Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Kezdõdött ott, hogy a Galac elleni román kupa negyeddöntõ 21. percében emberhátrányba kerültünk, majd igy sikerült behúzni a meccset 1-0ra (3 védõvel !)
Mivel a tarcsikat is a negyeddöntõig elhoztam, ezért itt is én irányitottam õket. 1-1es 120 percet követõen a tizikdöntöttek, 8-7re nyertünk. Egyébként elõdöntõs csapatok: KVSC, KVSC2, Steaua, Steaua2 😄😄
párositás: Steaua - Steaua2 és KVSC - KVSC2 ^^
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
próbáltam beújítani egy nagyobb csapatok elleni taktikot, direkt ezért kötöttem le ellenük is egy meccset:

továbbmentünk a kupába a szünet után nem lettem volna kétségbeesve ha kiesünk igy kicsit sok a meccs :S
az elsõ meccsen 5-2-re nyert a Sevilla otthon, Koné elég gyengén játszott 😄 a védelmünk meg katasztrófa volt, a második meccsen viszont jó volt a védelem, ellenben a támadókkal, akik sorra hagyták ki a ziccereket...már a félidõ elõtt simán le kellett volna dolgozni a 3 gólos hátrányt, de 0-0-val fordultunk, Agüero begyötört egyet a 2. félidõben, de sokra nem mentem vele...! :S
az elsõ bajnokin otthon a sociedaddal játszottunk 0-0-át, hihetetlen mennyiségû gólhelyzetet elhibázva...!
az európai szuper kupát viszont magabiztosan behúztuk a Porto ellen (2-0, Agüero, Sóbis)! nem mondok újat ha azt mondom, hogy ennél lesz jobb is...! 😄
VAMOS MADRID!
Eközben 1 hatalmas meglepetés a spanyol kupában:
És, bár itt kikaptam, ez már csak hal a tortán<#hawaii>#hawaii>:
Forza Juve per sempre!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Mert kicsit szar érzésem van amiatt hogy egy ilyen tak. kipróbáltam és elvertem a Cataniát 7-1-re :S
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
véget ért a szezon elsõ fele most téli szünet (akárcsak életbe 😄)
Tabella most:
azt hiszem talán a leglazább õszi szezonom volt eddig
a fiatalokra is megéri figyelnem eddig õk is velem egyetemben mind2x bajnokok lettek

ez is megvan
ezzel pedig befejezõdtek a csoport körök ahonnan nem kis meglepetésre 1.-ként jutottam tovább

Feljutottunk az angol 4. osztályba, a vége nem volt valami sima, az utolsó 10 meccsbõl csak hármat nyertünk, 5 döntetlen és 2 vereségre futotta, de szerencsére a többiek is hibáztak és így maradt 5 pont elõnyöm is
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
végre egy jó meccs...azt hiszem ez egy 1értelmû üzenet a leverkusennek h onnan a 3. helyröl már ne nagyon settenkedjenek elõre 😄
uefa kupa döntö:
bajnokság:
megjegyzes
1évem---> 1 kupa (fro. kupa)
2évem--->bajnoki cím ,+ 1 kupa(fro. kupa)
3évem--->bajnoki cím,+2kupa(fro.kupa+uefa kupa)
(fro. szuper kupát nem nézzve)
fejlõdik a csapat velem!!!xD

-kisapám te a b-n üldögélsz? nyomás a d-re 😄
-és tavalyi a kép mert ott van még sadjo
eddigi 3évembe mindig sikerült ez a kupát begyûjteni
lehet arra adni ami az edzõi jelentésben van? tényleg lehet olyan jó játékos?
és azt szeretném kérdezni ezzel kapcsolatban, hogy érdemes lenne-e azt csinálni, hogy felvinni a Castillába és a felnõttek edzéséhez betenni, vagy inkább hagyjam még az ifik edzésénél, mert fiatal?
VAMOS MADRID!
Tuluz, 3. szezon, igazolások:
nos a 3év alatt a bayern még nem tudott megverni...ami kb olyan fontos nekem mint a bajnokság mivel õket utálom a legjobban 😄
ha már meccskép, betolom én is a legutóbbimat, persze csak linkben, mer elég az offból 😊
Egyébként HunLonsdale, kapusnak is generáltat vettél? Én Mingote(portugál)-t és a kecskeméti 19 éves kapust hoztam el.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Dinamo elleni rnagadó