Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

inter94
ja és az érdekesség hogy 9kapura lövésbõl 9gól esett:D

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

inter94
Hi all&grat all
Nos én is kezdtem egy újat,valahogy nem kötött le az olasz alsó liga,pedig jól ment a Manfredoniával,frissen feljutóként 7meccs után vezettük a tabellát.Mivel az idei efemben eddig csak Olaszországban kezdtem ideje volt változtatni,belevágtam az angol PL-be
még pedig West Ham-al, a média 11helyre vár minket,én bajnoki címet ígértem a vezetõségnek:D
Elsõ meccsünk

Igazolások

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
Szépszép, csak keveset látok belõle :( :) Btw grat a 10-0hoz :D

Közben elkezdõdött a bajnokság. Otopeni ellen 1-0ás meccsen nyertünk.

InfoMester
csapat instructió??

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Gunnersboy
1. forduló után

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

InfoMester
megjöttem..a sorti senkinek nem megy??

colomano:tacticsról képet pls..

igen értem, és így is lesz! Aquino amúgy is játszott volna a kupameccseken, meg a tét nélküli meccseken, mert ott a cserék játszanak.

VAMOS MADRID!

InfoMester
hagyd meg és úgy rotáld hogy minden kupameccseken játszon...a többieket meg rotáld kupameccsen a másik szélre..azaz 3 meccsen aguino mindegyiken játszik de a többiek 3-1 mecset játszanak..érted???

nah én most rakhatom az xpmet újra..mert megette a trója..<#falbav>

Huni92
a rotálásba beleveszed ákvinót is, azt kész :) max robben és ben arfa kevesebb játékhoz jut, de szvsz megéri akkor is.
btw most hoztam el Kolozsvárra 400k euróért Áquinot :D:DDD

nem az, hogy nem lehet, de jelen állás szerint Aquinonál még sokkal jobb Ben Arfa, Robben és Silva is, és én ezt a 3 játékost szoktam rotálni, és õket erõltetem a kezdõcsapatban! de valahogy majd megoldom, mert semmiképp sem akarom, hogy Aquino elkallódjon...!

VAMOS MADRID!

Gunnersboy
a 4 szélsõt nem lehet a 2 szélen rotálni?

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

van egy olyan "gondom" hogy megvettem a téli átigazolási idõszakban Aquinot, mint 4. számú szélsõ!
úgy gondoltam, hogy majd kicsit fejlõdjön, és ha eljön az idõ akkor már komolyabban számolok vele a kezdõcsapatban is! nos történt, hogy megnéztem a tulajdonságait, és még 2 hónapja sincs a csapatban, de már több képessége fejlõdött, többek között a befejezése, a passzolása, és a keresztlabdája is! eddig játszott minden meccsen, mert Silva sérült volt, de most nem tudok játéklehetõséget biztosítani neki, és attól félek, hogy "megreked" a fejlõdésben, ha nem játszik, vagy a Castillába küldöm! a felnõtt keret edzésein vesz részt, de ha nem játszik akkor gondolom nem fog ebben az ütemben fejlõdni! vagy igen?
mi a jobb, az ha a castillába leküldöm, vagy ha a cserepadon ül a felnõtteknél?
lehet, hogy nem kellett volna megvennem Ben Arfát, és akkor Aquino többet tudott volna játszani...hát nem tudom!
akinek van ötlete, legyen szíves ossza meg velem, hogy mit csináljak Aquinoval, mert én nem tudom...lehet, hogy a szezon végén el kéne adnom Robbent, és akkor maradna Silva,Ben Arfa és Aquino...

VAMOS MADRID!

Mor3llo
Áhh...behúztuk a rangadót, próbálunk tapadni az Ajaxra, közben meg el-el lépegetünk!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ha már volt/off, bocsi

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

hát innen továbblphetünk...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

hát sztem gyengébbek lettünk...

Forza Italia
Kicsit kiütöttük a Milant

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Huni92
Üdv és gratula!

Akiket kölcsönbe hoztam, mind egy szálig átadón voltak. Éshát nem akartam pölö Ratért kiadni 3,5 misit, ezért bepróbálkoztam a kölcsönnel. És bejött. Makukula nem lett volna drága, de igy még jobb. Ugyanis nem kell fizujukat fizetnem, tehát nem kapnak tõlem egy avsat sem, és nem is kellett fizetnem érte.

Bbeno: A Castilla úgy szerepel, mint fiókcsapat. És a fiókcsapat edzését nem te állitod be. Kvázi a Castillaét sem tudod.

Hello mindenki ... lenne egy kis problémám a játékkal és segítséget kérnék.... elindítottam a játékot elõtte feltettem a javító patch-t és a magyarítást, de amikor elkezdeném a játékot és beállítom a ligákat és hogy hol kezdjek a folytatásra kattintva kilép a játékból....

Forza Italia
megvan a Klub Vb is:D Már a 3. kupánk eddig./olasz szuperkupa, európai szuperkupa és Klub vb/

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Mike94
bizony milyen régen :)

InfoMester
Fisherrel kezdtem egyet..
angol déli 6 osztály..19 vár a média..átigazolási pénzünk 0..
1 jó játékos van a csapatban..megpróbálok kölcsönözgetni,semmi eséllyel..
3,5e E a fizetési keret..160e E van összesen a csapatnak..

majdnem ráfáztam megint a BL-ben, mert a nyolcaddöntõben a PSV elleni idegenbeli 3-0 után már azt hittem, hogy meg van a továbbjutás, ezért a csapatot nagyrész cserékkel töltöttem fel (kezdett Codina, Azpilicueta, Metzelder, M.Torres, Aquino és Raúl is...) és ennek kis híján "meg is lett az eredménye" mert nagyon gyengék voltunk, és a végén még izgulnom kell, hogy meg legyen a továbbjutás...de sikerült!
a negyeddöntõben az Arsenalt kaptuk, nem lesz kis meccs!
a bajnokságban 26 fordulót követõen 11 pont az elõnyöm a barcával szemben, és az elkövetkezendõ négí fordulóban (ha matematikailag nem is) de megnyerhetjük a bajnokságot, illetve óriási lépést tehetünk afelé, mert most játszunk a Celta Vigoval, aztán a Villarreallal, az Atleticoval és a Barcelonával...nem kis sorozat...utána pedig az Arsenal elleni BL ütközet!

VAMOS MADRID!

Sysfox
Az UEFA Kupában a Szpartak Moszkva, Nancy, Rangers, Levszki Szófia csoportból jutottam tovább a 2. helyen, és következett egy újabb francia csapat:

Elsõ meccs:

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Sysfox
Így állok mostanában:

Sysfox
Szép jó reggelt, és gratula minden managernek! De régen voltam már itt! <#buck>

Pitroipa az év igazolása:D eladtam Maik Franzot 5,5millióért a Torinonak. ebböl kell hoznom 1 sokkqal jobb védõt. meg Eichnert kell elanom,de a helyére a volt karlsruhei mario Eggimant néztem ki:) jönne is:)

BBeno2
38. ban van :D a fa...ért sem akar visszavonulni :D guti meg 34 évesen még egy 3 éves szerzõdést akar aláírni:d inkább elküldtem õket kölibe:d

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

evvel nyitottam a mai kalandokat:)

jóreggelt, gratula mindekinek
töltöm a kbsc-t, végre van idõm játszani :D
InfoMester
hát mégsem csinálok olyat amit még senki nem csinált :SS

InfoMester
jah tényleg..

Bbeno:de hány évesek nállad Cannavarrék???

reggelt!töltöm a KSC-t. talán elérem életem legjobb eredményét az FM történetében:D

mert gondolom fiókcsapata

InfoMester
Most olyat csinálok amitz még senkise csinált..mindjárt tolok képet róla..

a frankfurt és a lecce miért kék nállad???
am Guti, Cannavarrot minek adtad kölcsön???

BBeno2
átigazolások REAL madrid 2011-12

InfoMester
a munkalehetõségeknél..

2012-ben járok és le fog járni a szerzõdésem a Barcanál és szeretnék elmenni más csapathoz is azt szeretném megkérdezni, hogy lehet-e csapatoknál érdeklõdni, hogy szeretnék odamenni???

Forza Italia
reggelt töltöm a juvét

InfoMester
nah mivan??mindenki alszik???

InfoMester
Huni a nagy Realos..sztem kérdezd õt priviben..

BBeno2
segítysen valaki

REAL-lal vagyok
Castilla ugyebár a tartalékcsapatom ami a 09-ben fiókcsapat néven van feltüntetve.
namost a Castilla játékosai milyen edzésekben részesülnek??? amit én kiadok a felnõtt csapatnak vagy egy teljesen mást mintha kölcsönbe mennének egy csapathoz.

ezt azért kérdezem mert a REAL Madrid U19-nek az edzésbosztását viszont én adhatom meg és lehet hogy érdemesebb lenne odaküldeni a fiatal tehetségeket minthogy a spanyol 2osztályba a castillához????

InfoMester
CSelzii karrierrem félrerakom:
adriano érkezése után sérülés 6 hónapot kapott..bár védelmünk jó lett csitcsapatok lötték nekünk a gólokat..hát ki más az Arsenal...Manchester 2-2 lett..Bojan-t visszahivták Anelka is sérült..Huntelaar még mindig szar formában volt..Bajnokokligája döntö Arsenal ellen 3-0 kikaptunk..Bajnokság 1.Manchester 2.Cselzii 3.Arsenal ...ugyhogy ezt is befejeztem...sõõt mihelyt elkezdem a 09 et telefonos aktivizációt kért..szal megint rakhatom fel vissza a 08 at...:DDD

InfoMester
Reggelt!!

Darthmushroom
Léptem jo8t.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
grat

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

inter94
véget ért nekem is az elsõ szezonom a Manfredonia kispadján:)

5w0rdf15h
<#idiota> a Világbajnok....

:DDDDDDDD köv. körbe Ghána az ellen

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"