Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sideris
Hello Mindenki! Grat all, én vok 😊

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

5w0rdf15h
jóestét, van még valaki?

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

zyndar
Eddig is így néztem a meccseket: Meccs kezdõdik, split view-re kattintok, jön az elsõ jelenet - ez már teljes 2D, aztán amíg pörög, addig megint split view (itt egyik oldalon mindig overview, a másikon mindig match stats). Szóval annyi a gondom, hogy az egyik fülnél a 'match' beállítás van és ezzel nem tudok mit kezdeni, mert ha átállítom, akkor a következõ jelenetnél megint visszaugrik erre. És mégcsak nem is én állítottam ilyenre.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
Hûha. Mekkora meccseket toltam kupában :o

Kezdõdött ott, hogy a Galac elleni román kupa negyeddöntõ 21. percében emberhátrányba kerültünk, majd igy sikerült behúzni a meccset 1-0ra (3 védõvel !)

Mivel a tarcsikat is a negyeddöntõig elhoztam, ezért itt is én irányitottam õket. 1-1es 120 percet követõen a tizikdöntöttek, 8-7re nyertünk. Egyébként elõdöntõs csapatok: KVSC, KVSC2, Steaua, Steaua2 😄😄
párositás: Steaua - Steaua2 és KVSC - KVSC2 ^^

jobb oldalt a split viewen van, másra kattints, aztán meg a képen ahol a neved van meg a csapatod, alatta ott van a match gomb, ahelyett is egy másikat állíts be

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

zyndar
Ja a kép

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Csak ilyen nézetben mutatja a meccset. Nem én állítottam be és ha rákattintok a classic view-ra, akkor a következõ jelenet az teljes képernyõs 2D, aztán a következõ pedig megint ez az osztott szar. Nem vágom.

giorgio81
Köszi, visszatértem a lakógyûlésrõl, most neki kell állnom igazolni

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

zorrobomber
gratula <#worship>

zorrobomber
azt nem mondanám hogy simán, de igen, jobb volt 😊

próbáltam beújítani egy nagyobb csapatok elleni taktikot, direkt ezért kötöttem le ellenük is egy meccset:

kas123
statisztika alapján simán jobb volt a Grbalj

zorrobomber
hi&grat all!
no komment kategória:

Seraf
grat

továbbmentünk a kupába a szünet után nem lettem volna kétségbeesve ha kiesünk igy kicsit sok a meccs :S

felemásan kezdtük a 4. szezont, mert a Sevilla nagyon elvert a spanyol szuper kupában, 5-3-as összesítéssel nyerték meg! :S
az elsõ meccsen 5-2-re nyert a Sevilla otthon, Koné elég gyengén játszott 😄 a védelmünk meg katasztrófa volt, a második meccsen viszont jó volt a védelem, ellenben a támadókkal, akik sorra hagyták ki a ziccereket...már a félidõ elõtt simán le kellett volna dolgozni a 3 gólos hátrányt, de 0-0-val fordultunk, Agüero begyötört egyet a 2. félidõben, de sokra nem mentem vele...! :S
az elsõ bajnokin otthon a sociedaddal játszottunk 0-0-át, hihetetlen mennyiségû gólhelyzetet elhibázva...!
az európai szuper kupát viszont magabiztosan behúztuk a Porto ellen (2-0, Agüero, Sóbis)! nem mondok újat ha azt mondom, hogy ennél lesz jobb is...! 😄

VAMOS MADRID!

Ez lenne az a híres na mindegy elmentettem a gémet majd holnap folytatom vagy kezdek egy újat Auxerre-el 😄

Water
Sziasztok, grat mindenkinek!Elõre is bocs a sok képér csak kiélvezem h végre itt tudok kicsit lenni. Az az igazság h nagyon élvezem most a managert!Épp 1 ilyen sorozatban vok:

Eközben 1 hatalmas meglepetés a spanyol kupában:

És, bár itt kikaptam, ez már csak hal a tortán<#hawaii>:

Forza Juve per sempre!

fsgh
linkeld csak😄Ddd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Darthmushroom
thx

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ilyen 850es plusszal kezdenek(egyenleg), 1misi a sheffieldtõl, a fizetések azok szarul állnak de nem vészes, átig kess az nincs

Huu mennyire csalás netrõl letöltött taktikával játszani?
Mert kicsit szar érzésem van amiatt hogy egy ilyen tak. kipróbáltam és elvertem a Cataniát 7-1-re :S

Darthmushroom
hmm akkor majd kezdek 1szer velük egyet. most a PSG már naon üt. olyan keretünk van h áááá!!!xd

Huni92
Igen. És asszem h évi kb 1 millió eurót kapnak a Sheffieldtõl.

Darthmushroom
valaki megmondaná h fradinak 09be rendbe van már az anyagi helyzette?

Seraf
új téli szerzeményem Luca Cigarini potom 2.5milláért<#beka3>

inkább visszatöltöttem mielött lemondtam. grat mindenkinek😊

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Seraf

véget ért a szezon elsõ fele most téli szünet (akárcsak életbe 😄)
Tabella most:

azt hiszem talán a leglazább õszi szezonom volt eddig
a fiatalokra is megéri figyelnem eddig õk is velem egyetemben mind2x bajnokok lettek

Seraf

ez is megvan
ezzel pedig befejezõdtek a csoport körök ahonnan nem kis meglepetésre 1.-ként jutottam tovább

Darthmushroom
grat

adeex7
én pl. úgy hogy nem nézegetek játékosokat,beállítom milyen posztot figyeljen a scout,azt akit kiad,leigazolom 😊

Seraf
grat...nem igazán értem h tudják sokan ilyen gyorsan lenyomni a szezonokat 😄

giorgio81
Glory, glory Vauxhall Motors
Feljutottunk az angol 4. osztályba, a vége nem volt valami sima, az utolsó 10 meccsbõl csak hármat nyertünk, 5 döntetlen és 2 vereségre futotta, de szerencsére a többiek is hibáztak és így maradt 5 pont elõnyöm is

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Seraf

ismét sikerült 2gólnál több :o megkell becsülnöm ezt az idõszakot 😄

Seraf

végre egy jó meccs...azt hiszem ez egy 1értelmû üzenet a leverkusennek h onnan a 3. helyröl már ne nagyon settenkedjenek elõre 😄

zorrobomber
mondjuk úgy hogy semleges nézõként járok ki 😄
kösz a kapustippeket 😊

Seraf
grat<#worship>

Darthmushroom
na vége a szezonomnak
uefa kupa döntö:

bajnokság:

megjegyzes
1évem---> 1 kupa (fro. kupa)
2évem--->bajnoki cím ,+ 1 kupa(fro. kupa)
3évem--->bajnoki cím,+2kupa(fro.kupa+uefa kupa)
(fro. szuper kupát nem nézzve)
fejlõdik a csapat velem!!!xD

zyndar
Egyik fiatal védõ a másikról <#idiota>

zyndar
Gratu! A Francia Kupa az nekem is 2/2 😛

Seraf

nos a meccseimen gólesõk vannak amint látszik 😄 de eddig csak 4bekapott gól 14meccs alatt 😊

HUNLonsdale
-3 kapusom: Makaridze,De Gea,Arenas egyik sem generált

-kisapám te a b-n üldögélsz? nyomás a d-re 😄

-és tavalyi a kép mert ott van még sadjo

Seraf
grat

Darthmushroom
kupa gyõzelem megvan:

eddigi 3évembe mindig sikerült ez a kupát begyûjteni

eddig igazából nem nagyon törõdtem az utánpótlással, sem a Castillával, sem a "C"-vel, de most körülnéztem, és a Real C-ben ezt a játékost találtam! 16 éves, és állítólag az "új Gago"! 😊
lehet arra adni ami az edzõi jelentésben van? tényleg lehet olyan jó játékos?
és azt szeretném kérdezni ezzel kapcsolatban, hogy érdemes lenne-e azt csinálni, hogy felvinni a Castillába és a felnõttek edzéséhez betenni, vagy inkább hagyjam még az ifik edzésénél, mert fiatal?

VAMOS MADRID!

zyndar
Üdv Urak! Gratula Giorgio, Darthmushroom, Cenobite!
Tuluz, 3. szezon, igazolások:

Seraf

nos a 3év alatt a bayern még nem tudott megverni...ami kb olyan fontos nekem mint a bajnokság mivel õket utálom a legjobban 😄

Darthmushroom
uefa kupa döntös a csapat. a villareal és a benfica legyõzéséval. fro. kupa döntö is vár ránk ha megnyerjük sorozatba a 3.gyõzelmünk lesz ott. a sorozatban 2.bajnoki cimünk is közel van már!!😄

zorrobomber
Dudic minek örül a paksi gólnál? 😄
ha már meccskép, betolom én is a legutóbbimat, persze csak linkben, mer elég az offból 😊
Egyébként HunLonsdale, kapusnak is generáltat vettél? Én Mingote(portugál)-t és a kecskeméti 19 éves kapust hoztam el.

McFrost
MOst már azért így néz ki ;-)

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Huni92
Gratula az eredményekhez! A feljutás nem kis teljesitmény (szvsz meglesz, na 😄)

Dinamo elleni rnagadó

Seraf

...