Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont ha egyszer megszerzed, atombombával sem fogod tudni kirobbantani a keretbõl.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
pedig itt még annyira nem is lehet aggastyán hogy Magyarországra jöjjön 😄 nagyon max sztem 30 lehet?!
akkor úgylátom, hogy kicsit több rep.-et kaptak a magyar csapatok, ill. az fejlõdhet rendesen
De am mutass képet a csákóról 😛
Téli barimeccsek.
de nekem megvan a jelöltem...
una volta per sempre INTER!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"Nyomd be neki a kulcsjátékos szerepkört."
Ezt meg próbáltam, és úgy se jött. Valami olyasmi lehet mögötte hogy 18 éves koruk alatt horvát játékosok nem mehetnek külföldre, de ez sem tisztázza teljesen a dolgot, mert igazoltam már 16 éves horvátot aki csak 1,5 év múlva fog hozzám jönni, de már full le van zsírozva minden. Vége az átig. szezonnak, de mivel úgyis csak télen lesz 18 éves majd akkor bepróbálkozok megint, hátha.
Ezzel most a 13. helyen tanyázunk, ritka szarok vagyunk, úgy látszik innen már nincs továbblépés, mindenki aggódik, morál szar, szóval nem is tudom mi lesz.
Talán kellene egy új taktika?
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Bocs h most nevezek csak nem tom h leszek e délután mert viszgálatokra mek.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Nem is értem elõzõ szezonban sokkal jobban tolták, csak szerencsénk nem volt
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
ma déltõl élnek a vonalak, és jan. 1 20:00-ig lehet szavazni az ÉV legjobb managerére közöttünk.
Szavazni szokás szerint PM-ben lehet, sok sikert mindenkinek!
Forza Italia, neked meg mihamarabbi felépülést 😉
Tampon - KVSC 0-4. Kiváncsi leszek majd a tarcsikra, hogy õk mit játszanak ellenük.
Huni úgy látom nem véreztél el a Tampon ellen
Kezdeném egy szép gyõzelemmel, otthon megvertük a West Hamet 3-1re
Kicsit beragattunk a rajtnál, 3 gyõzelem 3 vereséggel és 2 döntetlennel csak a 14. helyen vagyunk. Remélem azért felszívják magukat a srácok és elérjük a rájátszást
VAMOS MADRID!
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
érte pedig rengeteget küzdöttem hogy megszerezzem, de megérte
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
ez most arra volt utalás, hogy tényleg jó játékos, vagy arra, hogy gyenge, mert még a lokiban is elfért...?!
VAMOS MADRID!
5 meccs idegenben zsinórban...remek, begazosodik a pályánk😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
hátvédsor<#vigyor1>#vigyor1>
de kérdés mér les ha köze nincs a labdához :/
most már 5,7millióért kínálják😄