Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Milyen taktikával tolod? Ez Blue Square Déli-liga?
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Spori nem szarozott 4 gólom vonta vissza a 120 perc alatt.
VAMOS MADRID!
A nagy játékdömpingben vissza-visszatéregettem fm-hez, és sok taktik kísérletezgetés, sérüléshullám végén elértem az elsõ szezon hajrájába, az utolsó meccshez amikor is jelenleg így állok:
legutóbbi meccs:

Én ide másoltam és tökéletesen mûködik. Ha nem létezik a mappa, létre kell hozni.
I love this game 😄
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
VAMOS MADRID!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
vezetünk 0:1re,lerugják sakhot,sobis büntetõt hibáz, egyenlitenek a 45+2percbe, 2.félidõ elején 2:1 nekik végig támadunk és lloris mindent fog!!!
Elõkotortam a Leeds-es mentésem így a zh-k után és lejátszottam otthon a Lyonnal a bajnokok ligája elõdöntõ visszavágóját. 1-0ra nyertem így 5-5-ös összesítéssel idegenben rúgott több góllal továbbmentem,.. a bajnokok ligája fináléjában a Chelseavel játszom <#pardon1>#pardon1>
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
elsõ félidõbe 0:2volt végig támadtunk hiába játcotam már védõ nélkül nem sikerült
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
remény még él a továbbjutásra
A csapatot 1873-ban alapították, jelenleg az angol alsóosztályban, a Conference Northban szerepelnek. Stadionjuk a Northolme amely mintegy 4500 nézõ befogadására képes.
szóval 06ban kezdem...
btw, llm-et kezdek angol legalsó osztályban Frank bácsi selectorának segítségével
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
döntõben amauri szór neked kettõt, te kiegyenlítesz és a végén egy mák tizivel nyer a juve 😄
Azt a kurva mákos sorsolást 😄D
Másik ágon a nagycsapatok szétcsapták egymást :ASdasad
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

VAMOS MADRID!
szóval én a következõképpen "csinálom" a rotálást:
mondok egy példát:
ha az elsõ meccsen a két szélen Robben és Silva kezd, akkor a padon ül Mati (eddig ugye Higuain volt, de mivel Robinho elment, ezért az argentín csatár lesz ezentúl, nem pedig jobb szélsõ) és a meccs 65-70. percében váltja mondjuk Robben, Silva pedig végig játsza a találkozót...a következõ meccsen Silva fog a padon ülni, mert õ az elõzõ meccset végig játszotta, és Robbent fogja váltani a meccs hajrája felé érkezve...a harmadik meccsen Silva és Mati fog kezdeni, és Robben érkezik majd Mati helyett...én így rotálom a játékosaimat, természetesen felborulhat a rend, ha sérülés van, meg ha kupameccs, vagy tét nélküli BL-meccsen kell pályára lépni!
ha nem volt érthetõ ez az "elmélet" akkor leírom érthetõbben:
1. meccs:
-kezdõk: Robben,Silva
-Robben lejön, Mati érkezik a 2. félidõben
2. meccs:
-kezdõk: Robben, Mati
-Robben lejön, Silva érkezik
3. meccs:
-kezdõk: Silva, Mati
Mati lejön, Robben érkezik
a negyedik meccsen nyílván Silva és Robben kezd, Mati pedig Robbent váltja...és így tovább és így továbbb! szerintem logikus, és jó is, mert ha sérülés van, akkor sincs akkora baj, mert a 3-ból 2 megmarad és minõségileg sincs romlás!
így van ez a csatársorban is, illetve így lesz, amint megérkezik Mati, és Higu felmehet a csatársorba!
ott Sóbis, Agüero és Higuain fogja váltogatni egymást! ilyet szeretnék a védelem közepére is, ezért kell Skrtel, a különbség annyi, hogy ott nem cserélnék meccs közben, mert középsõ védõt nem hiszem, hogy jó ötlet cserélni, de ott is egymást váltogatná a 3 védõ...védekezõ kp-nak pedig Gago mellé kéne Veloso, hogy legyen 2 kb. egy szinten lévõ "szûrõm"...!
mit gondoltok errõl? mármint errõl az egészrõl...
VAMOS MADRID!
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!