Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve per sempre!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Seleznyov több mint 2 hónapos kiválásával (+ néhány rövidebb sérülésével) nagyot veszitettünk. Vantaggiatonak volt egy 16 órás góltalansági sorozata. A szezon végén Kerzhakov indult be nagyon, minden meccsén gólt lõtt.
Magera csalódást keltett, sokkal többet vártam tõle azok után, h a Temesvárban meccs/gól átlaga volt.
Guana nagyon jól tolta egész szezonban, meghatározó volt. Makaridze ugyancsak. Fiatal kora ellenére stabilan hozta a jó teljesitményt.
Sajnos a sok sérülés igencsak hátráltatott a munkában, és balszerencsénkre majdhogynem egyszerre sérültek le a kulcsjátékosok.
Összességében nem volt rossz évünk, ez tény. Bajnoki helyezésen túl kell lépnünk, és a jövendõbeli célokra kell fókuszálnunk.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok utólag is!
És lenne egy problémám is
Újraraktam az Fm-et mindet ugyanúgy csináltam de ez a hiba áll fenn illetve az,hogy akinek nincs arcra annak nem jelzi még a fekete árnyékot sem.Ha valaki tud ezekre valami megoldást kérem segítsen.Köszi!
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Képdömping:
Egyéni elismerések: Év játékosa: Seleznyov, 2. Magera (bár ezt a Temesvárnál eltöltött fél szezonja alapján kapta)
Ifijátékos: Makaridze, 2. Joao Paulo
Asszem az év kapusa is Makaridze lett.
UEFA TV-s jogidjakból 1, BL TV-s jogdijakból 4 misi került a klub kasszájába.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ezzel a válogatott részérõl vége a 2008-as évnek, reméljük 2009-ben még jobb lesz, és kevesebb lesz a sérült, mert abból aztán volt bõven
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
2 éven belül bundesligába akarom vezetni...
Diouf---Arsenal 20M
Healy---City 20M
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
VAMOS MADRID!

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Agüero felépült, a zamora elleni spanyol kupameccsen csereként beállva rúgott 4 gólt, aztán jött a válogatott meccs és újra lerúgták, megint 1 hónapra!
hihetetlen, ezt nem hiszem el! és Aquino is zacskózik 2 hétre, hogy még véletlenül se tudjak normális csapatot pályára küldeni...!
VAMOS MADRID!
Tottenham-Sunderland 1-1
Sunderland- Bolton 1-0
Liverpool-Sunderland 4-2
Sunderland-Mu 3-1

Jön az utsó forduló. 3 góllal kell nyernünk, minimum 4 gólt rúgva a Craiova ellen, h befussunk a 2. helyre.
Monaco elleni BL csoportkörbéli meccs, Ben Arfa rotty...! nem kellett lecserélni, tudta volna folytatni, de én ilyenkor ha tehetem lehozom a sérült játékos! szóval lesérült, na mondom akkor jöjjön Raúl!
0-0 az állás, a 67. percben behoztam és a 70. percben megszerezte a gyõztes gólt, amivel nyertünk 1-0-ra! 😊 kalap-kabát 😄 jó az öreg a háznál!
Ben Arfa meg "csak" két hétre rottyant ki...
VAMOS MADRID!
Sunderland-Aston Villa 3-1
Chelsea-Sunderland 2-1
Sunderland-Hull 3-0
Boro-Sunderland 1-2
Sunderland-Wigan 3-1
Sunderland-Stoke 4-1
btw végérvényesen is eldõlt a bajnokság, mivel kikaptunk a Steauatól. 2 bajnoki van még, mind2t hozni kell, h meglegyen a 2. hely, és ezzel a BL.
VAMOS MADRID!
És így állunk a csoportban:
Az utolsó 1 oldalt olvastam csak vissza, de gratula Huni(nebánkódj), Itsuki, fel a fejjel😄
Forza Italia is beindul, Maximus a másik kontinenst veri szét, Zyndarnak grat a Toulouse-hoz, nameg persze Dubinak és Fisicofannak is. Remélem senkit nem hagytam ki 😄
De ahhoz kellene legalább 18 pont😄