Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
szóval a hsz-ed alatti Kostas Fragos is 5 csillagos nálam 😊

Forza Italia
elsõ bajnokink. Nem gondoltam volna.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

akkor oké, furcsa is lett volna ha 4 csillag szar, mert mondjuk C. Ronaldo is "csak" 5 csillagos, és alig-alig találni 6 csillagos játékost...

VAMOS MADRID!

zorrobomber
ja persze, a csillagok száma relatív, ok, nálad nem szar, nálam ugye nb1hez viszonyít. 😊

érdekességképp csináltam az én irányítómról is egy képet, átméretezés kicsit szarul sikerült, de még talán feldolgozható minõségû 😊

Forza Italia
a legdurvább h már 69M költöttek megint.

Forza Italia
pill csak most megy a meccsem a Valenciával.

inter94
Reggina,Lecce,Chievo,Catania
tipp hogy kivel kezdjek?😊

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

hát nem tudom...szerintem egyáltalán nem...!
KATT
csak, hogy pár nevet mondjak a jelenlegi keretembõl, Garay, Higuain, Barragan, Navas, Veloso...õk mint 4 csillagosok, és nagyon jók...!
Emanuelson, Aquino és Skrtel meg csak 3 csillagos és mind nagyon jó...Aquino még fejlõdik, õ is 4 csillagos lesz...!

VAMOS MADRID!

zyndar
Ha nincs jobb dolguk, mint Jesús Vazquezekre elherdálni a nagy zsét, az az õ bajuk. Én 2008ban voltam a Recrevel, Jesús nem volt rossz, de ennyi pénzbõl egy Moutinho-t lehet szerezni, na mind1. Én a 3. szezonomat kezdtem a Southenddel, eddig Mascioért ajánlották a legtöbbet, 6,25M eurót a Sampa.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

DONGUBA
Mutasd meg a jatekost lecci

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zorrobomber
érdekes <#pardon1>

zorrobomber
Szerintem Real-ba gyenge lesz. Meg a 4 csillag az elég szar egyébként is.

Forza Italia
sztem igen
Most sztetek a Citynek szügsége volt rá???

találtam egy 19 éves játékost, Andrew Anderson személyében...az asszisztensem 4 csillagot jósol neki, akárcsak most Ben Arfa...megérné leigazolni Arfa helyett?
nálam csatár a francia és ez az angol játékos elég jó mutatókkal rendelkezik, és szerintem sokat fejlõdhetne nálam...

VAMOS MADRID!

Forza Italia
komolyan mondom elegem van a Citybõl. Megint nagybevásárlást csinálnak erre kis csapattal vagyok de még innen is elviszik a legjobb játékosom:@ Hogy ezeknek mindig onnan kell játékost igazolniuk ahol én vagyok az edzõ. De az vígasztal h legalább jó pénzt fizettek érte. A másik h már augusztus 29 van mindjárt vége az átigazolási szezonnak és játékosok kellenének. Aguino,Santon,Keirrison és Asenjo akiket kinéztem. Ráadásul Valenciával kezdjük a szezont.

InfoMester
Off topic..holiday help pls...thx

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Forza Italia
azt akartam írni😊

zyndar
Nem Recreativo?

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Forza Italia
Töltöm a Racingot. Van még egy két barátságos meccs azt belevágunk a közepébe. Jönnek a bajnokik. Amúgy valami jó védõt tudtok ajánlani aki eljön a Racingba?

kas123
Elsõ bajnoki mérkõzés
Mivel a felkészülési meccseken remekül ment a gólszerzés ezért itt is egy támadóbb felfogású taktikát használtam. Sikeresen rúgtunk 2 gólt és utána már csak meg kellett tartanunk 😊.

Az Inter rugdosásának köszönhetõen "csak" 3 játékosom sérült le, már az elsõ félidõben mehetett volna zuhanyozni mancini + cambiasso is de a játékvezetõ megkönyörült rajtuk... de a lényeg a lényeg hogy megvan a fõ bajnokaspiráns skalpja ^^.

zorrobomber
remélem jól fog muzsikálni, nem kért túl sok pénzt

zorrobomber
Elég jól meg van csinálva az in-game kreálás, én eddig sem használtam genie-t de páran itt mondták hogy nem hiányzik nekik.

zorrobomber
natessék, itt a másik 😊

mondom belenézek egy perce a játékba és 01:00 is van 😊 elsõ meccs : Héviz - ZTE 0:5 - eddig bejön. meg a 3D elöször fura volt de kurva jo már utolag . Genie Scout van fm09hez ? na majd ha ráérek elkezdek a Zetével egyet,Jóét

zyndar
Mára ennyi, azt hiszem izgalmas idény elé nézek. Jó 8!

Huni92
2D, nem a klasszikus, hanem az 'új'.

zorrobomber
3D

gilgames00
Engem az érdekelne,hogy ti a meccseket 3D-ben vagy a klasszikus nézetben követitek nyomon?

zorrobomber
Le akartam igazolni Lobont-ot, viszonylag kicsi volt a fizetése, voltam már olyan anyagi helyzetben(most kicsit rosszabb) hogy meg tudjam fizetni, erre nem elvitte az Inter? <#idiota> Megnéztem a gém elején vette meg 750k€-ért a Fiorentina-tól a Dinamo Bukarest! Szóval esetleg kis-közepes csapatoknál érdemes lehet ránézni

zorrobomber
Az igen 😊 Na, akkor õ lesz az utódja:
Markos Karatzas

95szörös válogatott és 23 évig volt az AEK játékosa, 700 meccsen lépett pályára.
inter94
Málaga 4ever😄D

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

kas123
elsõ három meccsem a cataniánál 😊

zyndar
Köszi, kelleni fog a szerencse. Közben vereség otthon a Citytõl. Lehet kontrázni kéne, de ahhoz nem értek.<#rolleyes>

zorrobomber
ha meglesz akkor le a kalappal 😊

zyndar
Elsõ PL meccs <#idiota>

zyndar
Ezzel a nem túl acélos kerettel vágok neki a Premier League-nek, cél természetesen a sima bentmaradás.

zyndar
Estét Urak! Kitartást, akiknek döcög a szekér.

Huni92

Ez a kép, ami betette a kaput 😊

nem is tudtam hogy ilyen is van😊 én nem ismertem sose halottam róla,bár a görög focit nem szerettem,.

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

zorrobomber
csak hogy rakjak képet(nb1rõl nem rakok hogy ne legyen nemunodmáraznb1et? hsz)

Biztos jó volt az a Stelios Manolas figura ha 72szeres válogatott volt, de van valaki aki irl hallott már róla? 😊

de lehet jön 1 nagyágyú a csapathoz😊

BBeno2
lol. pancser psv

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

BBeno2
engem az idegesít hogy 10/8-szor ötösön belül felsõkapufára fejelnek a srácaim... de nagyon.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Forza Italia
hehe lool. Eddig senki se jött csak ment erre ilyen üzenetet kapok. És azt mondta szivesen csatlakozik hisz kipróbálhatja magát egy színvonalasabb bajnokságba.

epalle 2öt hintett 50 méterröl,Dabrowski is onnan lötte,és Fuchs is😄

Huni92
Én meg abbahagyom a 09et offline szinten. Betelt a pohár. Egyszerûen annyira feltûnõ, ahogyan csal, h az már elviselhetetlen. Sztem elõszedem a jó öreg 08cat, aztán játszok azzal. Ott legalább nincs elbaszva a taktika rész, nem lõ minden 5. meccsen egy 6os távoli lövésû ficsúr 40rõl gólt. Szögibug off, aztán adjad neki.

ki fognak rugni.,

sajnos a Bielefeld nagyon ygenge csapat,kezdtem én anno a Cottbussal is de akkor a különbség a 2 csapat közt. igaz ez a 9.2es adatbázissal kezdtem,de egyszerüen a 3as csillagu Cvitkovics peti a legjobb középpályásom:d jó ott van a stuttgarti Simak is,de életembe nem láttam ien gyenge játékost.

sose játszottunk ilyen jól bundesliga csapat ellen,de életem legnagyobb fmes veresége😄