Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Please try again later.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
WTF?!
mi meg kiesök vagyunk😄
Grat

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
És ez a meccs szurkolói nap keretében volt megrendezve....

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Töltöm Castillat.
Grat mindenkinek<#worship>#worship>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
montenegrói válogatott volt
elég jó értékei vannak az elején, ha benn vagy a játékban dobsz róla egy képet?! 😊
ezenkívül pedig 2. lett a gólkirályságért folyó közdelemben, és 3. legjobb felnõtt játékos.
viszont van itt egy csatárom, egész jó értékekkel:
(a 2. fordulóbam a Sunderlandtõl kikaptunk idegenben 2-1re)
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
(úgy látom ebben egyezünk😊)
41 éves, és a szezon végén vonul vissza, én is az edzõsége miatt tartottam meg.
Szabics és sanyi viszi a labdát a 4 védöre + kapusra.
Sanyi lerugta mind a 4 védöt meg a kapust...
Szabics lõ az üres kapura éééésss fölé!!!!!!!
télleg egyszer brahibol megnézek egy augsburg meccset h mit balf*szkodnak össze<#nevetes1>#nevetes1>
amugy a QPR-be kellene a 2 csatár...(azé kezdtem ujat mégis a QPR-el me odahuz a szívem<#smile>#smile> )
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
viccet félretéve Evans-nak is jó értékei vannak de halgatok a bölcs huni-ra<#nyes>#nyes>
amugy valakinek van más ötlete? lehetöleg ne a lipcsei-kovács zoli párost mondjátok<#nevetes1>#nevetes1>
Kezdtem egyet az ESMTK csapatával, média a 16. helyre vár , úgyhogy megpróbálok bennmaradni. Mindenesetre sikerült elég jó játékosokat igazolnom, köztük Papizsanszkijt, aki elég nagy klubbok ajánlatai mellet választotta az NB2-es kiesés elkerüléséért folyó küzdelmeket:

Keirrison,C. Evans, és E. Seleznyov közül melyik 2-õt választanátok?(játék elején)
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
ez 1 vicc. persze 2 nem tizit befujni az is 1 tehetség már... a kapusom kifut 20kmre a kaputól ott is majdnem gólt kaptunk. 3szor vitte a játékosom 1 az 1be persze kihagyja . hát mér ne? legalább subiczot beálitottam h szögletnél rövid sarokon csusztasson...😊 jól jáccottunk csak gólt löni ez a csapat NEM tud... se a gólkirály Mihalecz... falábú parasztok.