Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
vauxhallos logót nemcsinálsz?:C

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

zorrobomber
szeretnivaló kis csapat ez a ZTE

nagygrat😊

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Water
Nagygrat!Dubi sok sikert a Malagához! (Ha velük is bajnok leszel 1. évben tutira megkereslek és megverlek😄)Küldtél is 1 képet én meg küldöm a párját<#ravasz1>

Forza Juve per sempre!

giorgio81
3 év - 3 feljutás - 3 bajnoki cím - ennyi
Egyszerûen szenzációs a csapat, na

Coca Cola League 2 tabella

A gólkirály:

Manager of the Year

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Huni92
Engem a Sao Paolohoz vittek volna 😊
Természetesen nemet mondtam.

zorrobomber

Schalke ellen kikapni otthon 2-1re nem kellemes érzés...😞

na ienkor sose fmeztem. de most nekiállok. 4 kemény meccs célom 4pont.

inter94
akkor jó😊
Atlético Osasuna 1-3 Málaga
jól játszottunk,de most következnek a nehéz meccsek😞Valencia,Athletic Bilbao,Sevilla,Barca,Real szinte az összes meccsen szvsz ki fogunk kapni morál nagyon rossz lesz,nehéz lesz a továbbiakba

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

giorgio81
Adrián nagyon jó, Tottenhambe én is leigazoltam

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

giorgio81
Nagy grat

én csak annyit tudok mondani hogy Gál miki nálam a legjobb. szenzációs igazolásnak tartom a KSCnél.

bár a KSCnél csak 1 dolog jó amióta ott vagyok. az öltözöi hangulat de az majdnem max. de mitõl lehet...?

Huni92
Köszkösz, bár tudtam, h vmit úgyis elfelejtek 😄 SZóval vmikor májusban Eugen Trica megkérte Pászkány urat, hogy tolja már elém az új szerzõdést 😄😄😄D

Új szezon elkezdõdött, 7,5 misit kaptam igazolni. Edzõközpontot fejlesztették, immáron 15 edzõt foglalkoztathatok. Vásároltam is belõlük még 4et.

Eddig 2 bajnoki ment le, 2 win a mérleg, Seleznyov 4 gólos ^^

zorrobomber

zorrobomber
na ezen lesz kemény feladat túltenni magunkat 😞

nagygrat szép eredmények.

inter94
Grat<#worship>szép beszámoló<#eljen>
közben 3meccset játszottam 1vereség,1döntetlen és 1gyõzelem eddig

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
Estét és gartz all!

Ami késik, nem múlik...tartja a mondás. Ez esetben sincs ez másképp. A hajnalban beigért beszámolót immáron van idõm megirni, igy összegezném az elsõ szezonomat a Kolozsvári Vasutas Sport Club élén.

Kezdõdött minden azzal, hogy Isten megteremtette Ádámot és Évát....
Szóval miután elfoglaltam a helyem az erdélyi csapat kispadján, máris beszédem volt Pászkány Árpád úrral, aki biztositott, hogy mellettem áll. Beigértem neki a ajnoki cimet, ezt õ kb 5 millió euróval jutalmazta. Ezután bele is vágtam a lecsóba. A nyári igazolási szezon igencsak mozgalmasra sikeredett, a slusszpoén pedig az volt, hogy a BL csoport részvételért járó 4,4 millió euróból újfent juttattak igazolási célre. A lehetõ legjobbkor. Utolsó pillanatban szereztem meg a Sevillat is megjárt Kerzhakovot, részletfizetéssel.

A Bajnokok Ligájában egy igencsak acélos csoportot kaptunk, a Liverpool, a Roma és a Celtic hármasával sorsoltak össze minket Nyonban. A cél nem lehetett egyéb, mint pontot szerezni a csoportban. Ez rögtön az elsõ meccsen sikerülhetett volna, de a spori nem úgy gondolta, és Glasgowban a 82. percben 1-1es állásnál befújt egy tizit a hazaiaknak, mely, mint késõbb kiderült, sorsdöntõnek bizonyult.
Liverpooltól kikaptunk, Romatól ugyancsak, és jöhetett a Celtic elleni 2. meccs. Ekkor már a skótoknak volt 3 pontjuk. Mindenki tudta, hogy gyõzelem kell ahhoz, hogy életben maradhassanak az UEFA Kupáról szõtt álmaink. És sikerült! 3-1es diadal hazai pályán, szurkolók a fellegekben, mi is. De volt még egy forduló. Tudvalevõ volt, hogy ha a Celtic kikap a Roma ellenében, akkor a Pool - KVSC meccs eredményétõl függetlenül 3. helyen masirozunk az UEFA Kupába. És mi bár kikaptunk, de a Roma is nyert, ezzel pedig eldõlt, hogy tavasszal is lesz erdélyi csapat Európában.
Bajnokságban szépen meneteltünk, legnagyobb ellenfél a Rapid volt. A téli szünet megkezdésekor 1 egységgel elõztek meg. Ebben az igencsak hosszúra sikeredett vakációban játszottunk jónéhány edzõmeccset, több-kevesebb sikerrel.
Március közepe-vége fele pedig beindult az élet. Rögtön az Uefa kupa meccs jöhetett, a Tottenham ellen. Idegenben bravúros 0-1es vereség, majd 1 héttel késõbb 1-1 hazai pályán. Tisztességgel helytálltunk. És ami talán fontosabb, hogy ez az 1-1es meccs egy sorozat kezdete volt. Egy olyan sorozaté, amely 20 mérkõzést foglal magában. 20 veretlen mérkõzést

A román kupában az 'A' és a 'B' csapat is eljutott a negyeddöntõig, ahol mindkét együttessel behúztam az aktuális meccset. Elõdöntõ: KVSC 'A' vs KVSC 'B', valamint Steaua 'A' vs Steaua 'B'.
Döntõben a várakozásoknak megfelelõen a két 'A' együttes jutott be, és a szezon utolsó meccsén kolozsvári gyõzelem született.

A bajnokságot végül tekintélyesnek mondható elõnnyel nyerte meg a csapat.

A játékosok kiemelkedõ teljesitményt nyújtottak a bajnokságban. Amellett, hogy Seleznyov az év játékosa, Aquino az év 2. legjobb ifije, Makaridze pedig az év 3. legjobb ifije lett, egyéb szép eredmények is sorakoztak a játékosok nevei mellett.

Azt hiszem, nem túlzás azt állitani, hogy amellett, hogy a csapat igazán CSAPATKÉNT játszott, és teljesitett, a legnagyobb húzóember Seleznyov volt. Nem mellékes az sem, hogy a BL-ben Torres (14/10) és C. Ronaldo (10/6) mellett a 3. helyet szerezte meg a góllövõk között, 6meccs/5gólos teljesitményével.

És végül, de nem utolsósorban egy röpke kis statisztika az elmúlt évrõl:

zorrobomber
Ja, az még ki is maradt hogy Bojan a 2. góljánál a kapust is kicselezte, tanári gól volt az is.

zorrobomber
atyaég, nem elég hogy Dvorschák a Sevilla ellen mindent eldöntõ gólt fejelt, most a Vác ellen az elsõ félidõben rozoga lábakon álló védelmet próbálta sikertelenül irányítgatni, aztán miután a szünetben megkapta mindenki a lebaszását, megrázta magát és 2 góljával szinte egymaga fordított. Bojan az újpesti közönség fieszta(!) hangulatú szurkolása hatására überdurva gólt ragasztott a sarokba. Ráadásként a védõk a 90. percben megleptek azzal hogy fejben kivonultak az öltözõbe...

zorrobomber

zorrobomber
<#wow1>
öö,
hétképre nevezném, ha lesz...

adeex7
3-at lõni tényleg szép!!!

Water
Sziasztok, grat all! Elsõ meccs:

Hát nem mondhatni h nem játszok izgalmas meccseket, csak kevesebbet kéne kapnom... Azér a Bernabeuba 3at lõni nem lett vna rossz...

Forza Juve per sempre!

szép,grat. kár h mi kikaptunk az Allianz arénában 3-2re😞 de eddig a liechtensteini válogatottam 2 meccs 2 gól...

adeex7
na itt vagyok én is,és mivel ma kezdtem egyet a Roma-val,tolnék is egy szép képet!

a szuperkupa döntõt elvesztettük 0-1-re,a BL 1. csoportkörében megvertük 3-1-re a Baselt,a bajnokságban 5. vagyok,3 gyõzelem,1 döntetlen,1 vereség,2 pontra az elsõ helytõl!!

meglepett ez az eredmény...

LOL a Plymouth otthonában a league cup 2. fordulojában 0-0 az állás mikor a 90+5-ig percbe Keirrission eldönti a meccset aztán a plymouth drukkerek ezt kiabálták a birónak: Ma te vagy feketében,holnap anyád lesz 😄 !
nekem ez még nem jött elö de nagyon nagy duma 😄
zorrobomber

zorrobomber
Csak az országot adom meg. Ilyenek a scoutok tulajdonságai(ugye Judge A:jelenlegi képesség felmérése, Judge P:potenciál felmérése):

Annyit vettem észre hogy van olyan ország ahol szinte senkit sem talál, máshonnan pedig ömlik, nekem ez most Csehország, szerintem küldj te is mindenfelé, ha az egyik nem jön be válts országot. Ja és a jó játékosok 90%-át egy scoutom(Hamar Bálint) találta, aki az elsõ évadban egyedül volt scout, a többieket 2. nyáron hoztam.

giorgio81
Milyen feltételeket adsz meg a keresésnél és milyenek a scout tulajdonságai?

zorrobomber
Storm out! <#idiota>

Seraf
2fordulóval ezelött megnyertem a bajnokságot erre felteszik azt a kérdést meccs elött h sztem ki fogja megnyerni a ligát...nemrossz

zorrobomber
mind2 19 éves, Rachev-nek ez volt a második, Bojan-nak az elsõ válogatott meccse 😊

zorrobomber
Hamar Bálint Újpest scout ftw! 😊

Seraf

egyenesen a döntõbe

soma22
no a Fradi kispadja mellett elfogadtam kamerun edzõi posztját is

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

giorgio81
Aláztunk, na jó kettõ tizenegyest is kaptunk

zorrobomber
én is ismertem csak be vagyok lassulva a 6 napos munkahét után <#idiota>

giorgio81
Ja, mivel csak te játszottál a héten, ezt ismerjük

zorrobomber
jah, az 1 meccses forduló

zorrobomber
zsírság:

zorrobomber
Csak õ és Martin Petrov kapott 7.5-ös értékelést a bolgár csapatból 😊

Seraf

és ezzel sorozatban harmadszor a TSG 1899 Hoffenheim elhódította a bajnoki címet most épp a 28.fordulóban 😄

zorrobomber

soma22
<#eljen>

Seraf
pl itt

Seraf
nos az Inter-t kaptam elõdöntõbe tavaly õket a negyeddöntõbe búcsúztattam most is tervezem 😄

soma22
Szép estét az uraknak, van egy kis idõm játszani, így betöltöttem a fradit.

Esetleg ha valakinek kéznél van lökne egy linket az uj peccshez?