Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seraf
ezt igy azért nem mondanám nemrossz-nemrossz 28meccs 11gól most lendült bele egy kicsit de még mindíg sehol Gignac-hoz képest aki 33meccs 28gól

giorgio81
Elõszõr akkor meg kéne várni, míg a magyarosításnak is kijön egy új változata és csak utána rátölteni a patchet?

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

szabocsaba1983
Ami pont lemaradt...80838-an látták a mérkõzést

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

szabocsaba1983
Az év meccsét játszottuk a bundesligában. Nagyon fontos gyõzelem volt!!!

nézõszám LOL

PetruZ
A QPR-rel pont tegnap szívtam. Buzsákyról alkudoztunk jó másfél héten át. Náluk nem játszik, fél szezon alatt 3 meccs, ebbõl két csere, szegény Ákos jönne a PSG-be, mint a fene, nekem is kellene, mert nincs még egy jó AMC-m, erre a QPR folyamatosan stall-t nyomott az ajánlataimra, hogy pár nap múltán jó 50%-kal többet akarjon kérni (más ajánlat nem volt rá). Végül 1.2M-ért ideadták, de volt 2M is a kérésük. 😊
PetruZ
Én a PSG-vel játszom (amikor van idõm), most valami 15-nél tartok a bajnokságban (december eleje), plusz a kupák (UEFA (eddig két nyert csoportkör) és a Liga). 😊

---
Olvasgattam a 9.2.0 patch + az új match engine újításokat, van bõven (majd este kipróbálom), de igazából az SI fórumok az érdekesek. Olyan egyszerû figurák vannak ott, hogy hihetetlen, nem tudom, mit panaszkodtunk pl. mama2-re. 😛 Az új patch kapcsán nyílt, most 8 oldalas fórumot kb. a feléig bírtam, borzalmas. 😊 (pl. "A csatárok most már jobban lõnek? Mert ha nem, akkor le se töltöm.", "Letöltöttem a torrent fájlt, hová kell tenni, hogy mûködjön?", "A torrent túl lassú, valaki nem küldené el mail-ben?", meg ilyesmik).
Hali!
töltöm a Q.P.R.-t!
am tegnap igen jol ment velük pl az Ipswich-et 4 : 0-al küldtük haza 😊
(tolok képet ha akarjátok.)
am grat mindenkinek!
Darkon
En is ugy emlekszem😛 Jo regen epitettek mar stadiont. Eddigi Villarrealos palyafutasaim soran csak 1x, pedig volt mar egy par es atlag 10szezont lejatszom. Orulnek ha megint sikerulne.

Born to win

zyndar
Az attól függ 😛
Ha arra megy el a pénz amire tényleg kell, akkor egy nagyobb stadion sztem 80-100 millió Euro. Ha kiadod alvállalkozóknak vagy az ukrán maffiának, akkor több.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darkon
Mennyi szokott lenni egy teljesen uj stadion? 74M euro van a kasszaba.

Born to win

Darkon
NEm gyenge sorozat<#eljen>

Born to win

zyndar
Üdv Urak! Grat Inter94 és Giorgio81!
Erre most lettem figyelmes 😛

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zorrobomber
nickname, én adtam neki
Jan Savelsberg az eredeti neve, 19 és most rúgta az elsõ felnõtt bajnoki gólját, elõtte azért lõtt még négyet a bl-ben.

Darkon
Jo reggelt!<#integet2>

Kethete porosodik a mentesem, beizzitom vegre.

Born to win

kraawz
bojan?<#confused>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

szabocsaba1983
Féltávnál:
(ha utolsó fordulóban nem kapunk ki Bochumban...)

szabocsaba1983
Reggelt!

2.évben bajnok a WHU és BL gyõztes? Ezthogyafa...<#fejvakaras>
Hatalmas GRAT!

Elbassza v. átírja?

Ha az elõbbi, akkor gáz, de ha az utóbbi, akkor írd át a lang.dat fájlt a magyarosításban szereplõvel, s ismét magyar lesz.

Huni92
Igyvan. Havernak eredeti, és auto frissitést csinált, és meg is szivta vele 😊

Utolsó bajnokinkon nyertünk, jöhet a kupadöntõ. AZtán asszem még ma hajnalban irok vmi összefoglalóat 😊

Darthmushroom
ááá de vak vagyok!!xD

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
most h lehet fiókcsapatba kölcsön küldeni játékost?

aki letölti a peccset
az ne tegye fel még
a magyarositasra
mert
elbassza

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

0202milan

na,hát ez jól sült el,fontos és szép gyözelem,annak a lyonnak az othonában,aki 17 meccse veretlen volt...
amugy ezután a meccs után volt egy kör,én gyöztem, a lorient és a lyon kikapott,szval 3 pontot faragtam rajtuk..érdekes lesz a vége😄

FORZA MILAN!!

inter94
látom Marquinhos nálad is termeli a gólokat😊

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Darthmushroom
grat all

zorrobomber
Attól hogy a nyíregyháziak mennyire voltak békések most tekintsünk el! 😄 Karácsony lesz nemsokára, vagy mi 😄

zorrobomber
Hasonlóan kellemes és békés karácsonyt kívánok mindenkinek, mint amilyen az alábbi meccs volt! 😄

Huni92
Dede, vagyok én is. Épp most nyertünk bajnokságot. Rapid ellen 2-0ra hoztuk a meccset, 1 fordulóval a vége elõtt behozhatatlan, 8 pontos elõnyünk van.

Hi elvileg van új patch nem tom, hogy már volt róla szó vagy sem, de ha nem akkor most megemlíteném😊 jó játékot mindenkinek
zorrobomber
én most jöttem vissza

0202milan
hello,grat all,szép eredmények!
én is betöltöm a lille-t(sajna elég lassu tempóban haladok,nincs elég idöm😊:S)
ma senki sincs fent már,aki gamel?

FORZA MILAN!!

BBeno2
annak ellenére hogy kikapott így is elõrébb ment a tabellán 😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

giorgio81
A magyarok megverték az Exetert, így feljöttünk a 2. helyre

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Huni92
Közeleg a bajnoki cim. Már csak 4 forudló van hátra, és 5 pont az elõny.
A kupa elõdöntõ épp most fejezeõdött be.
KVSC - KVSC 'B' 4-1.
Steaua - Steaua 'B' 3-0

Seleznyov elképesztõen tolja, Kerzha is szépen termel. természetesen a nagyobb európai klubok vinnék õket (dortmund, bruges, napoli, marseille stb).

inter94
jól nyomod,grat

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

ök jöttek

ök távoztak

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Seraf

egyre közelebb az újabb bajnoki cím 😊

zorrobomber
öömbódottá, nem volt túl sima 😊

aztán legyen itt egy a kezdõrõl, hogy lássuk ki fog nekem bl-t nyerni idén(irónia, kéretik nem belekötni) 😄

visszavágót majd késõbb light-bagolymódban(holnap meló :/) most el

giorgio81
Féltáv - jó lenne egy bronzérem

Seraf

egy csöpp izgalom a negyeddöntõbe... de a bayern azér se tud megverni 😄

Seraf

3pont a lényeg 😄 és már megin kikapott a dortmund immáron 14pont az elõny 22meccs után...

zorrobomber
én már látom hogy vicces lesz a 2. szezon, tekintve hogy 16-17 évesek lesznek a cserék, akik tehetségesek, de azért kész játékosnak nem nagyon lehet még mondani õket 😊
Két 16 évessel a védelemben 2-2t játszottam Diósgyõrrel elsõ meccsen. Más kérdés hogy pont õk egész jók voltak 😄

gratgrat kettötöknek

adeex7
uhh nagy grat!!! respect

Seraf

megvan az elõny a visszavágóra 😊

inter94
Befejeztem a 2 szezonom is,hoztam néhány képet

Év managere-Én
BAjnokság kurva szoros volt

na lehet igazolok 1 liechtenteini válogatottat😄

adeex7
na párnapig távol voltam az FM-tõl,és most olvasok csak vissza,nagyonnagy grat mindenkinek,bár én tolnám így mint ti 😄 most nem tudom hol kezdek,épp ihletet gyûjtök😄

zorrobomber
nemsámli, nagygrat Hoffenheimhez is!

Seraf
<#worship>

nos a bíró hozzásegitett minket asszem a bajnoksághoz...