Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
nézõszám LOL

---
Olvasgattam a 9.2.0 patch + az új match engine újításokat, van bõven (majd este kipróbálom), de igazából az SI fórumok az érdekesek. Olyan egyszerû figurák vannak ott, hogy hihetetlen, nem tudom, mit panaszkodtunk pl. mama2-re. 😛 Az új patch kapcsán nyílt, most 8 oldalas fórumot kb. a feléig bírtam, borzalmas. 😊 (pl. "A csatárok most már jobban lõnek? Mert ha nem, akkor le se töltöm.", "Letöltöttem a torrent fájlt, hová kell tenni, hogy mûködjön?", "A torrent túl lassú, valaki nem küldené el mail-ben?", meg ilyesmik).
töltöm a Q.P.R.-t!
am tegnap igen jol ment velük pl az Ipswich-et 4 : 0-al küldtük haza 😊
(tolok képet ha akarjátok.)
am grat mindenkinek!
Born to win
Ha arra megy el a pénz amire tényleg kell, akkor egy nagyobb stadion sztem 80-100 millió Euro. Ha kiadod alvállalkozóknak vagy az ukrán maffiának, akkor több.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Erre most lettem figyelmes 😛
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Jan Savelsberg az eredeti neve, 19 és most rúgta az elsõ felnõtt bajnoki gólját, elõtte azért lõtt még négyet a bl-ben.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
(ha utolsó fordulóban nem kapunk ki Bochumban...)

2.évben bajnok a WHU és BL gyõztes? Ezthogyafa...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Hatalmas GRAT!
Ha az elõbbi, akkor gáz, de ha az utóbbi, akkor írd át a lang.dat fájlt a magyarosításban szereplõvel, s ismét magyar lesz.
Utolsó bajnokinkon nyertünk, jöhet a kupadöntõ. AZtán asszem még ma hajnalban irok vmi összefoglalóat 😊
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
az ne tegye fel még
a magyarositasra
mert
elbassza
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
na,hát ez jól sült el,fontos és szép gyözelem,annak a lyonnak az othonában,aki 17 meccse veretlen volt...
amugy ezután a meccs után volt egy kör,én gyöztem, a lorient és a lyon kikapott,szval 3 pontot faragtam rajtuk..érdekes lesz a vége😄
FORZA MILAN!!
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

én is betöltöm a lille-t(sajna elég lassu tempóban haladok,nincs elég idöm😊:S)
ma senki sincs fent már,aki gamel?
FORZA MILAN!!
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
A kupa elõdöntõ épp most fejezeõdött be.
KVSC - KVSC 'B' 4-1.
Steaua - Steaua 'B' 3-0
Seleznyov elképesztõen tolja, Kerzha is szépen termel. természetesen a nagyobb európai klubok vinnék õket (dortmund, bruges, napoli, marseille stb).
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
ök jöttek
ök távoztak
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
aztán legyen itt egy a kezdõrõl, hogy lássuk ki fog nekem bl-t nyerni idén(irónia, kéretik nem belekötni) 😄
visszavágót majd késõbb light-bagolymódban(holnap meló :/) most el
Két 16 évessel a védelemben 2-2t játszottam Diósgyõrrel elsõ meccsen. Más kérdés hogy pont õk egész jók voltak 😄
Év managere-Én
BAjnokság kurva szoros volt