Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Kár hogy nem a Juvét húztuk <#buck>

Seraf

nos eddig Marquinhos a Gignac-om gólok szempontjábol 😄 lehet ez lesz az elsõ év amikor nem Gignac a gólkirály bár ez most nem bajnokság volt 😄

Nah jah, de itt nem csak annyi van, hogy rendezhetünk egy meccset, mint a Milan-Juve esetében. Mindenesetre a bundázás lehetõségét még nem tették bele, talán majd jövõre😊
zorrobomber
Na most olyat csináltam amit szerintem irl is szoktak edzõk. Megkérdezi az újságíró hogy szerintem ki fogja nyerni az Aranylabdát. Én nem vártam a kérdést, és hasból kimondtam az elsõ nevet ami eszembe jutott(az elsõ ami a kurzorom alá akadt), Agüero. Másnap már harsogta az NS 😄

Fabio Capello
nem ritka hogy a fiókcsapat egy osztályban szerepel az anyaegyesülettel, bár a gép automatikusan megszünteti a kapcsolatot osztálylépés esetén, however sok esetben bennmarad (pl. Juve-Milan esetében.)

zorrobomber
király <#eljen>

Huni92
4-0ra elvertük a Tulceat Seleznyov triplájával és Quino bombájával, de (és a lényeg mindig a de után következik) olyan fordult elõ, ami az elmúlt 5 évben 1szer sem. teljesen befagyott a rendszer 😄😄 'okos gomb' megoldotta, viszont most újrajátszás lesz. Már meccs elõtt Makaridze megsérült, 2 hónap pihi 😄 Ingyen jön Toni Doblas, bár BLben egy mezõnyjátékos védi majd végig az utolsó csoportmeccset, mert a 2 tarcsi kapusom elment más csapathoz. Szóval vicces lesz ...😊

zorrobomber
hát igen, ilyen is kell, két Tisza szabadrúgásgól

Tényleg õk a fiókcsapatom, nem viccelek. Láthatod😊 Egy-két játékost oda is küldtem 😊
(remélem így jó a képméret)

zorrobomber
te viccelsz-bolondozol 😄

Aha, pedig úgy tudtam, egy osztályban nem lehet. De õk mégis lehettek😊
Ok, bár fingom nincs, hol látom ezt. Azt sem tudom, ti hogy látjátok, hogy ezek nem jó😊
John Cena
lecce a fiók csapat?😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

inter94
ez
A feltölthetõ maximális képméret: 750x563 pixel!

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Mi ezzel a baj?
zorrobomber
Küzdeni kell, mert ha meglesz a rájátszás feljutás is meglesz! 😉 Menni fog!

Seraf

6/6

giorgio81
Szerintem a Leicester toronymagasan nyerni fogja a bajnokságot, én örülni fogok, ha rájátszással feljutunk

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

soma22
egy ilyen beszámoló mellett figyelhetnél végre a képméretekre is.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Gunnersboy
estét, énis jöttem játszani 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Sziasztok! Grat mindenkinek rögtön az elején.
Romával elsõ szezonom fejeztem be, röviden és tömören:
Bajnokságban hihetetlen teljesítményt nyújtottunk, veretlenül nyertük meg, ami azt hiszem elég nagy durranás ott, ahol van egy Juve, Milan, Inter, Fiorentia, Lazio. A 10 kapott gól pedig önmagáért beszél, azt hiszem nagyon beletrafáltam a taktikába.
A kupákban nem ment már ilyen jól, az olasz szuperkupát elbuktuk, a bl-ben Pool, Szpartak,Bordeoux (azt hiszem nem így kell írni) ellen is veretlen maradtam, elsõ helyen jutottam tovább. A legjobb 16 között a Fenert kaptam, sima ügynek tûnt. Aztán idegenben kaptam egy hármast, otthon pedig csak 1-0-ra nyertünk, így kiestünk. Az olasz kupában pedig a Milan vert ki, kétszer 1-0-ra nyertek. Ez a 4 vereségem volt az évben.
Pár kép a végére:

Rangadó:

Tabellák:

Csapat stat:

inter94
25méteres bombagól az utolsó percekben

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Seraf

nem lettem volna szomorú ha kiesünk...nem kedvelem a kupát...csak az energiát vonja el

inter94
jó szoros bajnokság hajrá,hajrá

zorrobomber
Ismerõs 😊

Seraf

sokkal keményebb volt ez az 1860 mint gondoltam

giorgio81
Így állunk jelenleg a Coca Cola League 1-ben. Remélem a rájátszást érõ helyek valamelyike azért meg lesz, azért is mert elég közel vagyunk hozzá.
Itt már minden egyes pontért nagyon meg kell küzdeni, nyögve nyelõsen jönnek az egy gólos gyõzelmek, de nem baj így jó ez

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

zorrobomber
Meg kell említeni még hogy a kontrajáték fõleg 2 szereplõnek köszsönhetõen mûködött úgy ahogy:
Õ folyton a leshatáron "élt" a nagycsapatok kitámadó védelme ellen, és drága Sanyinkkal ellentétben sokszor túl is járt a lesre játszó védõk eszén:

...és hátul közvetlenül a labdaszerzések után õ indított, már-már szervezett néha:

Seraf
grat nemsemmi helyzetkihasználás 😄

az új szerzemény gyõzelemre vitte a csapatot a nemzetközi porondon 😄

zorrobomber
Érdekesség hogy az nb1-ben nem túlzottan villogunk, ligakupában már verést is kaptam Pakstól :/

Szóval a Marseille ellen hiába játszottunk jól az elsõ gólig és utána, a semmibõl jött az egyenlítés majd fokozatosan átvették a franciák az irányítás. A 2. gólunk ugyanúgy a semmibõl jött mint a franciák egyenlítése. Belejöttünk, a 2. gólunk után Vaskó egy szögletbõl nyugtatott meg minket, talán túlságosan is. A meccs végén mondhatom nem mi domináltunk, céltalanul vagdostuk elõre a labdákat. Meglett, a Sevilla ellen és a Marseille ellen meglepõen jól ment a kontrajáték, 6 pontot végeredménynek elfogadtam volna elõre. Az AZ viszont igazi nagycsapatként játszott mind2szer ellenünk, egyszerûen 180 percen át nem találtuk(találtam) a karácsonyfa alakzatú taktikájuk ellenszerét.

Maximus4
Keci jó vagy<#worship>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

soma22
hihetetlen...

giorgio81
szép

zorrobomber
soha nem fogja átadni egy más game sem amit egy ilyen meccs közben átél az ember, a történéseket majd leírom, most elszívok egy cigit(18-as karika) 😊

Uefa, uefa!!

inter94
statisztikát nézve nem lehetett olyan kemény😊gratula
mi is kemény meccset játszottunk

Seraf

zorrobomber
atyaúristen

soma22
áááá. nem
nálam még nem volt váltás.

móóózes
hoppá most nézem a mérföldköveket, 2010. 11. 14- Az új elnök Sebastian Schmidt átveszi a hatalmat (Milliárdos)

na így asszem már érthetõ... :\

móóózes
Fradi anyagi helyzete: gazdag
keret hozzávetõleges értéke: 45 millió euró
edzés lehetõségek: világszínvolnálú
uánpótlás képzés: korszerû, világszínvolnalú + akadémia
elnök: Sebastian Schmidt (nálatok is õ az elnök?)

móóózes
én csak azért kértem a zsét, mert -1,2 millió volt a költségvetése a csapatnak... 😄
most valami 22 körül vagyunk

na meg ugye jön a Barcelona, a Werder és a Feyenord XD

zorrobomber
grat all, töltöm Ujpestet 1-2 meccs erejére

soma22
nálam is igy van, de szerencsére eddig nem kellenek senkinek az állatjaim😊

mivel nem vagyok nagy költekezõ, és vásárolni is csak fiatalokat veszek igy engem nem érdekelnek a milliok.

Seraf

kemény meccs volt de végül sikerült...

móóózes
én azzal újítottam nagyot, hogy harmadik szezont úgy kezdtem, hogy a csapat 80%-a azokból az ifikbõl állt, akiket összeigazoltam, mert már most jobbak voltak mint pl rajczi, vagy bárányos... na erre ugye mindenki felfigyelt...

az ilyen 140/180-as szintûeket meg el is viszik rögtön, fradinak nemtom honnan van ennyi léje, de elõzõ szezonba meg az MTK-tól igazolt valaki 3,1 millióért

a Sahtar Donyecknek adtam el egy srácot, aki félévet játszott a nagycsapatomba 4 misiért, a fradi ugye vitte a kettõt 15-ért, meg most kaptam a BL csoportkörbe jutásért 4,4 milliót
nemcsalok én semmit, csak pofátlanul megkérem az árát a fiatal tehetségeimnek 😄

inter94
Grat
az tény hogy jól megy mostanában a csapatnak,de szerintem eléggé hazafog vágni a pool,persze nem írom még le a csapatot

soma22
én elhiszem, csak nálam meg csóróság van, pedig szépen menetelünk felfele a ranglétrán, és nem is nagyon költekezek

móóózes
beutaltak egy hétre 😄DDDDDDDDDDDDDDD
de amúgy ha nem hiszitek el, megmutatom, hogy milyen játékosokat adtam el, meg hogy a fradi milyeneket vásárol nálam...

Maximus4
Közben meg volt az elsõ kupa meccs.

Fonseca miatt folyamatosan b@szogattak,hogy minek igazoltam le,erre tessék.Vuoso-t szerettem volna de sajna nincs rá keret.Majd talán jövõre.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Ahogy te játszol simán meg lesz az is<#circling>