Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Water
Hi és grat all!Faxa az új peccs... meccset 45 mperc helyett 5 alatt tölti be!Barca elleni BL negyeddöntõ jön!Érzem h meg lesz!!<#ravasz1><#idiota><#buck>

Forza Juve per sempre!

Mor3llo
akkor még nyomok 1-2 építõ hozzászólást, és odaszegezlek a gép elé 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Huni92
Skincsere esetleg?

Huni92
Hogyan értékelem? Attól függ, milyen szemszögbõl nézem. Dicséretes ahogyan a BLben a 3. helyet megkaparintottuk, és az UEFA Kupában a negyeddöntõig meneteltünk, ahol majdnem minimális különbséggel estünk ki (ezt betudom a 13 bevethetõ játékosnak). Bajnokság csalódás, fõleg annak tudatában, hogy 2 gólon múlott a 3. helyünk. És lám-lám, most kitûnik, hogy annak a bizonyos lesgólnak mekkora jelentõsége lett. Ha ott az a meccs 3-2 helyett 2-2, akkor 1 ponttal megelõzve a Rapidot 2. helyen végeztünk volna. Persze a sportban nincs ha, és volna.

Seleznyov több mint 2 hónapos kiválásával (+ néhány rövidebb sérülésével) nagyot veszitettünk. Vantaggiatonak volt egy 16 órás góltalansági sorozata. A szezon végén Kerzhakov indult be nagyon, minden meccsén gólt lõtt.
Magera csalódást keltett, sokkal többet vártam tõle azok után, h a Temesvárban meccs/gól átlaga volt.
Guana nagyon jól tolta egész szezonban, meghatározó volt. Makaridze ugyancsak. Fiatal kora ellenére stabilan hozta a jó teljesitményt.
Sajnos a sok sérülés igencsak hátráltatott a munkában, és balszerencsénkre majdhogynem egyszerre sérültek le a kulcsjátékosok.

Összességében nem volt rossz évünk, ez tény. Bajnoki helyezésen túl kell lépnünk, és a jövendõbeli célokra kell fókuszálnunk.

inter94
az biztos😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Hello.
Mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok utólag is!
És lenne egy problémám is

Újraraktam az Fm-et mindet ugyanúgy csináltam de ez a hiba áll fenn illetve az,hogy akinek nincs arcra annak nem jelzi még a fekete árnyékot sem.Ha valaki tud ezekre valami megoldást kérem segítsen.Köszi!

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Huni92
Ehe....Románia végzett az élen az Uefa sportszerûség táblázatán 😄😄😄

hogy értékeled a szezont? keserü szájiz lehet hogy csak az uefa... jövöre több szerencsét!

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

inter94
uefa kupát fogsz nyerni😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
Köszi, bár a bajnokságban elért helyezés egy keserû pirulát hozott, amit lekellett nyelni. Ezvan. Jövõre UEFA Kupázunk. Nem is lenne gond, de igy elesünk 4,4 millió tuti bevételtõl, + esetleges gyõzelem után járó dijazástól.

inter94
Grat

Huni92
Nos, majdnem véget ért a 2. szezon is. Még egy Kupadöntõ van hátra.

Képdömping:

Egyéni elismerések: Év játékosa: Seleznyov, 2. Magera (bár ezt a Temesvárnál eltöltött fél szezonja alapján kapta)
Ifijátékos: Makaridze, 2. Joao Paulo
Asszem az év kapusa is Makaridze lett.

nem tudom mi volt a gond 1 karlsruhei 4,5 évvel,szerintem semmi. az hogy az utolsó évbe összedölt a csapat,amikor sztárokat hoztam,és azért mondtam le amibe jó voltam elmult. és lehet nem vagyok jó menedzser,de élvezem a játékot,lehet nem tettem le eddig semmilyen eredményt,lehet nem is fogok. amugy a kscs karriert folytatom,csak a wehenbe érkeztem. és 1 ilyen épitõ jellegü hozzászolás tüzel fel a legjobban,de inkább mek 24et nézni😄

Huni92
Urello Geller (Gallér) 😄

UEFA TV-s jogidjakból 1, BL TV-s jogdijakból 4 misi került a klub kasszájába.

Mor3llo
nem akarlak megbántani, de vhogy érzem h ennek a karrierednek is milesz a vége 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

inter94
grat all

Fisicofan
Sajnos vége a válogatott veretlenségi sorozatának, az Északírek egy bûnrossz barátságos meccsen kifogtak a csapaton, mentségünkre szóljon, sok alapember hiányzott sérülés miatt

ezzel a válogatott részérõl vége a 2008-as évnek, reméljük 2009-ben még jobb lesz, és kevesebb lesz a sérült, mert abból aztán volt bõven

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

Forza Italia
igen nagy volt a forgalom az átigazolási piacon. ezekkel az igazolásokkal nemzetközi kupa szereplést akarunk elérni😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

csapat romokba hever kidobom a felét és jönnek a játékosaim😊

siederhird
Sok sikert!!!

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Fisicofan
A Wehen-t régen nagyon szerettem, sok sikert hozzá 😊

2 éven belül bundesligába akarom vezetni...

Forza Italia
hihetetlen micsoda pénzes csapatok vannak.
Diouf---Arsenal 20M
Healy---City 20M

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

jah és mind ezek ellenére azért vezetem a bajnokságot, és a BL csoportból is 4 meccs után sima 12 ponttal már meg van a továbbjutás, de ez idegesít, hogy ennyire szerencsétlen vagyok a sérülések terén!

VAMOS MADRID!

1évet pörgettem át ugy h nincs csapatom😄

siederhird
Hy all! Grat mindenkinek. Nálam felépültek a sérültek összeszokott a csapat úgy hogy kezdünk feljönni:

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

most kapok infarktust!
Agüero felépült, a zamora elleni spanyol kupameccsen csereként beállva rúgott 4 gólt, aztán jött a válogatott meccs és újra lerúgták, megint 1 hónapra!
hihetetlen, ezt nem hiszem el! és Aquino is zacskózik 2 hétre, hogy még véletlenül se tudjak normális csapatot pályára küldeni...!

VAMOS MADRID!

Seraf

azért itt még lett a továbbjutás 3-0al

Darthmushroom
grat all

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Forza Italia
köszi. Most bajban vok mert sokan távozni akarnak.

Seraf
grat mindenki

Drenthe 2hónapos sérülése után most Farfán 3hétre úgy tûnik most se lesz BL

Huni92
Np 😊

Forza Italia: gratu, szépen feljöttél 😊

Beszéljen a kép helyettem.

nem,kupadiadal vagy döntöbe kelett volna jutnia nem a 10. hely...😛

Forza Italia
kösz😊

Grat szép hajrá volt, csak egy hellyel kellett volna hátrébb végezned és indulhattál volna az uefa kupában😊)
Forza Italia
Utolsó 4 meccs és a végeredmény
Tottenham-Sunderland 1-1
Sunderland- Bolton 1-0
Liverpool-Sunderland 4-2
Sunderland-Mu 3-1

Úgynézki igazad van, bocsi jó, hogy nem vagyok bíró, mert ezt simán tovább engedtem volna😊))) és köszi a linket volt pár hasznos dolog rajta
Huni92
Elképesztõ. Azt a Delta Tulceat, amely már a 26. vagy a 27. fordulóban kiesett, azt a Delta Tulceat, aki mindenki szarrá ver, azt a Delta Tulceat, amely 8 pontot szerzett, 6 gólt lõtt, és 63at kapott, 1-0ra tudtuk megverni, Kanta 90. perces büntetõjével. Egyszerûen fenomenális a csapat 😄😄😄:

Jön az utsó forduló. 3 góllal kell nyernünk, minimum 4 gólt rúgva a Craiova ellen, h befussunk a 2. helyre.

ennyire nem lehetek szerencsétlen!
Monaco elleni BL csoportkörbéli meccs, Ben Arfa rotty...! nem kellett lecserélni, tudta volna folytatni, de én ilyenkor ha tehetem lehozom a sérült játékos! szóval lesérült, na mondom akkor jöjjön Raúl!
0-0 az állás, a 67. percben behoztam és a 70. percben megszerezte a gyõztes gólt, amivel nyertünk 1-0-ra! 😊 kalap-kabát 😄 jó az öreg a háznál!
Ben Arfa meg "csak" két hétre rottyant ki...

VAMOS MADRID!

Forza Italia
eredmények. Most nagyon beindultunk csak az a baj, hogy az elöttem lévõk se hagynak el sok pontot:S
Sunderland-Aston Villa 3-1
Chelsea-Sunderland 2-1
Sunderland-Hull 3-0
Boro-Sunderland 1-2
Sunderland-Wigan 3-1
Sunderland-Stoke 4-1

Huni92
Nemrossz, nemrossz 😄 Bár mondjuk azzal nehezen tudnál versenyezni, amikor úgy kell készülnöd egy UEFA Kupa negyeddöntõ vv-jára, hogy 13 ép játékosod van. 😄

btw végérvényesen is eldõlt a bajnokság, mivel kikaptunk a Steauatól. 2 bajnoki van még, mind2t hozni kell, h meglegyen a 2. hely, és ezzel a BL.

hihetetlen sérüléshullám súlyt! :S nem elég, hogy a legújabb sztárunk Fabregas lesérült 2 hónapra, a következõ meccsen kiesett Higuain, aztán jött Agüero (szóval nincs csatárom, mert Raúl nem teszem kezdõbe az biztos, Ben Arfa ment fel addik éknek), de még nem volt elég, a legutóbbi meccsen a Villarreal ellen (1-1) kidõlt Vidal (õt hoztam Gago helyett) és Van der Vaart is, az összes játékos 1-1 hónapra, szóval most elég nehéz idõszak következik...a nyugdíjas Gutit a kezdõbe kell tennem 😄

VAMOS MADRID!

Huni92
Jól tolod <#eljen>

Én meg betöltöm KVSC-t, és befejezem a szezont.

Fisicofan
Nah, közben folytattam a vb-selejtezõket, egész jó lett, bár Málta ellen azért nem voltunk meggyõzõek:

És így állunk a csoportban:

Huni92
Ajánlom figyelmedbe ezen bemutató 4. oldalát 😊

Mor3llo
Mellesleg ez melyik skin ? 😛

Mor3llo
szép napot, most 1-2 nap kimaradt az életembõl a karácsony és a többi nyalánkság miatt, de most folytatom a Feyenoordot.
Az utolsó 1 oldalt olvastam csak vissza, de gratula Huni(nebánkódj), Itsuki, fel a fejjel😄
Forza Italia is beindul, Maximus a másik kontinenst veri szét, Zyndarnak grat a Toulouse-hoz, nameg persze Dubinak és Fisicofannak is. Remélem senkit nem hagytam ki 😄

Huni92
Tényleg, én kérek elnézést, mert bemertem tenni egy szabálytalan gól képét...bocs. De tényleg, igazad van. Bizonyára neked nem baszná a csõröd, ha egy ilyen eseten (is) elmegy a bajnokság.....

Forza Italia
Na utolsó 10 forduló. remélem sikerül kiharcolni az Uefa kupát😄
De ahhoz kellene legalább 18 pont😄

Forza Italia
4.3M