Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Nos én is kezdtem egy újat,valahogy nem kötött le az olasz alsó liga,pedig jól ment a Manfredoniával,frissen feljutóként 7meccs után vezettük a tabellát.Mivel az idei efemben eddig csak Olaszországban kezdtem ideje volt változtatni,belevágtam az angol PL-be
még pedig West Ham-al, a média 11helyre vár minket,én bajnoki címet ígértem a vezetõségnek:D
Elsõ meccsünk
Igazolások
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Közben elkezdõdött a bajnokság. Otopeni ellen 1-0ás meccsen nyertünk.
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
colomano:tacticsról képet pls..

VAMOS MADRID!
nah én most rakhatom az xpmet újra..mert megette a trója..<#falbav>#falbav>
btw most hoztam el Kolozsvárra 400k euróért Áquinot :D:DDD
VAMOS MADRID!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
úgy gondoltam, hogy majd kicsit fejlõdjön, és ha eljön az idõ akkor már komolyabban számolok vele a kezdõcsapatban is! nos történt, hogy megnéztem a tulajdonságait, és még 2 hónapja sincs a csapatban, de már több képessége fejlõdött, többek között a befejezése, a passzolása, és a keresztlabdája is! eddig játszott minden meccsen, mert Silva sérült volt, de most nem tudok játéklehetõséget biztosítani neki, és attól félek, hogy "megreked" a fejlõdésben, ha nem játszik, vagy a Castillába küldöm! a felnõtt keret edzésein vesz részt, de ha nem játszik akkor gondolom nem fog ebben az ütemben fejlõdni! vagy igen?
mi a jobb, az ha a castillába leküldöm, vagy ha a cserepadon ül a felnõtteknél?
lehet, hogy nem kellett volna megvennem Ben Arfát, és akkor Aquino többet tudott volna játszani...hát nem tudom!
akinek van ötlete, legyen szíves ossza meg velem, hogy mit csináljak Aquinoval, mert én nem tudom...lehet, hogy a szezon végén el kéne adnom Robbent, és akkor maradna Silva,Ben Arfa és Aquino...
VAMOS MADRID!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
hát innen továbblphetünk...
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
hát sztem gyengébbek lettünk...

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Akiket kölcsönbe hoztam, mind egy szálig átadón voltak. Éshát nem akartam pölö Ratért kiadni 3,5 misit, ezért bepróbálkoztam a kölcsönnel. És bejött. Makukula nem lett volna drága, de igy még jobb. Ugyanis nem kell fizujukat fizetnem, tehát nem kapnak tõlem egy avsat sem, és nem is kellett fizetnem érte.
Bbeno: A Castilla úgy szerepel, mint fiókcsapat. És a fiókcsapat edzését nem te állitod be. Kvázi a Castillaét sem tudod.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
angol déli 6 osztály..19 vár a média..átigazolási pénzünk 0..
1 jó játékos van a csapatban..megpróbálok kölcsönözgetni,semmi eséllyel..
3,5e E a fizetési keret..160e E van összesen a csapatnak..
a negyeddöntõben az Arsenalt kaptuk, nem lesz kis meccs!
a bajnokságban 26 fordulót követõen 11 pont az elõnyöm a barcával szemben, és az elkövetkezendõ négí fordulóban (ha matematikailag nem is) de megnyerhetjük a bajnokságot, illetve óriási lépést tehetünk afelé, mert most játszunk a Celta Vigoval, aztán a Villarreallal, az Atleticoval és a Barcelonával...nem kis sorozat...utána pedig az Arsenal elleni BL ütközet!
VAMOS MADRID!
Elsõ meccs:
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Pitroipa az év igazolása:D eladtam Maik Franzot 5,5millióért a Torinonak. ebböl kell hoznom 1 sokkqal jobb védõt. meg Eichnert kell elanom,de a helyére a volt karlsruhei mario Eggimant néztem ki:) jönne is:)
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
evvel nyitottam a mai kalandokat:)
töltöm a kbsc-t, végre van idõm játszani :D
Bbeno:de hány évesek nállad Cannavarrék???
a frankfurt és a lecce miért kék nállad???
am Guti, Cannavarrot minek adtad kölcsön???

REAL-lal vagyok
Castilla ugyebár a tartalékcsapatom ami a 09-ben fiókcsapat néven van feltüntetve.
namost a Castilla játékosai milyen edzésekben részesülnek??? amit én kiadok a felnõtt csapatnak vagy egy teljesen mást mintha kölcsönbe mennének egy csapathoz.
ezt azért kérdezem mert a REAL Madrid U19-nek az edzésbosztását viszont én adhatom meg és lehet hogy érdemesebb lenne odaküldeni a fiatal tehetségeket minthogy a spanyol 2osztályba a castillához????
adriano érkezése után sérülés 6 hónapot kapott..bár védelmünk jó lett csitcsapatok lötték nekünk a gólokat..hát ki más az Arsenal...Manchester 2-2 lett..Bojan-t visszahivták Anelka is sérült..Huntelaar még mindig szar formában volt..Bajnokokligája döntö Arsenal ellen 3-0 kikaptunk..Bajnokság 1.Manchester 2.Cselzii 3.Arsenal ...ugyhogy ezt is befejeztem...sõõt mihelyt elkezdem a 09 et telefonos aktivizációt kért..szal megint rakhatom fel vissza a 08 at...:DDD
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

:DDDDDDDD köv. körbe Ghána az ellen
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"