ezért kell Skrtel, a különbség annyi, hogy ott nem cserélnék meccs közben, mert középsõ védõt nem hiszem, hogy jó ötlet cserélni, de ott is egymást váltogatná a 3 védõ...védekezõ kp-nak pedig Gago mellé kéne Veloso, hogy legyen 2 kb. egy szinten lévõ "szûrõm"...!
mit gondoltok errõl? mármint errõl az egészrõl...

VAMOS MADRID!

eladtam kennedyt 5millióét(kis ratyigép volt) helyette hoztam Feczesint😄

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

InfoMester
lehet vereséggel is jelentkezni a hónap képére???jelentkezek 4-0 Arsenal zakóval 😄D

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"