Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
aztán egy idegenbeli 0-1 után hazai pályán elgázoltuk a fradit 4-0ra, szóval meglett a dupla!
kérdés, kit igazoljak... mert pénz az nincs (mitõl lenne...) úgy néz ki, meg kell szabadulnom a keret túlfizetett tagjaitól.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
UEFA Kupában a csoportbeli 3. forduló alkalmával 2-1re megvertük a Motherwellt. Annak ellenére, hogy sokkal jobbak voltunk, õk meg csak 1 lövést engedtek kapura (ugye az gól lett), csak a 89. percben tudtuk belõni a 2. gólunkat.
Ezzel a csoport állása féltávnál:
1. Benfica 9 pont
2. KVSC 6 pont
3. Motherwell 3 pont
4. Pompey 0 pont (^^)
Minden nap így kezdõdjön az Fm-be😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Nekem Dudic fog hálátlan kutyaként elkullogni év végén ingyen a Partizan-ba, pótlás bõven megvan:
Aquinot még marasztalni tudom.
Az éjjel már nem volt kedvem sem irni, sem képeket rakni, de azér figyeltem a brigádot 😄
Kicsit tolom Kolozsvárt.
kurv@ nehéz meccs volt,az biztos
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
jo8t
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
ezzel búcsúzom mára.
megint találtam valami finomítást, így egy jóval offenzívabb taktikát ötlöttem ki hazai pályára. azt hiszem a teszt jól sikerült😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
2jára nyertük meg 4év alatt
melyik lenne jobb választás? a tulajdonságaik alapján nincs sok különbség a két játékos között...
VAMOS MADRID!

szintúgy
össszesítés 2-0
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
már bajnokok is vagyunk fro.ba sorozatban 3gyára. fr. ligakupa és fr. kupa is vár még ránk!!😄
Szalaival meg szerzõdést bontottam
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
gunner:
mondhatni kiárusítást tartok a csapatnál, lassan sok a sallang aki a nyakaom maradt az átmeneti idõkbõl, így kezdem ajánlgatni õket. remélem lesz akin kaszálok picit, de legalább a keretszûkítés meglesz

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
mondjuk 7e-ér vettem, de akkoris az egyik leg meghatározóbb játékos a csapatban
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
az alap csapatból (aki kezdõk) már csak Casillas, Pepe, Marcelo és Robben van itt, de idõ kérdése és õk is távozni fognak, mert "hízelgõnek találják" egy másik csapat érdeklõdését, illetve nem tudnak ellenállni...! ez az 5. szezonom, és nem mondhatom, hogy sikertelen volt az eddigi idõszak, szóval ez miatt nem lehet...
VAMOS MADRID!
Negyeddöntõ Málaga-Real
mostanában formában vagyunk,fõleg real téren hiszen idén 2szer is vertük
Egyébként nem tudom, ettõl nem nagyon lehet gyorsabban gólt lõni. Annak idején Maradona vágta be a kezdõkörbõl, így mondjuk olyan 2,5 sec az elméleti határ.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
mindenkinek szól hogy holnap és holnapután napközben is toljátok hogy legyen meló közben mit olvasni <#idiota>#idiota>
töltöm a málagat
még trialists vs trialists mecscen fedeztem fel . egybõl leigazoltam.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.