Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nos eddig Marquinhos a Gignac-om gólok szempontjábol 😄 lehet ez lesz az elsõ év amikor nem Gignac a gólkirály bár ez most nem bajnokság volt 😄
(remélem így jó a képméret)
A feltölthetõ maximális képméret: 750x563 pixel!
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Romával elsõ szezonom fejeztem be, röviden és tömören:
Bajnokságban hihetetlen teljesítményt nyújtottunk, veretlenül nyertük meg, ami azt hiszem elég nagy durranás ott, ahol van egy Juve, Milan, Inter, Fiorentia, Lazio. A 10 kapott gól pedig önmagáért beszél, azt hiszem nagyon beletrafáltam a taktikába.
A kupákban nem ment már ilyen jól, az olasz szuperkupát elbuktuk, a bl-ben Pool, Szpartak,Bordeoux (azt hiszem nem így kell írni) ellen is veretlen maradtam, elsõ helyen jutottam tovább. A legjobb 16 között a Fenert kaptam, sima ügynek tûnt. Aztán idegenben kaptam egy hármast, otthon pedig csak 1-0-ra nyertünk, így kiestünk. Az olasz kupában pedig a Milan vert ki, kétszer 1-0-ra nyertek. Ez a 4 vereségem volt az évben.
Pár kép a végére:
Rangadó:
Tabellák:
Csapat stat:
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Itt már minden egyes pontért nagyon meg kell küzdeni, nyögve nyelõsen jönnek az egy gólos gyõzelmek, de nem baj így jó ez
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Õ folyton a leshatáron "élt" a nagycsapatok kitámadó védelme ellen, és drága Sanyinkkal ellentétben sokszor túl is járt a lesre játszó védõk eszén:
...és hátul közvetlenül a labdaszerzések után õ indított, már-már szervezett néha:

az új szerzemény gyõzelemre vitte a csapatot a nemzetközi porondon 😄
Szóval a Marseille ellen hiába játszottunk jól az elsõ gólig és utána, a semmibõl jött az egyenlítés majd fokozatosan átvették a franciák az irányítás. A 2. gólunk ugyanúgy a semmibõl jött mint a franciák egyenlítése. Belejöttünk, a 2. gólunk után Vaskó egy szögletbõl nyugtatott meg minket, talán túlságosan is. A meccs végén mondhatom nem mi domináltunk, céltalanul vagdostuk elõre a labdákat. Meglett, a Sevilla ellen és a Marseille ellen meglepõen jól ment a kontrajáték, 6 pontot végeredménynek elfogadtam volna elõre. Az AZ viszont igazi nagycsapatként játszott mind2szer ellenünk, egyszerûen 180 percen át nem találtuk(találtam) a karácsonyfa alakzatú taktikájuk ellenszerét.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Uefa, uefa!!
mi is kemény meccset játszottunk
na így asszem már érthetõ... :\
keret hozzávetõleges értéke: 45 millió euró
edzés lehetõségek: világszínvolnálú
uánpótlás képzés: korszerû, világszínvolnalú + akadémia
elnök: Sebastian Schmidt (nálatok is õ az elnök?)
most valami 22 körül vagyunk
na meg ugye jön a Barcelona, a Werder és a Feyenord XD
mivel nem vagyok nagy költekezõ, és vásárolni is csak fiatalokat veszek igy engem nem érdekelnek a milliok.
az ilyen 140/180-as szintûeket meg el is viszik rögtön, fradinak nemtom honnan van ennyi léje, de elõzõ szezonba meg az MTK-tól igazolt valaki 3,1 millióért
a Sahtar Donyecknek adtam el egy srácot, aki félévet játszott a nagycsapatomba 4 misiért, a fradi ugye vitte a kettõt 15-ért, meg most kaptam a BL csoportkörbe jutásért 4,4 milliót
nemcsalok én semmit, csak pofátlanul megkérem az árát a fiatal tehetségeimnek 😄
az tény hogy jól megy mostanában a csapatnak,de szerintem eléggé hazafog vágni a pool,persze nem írom még le a csapatot
de amúgy ha nem hiszitek el, megmutatom, hogy milyen játékosokat adtam el, meg hogy a fradi milyeneket vásárol nálam...
Fonseca miatt folyamatosan b@szogattak,hogy minek igazoltam le,erre tessék.Vuoso-t szerettem volna de sajna nincs rá keret.Majd talán jövõre.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"