Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Sok sikert az UEFA Kupában.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Én nem adtam volna föl.
De akkora Fradi szívvel amekkora neked van még szerintem Itsuki se.
MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN😄 azthittem sose lesz vége...
1-2 napig távol leszek az fm-tõl,de persze így is fogom olvasgatni a topikot.
Rapid ellen 3-3, nade nem is ez a lényeg. hanem a következõ hir:
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Soma: a Board csak Nagy-Britannia, Írország és Franciaországban engedélyi a scout kiküldését. A négy fiatal, fasza magyaromat én találtam a Fradiban, meg Gyõrbe
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Hajrá.<#eljen>#eljen>
Igazi gyöngyszemeket lehet így találni.
Nézz szét a felülrõl kiesõk/kiesõjelöltek és az alulról feljutók/feljutójelöltek között is, mert így alaposan meg lehet erõsíteni a csapatot.
Volt olyan, hogy én így a teljes kezdõt le tudtam cserélni.
Legyen már egy kis kitartásod.
Az igazi varázsa a játéknak egy nevetlen kis csapattal kezdeni sokadik ligából, de ha csak ennyi kitartásod van akkor két meccs után föladnád.
Kérdezz meg bárkit, hogy mit csinált amikor nem jött össze a cél amit vállalt. Megsúgom nem adták föl. Ajánlom neked tanulmányozni az aláírásomat,
Bocs ezért a kirohanásért így karácsonykor, de ez már nagyon kikívánkozott.
Én még ezt az évet befejezem, aztán egy kis szünet az FMmel
Szoros, nagyon szoros. Már csak négy forduló van hátra, otthon Norwich, Walsall idegenben Millwall, Oldham
Ha otthon hozzuk a Walsall ellen akkor már szerintem megvan a rájátszás
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Már csak egy nap és itt a Karácsony. Mit is kívánhatnék Nektek, az egész éves rohanás, lótás - futás után. Talán azt, hogy , mindenkinek újra arról szóljon az Ünnep ami, és nem arról amivé változott: Rohanás, vásárlási láz, tömeg, kapkodás...
A karácsony igazi üzenet: béke, nyugalom, boldogság, család, összetartozás, hit, remény és SZERETET.
Kedves barátaim, engedjétek meg, hogy kivánjak nektek, igazán békés és boldog karácsonyt.
nos befejezödött számomra a lille-vel az elsö szezonom,itt az eredmény:
ugy lettem bajnok,h télen a 4edik voltam!22 meccses veretlenségi sorozatom a szezon utolsó meccsén szkadt meg,sajna kikaptam az auxerre töl...de nem baj,bajnoki cim meg van.a gárdát alaposan meg kell erösitenem a következö szezonra,h megvédjem a cimet,és még a bl ben is hely akarok álnni.röviden ennyi
ui:kellemes ünnepeket mindenkinek
FORZA MILAN!!
Idegenben 1-0ra vertük az Alkmaart, a Wijnaldum helyére csereként beálló Yldirim góljával. Vaciláltam, h õt vagy Barnest küldjem-e be, végül elõbbi lett. Pá percre rá gólt szerzett 😄
Köv. körben Besiktas jön.

Mai elsõ meccsem. Egyszerûen nem hiszem el h ilyen van. Senki se tud pontot szerezni ellenem.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
tavaly a szezon vége felé közeledve több nagyszerû játékosom ára 1-2-3 millio körül járt. most pedig a felkészülési meccsek alatt 50-60 ezerre esett vissza
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
eddig a bajnokságba 3meccs 3vereség
Nem adjuk könnyen magunkat!(3 meccs: Bayern,Mi-6p;Lyon,Dinamo-3p)
Jó8 all!
Forza Juve per sempre!
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.